ההכללה של החילונים לא נכונה. לצערנו זה כן אולי החיצוניות יותר שאנחנו רויאם שאצלם זה כן ככה, אבל יש גם הרבה (מכירה אישית) שמשתדלים לשמור נגיעה, וגם אם לא לפי ההלכה בדיוק, אבל הכללי שהם מנסים לשמור על עצמם. כי מבינים שהנתונים נוראיים ושהרבה מתגרשים, גם בגלל שאין הבדל בין החיבור הנפשי והפיזי.. ואז הכל מרגיש מעורבב הרבה יותר. כי באמת כמו שאמרו, מגיעה מישהי יפה, אז הרבה יותר שווה להיות איתה כי לא מכירים את מה היא באמת.. וכשיש שמירת נגיעה יש הרבה יותר אובייקטיביות לגבי הבנאדם.. כי אין את כל הסערה של המגע..
אני חייבת להגיד שלצערנו גם אצלנו יש כאלה.. נערים.. חמודים ומקסימים, אבל שעוברים גם בקלות בין בנות..
אולי כי זה מגניב להיות בקשר עם הרבה? לא יודעת..
אולי פשוט קשה להם להתגבר, וזה מובן ובאמת קשה...
אבל עצוב לפעמים על הבנות.. שמישהי חושבת שאותה הוא אוהב. ורוצה אותה, ומדבר איתה.. ונכון שהיה לו כמה לפניי, אבל עכשיו אני משהו אחר ויש קשר טוב..
בסוף הרבה פעמים זה נופל.
וגם לפעמים בגלל ששמירת נגיעה זה דבר קשה ואז כשנופלים בזה, יש רצון להתרחק מהקשר ממש..
באמת זה לטובתך שירד לך החשק לחבר

זה לא דבר טוב ולא בונה, אלא מקלקל הרבה פעמים..
ואם מבפנים ירד לך החשק, ההתמודדות של להתגבר על זה ולא להיכנס לקשר עם מישהו גם אם זה מאוד מפתה- תיהיה בעז''ה ביותר קלות..
ולפי דעתי בגיל הזה אין אהבה.. כמעט בכלל
קודם כל כי עדיין אתה לא סגור על עצמך מי אתה ומה הדרך שלך, ולאהוב מישהו חיצוני אליך זה יותר קשה כשזזים בחיים ועדיין מבררים..
וגם כי אין שום ''חתימה'' של אמת ואמון מוחלט בבן אדם, כי עדיין לא התחתנתם..
אז המלצה שלי;) כדאי מאוד להזהר ולשמור על הנפש היקרה שלנו.. זה דברים ששורטים את הנשמה, גם אם לא בכוונה רעה של מישהו..
ובהקשר של סדרות.. הם חייבים איכשהו למשוך את האנשים וזה האקשן שהכי מושך.. תשימי לב גם על עצמך, יש לפעמים סדרות שרואים ואתה כל כךך מת להפסיק לראות, אבל זה קשההה כי תוך שניה מתחברים לדמויות, אז מעניין אותך לראות מה קורה איתם, ואז שכל הזמן משתנה כל הזמן יש שינוי שלא רוצים להפסיד.. הבנת? כמה שסרטים וסדרות זה נראה תמים, הכל בערך מאחורה זה מחשבה על איך ישעבדו את המוח שלנו לזה עוד יותר..