אני אשמח לתרגום של גילי בר הלל אבל גם משהו אחר זה מצוין, ואם אפשר לציין שזה לא התרגום הרשמי
למישהו יש את הספרים בעברית בpdf?AJR
יש את 1,6,7 פה איפשהוהפילוסופית
ש@yes123 שלח... 1 נראלי בתרגום של גילי בר הלל ו6,7 בתרגום של אנשים... למי שיש את השאר... נשמח אם תעלו
תוכל לשלוח קישורנהוראי2001
יש בשירשורים חשובים...yes123
יש בשרשורים החשובים קישור לספריםניק כמעט בלי ראש
לא לכולם נכון?הפילוסופית
זה נראה לי 2הפילוסופית
אני לא בטוחה כי הרימון חוסם ואני לא יודע מה יש בפנים אז אם יש שם משו באמת תעדכנו אותי![]()
https://www.coloring4fun.com/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8-2/?print=pdf
לא זה לאyes123
זה סתם ציור 
אויש (ידפרצוף)הפילוסופית
זה הבעיה כשאי אפשר להיכנס לדברים האלה... יש פה אתר שטוען שיש לו ספרידם דיגיטלים של הכל אבל שוב לא נכנסתי אז אין לי שמץ מה יש שם ומה אין
גם לי רימון חוסם...yes123
לאנשימים שאין להם רימון/יש להם ברמה מספיקה כדי להצליח להיכנסהפילוסופית
שינסו להוריד את זה ואז להעלות לנו את זה
את מה...?The Lion
את הPDF שיש בקישורהפילוסופית
בהנחה שבאמת יש שם משהו...הארי פוטר לקריאה ישירה, הארי פוטר-לקריאה ישירה
אממ נכנסתי זה מה שכתוב-The Lion

מה כתוב
?הפילוסופית
אני גם לא רואה תמונות
OK אני שולח כטקסטThe Lion
|
ככה שזה בדיחהThe Lion
זה התודות (וזה למה אני אומר בדיחה)The Lion
תודות ל: כל הצוות של הארי פוטר לקריאה ישירה! -אירנה שמיר: מאתרת הספרים -ליאור שמיר: כתיבת הספרים -אדם דניאלי: עיצוב האתר -לימור דניאלי: מאתרת סרטים -אברהם שמיר: מנהל הפורום -איציק דניאלי: עריכת האתר -נתי דניאלי: עריכת תמונות -לאה שמיר: כתבת כותרות -מיכאל שמיר: כתב ספרים -ורד שמיר: סתם מעצבנת... |
|
לכולם קוראים שמיר או דניאלי וסתכלו מה ורד שמיר עושה.אידיוטי |
ואין שם כלום? שום קישור או משו?הפילוסופית
יש.להארי פוטר אחד. נכנסתי וThe Lion
הארי פוטר ואבן החכמים
הספר
פרק 1 : הילד שנשאר בחיים
אדון וגברת דרסלי, דיירי דרך פריווט מספר ארבע, ידעו לדווח בגאווה שהם נורמליים לגמרי - ותודה ששאלתם. לא יעלה על הדעת כי מכל האנשים בעולם דווקא הם יסתבכו בפרשיות מוזרות או מסתוריות, והרי הם פשוט לא סובלים שטויות מסוג זה.
מר דרסלי היה מנכ"ל של חברה בשם גראנינגס לייצור מקדחות. הוא היה איש גדול ממדים, בשרני, וכמעט נטול צוואר - למרות שדווקא היה לו שפם שמן למדי. גברת דרסלי הייתה רזה ובלונדינית, ולה היה צוואר ארוך פי-שניים מהאורך המקובל, מה שהיה שימושי מאוד, כי רוב זמנה עבר עליה בהצצה מעל גדרות כדי לרגל אחר השכנים שלה. לדרסלים היה תינוק ששמו דאדלי, ובעיניהם לא היה בעולם ילד מוצלח ממנו.
דבר לא היה חסר לדרסלים. אולם היה להם סוד, והם חיו בפחד שמישהו יגלה אותו. הם חשבו שחייהם לא יהיו חיים ברגע שמישהו ישמע על משפחת פוטר. גברת פוטר הייתה אחותה של גברת דרסלי, אבל עברו שנים רבות מאז נפגשו לאחרונה. למעשה גברת דרסלי נהגה להעמיד פנים כאילו אין לה בכלל אחות, כי אחותה ובעלה הכלומניק היו אנשים הכי לא דרסליים בעולם. הדרסלים הצטמררו מלחשוב מה יגידו השכנים אם יום אחד הפוטרים יגיעו לבקר ברחוב שלהם. הדרסלים ידעו שגם לפוטרים נולד ילד קטן, הילד היה סיבה טובה נוספת להתרחק מהפוטרים - הם לא רצו שדאדלי יתחבר עם ילד כזה.
כשדרסלי ואשתו התעוררו בבוקר יום שלישי האפלולי והאפור שבו מתחיל סיפורנו, לא היה רמז בשמים המעוננים לכך שדברים מוזרים ומסתוריים עומדים להתרחש ברחבי המדינה. מר דרסלי פיזם לעצמו בשעה שבחר עניבה משעממת במיוחד לענוב לעבודה, וגברת דרסלי ריכלה בעליצות וניסתה להכריח את דאדלי המצווח להיכנס לכיסא התינוקות שלו.
שניהם לא הבחינו הינשוף הזהוב והגדול שחלף ביעף על פני חלונם.
בשעה שמונה וחצי נטל מר דרסלי את התיק שלו, הדביק נשיקה חפוזה על לחייה של גברת דרסלי וניסה לנשק לפרידה גם את דאדלי, אבל לא הצליח, מפני שדאדלי היה עסוק בלצרוח ולהעיף את ארוחת הבוקר שלו לכל הכיוונים. "איזה מתוק," התמוגג מר דרסלי ויצא מהבית. הוא נכנס למכונית ויצא מהחניה של מספר ארבע.
רק בקרן הרחוב הוא הבחין בסימן הראשון למשהו מוזר - חתולה מעיינת במפה. לרגע אחד מר דרסלי לא עיכל את מה שראו עיניו -אך מיד הוא הסב את ראשו להביט שנית. בפינת דרך פריווט אכן עמדה חתולה מנומרת, אבל שום זכר למפה לא נראה. מה עלה על דעתו? זו בטח הייתה מין טעות אופטית. דרסלי מצמץ ובהה בחתולה. החתולה בהתה חזרה. ביציאה מהרחוב לכיוון העבודה דרסלי המשיך לעקוב אחרי החתולה בראי מכוניתו. הוא ראה איך החתולה קוראת את השלט שעליו כתוב
זה מה שראיתי... אין המשך. האתר הזה צועק שהוא חרטא ברטא. אגב, אם מישהו רוצה לבנות אתר, מי שבנה את זה בנה ב'טואול בניית אתרים. בנו אתר בחינם בחמש דקות' (הרשו לי להוסיף כמה חתים).
מעפן... חבלהפילוסופית
הארי פוטר והנסיך חצוי הדםהיוצרת
אלו לא מקוריים, אני מבין?AJR
תודה בכל מקרה
הארי פוטר ואוצרות המוותהיוצרת
יש לי גם את חדר הסודות אבל לא עולה פההיוצרת
באסה
The Lion
הארי פוטר והאסיר מאזקבאןהיוצרת
תודהההפילוסופית
בכיףהיוצרת
יש לך עוד ספרים?הפילוסופית
כן זה אותם ספרים אני מנסה ללקט את כל הסדרה לבנתיים יש לי אתהפילוסופית
1,3,6,7 אז אם למישהו יש את השאר (2,4,5) אני ישמח אם ישלח
תקשיבותולעת ספריםם
חיבת להגיד שזה לא חוקי
אסור להדפיס לצלם ולהעתיק באיזושהי דרך..
The Lion
@מתנחל בראק
הארי פוטר ואבן החכמיםהיוצרת
יש לי בקובץ מיוחד שעולה פה ולכן לא שוקל הרבה.
הPDF שיש לי שוקל 70 מגה בייט
הסבר איך לפתוח את הקובץ
המרה אונליין:
Convert DjVu files to PDF Online
קריאה אונליין:
DjVu.js - Open and view DjVu online!
וזה הקובץ:
באנגלית עוזר?בימאית דמיונות
באנגלית פשוט מאד למצוא ספרים בPDF...הפילוסופית
אודיובוק טוב?Lully01
מכירים אודיו בוק טוב להארי פוטר??
שמעתי את ספרים 1+2 ביוטיוב שהקריאה the reader האלופה ולא מצליחה למצוא משהו שאהבתי לספרים שבאים אח"כ לצערי... אשמח לעזרה (הכוונה למישהו שמקריא את הסיפור איך שהוא מהספר, ולא מסכם את הפרקים כמו ב'תם ונשלם הקונדס' למשל)
אם אנגלית הולך - אז ההקראה של ג'ים דייל מצוינת.מתואמתאחרונה
האם לדעת הספרדים הארי פוטר יוצא בהדלקתאיגנוטוס פברל
נרות חנוכה ידי חובה ע"י זה שמר דראסלי מדליק? הרי זה המקום שהוא מחשיב כבית. (אגב לכן כולם חוזרים לחופשה בחג הזה של הנויצרים כדי להדליק נרות חנוכה בביתם)
השאלהקעלעברימבאר
תראה, לפי מה שראיתי בפניני הלכה, בחורים שישניםאיגנוטוס פברל
בפנימיה, שאחד ידליק בשביל כולם בחדר, אז כנראה זה יהיה רון, כי הוא הגדול מבינהם
אבל אשה יכולה להדליק בשביל בעלה שמחוץ לבית, כיקעלעברימבאר
אשתו כגופו.
אז אולי גם וולדמורט כגופו של הארי? השאלה אם בית רידל או אחוזת מאלפוי זה נחשב הבית של וולדמורט. אולי זה שהוא שם שם את היומן זה נחשב שהוא השתתף בפרוטה עם בעל הבית?
השאלה אם זו חובת הדר או חובת הבית125690
השאלה היותר גדולהקעלעברימבאראחרונה
אם מוסיף והולך כמו וולדמורט שכל שנה הוסיף הורקרוקס עד שהגיע ל8. או הולך ופוחת כנגד כל הורקרוקס שהושמד
בספרקעלעברימבאר
הסתכלתי באינטרנט מה זה במקור, במקום ליליות מופיע hag. בדקתי והכוונה לסוג של מכשפה רעה או פיה רעה בפולקלור האירופאי
לא זכרתי כבר שכך זה תורגם...מתואמת
שם זה אמגושית, לא?קעלעברימבאר
אמגוש זה כהן דת פרסי, שהפך אחר כך בגמרא לכינוי למכשף לזכרוני
נכון, מצלצל לי מוכר... (כבר שנים לא קראתי את הסדרהמתואמתאחרונה
"יום אחד היה מזג אוויר מושלג"אנטיוכוס
"ואני מטייל לי להנאתי במכתש גודריק. אני נהנה מהטיול, מבסוט מהטיול, כיפכוף של טיול. לפתע ראיתי ספר של ריטה סקיטר.
לא חשדתי בו.
מה אני חשדניסט?
ואז אני ממשיך לטייל, ואני רואה זקנה (מהשורש מבוגר).
לא חשדתי בה.
למה עשתה לי משהו?
ואז התברר שבספר ריטה גנבה לזקנה את הזכרונות, והזקנה קראה בלחשננית רק לי לעלות למעלה.
פה חשדתי!
ואני מדריך על הספר ומדריך עליו וצועק: "ריטה תחזירי את הזכרונות לבתחולדה, גנבת! תחזירי לה את הזכרונות, שקרנית!
ואני מדריך על הספר
ומדריך עליו
ומדריך עליו.
ואז הבנתי שבטעות אני מדריך על השרביט שלי ושובר אותו".
"הארי, אולי תגיע לעיקר, לקטע שבו פגשת את וולדמורט?
"מה?"
"נו הארי... באת לספר על המפגש עם וולדמורט"
"אדוני יש פה טעות! אתם קראתם לי לספר על השקרים של ריטה סקיטר, לא על מפגש עם וולדי-מה-שמו!"
"(בלחש) נו תעשה טובה, בקשה..."
"הנה זה חוזר אליך! מחקו לך את הזכרונות אבל זה חוזר,אליך היום הזה! ואז מה קרה?"
"ואז"
"ואז!"
"ואז! הזקנה התפצלה לשתים. אז יריתי עליה 3 קללות עם הבזקי אור. ככה פלוםי פלופי פלופי.
מתוך הזקנה יצאה נחשית ענקית שהסתובבה בצורה אלפטיסטית ונחתה ליידי.
היא זימנה את המנהיג שלה. הוא היה עם שרביט איזה 6000 קילומטר אורך בלי להגזים!
הוא רצה להרוג אותי.
אמרתי לו 'אל תהרוג אותי! יש לך כבר 6 הורקרוקסים! תהרוג אותם! (מה זה הוגן שיהרוג רק אותי?).
ואז לקחו אותי לאחוזת מאלפוי, ושם באחוזה זה ממש מרגיש כמו באחוזה! ויש שם אוכלי מוות עם שרביטים שעושים לייזרים, וגמדוני בית שאופים מאפים מקמח, המון קמחים של קמח! והשרביטים גמישים כמו לולב מתלבלב, לולב מתלבלב! ויש שם גובלינים שכל האצבעות שלהם זה זרת! ככה, זרת, זרת זרת! ועושים שם שיקויים מטחול ענק!"
"אני מבין שעשו עליך ניסויים? זה היה קשה?"
"כן! אמרו לי תתחתן עם צ'ו, תתחתן עם הרמיוני, תתחתן עם ג'יני! איפה אני אשים להן את הטבעת, על השרביט?
בקיצור דובי שאל אותי איפה אני רוצה ללכת, אמרתי לו בקתת הצדפים למה אף פעם לא הייתי. בדרך עברנו דרך האחוזה, לקחתי שרביט. אבל כשהגענו לבקתת הצדפים לא נתנו לנו להכנס, כי הדיוק לופין היה שם, והיה ירח מלא, מפוצץ!"
"בקיצור איך אתה מסכם את המפגש שלך עם אוכלי המוות?"
"מה?"
"נו... היכרות איתם"
"אה...משחקי היכרויות!"
"אני מצטער ששאלתי"
"אני מצטער שתשתוק! אז ככה זה הולך! 'וואטס יור ניים, מאיי ניים איז סקאביור. וואטס יור ניים, מאיי ניים איז ורנון דרסלי!"
גאוני!איגנוטוס פברל
איך אמראנטיוכוס
מאלפוי כשדרך על האף של הארי?
"ואני מדריך עליו. ומדריך עליו. ומדריך. כי אני מדריך. כי אני מדריך. בפלוגת הפיקוח"
"ראיתי את זאביני סוגר את דלת הקרון והיא לא הצליחה להסגר, לא חשדתי. ואז ראיתי לרגע את הראש של פוטר באוויר, פה חשדתי!"
ואיך אמר הארי?
"בתחולדה קראה רק לי לעלות למעלה ולא להרמיוני וכאבה לי הצלקת. לא חשדתי בה. מה אני חשדניסט?
ואז היא התפצלה לשניים.
פה חשדתי!"
נפלא125690אחרונה
בן גביר נחפז למשרדו בעודו צוהל בקול:קעלעברימבאר
"אישור תליה, אישור תליה! איפה החבל?" הוא אמר בשמחה.
"אתה מבין" הוא אמר להארי "עכשיו שיאשרו לי לתלות מחבלים מהצוואר שלהם למטה במרתפים, יצורים מבחילים, כבר לא יוכלו לזרוק פצצות סירחון על ישראל. נכון? הייתם חושבים פעמיים לפני שהייתם מלכלכים עםבוץ נגד ישראל, אם הייתם יודעים שאני יכול לתלות אתכם כמה ימים! נגמרו הימים האלה. חוץ מזה ראש הממשלה הסכים לחתום על צו גירוש לטיבי!"
חשבתי על זה -קעלעברימבאר
זהו? זו כל מהות היהודים - שהם דורשים זכויות?😱מתואמת
עם ההשוואות האחרות אני מסכימה.
האמת שאם כבר היהודים בסדרה הם בני המוגלגים - כי הרי וולדמורט (=היטלר) האמין בטוהר דם (=הגזע הארי), אז ילדי המוגלגים, שאינם טהורי דם, הם היהודים, שהיטלר רצח בשל היותם לא מהגזע הארי...
כאילו ישקעלעברימבאר
אז אפשר להקביל את זה לארהב במאה ה-19 , ליהודים היו זכויות בפועל אבל עדיין אנטישמיות (והם שלטו בבנקים), השחורים היו עבדים, והאינדאינים חיו פרא חיים אוטונומיים בטריטוריות שהממשל נתן להם