אוקי .. בזמן האחרון יצא לי לראות מלא מלא סדרות נוער ישראליותבלונדינית עם גוונים

שבלבלו אותי לגמרי ..

כל הסדרה מבוססת על זוגות מאוהבים ובלה בלה בלה

וכל פעם נפרדים וזה ומישי \מישהו חדש\ה מצטרף לסדרה ואז מישו\מישי מתאהבים בו 

ועוזבים תחבר\ה ונהיים איתו

אני באמת לא מבינה!!!!

איך הרגשות של הבנאדם יכולים להשתנות בשניה??

הוא אהב הרגע מישהי איך ברגע אחרי הוא עבר למישי אחרת ??

איך ??

אם הוא אוהב אותה אז איך ברגע פתאום הוא לא

כאילו אני לא חושבת שאני ספציפית הייתי עושה דבר כזה ומישהו היה מצליח לשנות אותי ככה בשניה כדי להגיע לרמה שאני יעזוב את החבר שלי בשבילו ופתאום אני יאהב אותו...

זה קצת מוזר....

כאילו איך פתאום הוא יכול לבוא ולומר לי תקשיבי אני כבר לא אוהב אותך אני אוהב מישהי אחרת .. 

איך זה משתנה?? או שהוא בחיים לא אהב אותי??

אני פשוט לא מבינה וכל החשק לחבר תכלס ממש ירד לי בגלל הסדרות

ככה זה בסרטים-אני :)

האהבה היא "ממבט ראשון" מזה אהבה ממבט ראשון? אתה רואה את הבן אדם, אפילו לא שמעת אותו מדבר ואתה מתאהב בו?

מה שקורה בסרטים זה ממש לא מה שקורה בחיים האמיתיים, רק מה שקורה בחיים האמתיים לא מביא רייטינג

^‎‎‎מושיקו7

צר לי לבאס אותך אבל זה קורה גם בחיים האמיתיים..התפצלשתי????

אני יגיד לך מה ... אני כן חושבת שקיימת אהבה ממבט ראשוןבלונדינית עם גוונים

(מנסיון ) 
אבל בסרטים כמות הפרידות וההחלפות מוגזמת ברמות הזויות!!!

א. סרט זה סרט וזה תמיד חייב להיות מוגזם אוברהתפצלשתי????

ב. אהבה ממבו ראשון זה לא אהבה אלא בכלל אהבה של המראה החיצוני זה לא קשר עמוק לכן אני בכלל לא מסכים עם זה

אתה לא חייב להסכים עם זה. אבל אני מסוגלת למות בשביל אותו אחדבלונדינית עם גוונים

מזתומרת למות??התפצלשתי????

אהבה ממבט ראשון זו לא אהבה אמיתית.לראות בטוב
זו התאהבות רגעית בדבר חיצוני לגמרי.

מה את אוהבת במבט הראשון שלך?
את מכירה אותו שאת אוהבת אותו?
לא, בסך הכל ראית אותו פעם אחת. אז מה שאת "אוהבת" זה בסך הכל החיצוניות שלו. המראה, ההתנהגות וכו'.

זו לא אהבה אמיתית.
התאהבות רגעית ? אני יסביר לך אתזה פשוטבלונדינית עם גוונים

אני מאוהבת בו שנתיים , למרות שלא דיברנו בכלל

ובשנתיים האלה החיים שלי נהרסו קצת הרבה בגללו 

ואני עדיין מתה עליו למרות שאני רק סובלת מזה ... אז תגיד לי שזה התאהבות רגעית

כמה את מכירה את הבנאדם שאת איתו כבר שנתיים?התפצלשתי????

וחוץ מזה אם את אוהבת אותו והוא אוהב אותך אז למה שהחיים שלך ייהרסו בגללו?? 

קמ"ל או שהוא לא אוהב אותך לעומק או שאת לא מספיק מחוברת אליו

עזבי זה מסובך וזה לא העניין עכשיובלונדינית עם גוונים

א. אני בן ב. סתם נקודה למחשה אני מניח שאחרי שתחשביהתפצלשתי????

על זה לעומק אני מניח שתסכימי איתי

לא מסכימה . ולא יסכיםבלונדינית עם גוונים

תראי מה כתבתהתפצלשתי????

לא דיברתם כמעט(משמע את לא באמת מכירה אותו ב. אם זה היה דחוף לשניכם ואהבה אמיתית כנראה שכן הייתם מדברים)

החיים שלך נהרסו בגללו(למה הרי אם אתם באמת מחוברים אז למה???)

אנחנו לא בקשר כי זה אסור .בלונדינית עם גוונים

כמו שצריך..התפצלשתי????

אני חושב שקשר בגיל הזה זה ממש ממש גרוע מכל הסיבות הנל

למה שהיא תדבר איתו לא הבנתי? זה לא ראוי ומגיע לה שכוייח עלאמונתי????
זה שהיא לא מדברת איתו, זה לא ברור מאליו..
מה את אוהבת בו?לראות בטוב
באמת אני שואלת,

הוא לא עושה לך טוב, הורס לך ת'חיים, אז מה את אוהבת בו?
תעני לעצמך אפילו אם לא בא לך להגיד, אבל באמת שאני לא חושבת שזו אהבה, זו באמת התאהבות. אולי לא רגעית, אבל זו לא אהבה.
אהבה זה משהו אמיתי, פנימי, שאוהבים את הבנאדם באמת, אחרי היכרות עמוקה, שאוהבים את הפנימיות שלו.

אני חושבת שזו התאהבות, זו לא אהבה..
אממ...עצמי החביבה

יש מצב שפשוט את מחפשת מי שיאהב אותך? ומאמינה שהוא אוהב אותך? ולכן את מרגישה כל כך קשורה אליו ואוהבת אותו?

....התפצלשתי????

זה לא שהוא אוהב אותה באמת אלא זה הכול חיצוני ריגשי ולא עמוק זה קשר רק לחשקים ותו לא קשר בין בני זוג זה קשר הרבה יותר עמוק מזה ולצערנו באמת בגלל זה הרבה זוגות מתגרשים..

כי זאת לא אהבה, זו התאהבות.לראות בטוב
זה התאהבות *אך ורק בחיצוניות של הבן אדם*, וכשמגיע משהו יותר יפה/יותר מוצלח/יותר ויותר ויותר, אז הקודם כבר לא מעניין, ורוצים כל הזמן להחליף.

אהבה, זה לאהוב את הבן אדם באמת, כולל כל המעלות וכל החסרונות שלו. זה להכיר *אותו* באמת.

ובסרטים, לא קיים דבר כזה.
הוא לא אהב בנאדם לא רואה מישהי ואוהב אותהאחד הגברים!!!

אם לא מכירים תבנאדם אי אפשר לאהוב אותו...
זה פשוט חיקוי זבל

...באולפנה...

ככה זה בסרטים, לצערנו זה כול הפאונטה בסרט, אהבה וכו.. 
וזה יוצרים חילונים יוצרים את הסרטים האלה. וואלה אני מרחמת על האנשים האלה שבאמת זה קורה להם. 
שכול שנייה היא עם מישהוא אחר ואז הוא כבר לא אוהב אותה או ההפך. ואז עד שהוא מתחתן היה לו איזה מאה נשים לפני. 
מה זה החיים האלה? הכול פרוץ ומגעיל! כול כך שמחה שאני לא חייה ככה ואצלנו הכול טהור ונקי וסודי. 
ותשמעי את השיר הזה הוא ממש הזכיר לי את מה שאמרת.. שמחה לעזור!

מצד שני זה גם כיף מטורףאחד הגברים!!!

מה כיף?באולפנה...

אני אסביר...אמונתי????
האהבות מהסוג הזה זה סתם אהבה של הבנאדם לעצמו, כיף לבנאדם עם הזאת והזאת אז בגלל שהוא אוהב את עצמו הוא איתה, אבל זאת לא אהבה אמיתית, זה משו רגעי וחולף כי יכול להיות שיהיה לו טוב עם כל אחת אחרת... קצת קשה להסביר לי את זה בכתב אבל אהבה אמיתית זה לא בא מתוך איזה ריגוש אלא מתוך משו פנימי אמיתי ועמוק..
חח מה ניראה לך ככה זה גם בעולם החילוני...סטלנית בפעולה

יש לו מישי..נימאס לו ממנה ומחליפים למישי חדשה

ככה זה מתי שאין די ואין דיין

ככה זה בעולם שלהם

ומי שלא מעמיס בחורות אז

מבחינתם הוא לא נחשב

נו זה מה שאמרתי..אמונתי????
חח לא קראתי מה כול אחד כתב כאן..סטלנית בפעולה

פשוט כתבתי מה שאני יודעת וחושבתחיוך

אה אוף וואי זה כל הזמן קורה לי שהשורה קופצתאמונתי????
ואז זה נראה כאילו ענית לי...
אה אויש חחח ולא הבנתי למה כתבת את זהסטלנית בפעולה

צוחק

כע וואי אוף לפעמים אני מרגישה מהזה זקנה כזאתאמונתי????
שלא מבינה כלום בטכנולוגיה..
לאא חח אויש נוו בקטנהסטלנית בפעולה

לא חושבת שכול החילונים ככה,הכול לטובה!

זה הכללה גסה

כן..אבל את יודעת דיברתי על הנוער וזה ממש הרובסטלנית בפעולה

זה כדי שהסדרה תהיה מעניינת בחיים האמיתים אם תחליף חבר\ה כלסודי ביותר

יומיים אתה תהיה בן אדם ללא חברים

רגשות באמת יכולים להשתנות אחרי שנייה.הממממממממ
זה טבעי
הוא עוזב את החברה שלו כי אין לו מחוייבות אליה..וגם כי הוא לא מספיק פיתח את הקשר, ככה שהוא מסתמך עליו רק אם ברגע זה הוא אוהב אותה או לא..ואז הוא עוזב מתי שמתחשק לו..

וזה מצויין שזה לא עשה לך חשק לחבר חח..חכי עד החתונה
זה בדיוק הבעיה בכול הסדרות האלהמשקפת
למרות שזאת אחת הבעיות היותר קלות, אני לא מדבר על צניעות ודברים כאלה כרגע שיש המון בעיות בנושא.
יש לך בסופו של דבר כמות קטנה מאוד של זמן שבתוכו חייבים להכניס עלילה וסיפור שלם ולכן הפיתרון כדי שהכול יכנס זה לעשות את הכול מאוד אינטנסיבי מהיר למרות שאין שום קשר בין זה לבין המציאות ואנחנו הצופים מקבלים תמונה לחלוטין מעוותת
לגמרי.. הסדרות האלה צבועות בטירוףאני❤

ראיתי פעם חברה רואה סרט, תקציר: שחקנית מפורסמת מתאהבת במיששהו, אבא שלה לא מקבל את זה, היא משכנעת את אבא שלה, היא מתאהבת במישהו אחר, ואז היא לא יודעת במי לבחור... מזעזע

ההבדל בין אהבה להתאהבותבעקבי הצאן
מוזמנת לברר את ההבדלים
נשמה, זה די פשוטנועה גבריאל
לרוב אהבות בסרטים מבוססות רק על חיצוניות, וברגע שהבחור(וכן להיפך) רואה בחורה יותר יפה ישר הוא מסתנוור והרגשות שלו עוברים בשניה למישהי אחרת, כי הרגשות התבססו על משהו זול.
לכן גם מאוד חשובה שמירת נגיעה, כי זה גורם לזוג לאהוב אחד את השני באמת, ולא רק מתוך משיכה חיצונית, אלא לאהוב את האישיות והמידות והכל, שלמעשה זה הבן אדם האמיתי.
וברגע שהבחור (וכן להיפך) יראה בחורה יותר יפה זה לא אמור להזיז לו ברמה שכל הרגשות יעברו בשניה למישהי אחרת, כי הוא יודע כמה הבחורה שאיתו שווה הרבה מעבר לחיצוניות שלה.
וזה אהבה אמיתית, שהיא עמוקה ונפשית ולא מבוססת רק על חיצוניות, ולכן הרגשות לא יכולים לעבור ברגע לאדם אחר, כי זה טבוע עמוק בתוך הנפש.

כי בסרטים/סדרות הכל חרטא זה למהאחד ששורד

לא צריך לקחת שומדבר משם לחיים האמיתים

תודה תודה חיכתי לתגובה שלך סתם סתם אל תחייה בסרט אחחחחבלונדינית עם גוונים

את צודקת בעיקרון..טוב ה' לכל!!!!
ההכללה של החילונים לא נכונה. לצערנו זה כן אולי החיצוניות יותר שאנחנו רויאם שאצלם זה כן ככה, אבל יש גם הרבה (מכירה אישית) שמשתדלים לשמור נגיעה, וגם אם לא לפי ההלכה בדיוק, אבל הכללי שהם מנסים לשמור על עצמם. כי מבינים שהנתונים נוראיים ושהרבה מתגרשים, גם בגלל שאין הבדל בין החיבור הנפשי והפיזי.. ואז הכל מרגיש מעורבב הרבה יותר. כי באמת כמו שאמרו, מגיעה מישהי יפה, אז הרבה יותר שווה להיות איתה כי לא מכירים את מה היא באמת.. וכשיש שמירת נגיעה יש הרבה יותר אובייקטיביות לגבי הבנאדם.. כי אין את כל הסערה של המגע..
אני חייבת להגיד שלצערנו גם אצלנו יש כאלה.. נערים.. חמודים ומקסימים, אבל שעוברים גם בקלות בין בנות..
אולי כי זה מגניב להיות בקשר עם הרבה? לא יודעת..
אולי פשוט קשה להם להתגבר, וזה מובן ובאמת קשה...
אבל עצוב לפעמים על הבנות.. שמישהי חושבת שאותה הוא אוהב. ורוצה אותה, ומדבר איתה.. ונכון שהיה לו כמה לפניי, אבל עכשיו אני משהו אחר ויש קשר טוב..
בסוף הרבה פעמים זה נופל.
וגם לפעמים בגלל ששמירת נגיעה זה דבר קשה ואז כשנופלים בזה, יש רצון להתרחק מהקשר ממש..
באמת זה לטובתך שירד לך החשק לחבר
זה לא דבר טוב ולא בונה, אלא מקלקל הרבה פעמים..
ואם מבפנים ירד לך החשק, ההתמודדות של להתגבר על זה ולא להיכנס לקשר עם מישהו גם אם זה מאוד מפתה- תיהיה בעז''ה ביותר קלות..
ולפי דעתי בגיל הזה אין אהבה.. כמעט בכלל
קודם כל כי עדיין אתה לא סגור על עצמך מי אתה ומה הדרך שלך, ולאהוב מישהו חיצוני אליך זה יותר קשה כשזזים בחיים ועדיין מבררים..
וגם כי אין שום ''חתימה'' של אמת ואמון מוחלט בבן אדם, כי עדיין לא התחתנתם..
אז המלצה שלי;) כדאי מאוד להזהר ולשמור על הנפש היקרה שלנו.. זה דברים ששורטים את הנשמה, גם אם לא בכוונה רעה של מישהו..
ובהקשר של סדרות.. הם חייבים איכשהו למשוך את האנשים וזה האקשן שהכי מושך.. תשימי לב גם על עצמך, יש לפעמים סדרות שרואים ואתה כל כךך מת להפסיק לראות, אבל זה קשההה כי תוך שניה מתחברים לדמויות, אז מעניין אותך לראות מה קורה איתם, ואז שכל הזמן משתנה כל הזמן יש שינוי שלא רוצים להפסיד.. הבנת? כמה שסרטים וסדרות זה נראה תמים, הכל בערך מאחורה זה מחשבה על איך ישעבדו את המוח שלנו לזה עוד יותר..

יפה יפה! אני❤אחרונה

מסכימה (:
בנוגע לסוף, יש סרט בשם "מסכי עשן" ראיתי אתמול, ממליצה...
הסרט מראה מה המסכים עושים למוח שלנו... כשאתה רואה את זה בא לך פשוט לזרוק תמחשב פטיש  מחשבקורץ

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך