אם כן, אתם מרגישים שזה משפיע עליכם?
אם כן, אתם מרגישים שזה משפיע עליכם?
משפיע בד"כ.
ומיישמת פרקטיקות חדשות ומועילות יותר שלא יכולתי לבצע ללא ריכוז.
מבחינת אישיות- כשלוקחים את הכדור הנכון (מה שלעיתים לוקח זמן למצוא.) ומתרגלים אליו- לאט לאט מתאזנים.
אמא שלי ממש לוחצת עלי לקחת ואני ממש מפחד שכולם יתלהבו ממשהו שהוא לא אני לגמרי
אם אתה רוצה הסבר אפשר באישי.
בד"כ עושים הרבה נסיונות עד שמגיעים לתרופה, בהתחלה נותנים את הכי זולה ופשוטה- בתקווה שזה יעבוד עלייך וקופת חולים לא תצטרך לממן לך תרופה יקרה יותר, אם זה לא טוב, פונים לרופא ומספרים לו את התחושה שהכדור יוצר אצלך.
או שהוא ישנה מינון, או שהוא ירשום לך תרופה חדשה, תוך שבועיים כבר תכולי לדעת אם התרופה הזו משפיעה עליך.
אם זה שוב לא טוב, את תיאלצי לעשות שינוי שוב, ולנסות משהו חדש.
האמת שבחודשיים הראשונים עד שמוצאים תרופה ומינון טובים- זה יכול להיות סיוט, אבל כשמגיעים לתרופה הנכונה, זה ממש מאזן ועוזר, המטרה היא לא שתוכלי לפתור בעיות טריגונומטריות מטורללות- אלא שתוכלי לעשות הכל על הצד הטוב ביותר,
שיהיה לך כיף עם עצמך, ושלא תחווי יותר תסכולים כשלונות ואכזבות. הרווח הצדדי הוא שתוכלי לפתור טריגונומטריה ולגלות שזה דווקא סבבה, ופתאום לראות שזה אפילו כיף. תרופה כזו אמורה להגביר את ייצור ההורמונים הרלוונטיים, היא אמורה לגרום לך לחוות דברים ביתר קלילות, אם זו תרופה טובה את אמורה להישאר אותה שושיאדית רק בלי הסחות דעת מיותרות.
מה שתיארת לא אמור להתרחש- קבעי תור לרופא ותשני את התרופה/המינון.
אל תזלזלי בעצמך, מגיע לך לקבל פתרון נורמאלי למשהו שלא בחרת בו.
וכרגע, אתה מסתדר בלי?
צריך חתיכת התחייבות בשביל למצוא תרופה מתאימה
בהתחלה לקונצרטה (לא עזר) ובסוף לואיונס. אבל בלי קשר זה המון עבודה עצמית...
באופן כללי אני לא ממליץ כדורים ומי שכן הולך על זה אז אני לא ממליץ על רטילין... מניסיון של 9 שנים... (ועוד שלוש שנים עם כדורים אחרים)
כמובן שזה אין סוף עבודה עצמית, לפעמים צריך לקבל את הקושי שלנו ולדעת שזה מה'...
הכדורים בסך הכל נותנים מרחב תנועה רחב יותר, ודרך לעשות דברים שפעם לא יכלנו- הם לא פותרים את ההפרעה.
כרגע אתה לא לוקח? אז איך אתה מצליח להתרכז?
כשאני לא לוקח (פעם ב...) אני מצליח להתרכז עם הרבה כוח...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים