שמעו ככול שאני חושבת עלזההכול לטובה!

אין לנו מענה המשטרה מתנהגת כמו איזה חבורת פושעים ... מתעללת  מתנהגת מזוע ואני מנסה לחושב חוץ מהפגנות שזה משמעתי מאוד!! מה עד אפשר לעשות כדי שמשרה תתפקס? או שפושט אין מצב שזה יקרה וזהוו... מה אומרים?

כתבת בכוונה משרה במקום משטרה?פצלשית~

איוש,לא התבלבתי... תודה על העידכוןהכול לטובה!

את ממש צודקתפצלשית~

|נערך|

להתחרפן ולסתום, אין לך הרבה אופציותLove the world

זה מתסכל!הכול לטובה!

מאוד!!!משקפת
זה משטרת ישראל כאילו האנשים שאמורים להיות חוד החנית של המדינה אלא ששומרים עלינו ואלא שאנחנו צריכים להיות גאים בהם ובסמל שלהם ,אבל במקום זה אנחנו מקבלים את הדברים הכי נוראיים שאפשר לצפות מהמשטרה בכלל בעולם ובטח ממשטרה יהודית ומשוטרים שהם אחים שלנו
חושך לא מגרשים עי מקלות!!אמונתי????
רק עי אור!!! ללכת ולצעוק על שוטרים זה לא עוזר, צריך ללכת בנועם, לדבר איתם יפה, להראות להם שגם אנחנו אנושיים ולא רק חיות פצועות שזועקות בהפגנות...
זהו, בעיקר הכל בנועם ומתוך אהבה גדולה
..באולפנה...

נכון הם יהודים וברור שאני מסכימה איתך. אבל וואלה זה קשה, לראות שוטרים שמרביצים לילדים ומטרידים נערות.

ואחרי זה לדבר איתם בנועם ועדינות זה קשה! אני ממש ניסתי אבל הם התיחסו אלי כאילו אני קיר. ולא מעניינת אותם! 
כמובן שלקלל ולנבל את הפה זה גם חילול ה'. וכתבת "הכול בנועם ומתוך אהבה גדולה".. ממש לא אהבה! אין לי אהבה אליהם ולא כלום! הערכה היחידה שלי אליהם, זה, זה שהם יהודים וזהו! 

גם יש שוטרים ערבים אז אותם ברור שראוי לקלל ולצרוח עליהם! 

וגם אחרי מה שקרה, זה נורא פשוט נורא! אחד המקרים הכי כואבים בעם ישראל! 
שלא נדע עוד צער.

את צודקת זה מקרה מאוד מצער וקשה לי להיזכר בו בלי שייעלו ליאמונתי????
דמעות.
אבל עדיין עם כל זה, את צריכה לעשות הפרדה בין מה שאת מרגישה עכשיו לבין מה שהוא אידיאלי ונכון, תכלס עכשיו ספציפית אני לא ככ אוהבת את כל עם ישראל אבל אני יודעת שזה לא נכון ולא טוב ושאני כן צריכה לאהוב את כל עם ישראל..
אני מדברת על יהודים, ולא על שוטרים ערבים שהם מבחינתי שיישרפו...
....באולפנה...

במקרה הזה, הרגש השתלט עלי. לא יכולה שלא למחות ולזעוק! על דם יהודי. 
וכן זה מאוד כואב. ואני ממש משתדלת שלדבר בנועם ובכבוד לכול יהודי. 
ובעז"ה כול המחלוקות והפילוגים עכשיו בעם ישראל, זה רק מראה שהגאולה בפתח!
אומרים שלפי שהגאולה תבוא, יהיה מחלוקות ושנאה בע"מ. אז הנה הכול פרוס על השולחן!
ויאלה תיקנו בגדים לכבוד המשיח! 

כן וואי דחוףףףףאמונתי????
שמעוהכול לטובה!

אם היה לכן נמק ברגל והיו אומרים לכן שבשביל שכול הגוף ינצל ולא תמות אתה חייב לכורת את הרגל! הייתם הולכים לטיפולים מנסים הכול אבל רואים שזה באה ומשתלט על בוטח הייתם מצטערים מאוד , אבל בכול זאת בסופו של דבר חייב, הייתם כורתים את הרגל כך המשטרה הם הנמק וכול הזמן שאומרים שהם יהודים וכו... אבל יהודים שפוגעים בשאר העם אין להם זוכת להיות פו! נקודה! וכן יש שוטרים סבבה , אבל המערכת משוחטת! 

מה את אומרת פה באמת? שצריך לכרות אותם מהעם?אמונתי????
לא הבנתי..
לא יודעתהכול לטובה!

הרגיש לי כזה שכולם כזה כועסים על המשטרה ואומרים שבכול זאת צריך לאוהב הם חלק מהעם וכו... ואני לא בוטחה אם זה נכון, בוטח לא צריך לשונא אותם בלב, אבל כן צריך להראות עלהים שנאה , ואני לא בוטחה בכלל... אם מיגע להם להיות חלק מהעם מרוב הרוע שהם משפרצים בכול מוקם ויוכל להיות שכן עדיף לכורת אותם... לא יודעת... רק מבררת  עם עצמי...  

די די אני פשוט לא יכולה לשמוע דיבורים כאלה😩😩אמונתי????
באמת עלו לי עכשיו דמעות...
נמאס לי תפסיקו לחשוב שאתם השם ואתם יכולים לקבוע מי רשע ומי צדיק.. פשוט נמאס!!
אתם לא מבינים שהם יהודים טועים?? הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם..
בית המקדש השני חרב לא בגלל שעם ישראל לא הלך בדרך הישר אלא בגלל שנאת חינם, אולי תסיקו כבר מסקנות מיזה????
חוצמיזה שדברים כאלה באמת כדאי שתשאירי בינך לבין עצמךאמונתי????
את צודקת...הכול לטובה!

אני ממש מצטערת באמת!!!  מבינה את הרגשה שזו גורם לבכות... אני ימחוק ניסתי למוחק, ולא הצלחתי, את יודעת איך מוחקים?

כול פעם מחדש אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי מיד קפוצים אל תגידי כולם הם חלק מעם ישראל... בסדר הם הרביצו לאח שלך לאמא שלך... אבל הם חלק מעם ישראל!! וזה ממש קשה לי! ואני באמת מבינה מאיפה את באה וגם לי עולה דמעות שקראתי את מה שכתבת אני לא יודעת כולם מכולם פושט באמת באמת קשה לי שכול פעם מחדש שאני מספרת לחברה, מורה וכו... משהו שקרה מיד קופצים ואומרים אתזה... ואת צודקת!!! כול כך  אוף אני באמת לא רוצה לצער אף אחד, מבקשת סליחה , מקווה שתסלחי לי

אוי מתוקה שאתאמונתי????
אני אדבר איתך על זה בפרטי
גם כשכורתים את הרגל, לא עושים את זה מתוך כעס עליה...עצמי החביבה

זה שלא עושים את זה מתוך כעסאמונתי????
זה עדיין לא מצדיק את זה, את יודעת מה, אם הם באמת רשעים אז בואי ניתן להשם לכרות אותם מהעם, אל תכניסי את הראש שלך לחשבונות שמיים
ודאי!!עצמי החביבה

צריך להבין מה זה אומר הכריתת רגל הזאת מבחינתנו, מה כרגע אנחנו צריכים ונדרשים לעשות...  בכל אופן מה שבאתי להדגיש זה שגם כשיש דברים לא מתוקנים, אנחנו לא נפעל מתוך שנאה..

..אמונתי????
את חושבת שהנדרש ממך כרגע זה לכרות חלק זה מהעם?
חס ושלוםםםםעצמי החביבה

זה משל! זה לא אמור להיות מדוייק על הנמשל... התכוונתי היא שיש מה לתקן...

בגדול אני איתך בדעה, רק כנראה לא מצליחה להסביר לך את זה

טויב ישתבח הבורא כבר נלחצתי..אמונתי????
לנסות להזרים דם...נשמתי&

לא לכרות נמק אלא להחזיר לחיים, למרות שזה נורא ואיום

קשה לקבל את זה בהתחלההרמוניה

אבל לפעמים באמת אין לנו מה לעשות עם המציאות. אנחנו צריכים להבין שזה חלק מהתכנית של ה' אם זה קרה ופשוט לחזור בתשובה באופן אישי, להפנים. הכאב הזה נועד לעורר אותנו, לא בהכרח שנקום ונשנה את המציאות מבחינה פיזית כי לא תמיד אפשר, אבל מבחינה רוחנית כמה אנחנו צריכים לפשפש במעשים שלנו, להגביר בלב את אהבת ה' ואהבת עם ישראל ולהפיץ אחדות. מי אנחנו בכלל שנבוא ונשנה יש לנו עבודה בשביל עצמנו. זה כיוון אחד להסתכל דבר ראשון לחזק את עצמנו, אחרי זה לבוא ולהסתכל על הפגמים בעם באופן כללי ולראות מה אנחנו יכולים לתקן גם פה. אבל בגדול, להרגע, להיות עם אמונה בה'  ולראות את הטוב. להיות עם עין טובה ועם כוחות כי כל מה שיש לנו צריך להיות שלנו וכל מה שאנחנו צריכים- שלנו ויגיע בדיוק בזמן הנכון! יש כל כך הרבה כאב והכל נובע מהחורבן של בית המקדש, מזה שהבית של ה' לא שלם... אז בואו נבנה אותו, בואו נחזור אליו כאיש אחד בלב אחד ואז זה יקרה...

שנזכה לעשות ופחות לדבר. -❤-

צודקת, אבל לא להכלילנעה ונדהאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך