געגועים שלא ייפסקו לעולםאיילתנעמי
יצאתי עם מישהו לפני 9 שנים. קשה בכלל להבין שכבר עבר כל-כך הרבה זמן מאז, שכבר עברתי כל-כך הרבה שנים בלעדיו.

זה נגמר למרות שלא רציתי שיגמר. הוא בחר לחתוך מעכשיו לעכשיו למרות שהיינו כבר חודשים ביחד.
בכיתי, נשברתי.

עד היום לא הכרתי בחור שגרם לי להרגיש מה שהרגשתי אז.

זה לא שהייתי לבד כל הזמן הזה. היו לי קשרים. אפילו טובים. אבל הגעגוע לאותו בחור מלפני 9 שנים לא מרפה. הכל מתחוור לעומתו, וגם כשטוב לי אז זה לא אותו הטוב.

באיזה שהוא שלב לא שמרנו יותר נגיעה. איזו טעות נוראית. זה מעניק לזיכרון עוד כלים בשביל לאמלל אותי. הופך את זה למוחשי יותר. מעמיק את האבדן.

9 שנים אחרי. הייתי מצפה שכבר אשכח ממנו ואהיה במקום אחר בחיים. הוא כבר מזמן במקום אחר בחיים. הוא לא דתי עכשיו, רווק שמבלה כל היום במסיבות ופאבים וכאלה. אז הוא היה חנון כזה, ילד טוב ירושלים. לא הייתי מעלה בדעתי איך הוא יהיה בהמשך. הפייסבוק שלו מלא בתמונות מהמקומות האלה, מתחבק ומבלה עם נשים ועם גברים. כל כך טוב שלא המשכנו ביחד, זה ההפך הגמור ממי שאני וממה שאני רוצה בשביל עצמי. אם זה היה קורה לו אחרי שהייתה לנו משפחה משותפת, הייתי רוצה להיפרד. לא כך חונכתי.

ועדיין. כאבים וגעגועים שלא עוברים 9 שנים.
אם הזמן מרפא את הכאב, אז אולי הגיע הזמן לשלוח את הזמן להשתלמות ברפואה. כי הוא פשוט גרוע בזה.
חיבוק.בוחר בטוב!
נשמע לא פשוט.
ניסית לטפל בזה?
''להניח'' לו? לשחרר אותו ולמחול לו?
ניסיתי הכל כולל טיפולאיילתנעמי
דיברנו על איזה חלק בנפש שלי התמלא בזכות אותו בחור. דיברנו על איך צריך ואפשר למלא את החלק הזה בנפש גם בלעדיו.

האמת היא שזה לא שביום יום אני בוכה בגללו או משהו כזה, זה נופל עלי אחת לכמה זמן. לפעמים אחת לכמה שבועות ולפעמים רק מדי מספר חודשים. רוב הזמן הוא לא במחשבות שלי.
מכיר את הבעיה. אני חושב שמה שאת צריכה לעשותנוגע, לא נוגע
זה לעבוד על הפנמה שמה שהיה בעבר לא היה אמיתי ברמה שנראה לך שהיה.
אם בסוף הוא הגיע לאן שהגיע, זה אומר שגם כשהיה ילד טוב ירושלים לא היה תוכו כברו.

הרושם הלא מדוייק שהיה לך ממנו, הדברים הטובים והמושכים שהיו בו ועוררו את הרגש שלך, המגע, הדמיונות, הגיל הצעיר שבו לא מודעים ככ והרגש מאוד חזק, כל אלה בנו אצלך מצג שווא במידה מסויימת לגביו. מצג השווא הזה נתפס אצלך ברגש (ולא בשכל) עדיין כאמת ולכן הבחור לא יוצא לך מהראש.
כשאת נזכרת בו תגידי לעצמך (או בדמיון שלך תגידי לו)- זה ש-ק-ר. רמאות. ואני לא רוצה לחיות בשקר. אני לא מוכנה שדבר שקרי יהרוס לי וימנע ממני להתקדם.
עם הזמן תגיעי למצב שאת אולי אפילו שונאת אותו, ואחרי כמה זמן גם לא תשנאי. הוא לא יהיה רלוונטי. עוד בנאדם מני רבים. כבר השתחררת ממנו.
וגם אם לא לגמרי, זה כן יעזור במידה כזו או אחרת להתנתק ממנו. יחד עם זה תתפללי קבוע לה' שיחדש לך את הנפש וישכיח ממך את הדברים שמפריעים לך.

על כל פשעים תכסה אהבה- פה רואים איך העקרון הזה מתבטא בצורה שלילית.

מאחל לך בהצלחה. תתאמצי, תתמודדי ובעז"ה תצליחי ובמהרה תבני את הבית שלך עם מישהו שבאמת מתאים לך (וגם תצחקי על איך בכלל ההוא ישב לך בראש ככ הרבה שנים)
אין לך כח להיכנס לזה...לב אוהב

אבל זה בהחלט לא הפיתרון

לעבוד על המח שזה היה דבר רע ושקר ורמאות... או לשנוא את הבן אדם... 

שורה תחתונה זה עדיין רגש, פשוט רגש שלילי

אז גם נשאר הרגש וגם הוא הפך לשלילי...

ואולי לחלק זה נראה שעבד כי פשוט דברים אחרים קרו שעזרו לזה... 

לא מסכיםנוגע, לא נוגע
אצלי זה עבד (לא בהקשר שפה אבל במשהו דומה). ולא בגלל סיבות אחרות מח שליט על הלב.
זה להפנים את האמת- את המציאות- ברגש, שמסיבות כלשהן הופך דמיון למציאות.

ואתה לא עובד על לשנוא בן אדם. זו תוצאה טבעית של ההפנמה שהוא כאילו "רימה" אותך. זו לא אשמתו כמובן, אבל *מבחינתך* זה ככה. וזה לא לשנוא במובן הרגיל של המילה (קשה לי להסביר). אחרי כמה זמן אתה מתנתק ממנו רגשית, ואז אתה גם לא שונא. כמעט אין שום רגש. וזה מוכיח את העניין שזו לא שנאה אמיתית, רק חלק מתהליך ההתנתקות של הנפש. חשבתי על משל טוב לזה- הסלידה שיש לחוזרים בתשובה לפעמים מדברים מסויימים שהם לא עבירות (כמו שירי חול).

מה שכן, אולי אצל אחרים זה פחות יעבוד. תלוי באופי לדעתי. כל אחד ומה שמתאים לו.
אבל אם מצליחים זה בהחלט עוקר את הבעיה מהשורש.

איזה שיטות טיפול עמוקות יש שנוגעות בשורשים (מה שכתבת בהודעה אחרת פה)?
*לילב אוהב

אממ אם באמת הוא רימה או עשה מעשה שגרם לפגיעה ולרגשות שליליים

אז הגיוני שהרגשות האלו יעלו בצורה טבעית ואולי גם יעזרו לשחרר, אם כי אני לא מאמינה שזה מה שגורם לשחרור

חשוב לתת מקום לכעס או לכאב אם היה

אבל להגיד שזאת השיטה שתגרום לשחרור... 

לדעתי זה פשוט תהליכים אחרים שגרמו לזה... 

ואני לא מתיימרת להגיד באופן גורף... אז אולי.. 

שיטות שעובדות עם תת מודע או דברים יותר שורשיים

לדוג' nlp, טיפול באנרגיות (תטא הילינג) ועוד... 

ממה שכתבת זה נראה שאת מלבישה על מה שאמרתינוגע, לא נוגע
משהו אחר וחולקת עליו.
אני לא טענתי שהוא רימה או משהו בסגנון. והעיקר פה זה בכלל לא לתת מקום לרגש לפרוק. זה לחבר את הלב לאמת במקום לדמיון.
את יכולה לקרוא שוב.

ניסית תטא הילינג?
...לב אוהב

אני לא יודעת מה קרה שם אצלך, 

רק אמרתי שבמקרה שיש רגשות שליליים לכתחילה מהסיפור צריך לתת להם מקום! וזה באמת עוזר לתהליך השחרור...

אבל אם לא היו רגשות שלילים, אין עניין לדמיין אותם כדי להגיע לשחרור, וגם אני לא באמת מאמינה בזה...

ואם אתה אומר שאצלך זה עבד, אז לדעתי היו דברים אחרים שעזרו לזה..

אבל אני לא יכולה להגיד בצורה נחרצת כי אני לא מכירה את הסיפור.....

וניסיתי את זה, אבל לאו דווקא בהקשר של שחרור מקשר... 

אבל אני לא אומר שצריך לדמיין רגשות שלילייםנוגע, לא נוגע
נקח דוגמא- הייתה לך חברה טובה ופתאום היא עשתה לך משהו ממש לא בסדר, פגיעה מוחלטת ובלתי הפיכה באמון שהדהימה אותך, ואז הפסקת להיות חברה שלה.
אבל היא הייתה החברה הכי טובה שלך, הכי מבינה אותך, וקשה לך להתנתק ממנה, למרות שאת רוצה.

אז אני מציע- תחשבי שאם היא עשתה את מה שעשתה בסוף, תמיד היה לה פוטנציאל לעשות את זה. כלומר היא לא הייתה חברה טובה שאכפת לה ממך ככ כמו שחשבת *גם בזמן שחשבת שכן*.
את מבחינתך היית מסורה אליה, והיא מסתבר שלא, אצלה זה היה יותר אינטרסנטי במידה מסויימת.

זו התבוננות שכלית פשוטה במציאות, ב- אמת. הרגש שיווצרו בעקבות זה הם רק תוצאה. הם לא העיקר. הם רק שלב בדרך לניתוק.

אני לא חושב שזה יתאים לכולם, ואולי לרוב לא. אבל אני הצעתי משהו לפותחת השרשור, שאם יתאים לה תיקח. לדעתי אחרי תשע שנים זו עבודה שכן יכולה להתאים. זה לא כמו זמן קצר אחרי קשר שאז הרגשות חזקים יותר והאדם מעורבב רגשית וצריך לעכל וקשה להתבונן מבחוץ.
אבל זה גם תלוי אופי כנראה. מי שיותר שכלתן קל לו יותר עם העבודה הזו.

מופנה גם ל@אילת השחר
זה בעצם השלב שאחרי שלב השכול שדיברת עליו.

*הדוגמא הכי מובהקת אולי, שלא רציתי להביא ולהרחיב בה היא של בגידה זוגית. ראיתי פעם תכנית של נשים (וגם גברים) שנבגדו, ואתה פשוט רואה את זה במובהק. איך מבחינת הנבגד הקשר היה במקום עמוק יותר משל הבוגד.
אז זה קשה, אבל אחרי כמה זמן של עיכול אני חושב שמה שעוזר זה להבין שהאדם שחייתי איתו לפני שבגד לא היה האדם שחשבתי שהוא. פשוט חייתי בסוג של שקר ואני שמח שנחלצתי ממנו.

ועזר לך התטא הילינג?
מבינה מה שאתה אומרלב אוהב

אבל יש לי קצת התנגדות לדרך הזאת...

ואני גם לא מאמינה שהיא טובה...

אבל אם היא עזרה לך אז מצוין....

ואכן עזר, זאת שיטה מדהימה!!!

בני אדם הם שונים. מה שמתאים לאחד לא חייבנוגע, לא נוגע
להתאים לשני, ולהיפך.
על כל דרך אפשר לומר שהיא לא טובה אם מנסה אותה מישהו שהיא לא מתאימה לו.

הדרכים שאתן מציעות זו עבודה ישירה עם הרגש או עם דברים שורשיים יותר- תת מודע וכו'. מתאים יותר לאנשים שהרגש מאוד נוכח אצלם.
העבודה שאני מציע היא עם התבוננות שכלית. מתאים יותר לאנשים שכלתנים (ואל תאמרו- אם הם שכלתנים אז בכל מקרה הרגש חלש.. כי זה לא. אבל אכמל).
...לב אוהב

סליחה שאני ממשיכה לחפור....

אבל אדם שכלתן הוא לא בהכרח אדם עם רגש מוחלש

הרבה פעמים אנשים שכלתניים יש להם רגש חזק פשוט מודחק! 

ולפעמים מגלים שהרבה בעיות שחשבנו שנפטרנו מהם בעצם יושבים שם מודחקים היטב... 

ולפעמים יש טריגרים בהמשך החיים שיציפו אותם או שזה יתבטא דרך הגוף.. 

(לא מתייחסת ספציפית למקרה שלך, אלא רק לאמירה לגבי האנשים השכלתניים)

אני קוראתאילת השחר
יכול להיות שזה באמת שונה בין אנשים שמינוני שכל-רגש שונים אצלם. אבל עדיין גם לאדם הכי שכלתן בעולם, יש צד רגשי. וגם לאדם השכלתן יותר, יש בחירה היכן להניח את עיקר מחשבתו.
לענ''ד, העניין פה הוא היכן מניחים את מוקד העבודה שלנו. באדם השני עצמו ובהתנהלותו מולנו או בנו עצמנו ובתהליך הגדילה האישי שלנו.
לשים פוקוס על מה הוא היה וכמה הוא היה כך וכך, כדי לנסות להקהות את הרגש, לא באמת יפתור את העניין הרגשי שלנו ביחס אליו. להפך, זה יגרום לנו יותר ויותר להתעסק בזה, והתעסקות מחשבתית מעוררת רגש. ורגש כמו רגש סוחף אותנו לאן שהוא רוצה, ולא משנה מאיזה סוג הוא בדיוק.
צריך להניח לרגש שעולה להיות, להסכים לעמוד מולו באומץ, להבין מי אני הייתי שם ומי גדלתי להיות מהמפגש ההוא.
העניין הוא אני והתהליך הפנימי מול המסע הרגשי הזה, בלי לתלות את זה בגורם שהביא למסע. הוא היה זרז לשינוי וקידום, לא העיקר.
בעיניי, כשמגיעים למקום הזה, קל יותר לשחרר באמת.
אינלי כוח לתגובה ארוכה כרגע אז רק אומר- אתה בןמזמור לאל ידי
זאת נקודת ההסתכלות שלך והדרך שאתה מגיב לה.
וזאת רק אחת הסיבות ששניכם לא מדברים
באותה השפה... אתה נותן עצה שהיא כמעט נטו שכל,
במציאות- זה ממש לא עובד ככה, בטח לא לאישה...
אני יודע שיש כמה גישות (ועבדתי גם איתן בעבר)נוגע, לא נוגע
הבאתי את המבט הנוכחי שלי כיום לפי המקום שאני נמצא בו. אם מתאים למתייעצת ברמה זו או אחרת, מצויין. לדעתי זה תלוי גם באיזה שלב בתהליך נמצאים כמו שכתבתי בתגובה אחרת פה.

בהמשך הדיון, ניסיתי להסביר מה כוונתי כי ראיתי שלקחו את זה למקומות אחרים ולא הבינו אותי.

ואגב, לצערי לפעמים ל"אנשי הלב" יש נטיה להמעיט בהבנה ואינטיליגנציה הרגשית של "אנשי השכל" (וכן להיפך בעניינים אחרים).
והם מנסים לנתח אותם לפי המבט האישי שלהם ועל סמך החוויות שעברו.
זה הפסד גדול. מבט שכלי יכול לתת כיוון חדש, הסתכלות מלמעלה, פתרון שהוא מחוץ לקופסא הרגילה. פשוט צריך להיות מוכן לשמוע משהו חדש, להקשיב אליו, לא להכניס אותו לתוך איזו תבנית שכבר יש לנו בראש. להבין שיש אולי תפיסת עולם שונה שיש בה אמת והיא עובדת. לנסות לעבוד איתה, ליישם אותה ולהפוך אותה לחלק מכלי הנפש.

ואגב זה נכון בכל תחום. גם בלימוד תורה אתה רואה אנשים מאוד חכמים שנעולים על צורת הסתכלות מסויימת ולפעמים מפספסים בגללה הסברים פשוטים וקולעים שאתה רואה שהם הסברי הבינגו.
רוצה להגידאילת השחר
שאני חושבת שזה לעשות עוול לרגש, להגיד לו שמה שהיה לא היה אמיתי. הרגש גם ככה מאוד פגיע במקום הזה, הוא זקוק לחיזוק ולא להפך.
מה שהיה היה אמיתי מאוד בזמנו, היא הייתה שם וגם הוא, במקום שלהם אז לפני תשע שנים. זה מה שזה היה. להפנים שלא היה אמיתי, רק גורם לפתח יותר אשמה פנימית בסגנון של 'איך הייתי כל כך עיוורת, ובנוסף לכל, גם לא שמתי לב לזה שזה היה שקר??'.
זה היה אמיתי, בדיעבד התברר שזה שהקב"ה הוביל אותנו לפרידה, למרות הכאב והקושי הגדול, זה היה הדבר הכי נכון עבורי וגם עבורו כנראה.
בני אדם עוברים תהליכים, לא כאלו שבשליטתנו, הם תהליכים שלהם, ולנו אין אחריות עליהם או ידיעה לאן יתפתחו בהמשך הדרך. נקודות תפר, של בדיקה ובירור פנימיים, יכולות להתפתח לשני כיוונים שונים, וזה לא אומר שהן בהכרח יעידו על אדם ש'אין תוכו כברו', רק בגלל שהוא מתברר לעצמו. באשר הוא שם, זה הכלל שלומדים מהסיפור עם ישמעאל. לאן הגיע בסופו של דבר, זה סה''כ מדד עתידי שלא היתה, לנו כבני אדם, אפשרות לדעת עליו בוודאות בזמן הווה.

אני מסכימה עם עניין הרושם שנשאר, ושנאה היא רגש שחולף שם בדרך, אבל לא הייתי מתעכבת עליו יותר מרגשות אחרים. למה? כי שנאה היא עדיין ביטוי של רגש. רגש בוער למדי. ויש קו מאוד דק שיכול להפריד בין שנאה לאהבה, וזה תלוי הרבה בזוית ההסתכלות שלנו על הדבר. ברגע שנכנסת הבנה כלפי האחר, השנאה מתהפכת לאהבה. זה כן רגש שיכול לעלות שם במהלך התהליך, אבל לא להפוך אותו למוקד, כי בין רגע הוא יכול להעלות געגוע באותה עוצמה. אי אפשר להתכחש לזה שלצד הכאב שגרמו לנו, יש לנו בנפש גם צד שנוטה לייפות ולראות רק את הטוב במי שרוצים בנוכחותו וכבר לא נמצא, ולהתעלם ממה שלא היה טוב. גם לאחר זמן רב.

לשחרר מישהו מהתודעה שלנו, ובהמשך מהרגש שלנו, דורש תהליך עמוק ופנימי. במובן מסויים זה קצת מקביל לתהליך של שכול, וככל שהקשר היה עמוק יותר זה דורש יותר זמן ועבודה. זה גם תלוי באדם עצמו כמה נפעל מהרגש וכמה זה חילחל פנימה. יש שם הרבה מאוד רגש שצריך לתת לו מקום במידה נכונה, ואז לאפשר לריפוי להגיע.

אי אפשר להדחיק. לפעמים אנשים מנסים לפתור את זה בהדחקה, או בלדחוף בכח משהו אחר במקום, בין אם אדם אחר או רגש אחר, אבל הלב עוד תפוס ולא מצליח להשתחרר השריר שם.
ואפשר לשחרר את זה, פשוט צריך לעבוד נכון. ומסכימה עם @לב אוהב, יש מצבים שהקשר שהיה נוגע בדברים שמעל להבנה שלנו, ושם העבודה העצמית (מול השכל או הרגש) לא מספיקה, ומישהו שמתעסק בטיפול באנרגיות יוכל לעזור לשחרר עד הסוף.

ואכן, תפילה ותפילה ותפילה שהלב יתרפא ויתחדש.
זה אפשרי.
ומשתפת תרגיל שנתנו לי לעבוד איתו, ונכון לעניין הזה, ואם תרצי מוזמנת לקחת גם לתועלתך. אם עולה מחשבה שקשורה בבחור, דמייני שאת מחזיקה בלון הליום ביד שכתוב עליו השם של הבחור, ואת פשוט משחררת אותו לעלות למעלה ולהיעלם. אל תשהי בזה. ממה שאת כותבת זה מגיע פעם ב-, ואני מאמינה שתצליחי וישועתך קרובה לבוא.

@איילתנעמי

כתבת פשוט ואוו... הקפת כאן מלא דברים...לב אוהב

מדויק להפליאtempuser
טיפול נפשי לא בהכרח עוזר!לב אוהב

חפרתי על זה, ועדיין

טיפול רגיל עובד עם המודע, הוא גורם לעוד מודעות. שזה טוב ולפעמים זה מספיק ומועיל

אבל הרבה פעמים זה פשוט לא מספיק...

ויש שיטות היום שעובדות בצורה יותר גבוהה או עמוקה שמטפלת בשורש ולא רק ברבדים השכלתניים/מודעים/חיצוניים שלה

ממה שאני מבין -מישהו איתי
אחד החידושים של הפסיכולוגיה המודרנית זה התת מודע, לא?
אז בטיפול קליני רגיל אמורים לגעת בזה, ולא רק במודע וברבדים החיצוניים

סליחה על הנצלוש
אני חושבת שזה יחסית בקטנה...לב אוהב

התהליכים הם יותר מודעיים ושכליים... 

רק מקשיבפצלוש לבן
ומצטער
ומבין

שכנראה יש לך המון כח
כי אני הייתי קורס כבר לפני תשע שנים

ושוב מצטער
מבין אותך, מאוד.מזמור לאל ידי
עצה שלי- אם ישלך איזה חפצים
או משהו כלשהו שעדיין קושר אותך אליו
קחי הכל- ותזרקי לפח.
רק ככה באמת תוכלי לשחרר אותו...

אם תרצי- אוכל לפרט יותר בפרטי.
שיהיה בהצלחה🙏
מוכר כל כךכטל לישראל

אולי את יכולה להרגיש שחל שיפור עם הזמן, אפילו קטן?

אני רוצה להאמין שלפעמים לזמן לוקח זמן, אבל שבסוף הוא ישלים את העבודה.

אין לי מה להגיד מעבר לזה שאני מכירה את המקום הזה. הוא באמת לא פשוט.

חיבוק גדול והרבה כוחות.

מאחלת לך שהאיש שלך ימלא את המקום הזה ועוד הרבה יותר מזה...

..הללויה~
נשמה קודם כל חיבוק♡

לא פשוט בכלל.
ממליצה לך ללכת לטיפול, זה לא קסם. אבל זה יכול להביא לך כלים להתמודד עם הדבר הזה ולהרפות אותו~

בהצלחה.
ישועת ה' כהרף עין.
וואי איזה סיוטחיים של
ואל תאמיני ל"זמן מרפא את הכאב" זה בולשיט...

הרבה מאיתנו מכירים את הכאב הזה.
זה כואב. זה יכאב. אבל בסוף זה ישתחרר?
מאחלת לך שבקרוב יגיע מישהו טוב באמת וימלא לך את החסר הענק הזה ❤
..הללויה~
הזמן מרפא רק אם במקביל עושים צעדים לעבר שינוי וריפוי
עצוב אך מחזקנעים_זמירות

עצוב אך מחזק לראות את מאמר חז"ל "אשה גולם היא ואינה כורתת ברית אלא למי שעשאה כלי" מתגשם במציאות

זה פשוט לא נכוןאיילתנעמי

הוא לא עשה אותי כלי בשום מובן של המילה, לא קיימנו יחסים מלאים מעולם וממילא הוא גם לא הראשון ולא האחרון שלא שמרתי אתו נגיעה. היום כבר במקום אחר, אבל בעבר היה מגע בכל קשר שהיה לי.

זה לא שבגלל המגע יש געגוע. אם כבר יש געגוע חזק אז המגע מקשה על זה עוד יותר.

אין קשר. וגם ברית אפשר לקטועסוג'וק

כגודל ההתאהבות כך גודל הפתולוגיה.. משפט מקסים ונכון מאודFff

אמיתי כל כך שקראתי שאמר הפסיכולוג יצחק מנדלבאום (לזוגיות, פסיכולוג דתי). דווקא האנשים שאנחנו הכי מתאהבים בהם זה בגלל שהם או ההרגשה שהם גרמו לנו מבטאת משהו עמוק בד"כ פתלוגי בנפש.. מקום לא פתור שגורם לנו להימשך דווקא אליו כל כך כמו שאת מתארת. 

אני ממליצה לך מאוד ללכת לטיפול פסיכולוגי עם מישהי שמתמחה בעניין כי 9 שנים זה המון. ואין סיבה שלא תשחררי את המקום הזה בנפש שלך ותתני לעצמך חוויה של בניית זוגיות ממקום בריא ובלי שאריות מהעבר. עוד משהו שיכול לעזור זה לזכור כל הזמן שזה לא הוא הסיפור. הסיפור זה את ומה שההי בו שגורם לך את זה. כלומר זה יכל להיות כל אחד אחר.. זה לא באמת משהו אצלו. אז אולי זה יעזור לשחרר! תאמיני שהגעגועים יכולים להיפסק, תאמיני בעצמך שאת יכולה לצאת לדרך חדשה, הלוואי. מתפללת בשבילך.

מה שכתבת מסביר את הרהורי עבירה קשים מעבירה. לפעמים קשר לא ממומש כואב יותר מקשר ממומש ושאח"כ בכל זאת נפרדים. אז תחשבי שה' עשה  איתך חסד שלא מימשת את הקשר הזה. תודי לו! 

*ראיתי שכתבת שהלכת לטיפול.. מצויין. יכול להיות שפעם בכמה חודשים זה לא כזה נורא ולקבל את עצמך ככה ישחרר מהעומס וההאשמה עצמית והתסכול. ויכול להיות ורק את יכולה להעיד אם יש עוד מקום לפתור את זה לקראת זוגיות בריאה בעתיד

זמן מרפא את הכל..4K
גם חושבת שזה בולשיט. הזמן לא באמת מרפא. בכל מקרה, אל תסמכי עליו שיעשה את העבודה.
גשי לטפל בעניין, בעצמך. את שווה הרבה יותר מזה ומגיע לך גם להתקדם ולהמשיך הלאה.

ועוד דבר, כשאת אומרת שאף אחד לא גרם לך להרגיש כמו שהרגשת אז.. את מגבילה את עצמך, את תולה את הטוב שמגיע לך במישהו אחר במקום בעצמך. את אחראית על הטוב שמגיע לך!
תאמיני בזה שזה קיים, שיש לעולם, לקב"ה שפע של טוב להציע לך וזה מחכה רק לך שתקומי ותצעדי לעבר זה..
בהצלחה ♥️
..מבשר שלום
דבר ראשון כדאי לדבר יפה, אבל אני באמת חושב שהזמן מרפא ועוזר.
יש רש"י בברכות נח: ד"ה ככלי אובד שכתב "וסתם כלי לאחר י"ב חדש משתכח מן הלב".
כל דבר שלא איתך הרבה זמן משתכח.

אני יכול להעיד על עצמי שזה ככה, לא ששוכחים לגמרי, רק שנזכרים פחות-נניח שבהתתחלה זה במחזורי זיכרון יותר קצרים-והם מתארכים, וגם ההשפעה שלהם והעצבות שהם גורמים-קטנה יותר.
אוקיי4K
משתכח מהלב? עבודה שלא. אולי זה נכון כשמדובר ב"סתם כלי". זו לא הסיטואציה לפחות.
אני חושבת שאם יש עניין שנסחב איתך הרבה זמן והוא לא מקדם אותך, אתה צריך לטפל בו.
הזמן יכול להדחיק, להשכיח לפרק מסוים.. עד שמגיע טריגר ומחזיר אותך לאותו המקום.
כשמטפלים בעניין, גם כשיעלו זיכרונות ונוסטלגיות למינהם.. אתה כבר לא תהיה באותו מקום. וזה ההבדל.
..מבשר שלום
כתבתי שאין הכוונה ב100% ששוכחים לגמרי-אלא שהזיכרון נחלש..
זה נכון שצריך/כדאי לטפל-רק אני באתי להעיר על הקטע שכתבת שהזמן לא מרפא.
לדעתידבש שלי
ומניסיון אישי, להסתכל על זה במבט רציונלי נטו יכול להוביל להרבה אכזבה ייאוש ולרוב בקושי לשחרר מהתחושות , גם השליליות וגם החיוביות. בעיקר כי קשה להסיר ככה את האלמנט הרוחני והנפשי וגם את כל הציפיות שהיו.
לכן כמו שכבר חלק צייונו פה, לכעוס או ״לעבוד על עצמך״ או להפטר מחפצים פיזיים או להכיל שהוא כבר לא פה או שהזמן יעשה את שלו - לא תמיד יעבוד.

אבל מה שכן עוזר ויעזור, כי בכל זאת אנחנו מאמינים(אני מניח, כי אנחנו בפורום דתי...), זה שהכל מאת ה׳ לטובה, שהוא מנחה את הדרך שלנו ויודע את העתיד, ואם זה הסתיים ככה אז הכל לטובה ולא הייתה התאמה, ואז ממילא כל המבט הרציונלי יתווסף ויתן לזה חיזוק...אבל אכן דורש עבודה עצמית, הפנמה, ואמונה חזקה.

כמובן, להרבות בתפילות ובקשות מה׳ שיעזור להתגבר, לשכוח, וישלח לך את זה שמתאים לך, שבוודאי יעלים כל רגש.
הזיכרון סביר להניח ישאר איפשהו, אבל המשמעות שהוא מהווה עבורך תשתנה ללא ספק...

בנוסף, טיפול משלים(יש המון סוגים, פחות מבין בזה) יכול לעזור, גם כי תמיד טוב לפרוק ולא לשמור בפנים וגם כי אולי זה יטפל ברבדים קצת יותר ״פנימיים״ בך.

המון הצלחה, ותזכרי שהקב״ה הוא ״הרופא לשבורי לב ומחבש לעצבותם״. ותשנני את הפסוק ״לב טהור ברא לי אלוקים ורוח נכון חדש בקירבי״, ובע״ה ישועת ה׳ כהרף עין.
אני חושבהיום הוא היום
שאפשר לעשות עוד עבודה פנימית של שחרור. משהו בכיוון שעשית אבל להרחיב: מה היה טוב שם, מה את לומדת מזה להמשך, מה כואב וכולי. למה זה התגלגל לטובה.

נשמע שעשית משהו טוב אבל במבחן התוצאה זה עדיין מציק אז כדאי לעשות עוד עבודה פנימית ועם אשת מקצוע כדי לקצר עניינים. 9 שנים זה באמת המון
כל עוד אין נישואים, אלו דמיונות בלבד (שגורמים לרגשות כמובן)סוג'וק
עבר עריכה על ידי סוג'וק בתאריך כ' בשבט תשפ"א 17:51

מה הכוונה דמיונות?

הגבר בחיים שלו והאשה בחיים שלה

ואין חיים משותפים

אז כל אחד חי את העולם הרגשי וכל העולם, דרך הדמיון (שגורם רגשות)

לא הייתם ביחד בחיים אמתיים מעולם!

[באחריות (הייתי נשוי)]

בטוח לא נחמד לך בגעגועים לדמיונות.

אנחנו סובלים כשאנחנו ב"סיפורים" שאינם במציאות

וזה כחלק ממנגנון א-לוקי שנועד להוציא אותנו מהסיפורים והמדמה הלא מציאותיים גורמי הסבל,

כמו חומה ש"אומרת לך" או מכה אותך, שסטית מהדרך

אז יש ספר מעולה שאומר פשוט "לצעוק" על ה"מדמה" (שהוא אוניברסלי)

שיפסיק את השידורים הללו. לסגור את התחנה לאלתר!

זה בכוחך

ויאלה לצאת משם לרגשות אמתיים שיבואו ממציאות מוחשית פיזית ולא מדמיונות

לכי לאימון דחוףמלכישועאחרונה

עד כמה להקפיד על הכלל של להציע לבן קודם.אנונימי 14

משהי מעבודה נראית לי מתאימה לחבר שלי.

הבעיה:

אני לא מספיק יודע לספר לו עליה..

אני צריך מס' של חברה שלה שהיא תוכל לספר לו עליה..

אבל אם אבקש ממנה מספא שך חברה היא כמובן תבין שיש לי הצעה, ואם לא אחזור אליה עם ההצעה היא תבין שנפל..

מלעשות??

מה הבעיה שתבין שהוריד?אני:)))))

אל תיקח את זה יותר קשה ממנה..

ואולי כדאי שתציע לשניהם בו זמנית? ותעביר מספרים של בירורים ושיחליטו לבד.

זה כזה נורא אם היא תבין שנפל?advfb
זה בכלל לא אישיו.לגיטימי?אחרונה

א. אין שום בעיה להציע לאישה לפני הגבר.

ב. בעיני, אנשים שבוגרים מספיק בשביל להתחתן - מקבלים את זה בהבנה. 

ג. עד כמה תסריט כזה נשמע לך מוזר?

שלום חברה מהעבודה, האם את במקרה פנויה?

מעוניינת לשמוע הצעה?

יש לי חבר מאוד X, וחשבתי שאולי הוא מתאים לך, אבל לא דיברתי איתו עדיין. אם זה מעניין אותך, אני יכול לשאול אותו קודם (ואשמח לקבל פרטים מסודרים שלך\מס' של חברה), או אולי הפוך, אני אספר לך עליו ותראי אם זה בכלל הכיוון? 

מתנות בשלב הדייטיםיובללל

אני יוצא עם מישהי משהו כמו חודש וחצי, והולך ממש טוב ב"ה. נחמד לשנינו בקשר וסהכ ממשיכים להתקדם בנחת.

העניין הוא שבא לי לעשות לה איזה משהו נחמד שיחבר ביננו עוד. לדוג חשבתי להביא לה משהו קטן סימלי, כמו פרח או איזה ספר עם הקדשה (או רעיונות אחרים שאני ממש ממש אשמח לקבל) ואני קצת מתלבט האם זה ילחיץ אותה. ובנוסף זה אולי קצת מוזר חחחח, אבל פרקטית, איך זה יהיה לה נוח לקבל זר פרחים ולהיתקע איתו כל הדייט?😂

קיצר, מתי לדעתכם מקובל/מצופה לתת מתנות בדייטים? האם לדעתכם הבנות מצפות לזה? זה מלחיץ?

ואם כן - מה הדברים שהייתם מביאים כדי לעשות שמח על הלב לצד השני?(:

דעתי האובייקטיבית:חתול זמני

– חודש וחצי מוקדם מאוד בשביל מתנות (יש לי משלוחים שלקח להם יותר משלושה חודשים להגיע...)

– אל תביא פרחים אין איך להסתובב עם זה בדייט והיא לא חברה שלך (היא תהיה אחרי החתונה)

– בשלב זה אל תהיה רומנטי מדי ואל תגזים זה יכול להיות נורא מלחיץ וקרינג'

– מה שכן אתה יכול לעשות זה להביא דברים ידידותיים זולים ומתכלים, או נייטרליים לחתולין

– כי אם עוד שבוע זה לא יסתדר לכם מה תעשו עם כל הדברים האלה? מביך

הסבר: אני למשל בתור חתול זמני אוהב דובוני גומי. אם הייתי מזכיר זאת בפגישה, ומישהי הייתה מביאה לי דובוני גומי, זה היה נפלא ולא קרינג' בכלל. מישהי עשתה לי את זה עם מרשמלו וזה היה נורא חמוד.

אפשרות ב': נניח היא אוהבת ציור. אפשר לתת לה אריזה קטנה של עפרונות פחם / צבע או וואטאבר ממה שהיא אוהבת להשתמש בו.

תחשוב בכיוון של: "אם הייתי בחורה–" או נכון יותר: "אם הייתי הבחורה הספציפית הזאת, מה הייתי רוצַה לקבל ושלא יהיה קרינג'?"

זה אחלה שלב לדברים מתכליםחושבת בקופסא

בהחלט מתנות זו דרך להביע עליית מדרגה בקשר, וקשר של חודש וחצי זה לא משהו שיכול להיגמר בלי התרעה תוך שבוע.

זה יופי של שלב לעוגה, פרחים וכדומה. (אתה יכול להחזיק לה את הזר באבירות במשך הדיט, ולתת לה אותו בסוף. רק תחשוב לאן היא חוזרת אחר כך, ולמי היא צריכה להסביר מאיפה היא קבלה את הזר)

ספר עם הקדשה לדעתי זה יותר מתקדם.

מה לגבי להצטלם ביחד? זה יכול להיות מאוד נחמד כשבעז"ה בהמשך יהיו לכם תמונות ביחד משלב הדייטים, ואם לא יסתדר מאוד קל למחוק אותן.

אני לא חושבת שיש מקובל\מצופה כללילגיטימי?אחרונה

יש מי שמצפה לזה,

יש מי שלא.

יש מי שזה ילחיץ אותה,

יש מי שלא.

מכיר "5 שפות של אהבה"?

מתנות זה שפה, ולא כל אחת דוברת אותה.

לדעתי,

יש משהו נחמד ויפה לתת משהו למי שיוצאים איתו.

בשלב מוקדם, כשיש עוד סימן שאלה - דברים מתכלים\בעלות נמוכה (נניח מחזיק מפתחות, ספל).

ככל שהזמן עובר, ובטוחים יותר בקשר, יפה להראות את הבטחון הזה גם במתנות -

אבל כן עם כוכבית: אם הקשר הזה ייגמר, שלא תתחרט על מה שהשקעת בו מבחינה כספית, ותקבל בהבנה אם היא לא תשמור את הדברים אצלה  - יכול להיות שזה ישאיר אצלה משקעים.

נראה לי כלו כל הקיצים, הראשונה שפונה אליחסדי הים
שהיא צנועה וצדיקה, אני אמור לה שהיא אשתי.😂😂
כן כן כןןמחפש שם
שתף אותנו איך היה😋
מנה אותי שליח ואצא אקדש לך אישה בשוקחתול זמני
חבל שרק עכשיו מגיע למסקנה כזאתעַלְמָה
לא בטוחה שזו האסטרטגיה הכי חכמה. אני נגידלגיטימי?אחרונה

הייתי בורחת...

בהצלחה!

מקומות טובים לדייטים בתל אביב?נו, ההוא מהזה

בשעות הערב אז אמור להיות יחסית סבבה

לא דייט ראשון אבל גם לא קשר יותר מדי מתקדם

רעיונות?

נמל תל אביב, הירקון, גני יהושעבחור עצוב
רידינגרקאני
חוף היםשפוי

הטיילת על חוף הים ממש נחמדה, אוויר טוב, רעש של גלים ויש כמה חנויות כשרות שאפשר להיכנס אם רוצים

פארק וולפסון - פארק לא גדול וממש חמודריבוזום
אבל גם שאר המקומות שהמליצו מעולים
נווה צדק יפהריבוזום
ויש שם מקומות מעניינים, אפשר לסייר לפי מסלולים באתרי טיולים
באוניברסיטהלגיטימי?אחרונה
פוצל משרשור אחר בשל נצלוש מוגזם🐱יעל מהדרום
חתולה מאומצת.חתול זמני
חתולה מאומצת וחתול זמני יכולים להיות זוג נדירLavender

מזל טוב 🥳

(סורי הייתי חייבת)

פעם היתה כאן בפורום חתולה ג'ינג'יתפ.א.

אבל היא התחתנה לפני כשנה וחצי

@חתולה ג'ינג'ית

מעדיף טריקולוריות.חתול זמני
אולי לזה מתכוונים הנשואים כשהם סונטים מידיLavender

פעם ברווקים הבררנים😊

לא אמרנו שמראה חיצוני זה חשוב???חתול זמני
היה חשוב, עד שאנשי הפורוםLavender

ואבירי המקלדות שכנעו אותי שיש דברים חשובים יותר,

מאז כבר יצאתי עם כמה בחורים ואף אחד לא היה מידי חתיך😏

טוב, אולי אשקול גם חתולות אפורות.חתול זמני
מצאתי לך את האחת, אין מתוקה ממנה.Lavender

במחשבה שניה בא לה חתול לקשר רציניLavender

לא חתול זמני😸

הקשר רציני, רק החתול זמני.חתול זמני

סתם, אני לא ממש בשל.

כזו?פ.א.

אופסLavender

@חתול זמני פספס את אהבת חייו

אולי עוד תירשם לכאן איזו חתולה זמנית?חתול זמני
נראה לי שקצת הגזמתם עם הניצלוש לקשקשתיעל מהדרום
לק"י

לא בכל שרשור זה מתאים.

סורי, קיבלתי.חתול זמני
מיאוגזם!חתול זמני
😹😹😹Lavender
נצלו"ש = ניצול שרשור?נחלת
מדויק.חתול זמניאחרונה

או במקרה של השרשור הזה... מיאודויק.

אני מספיק טובחקלאי

אני נשבע לך שאתה מספיק טוב

כן, אתה מספיק טוב

המציאות זו לא האמת

אתה מספיק טוב, אני נשבע שאתה מספיק טוב.

גם שאף אחת לא רואה את זה בך, אני רואה.

גם שאתה בעצמך לא רואה, אני רואה.

גם אם במציאות אף אחת לא רוצה אותך, זה לא אומר כלום.

אני אומר לך, א ת ה  מ ס פ י ק  ט ו ב.

אני נשבע.

גם אם אתה בטוח שהקב"ה לא זוכר אותך.

אתה מספיק טוב.

וואי כמה הוא לא זוכר.

שחכת אותי ריבנו של עולם.

אני גם פה

ואני כבר מספיק טוב

א נ י. מ ס פ י ק  טוב.

אני כבר לא מסוגל להתפלל אליך, אני מרוסק מצפייה

ואני מספיק טוב, אתה יודע את זה.

אני ראוי, גם שאני רוצה יותר מדי,

אני לא מסוגל להמשיך לבקש ממך את זה, כי אני כל כך מאמין בך, שאני ממש מתאכז

וזה כואב לי האכזבה, כואב,

להחזיק בה' יתברךאשר ברא

זה כואב וקשה, באמת.

אבל חיזור הידיעה שאתה טוב, זה חשוב כל כך בעיניו יתברך.. ה' רוצה את התפילות שלנו, את הכיסופים, את העבודה.

נשמע שאתה שם.

אז רק עוד קצת להיות בבחינת ציפית וקיווית לישועה?

והאכזבה, היא תחושה של עשיתי ככה וככה, אז מגיע לי. אולי שווה לשנות את זה, שלא משנה מה- ה' משפיע עליי וצריך רק לייצר כלי מספיק מתאים.

ושוב, נשמע שיש לך כלי- אבל אולי אישתך.היא איזה רעבעצן רצינית, שצריך רק להגדיל את הכלי עוד קצת.

אנחנו לא יודעים, אבל אנחנו יודעים שה' הוא אבא טוב.

ואתה ראוי. וודאי.

כל כך יפה ונכון.נחלת
נכון! תחזיק את זהברוקולי
ואו זה מרגשהפי
מדהים ביותראני:)))))

הייתי במקום הזה, וחשוב לי להגיד שזה לא היה בריא לי, חוץ מזה שזה גם לא נכון ולא מקדם.

אתה טוב, נכון, זה לא קשור לזה שאתה טוב.

זה לא עובד כמו כספומט, אולי בתת מודע חושבים ככה שמי שטוב יקבל טוב ומי שרע רע, שזה נכון בעיקרון אבל מה זה טוב ומה זה רע אנחנו לא יודעים להבחין, אולי דווקא הדבר הזה שנראה לי רע הוא הדבר שטוב ולהפך. וזה באמת ככה.

בקיצור המציאות שלך כרגע היא לא עונש על כך שאתה לא מספיק טוב, ה' לא מעניש אותך, הוא מיטיב איתך כבר עכשיו, אנחנו רק לא יודעים לראות את זה. אולי עוד כמה חוד' או שנים נראה.

בא לי לנער אותך, כי אני הכי מכירה את זה, אני בין האנשים הכי מתקרבנים שיש, לא שאתה כזה, אני כן, ופשוט חבל לחיות בתודעה כזאת שה' מחזיק משהו שאני רוצה ולא נותן לי את זה, ה' מונע ממך את מה שרע לך , תאמין בזה, זה  תהליך לשנות את המחשבה, אבל זה ממש גאולה. וזה ילך איתך לכל החיים. זה תפיסה יותר בריאה של אלוקות. יותר בוגרת. יותר מגדלת ומחזקת. ובאמת יותר אמיתית.

קשה שלאחקלאי

קשה שלא להתקרבן, אבל אני חושב שזה לא מה שרציתי לומר

בעיקר רציתי להגיד שאני פשוט טוב, גם אם לא נמצא מישהי שבוחרת בטוב הזה.

ולא בגלל שאני טוב אז אני צריך לקבל.

אלה הפוך גם אם אני לא מקבל אני טוב. וזה דבר שקשה לי להיות בו, כי אני תמיד מאשים את עצמי, ופחות במגיע לי, למרות שכן אני חושב שמגיע לי, אבל מעצם זה שאני אדם חי, ולא כי עשיתי גם לעושה רע מגיע.

והשיחה מול הקבה, כן, אני חושב שהוא מחזיק משהו שאני מאוד רוצה ומונע ממני אותו, יכול להיות שזה לטובתי, כנראה שזה לטובתי, אבל מצד שני יש בי רצון, והוא הייתי גם כן, ואני לא במדרגה של להגיד שרפוא קרובה לבוא, אני במדרגה שכואב לי שאין שמיעה לתפלתי. 

נכון. מאוד קשה.ואני חושבת שצריךאני:)))))

גאולה נוספת כדי לצאת מהמקום הזה. ושתדע לך שהמקום הקשה הזה מול ה', ילך איתך עם כל קושי בחיים אם לא תעבוד על זה מתישהו. 

נכון מאוד, אתה טוב גם אם עדיין לא בחרו בך. אני מרגישה ששידוכים זה אחד המקומות שאין בהם שום טבע והגיון, שום! זה לא ככל שאתה איכותי תצליח יותר, המשוואה הזאת לא כ"כ קיימת בחוויה שלי, וגם בכלל. אז נכון שחוויה של דחייה\ חוסר בחירה בנו וכו' יכולה להרגיש שאולי משהו בנו חסר אבל אין שום היגיון בשידוכים ככה שאי אפשר ללמוד מזה כלום חוץ מזה שה' מזווג זיווגים.

בכל מקרה, חשוב לחזק את עצמנו כי גם הרגשות לא תמיד הולכים עם ההגיון והשכל..

אהבתי מאוד, זה ממש מחשבות שגם אני חשבתי אותן, קצת בהתאם לאופיי אבל כן אותן מחשבות. שהן נכונות. אבל, זה נורא מצומצם ומצמצם, כל התודעה הזאת.

נכון נכון, הוא מחזיק משהו, שגם אם הוא לא טוב לך כרגע זה לא אומר שאתה לא רוצה את זה, אבל תחשוב- מה האינטרס שלו בעצם למנוע ממך? הוא עושה לך דווקא בשביל לצער? (ברור שלא, הרי הוא טוב ומיטיב) הוא לא יודע שאתה רוצה את זה? (הוא יודע יותר ממך ורוצה את זה יותר ממך) מי שם לך את הרצון הזה בכלל מלכתחילה?(ה') אם יש לך רצון למשהו כנראה זה שייך לך, לא סתם זה מצער אותך. וזה באמת מבאס. וזה בהחלט כואב. אבל זה כן אומר שזה יגיע מתישהו, לא יודעת מתי, אבל כשזה יהיה לך הכי נכון וטוב. אבל בינתיים, כדאי להבין שה' לא נגדנו,להפך, הוא הכי רוצה את טובתנו, אבל השכל שלנו לא מגיע לשכל שלו, אנחנו לא מבינים את המהלכים, אבל וודאי יש סיבה לעיכוב והיא לטובתי.ה' תמיד מייטיב, זה לא שעכשיו הוא עושה רע ובעז"ה בעתיד הוא יתחיל גם לתת טוב, לא, הוא לא משתנה, תמיד יש טוב, תמיד הוא מיטיב ומשפיע טוב. המציאות כרגע היא הכי טובה ונכונה לי. זה משהו שצריך ללמוד לחיות אותו. כל יום. 

יצא לי קצת מבולגן אבל העיקרון הועבר.. 

..שפלות רוח

אתה טוב ומגיע לך הכל דוד

אתה מספיק טוב!עַלְמָהאחרונה

ועוד תבוא האחת שמספיק טובה לך.

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
באמת לא הפוך.נחלת
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

א. אפשר לשאול באופן ישירנחלת

ואם חוששים שהצד השני לא יודה על האמת (שב"כ....?)

אז אולי כן להיפגש ובמהלך הפגישות ניתן להבין לבד.

וגם, אולי הבחור מאוד רוצה קשר, אז הוא אומר כך.

לפי ענ"ד.

מסכים איתךארץ השוקולד
..שפלות רוח
את לא טועה בכלל יש לי חבר כזה, שדברים שהיו מפריעים לו בעבר-היום גם אם מפריעים לו, כל מה שהוא רוצה זה רק להתחתן
..אני:)))))אחרונה

אני מבינה את הבחורה, אבל זה לא הגון וראוי.

נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
מזל טובבבבבב!!!עַלְמָהאחרונה

אולי יעניין אותך