רע לי עם עצמי!שרון.
בס"ד

אתם בטח לא תבינו... בטח תגידו לי ללכת לקרוא ספר כלשהו, או ללמוד, והפחות חכמים מבינכם יגידו ללכת לישון. ניסיתי. הכל. נשבעת לכם. למדתי. ישנתי. בלי סוף. קראתי, שמעתי שיעורים, בכיתי. ניסיתי הכל. עבדתי על עצמי. שיקרתי לעצמי. ניסיתי הכל. לא עובד לי.  
אני מרגישה כ"כ מוזרה. כל מה שאני לא עושה, אני מרגישה דפוקה. אני באמת ובתמים מרגישה דפוקה על עצם קיומי. אני לא יודעת, מבחוץ אני נראית הבחורה הכי תותחית בעולם, הכי חברמנית. מדריכה, מנהיגה, אני לא יודעת מה.  אני מרגישה דפוקה. כמה שאני לא מנסה להיות טובה יותר, להתחשב יותר, זה מרגיש לי דפוק ומטומטם בסופו של דבר. אני לא מסוגלת לפגוע באנשים, פוגע בי שכאנשים נפגעים ממני, ולכם אולי זה ישמע טוב, ישמע כ"כ אלוהי או משהו כזה, לי זה פשוט מוזר. ודפוק. וחסר טעם. אני מנסה כ"כ להתחבר למי שצריכה אותי. מנסה כ"כ להיות טובה לכולם. מנסה ללמוד טוב. לעשות רושם טוב, להיות צדיקה. וכשאני חושבת על זה אני מרגישה כ"כ דפוקה. אשכרה דפוקה.
בפועל- אין לי שום סיבה להרגיש ככה. יש לי כל. בית, משפחה, חברות, ציונים טובים, מעמד חברתי טוב. ועם זאת אני מרגישה כ"כ דפוווקה!! כ"כ חסרת טעם, חסרת תועלת.
בטח אפחד לא מרגיש ככה. בטח כולכם יודעים הכל.  בטח לכם יש את כל הפיתרונות הטובים ביותר בעולם.
מישהו בכלל מרגיש כמוני??????? מישהו יודע איך לצאת מזה???????????

בטח אתם קוראים ומרימים זוג גבות. אתם בטח לא מבינים. במחשב הכל נראה כ"כ קר.סתם רצף אותיות.
 טוב. לפחות ניסיתי להעביר לכם.

שיהיה לפחות לכם חג שמח. 
את יודעת את הסיבה להרגשה הזאת?<אריאל>

מה ,זה שהיא מעשנת???נעמה...
<צ> זה נראה ככה לפי החתימה שלך:

את יודעת מה הסיבה להרגשה הזאת?
להפסיק לעשן זה אחד הדברים הקלים שקיימים. אני יודע כי עשיתי את זה אלפי פעמים .(מארק טווין)
(כאילו תפסיקי לעשן,זה קל,וזה יעזור)

היי חברה..בקטנה
לנשום עמוק..לעשות סדר בראש..
לאט לך..
מה תכלס את רוצה? מה הרף שלך?
לאן את רוצה להגיע?
יש לך את כל הנתונים הנצרכים אז למה החיים שלנו כ"כ דפוקים?
תאמת? אני לא כ"כ ידעת..
אולי זו הריקנות שבנו..אולי אנחנו לא מעריכים את עצמנו תמיד..אולי ואולי, לאלוהים הפתרונים, אולי גם קצת לנו?
דפוקה? וכי למה? מה חסר לך נשמה..?
כלום..
אבל היי.. אולי קצת 'נשמה'?
אולי זה המצברוח הזה..השפעת הזאת שפושטת עלינו לפעמים..העצבות הצער הזה..
זה יעבור יקירה..
אין לי תרופת פלא, קצת חיוך, קצת חיבוק..יד מושטת..לא יותר..
תנסי לחשוב שלכל דבר יש מטרה..את מדריכה למה? כדי ש..
את חיה למה?
את נושמת כדי..?
יש לך משפחה וחברות..מה את עושה עם הדברים החיוביים האלה שניתנו לך?
למה את מתעלת את הכל?
איך את גורמת להכל להיראות טוב ולא דפוק וחסר תועלת?
איך את גורמת לחיים להיות דבר נצרך טוב מועיל ויפה?
זהו.
תמיד פה=]
טוב ושמחה.
היתה לי תקופה לא קצרה ( 3 חודשים )אנונימי (פותח)
שהרגשתי ככה.. אם לא יותר גרוע..
בכיתי, שאלתי, התיעצתי, כלום לא עזר..

רק בסוף כשהחלטתי שזהו - זה עבר..

זה לא כ"כ רצון לדעת הייתי אומרת.. אולי בהתחלה כן..
אבל בסוף זה סתם הופף לאובססיה לא בריאה..

זה לא מה שהקב"ה רוצה מאיתנו..

ב"הצלחה..
צריכה משהו תגידי.. : ) תמד פה בשבילך..
גמלי היה... ככה כמעט חודשיים.. עבר(:הודי'ה
[רק עם כוח רצון.. באמת..]
מממ...זכוכית מגדלת
קורה.
אין לי כ''כ מה לומר.

כולם מרגישים שהם דפוקים לפעמים.

אל תדאגי...

אני כל הזמן ככה,אבל-נעמה...
צריך להשתדל להיות בנ"א טובים.
אני מזה רגישה כמוך,כי אני כל היום פוגעת באנשים,כל יום מסתכלת במראה ואמרת "על מי אני עובדת? אני בנאדם ממש נוראי"
ובמיוחד כשמדריכים זה עוד יותר קשה,כי צריך לדעת לשלב מלא דברים בלי לפגוע באפחד.
לפי דעתי-שבי,תכתבי לעצמך במה את צריכה להשתפר,ותתחלי עם משו אחד,ככה לאט לאט.
בהצלחה
זהו בדיוק.שרון.
אני די לא פוגעת באנשים. אני נחמדה כ"כ לכולם. ברור שיש לי עוד לאן להשתפר, אבל בעיני אנשים מבחוץ אני באמת בחורה תותחית... ואני מרגישה כ"כ דפוקה עם זה.

לפי כל הנתונים אני ממש לא בנאדם נוראי, להיפך. רק שההרגשה שלי לא ממש תואמת את הנתונים, אני סתם דפוקה.
נראה לי שאת צריכה להתחשב בעצמך יותרנועמיק
לפי מה שאת כותבת,את משקיעה את כל המרץ שלך באנשים אחרים(חניכות,חברות),שזה טוב מבחינת זה שאת ממש לא אגואיסטית,אבל זה לא נותן לך לשפר את עצמך,כי את עסוקה כל הזמן באחרים.אז תתחילי להשקיע טיפה בעצמך.

עוד דבר שממש עוזר לשפר הרגשה כזאת של צביעות\חוסר תועלת, זה איזו חברה טובה שאפשר לדבר איתה על זה.כאילו,פה בפורום אנחנו יכולים אולי לאבחן אותך,ולהציע פתרונות,אבל קשה מאד לתמוך דרך המסך.

המעט שכן אפשר לומר לך,זה שאולי את באמת" בחורה תותחית,חברהמנית,מדריכה,מנהיגה"?
זה שאת מרגישה דפוק,לא מוחק את התכונות הטובות שיש בך!!

חוץ מזה,ממש לא אמור לעניין אותך מה חושבים עליך.את יודעת מה את באמת,ואם מישהו אחר חושב אחרת,בעיה שלו
מקפיצהלולה=]
אנשים- לחלקנו קשה קצת.. אז נכון שזה כבר לא בעמוד הראשון.. אם יש לכם מה לענות- תענו!! זה חשוב להם.

ושרון- אין לי כרגע מה לענות לך. אם אני אדע מה להגיד לך, אני מיד אתחבר ואגיד לך. סליחה.
בהצלחה.
דפו - מה?אח..
אם רק היינו יכולים להסתתר מתחת הפוך ולהתחיל לבכות לתמיד. אי. עד מתי?
'אין עם מי לדבר' אמרו כבר לפנינו. ובמיוחד לא אם אתה אחד שנותן לכולם ומחזק את כולם.
מה תגיד להם לעזאזל? שאתה מרגיש 'נאכס'? שאתה מרגיש דפוק? שאתה לא בסדר עם עצמך? אה?!

ישנם אנשים מאוד מיוחדים ובודדים שנולדים עם 'לב זהב'. טובי לב. אבל ממש כפשוטו, בלי צבעים משונים מסביב.
זה אותם האלו שלא מסוגלים לפגוע באחר. שתמיד מחפשים לעזור. כי בלי זה, הם חסרים ממש.
אבל מה שקורה לפעמים, שמרוב שהם שקועים באחר - הם שוכחים את עצמם. הם שוכחים לתת ת'נשמה בעצמם. להשקיע את כל הכוח שלהם בשביל לטפח את עצמם. בכדי לחשוב על עצמם. בכדי לראות מה באמת מחזיק אותם כל חייהם. הם שוכחים לשחנ"ש עם עצמם. הם שוכחים לדאוג לעצמם למצב הנפשי. הם שוכחים לסגור ת'מעגל של עצמם. הם לא שמים לב בכלל שהם חיים. זה לא שהם לא מרגישים ת'צמם, אלא שהם לא משקיעים בנפש שלהם. הם לא נותנים לנפש שלהם את המרגוע שהם נותנים לאחרים. הם לא מספיק חושבים על עצמם.

ואז, כשיוצא להם זמן פנוי שהם עכשיו לא עוזרים או משקיעים ת'נשמה במישהו אחר, הם מתחילים קצת לחשוב על עצמם. ו - בום! הם רואים בעצם שהם 'כלום'. וואו. לאן אני חותרת. מה אני עושה פה. עד מתי. לתת זו מטרתי? רגע, אבל אני לא משרת של אף אחד. אבל אני לא מסוגלת בלי. מה איתי. לאן פני מועדות. איפה לשים את האצבע על האישיות שלי. איפה הנקודה הזו שתאיר לי את דרכי איפה בדיוק להשקיע ולראות תמיד רק טוב את עצמי ואת הסביבה.

בלבול.

הגיע הזמן להתחיל לשחנ"ש עם עצמך.
כפשוטו. בדיוק כמו שרק את יודעת לעשות את זה.
לתת ת'נשמה בנשמה - שלך. היא תספר לך הרבה קשיים שיש לה שהיו מוסתרים עד עכשיו.
ואת תעזרי לה לפתור את הבעיות שלה. תעזרי לה כמו שאת יודעת באמת.
ו...תשקיעי בה הרבה, היא מאוד זקוקה לזה. אולי היא תתביש או תגיד לך ש - 'אין לי זמן עכשיו'.
אבל תתפסי אותה חזק. תושבי אותה. ותתני לה ת'חיים שלך. כי היא שווה את זה. באמת.

לא, אל דאגה. את לא הולכת להפסיק לעזור לאחרים. את ה'לב זהב' שלך את לא תאבדי.
את רק תכווני אותו למקומות ולדברים שבדיוק הוא צריך להגיע אליהם. יתחיל להתבהר לך דברים.

פססט, תשקיעי בעצמך.
בכדי שתוכלי באמת להשקיע באחרים.
כי כך תוכלי בעצם להרגיש אמיתית.
לאמיתה של המטרה. הנשמה.

מקוה שהובנתי. אם יש צורך, בשמחה ארחיב.
שיהיה לך חג מלא שמחה והארה פנימית!
המון בהצלחה. בשורות טובות.

...חיוכים

רע. רע. רע
הכל דפוק, אתה דפוק, כולם כאלה טובים ורק אתה כזה... דפוק, לא יודע מה אתה בכלל רוצה מעצמך. אתה לא באמת כזה שונה מהשאר, אולי אפילו יותר מהם, ובכל זאת יש בך את ההרגשה המוזרה הזאת, שאתה לא עושה את מה שאתה צריך לעשות, שאתה לא באמת עושה משהו...
-----------------------------

נראה לי לכולנו יש את ההרגשות האלה לפעמים.
כולנו לפעמים מרגישים דפוקים כאלה, אבל באמת שזאת הרגשה לא נכונה! כי בעצם כולנו אנשים, בני אדם, מנסים לתקן,לאהוב, לגדל את העולם המדהים הזה.
ואז לפעמים דווקא באמצע כל העשייה אנחנו פתאום רואים אותנו באופן שונה ממה שחשבנו  שאנחנו באמת. פעם היינו תמימים, לא חשבנו יותר מידי, לא עשינו יותר מידי, פשוט חיינו את העולם כמו שהוא. ודוקא עכשיו כשאנחנו מתחילים לעשות דברים, אנחנו לא מעריכים את מה שאנחנו באמת עושים, חושבים שיכלנו נגיד לעשות הרבה יותר, שאנחנו לא באמת עושים מספיק, שאנחנו בעצם בכלל לא עושים משהו. לא יודעת, משהו אצלינו בפנים מתבלבל, אולי כבר מבולבל לגמרי.
אנחנו לא מבינים מה אנחנו עושים, לא מבינים כמה ערך יש לכל מעשה קטן שלנו, לא מבינים כי אולי , אולי פשוט ציפינו ליותר. ואולי כי פתאום אנחנו לא מבינים מה אנחנו רוצים מעצמינו, מה אנחנו בעצם עושים כאן...
. עכשיו, איך עוברים את הדבר הזה, תתקופה המעצבנת הזאת?!
קודם כל אנחנו צריכים לנסות להבין שכל מעשה קטן שלנו יש לו ערך כזה ענק שאנחנו לא יכולים לתאר אותו בכלל, שאנחנו עושים המון! שיש בנו המון טוב!! ושאנחנו סתם לא רואים את זה, אולי לנסות לעשות רשימה של כל הדברים הטובים שאני מוצאת בי [זה נשמע של ביטחון עצמי וזה אבל לפי דעתי זה כן קשור], להאמין, לצאת לעולם, לנסות לראות כמה טוב יש בו, כמה אנחנו טובים ומשפיעים.

זהו, בהצלחה ממש נשמה!
הלוואי שיהיה לך רק טוב!

תמיד כאן =)

גם אני מרגישה ככה!!כל כך הרבה!!גם עכשיו!!במיוחדהוד':)
בזמן האחרון!!ני כל כך רוצה שזה יעבור!!שאני אבין מה ה' רוצה ממני!!שאני אדע למה אני מרגישה כל כך צבואה!!והאם אני באמת כזאת!! אני לא יודעת ואני מרגישה יותר מידי דפוקה!!

הלוואי שזה יעבור לכולנו!!אמן!!
אין הרבה מילים, חוצמזה ש..בקטנה
חברה? ראית איזה אנשים מדהימים יש בעולם? כן! ממש כמוך!תותחים כאלה..חבר'ה לעיניין, אבל..שמת לב.?
גם להם-לנו-לך יש תקטעים האלה..איזה קטע יאללה..
אולי..אולי כולנו בני אדם?
אולי..
קבלו ח"ח כולכם
שרון אחות-מקווה שהתעודדת, יש פה אחלה של מסרים, וחברים לעיניין.
מאחלת את כל הטוב בעולם.
טוב ושמחה
את כל מה שיש לי להגיד כבר אמרתיהרועה
נשאר לי רק לתמוך.
לתמוך זה גם טוב.שרון.אחרונה
אחרי כל המילים, לתמוך זה בהחלט אחלה דבר לעשות...

תודה רבה לכל מי שענה. אני באמת אשתדל לקחת ללב וליישם את זה בעצמי.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך