כתבתי את זה עכשיו מרעיון שהתבשל בראש שלי כמה זמן... אולי זה רעיון מוכר או אנערף אני ישמח לתגובות
זה היה עוד ערב רגיל אחד. ישבתי ופתרתי שיעורי בית במתמטיקה כשדפיקה נשמעה על הדלת. ניגשתי לפתוח, מולי ניצבה אישה בעלת פנים זקנות אך עם אור בעיניים, על ראשה מצנפת מחודדת ולגופה גלימה ארוכה שחורה. הבטתי בה בבילבול. "את רוצה לראות את אמא?" שאלתי. "את רוני איגלסיאס?" שאלה, הנהנתי בבילבול וחזרתי על שאלתי. היא השיבה בחיוך, ובעודי קוראת לאימי היא הוציאה מכתב בצבע קלף חתום בחותמת אדומה. אימי הגיע והכניסה את האישה לביתנו. התיישבנו בסלון. אחי ואחותי הקטנים ישנו כבר אז אף אחד לא הפריע לנו. "שמי מנרווה מקוגנגל" היא פתחה, הייתי בהלם. שוק מוחלט. "את פרופסור מקוגנגל?! מהוגוורטס?!" עכשיו גם היא הייתה בהלם.
-איך את יודעת מי אני?
-אני לא מאמינה שאת אמיתית
-למה שאני לא יהיה אמיתי?
-כי את דמות בספר!
-אני? דמות בספר?
-כן! ספר בשם הארי פוטר... את לא מכירה? גיי. קיי. רולינג?
-רולינג... רולינג... אה ג'ואן, ילדה שקטה מרייבנקלו, ילידת מוגלגים, למדה אצלנו לפני כמה שנים. באמת לפני כמה זמן היא חזרה עם בקשה מוזרה ביותר ושרת הקסמים אישרה לה אותה. אז היא כתבה ספר? ועוד על הארי פוטר?!
-לא ספר. 7 ספרים. אני לא מאמינה שזה אמיתי! חשבתי שהכל מהדמיון
-אז ככה היא הצליחה לשכנע את הרמיוני
-הרמיוני באמת שרת הקסמים?! זה פשוט מגניב!!
-כן היא שרת הקסמים. תוכלי להראות לי את הספרים האלו שדיברת עליהם?
הבאתי לה את הספרים והיא עילעלה בהם שעל פניה מבט מאופק שנראה שמסתיר הפתעה אחת גדולה.
-אז אני מבינה שאת יודעת הכל על הגוורטס עם כך.
-אני? לא! היא לא כתבה הכל, ואיך זה קשור אליי בכלל?
- רוני את מכשפה.
-מה????!!
-כן. לא קרה לך שעשית משו מיוחד שהתרגזת או שהיית עצובה או מרוגשת?
- רגע! פעם אחת התפוצץ לידי בלון וכל כך נבהלתי וכמעט בכיתי ופתאום הבלון היה בדיוק כמו קודם. חשבתי שזה רק עוד בלון שעף לידי... או פעם אחרת קפצתי גבוה מידי מנדנדה, אמא חשבה ששברתי יד אבל נחתתי ברכות כאילו קפצתי בחבל. את זה באמת לא הבנתי. את זוכרת אמא?
אמי הנהנה
-את רואה, אמרתי לך את מ-כ-ש-פ-ה.
-אני לא מאמינה שזה קורה לי! זה החלום הכי חזק שהיה לי מאז שקראתי את הארי פוטר בפעם הראשונה. זה אמיתי או שזה חלום?
צבטתי את עצמי. זה כאב. וכל מה שכתוב בספר הוא נכון? באמת יש מישו שקוראים לו הארי פוטר והוא ניצח את אדון האופל כשהוא היה בן 17?
-כן. זה קרה. אני עצמי השתתפתי בקרב על הוגוורטס
-כן אני זוכרת זה כתוב בספר השביעי.
-טוב אז הנה המכתב שלך... וזה רשימת הדברים שאת צריכה לקנות בסמטת דיאגון. ונראה לי שאת כבר יודעת לאן להגיע...
היא נתנה פרטים לאימי ואני כבר לא הקשבתי דמיינתי מה אומר לחברותיי. אני מכשפה!
-ו... אסור לך לספר על זה לחברות שלך... אומנת הסודיות זוכרת...
-אה נכון. אבל איך-
-רולינג הצליחה לכתוב את הספר? אני לא יודעת את זה את תוכלי לשאול שני אנשים או את הרמיוני או רולינג עצמה.
אם תאהבו אני ינסה להמשיך את זה להעלות ותגידו מה דעתכם או אם יש טעויות כדי שאני יתקן