מה עושים שכל החיים מתבליבלים לך פתאום ואין לך כחאנונימי (פותח)
לכלום..? פשוט אתה מרגיש שהכל נופל בבת אחת ואין מי שיקשיב?
פשוווט בטלגן...

הולכים לישון..זכוכית מגדלת
וקמים, ומדברים עם מישו שאפשר לסמוך עליו,
בכל מקרה, הכל איכשהוא מסתדר..
מחפשים מישהו שיקשיב, בכוח.הסנה-בוער
בס"ד
פשוט מושיבים אותו ואומרים "תקשיב! אל תדבר, פשוט תקשיב!" ואז מוציאים הכל. כי לשמור דברים בבטן זו אחת הטעויות הכי חמורות שיש.
אממ.לולה=]
קודם כל- תמיד יהיה מי שיקשיב. אני מוכנה להקשיב אם צריך.
 לך תפרוק אצל אותו אחד שבטוח יקשיב לך. תוריד הכל.
הכל נופל לך? תן לו ליפול כרגע, אח"כ תרים אותו לאט לאט.  תלך לישון אם אין לך כוח לכלום. תשחרר קצת. תפרוק. אבל אל תשקע בזה. אח"כ אתה חייב לקום ולאסוף את עצמך מחדש ולהמשיך ולהתקדם. 

ומתפללים לקדוש ברוך הוא, כי הכל תלוי בו. 

ב"הצלחה!
אז מנסים לעשות סדר...חיוכים
אם באמת אין אף אחד שיקשיב [אבל לא יכול להיות, חייב להיות מישהו! תחפשי!] פשוט תעצרי לרגע.תנסי לכתוב את מה שאת חושבת, מרגישה, כל מה שבעצם עובר עלייך -  רק לעצמך, זה עוזר ממש לסדר את הדברים בראש ובכלל עושה סדר, מראה לך פתאום את המציאות כמו שהיא באמת... דברים שקשה לנו לראות סתם ככה ביום יום.

ואי, בהצלחה ממש!
ואוו, מוכר..נדנדה כתומה.אחרונה
וזה לא כ"כ נכון שתמיד יש מישו שיכול להקשיב- כי לא מול כל אחד אני ישפוך באמתת.. ודוקא כשצריך לדבר עם מישו, כל המישיות שאפשר לדבר איתם לא יכולותת.. ונשארים לבדד.... (אבל נכון, באמת הכי עוזר לדבר עם מישו שבאמת מביןן)

וחיוכים- לפעמים אי אפשר לעשות לעצמך סדר כי מרגישים כ"כ מבולבליםםם... ואז חייבים מישי שתעזור לך מבחוץץ...

ומה שלי אישית עוזרר- ללכת לטייל בטבעע וסתם לדבר עם עצמךך.. או עם הקב"ה.. או לקחת איתך משו' - ספר/ דפים+עט/גיטרה או כלי נגינה קומפקטי אחר ופשוט לכתוב מה שיוצאא, או לקראא.. או לנגןן..(אותי אישית ממש מרגיע לנגן/ לשמוע מוזיקהה.. ) ופשוט לרגע לשכוח מהכלל... מכל מה שקורהה מכל החייםם.. או ללכת למקום שאין בו אפחד ופשוט לצרוחחח!!! זה שיאאא המשחרר...
יש לי עוד כלמיני רעיונותת.. אבל אני מעדיפה באישייי....

ב"הצלחההה!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך