רע לי עם עצמי!שרון.
את יודעת את הסיבה להרגשה הזאת?<אריאל>
מה ,זה שהיא מעשנת???נעמה...
)היי חברה..בקטנה
היתה לי תקופה לא קצרה ( 3 חודשים )אנונימי (פותח)
גמלי היה... ככה כמעט חודשיים.. עבר(:הודי'ה
מממ...זכוכית מגדלת
אני כל הזמן ככה,אבל-נעמה...
זהו בדיוק.שרון.
ואני מרגישה כ"כ דפוקה עם זה. 
נראה לי שאת צריכה להתחשב בעצמך יותרנועמיק
מקפיצהלולה=]
דפו - מה?אח..
מה תגיד להם לעזאזל? שאתה מרגיש 'נאכס'? שאתה מרגיש דפוק? שאתה לא בסדר עם עצמך? אה?!
זה אותם האלו שלא מסוגלים לפגוע באחר. שתמיד מחפשים לעזור. כי בלי זה, הם חסרים ממש.
ואת תעזרי לה לפתור את הבעיות שלה. תעזרי לה כמו שאת יודעת באמת.
לאמיתה של המטרה. הנשמה.

...חיוכים
רע. רע. רע
הכל דפוק, אתה דפוק, כולם כאלה טובים ורק אתה כזה... דפוק, לא יודע מה אתה בכלל רוצה מעצמך. אתה לא באמת כזה שונה מהשאר, אולי אפילו יותר מהם, ובכל זאת יש בך את ההרגשה המוזרה הזאת, שאתה לא עושה את מה שאתה צריך לעשות, שאתה לא באמת עושה משהו...
-----------------------------
נראה לי לכולנו יש את ההרגשות האלה לפעמים.
כולנו לפעמים מרגישים דפוקים כאלה, אבל באמת שזאת הרגשה לא נכונה! כי בעצם כולנו אנשים, בני אדם, מנסים לתקן,לאהוב, לגדל את העולם המדהים הזה.
ואז לפעמים דווקא באמצע כל העשייה אנחנו פתאום רואים אותנו באופן שונה ממה שחשבנו שאנחנו באמת. פעם היינו תמימים, לא חשבנו יותר מידי, לא עשינו יותר מידי, פשוט חיינו את העולם כמו שהוא. ודוקא עכשיו כשאנחנו מתחילים לעשות דברים, אנחנו לא מעריכים את מה שאנחנו באמת עושים, חושבים שיכלנו נגיד לעשות הרבה יותר, שאנחנו לא באמת עושים מספיק, שאנחנו בעצם בכלל לא עושים משהו. לא יודעת, משהו אצלינו בפנים מתבלבל, אולי כבר מבולבל לגמרי.
אנחנו לא מבינים מה אנחנו עושים, לא מבינים כמה ערך יש לכל מעשה קטן שלנו, לא מבינים כי אולי , אולי פשוט ציפינו ליותר. ואולי כי פתאום אנחנו לא מבינים מה אנחנו רוצים מעצמינו, מה אנחנו בעצם עושים כאן...
. עכשיו, איך עוברים את הדבר הזה, תתקופה המעצבנת הזאת?!
קודם כל אנחנו צריכים לנסות להבין שכל מעשה קטן שלנו יש לו ערך כזה ענק שאנחנו לא יכולים לתאר אותו בכלל, שאנחנו עושים המון! שיש בנו המון טוב!! ושאנחנו סתם לא רואים את זה, אולי לנסות לעשות רשימה של כל הדברים הטובים שאני מוצאת בי [זה נשמע של ביטחון עצמי וזה אבל לפי דעתי זה כן קשור], להאמין, לצאת לעולם, לנסות לראות כמה טוב יש בו, כמה אנחנו טובים ומשפיעים.
זהו, בהצלחה ממש נשמה!
הלוואי שיהיה לך רק טוב!
תמיד כאן =)
גם אני מרגישה ככה!!כל כך הרבה!!גם עכשיו!!במיוחדהוד':)
אין הרבה מילים, חוצמזה ש..בקטנה

את כל מה שיש לי להגיד כבר אמרתיהרועה
לתמוך זה גם טוב.שרון.אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים