אני אכתוב שלאנשים רגישים יש איזשהו כוח שהרבה פעמים יכול להיות חיסרון- אבל כששולטים בו- יתרון, וזה- הדמיון✨ כן הדמיון- עוזר לנו להתנתק מהמציאות. שזה דבר רע. אבל אם משתמשים בו כדי לחזור למציאות טובים יותר, ומתחמים (מלשון תחום) אותו בזמן, אז הוא נהיה כלי עצום.
ע"י דמיון אפשר לדמיין מצבים ואת ההתמודדות שלנו, וכך אנחנו כבר "מוכנים מראש" כי חווינו את זה כבר לפני. וזה מפתח לתושיה וקור רוח. כך שלמרות שאתם רגישים- אתם לא פגיעים אלא דווקא⬅ ערנים למצב במיוחד. הרבה פעמים זה היה קורה לי (בתקופה המדהימה שלי,אני כבר לא כזאת אבל בתפילה) וזה נותן המון ביטחון עצמי ויכולת הנהגה.
מותר לדמיין את עצמנו עם איכויות וכשרונות שאנשים לא מאמינים שיש לנו. אבל אתם מכירים את עצמכם ויודעים למה הלב שלכם נמשך הכי טוב... לדוגמא כל מי שמשחק את עצמו במקלחת זמר שנוגע באנשים, או מדמיין שהוא נסיך או גיבור על, או מפקד בקרב או רופא מיוחד, או המשכין שלום בין אנשים... יש לך שליטה על הדמיונות האלו, הם לא סתם נותנים לך תחושה טובה של כוח, הם נועדו להכין אותך למצבים, לתרגל אותך כבעל אחריות, ולהראות לך את הטוב שבעצמך. וזה המקום ליצירתיות. כמובן דורש סינון, לא לדמיין דברים לא טובים, או אנוכיים, או לא צנועים, ולא לברוח מהמציאות- כל אלה סכנות שבדמיון. אבל גם לא להזניח את זה כי זה חלק מהכוח של אנשים כאלו.
סיימתי לחפור, אלו מסקנות אישיות ואני אשמח לתיקונים/ תגובות/ תובנות.
בהצלחה ורק סייעתא דשמיא בכל דבר טוב.

... תודה...