שההינו כול העם מאוחדים... חוץ מדוד ושלמה... או שיש עוד יודע לכם?
קיצר זה מזעזע אשכרה וכמעט לא היה בכלל!
שההינו כול העם מאוחדים... חוץ מדוד ושלמה... או שיש עוד יודע לכם?
קיצר זה מזעזע אשכרה וכמעט לא היה בכלל!
היה את אבשלום, שמעי בן גרא...
אבל בתוקפת שלמה לא נראלי היה משהו... וכן הינו מואחדים או שאני פושט לא יודעת והיה דברים
היה את אדניהו ואת הסכסוך מי יירש את דוד
.
אשכרה רציני אף פעם לא הינו מאוחדים חוץ משעת צרה וגם נוטל בספק ...
עיקר מלכותו של שלמה היתה שנים ארוכות של שלמות העם.
וגם חלק לא זניח ממלכותו של דוד.
ישראל צדיקים...
את לא יכולה להאשים את החתם סופר שהוא לא היה מאוחד עם המשכילים...
וזה מה שמזעזע באמת
מבינה את הנקודה
אבל בכול זה מזעזע
"ויחן שם ישראל נגד ההר"
רש"י: כאיש אחד בלב אחד.
רואים מכאן שרק על ידי התורה אפשר להתאחד באמת.
וכתוב שהם תיקנו חטאו של אדם הראשון ובחטא העגל חזרה המיתה.
אסביר:
לפני שאדם הראשון חטא הוא היה אמור לחיות לנצח, אך מכיוון שחטא יכל למות...
כאשר עם ישראל היה מאוחד לפני מעמד הר סיני, הם תיקנו חטאו של אדם הראשון והאדם היה חי לנצח לולי חטאנו בחטא העגל..
רואים שהאחדות זה דבר מהותי כ"כ שאם נתאחד כבר נִגאל...
וכבר ידוע הדבר שבדורו של אחאב לא מתו במלחמות בכלל, אף לא חייל אחד, למרות שהיו עובדי עבודה זרה ואילו בדורו של דוד כן מתו קצת לפעמים והסיבה היא שבדורו של דוד היו מלשינים והעם לא היה מאוחד, אז למרות שהם היו צדיקים והכל מכיוון שהם לא היו מאוחדים היו מתים חיילים בקרב.
כל רצונו של הקב"ה שנהיה מאוחדים וזה חשוב לו מאוד עוד יותר משמירת תורה ומצוות..!!
אם אנחנו לא מקיימים מצוות כראוי אנחנו אולי מתרחקים מהקב"ה, אבל אפשר לשוב אליו והקב"ה יכול למחול לנו אם נחזור בתשובה, אבל אם תהיה שנאת חינם לא יעזור כלום..!!!
ולא נפרט בעניין בית המקדש השני שנחרב בגלל שנאת חינם לעומת בית המקדש הראשון שנחרב בגלל שלוש העברות החמורות בתורה וכתוב שהשניים גרועים מן הראשונים, למרות שבראשון מדובר בעברות החמורות שכתוב עליהן: "יהרג ובל יעבור", עדיין יותר גרוע זה שנאת חינם..!!
מבהיל...!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים