"יום הולדת"באולפנה...

איך זה הולך אצלכם? 
מסיבה וחגיגות ורעש? 

תלוי איזה גילהכול לטובה!

חיוך גדול

ממש לא-אני :)
עבר עריכה על ידי -אני בתאריך כ"ה בשבט תשפ"א 16:30

אם יש לנו כוח אז מקסימום מנפחים כמה בלונים.. בדרך כלל פשוט מכינים עוגה ושרים קצת..

אני אישית חושבת.באולפנה...

שיום הולדת זה יום דוקא יותר של עצמי, ולא של חברות ומשפחה.
שתאמת עושים לי מסיבה וזה, אני לא כול כך מתלהבת מזה. 
כאילו אני זוכרת שאני וחברה שלי הלכנו ביחד למרון, ורבי מאיר בעל הנס. וזה היה מיוחד כול כך!
כאילו זה יום נראלי יותר רוחני. ויום של עצמך בלבד! מסיבות וחגיגות זה נראלי ממש מיותר. וכול השטויות של 
"לכבות נרות ולהביע משאלה" זה מחרפן אותי! תרבות של גוים. 
ממליצה בחום! להשקיע ביום הקדוש הזה את הרוחניות שלך ועצמך! 
אשמח לתגובות!

ואוו עישנו את זה לחברההכול לטובה!

הלכנו כול החברות הקורבת לכותל... היה מדהים! וגם היא אמרה כך, אבל לדעתי זה ממש תלוי בבנאדם עצמו

נכון. ואשריכם צדיקות!באולפנה...

ברור..!!תות"ח!

צודקת לגמרי...!!
גם לא זוכר איפה ראיתי את זה, יש עניין לעשות חשבון נפש ביום הולדת...(אם את רוצה, אני יכול לבדוק לך...)
בקיצור, את צודקת בהחלט...

עכשיו, אין רע בלחגוג חגיגה צנועה עם המשפחה, זה כן נותן ליום הולדת משהו מיוחד, אך רק אם יש תוכן וזה, לא סתם ללכת למסעדה בלי באמת מטרה וזה...
נגיד ליום הולדת 40 לאבא שלי(לפני שנתיים וחצי..) ארגנתי לו חידון קהוט כזה על שאלות מהחיים שלו וגם עשינו קריוקי וזה, בקיצור, היה מיוחד, זה לדוגמא אירוע עם תוכן...
גם בר מצוות וחתונות, מלא פעמים זה מוחצן וראוותני, ודווקא בקורונה ראו שאירועים מצומצמים ואינטימיים הרבה יותר טובים מאשר אירועים מוחצנים שהכל בשביל ה-SHOW...
ולכן, אם עושים בר מצווה עם תוכן, סיום כלשהו, דרשת בר מצווה וכו'.. יכול להיות ממש טוב...
לאחותי עשינו בת מצווה בקורונה, אז בהתחלה החברות הגיעו והזמנו סדנת עור שווה כזאת ואז אחרי הסדנת עור אבא שלי הקטיר לבונה(כי לאחותי קוראים לבונה..) והסביר על חשיבותה של הקטורת, היא אמרה דרשת בת מצווה, ובכל זה גם היה אוכל וזה ואחרי כל זה המשפחה כבר התחילה להגיע אז החברות הלכו ועשינו עם המשפחה אירוע...
בקיצור, היה ממש מיוחד...
גם לאח שלי הייתה בר מצווה בקורונה וגם היה ממש מיוחד, אבל זה סיפור לזמן אחר...

בקיצור, במקום להתעסק בשטויות להתעסק בדברים מיוחדים וטובים ולקבל קבלות להמשך השנה, חשבון נפש וזה, הרבה יותר מועיל וטוב...
מקווה שהובן...

אני לא ילדה רוחנית בקטע הזה..דשדשית

אני יכולה להיות שעה במיטה ולדבר עם ה'... אבל פשוט... קברים של צדיקים לא עושים לי את זה. 

...תות"ח!

אפשר להגיד שאולי זה כי את מחוברת ישר לקב"ה ולא צריכה מתווכים..
זה הרבה פעמים תלוי בנפש האדם, יש כאלו שחייבים שיהיה איזה צדיק שיתווך ביניהם לקב"ה ויש כאלו שמעדיפים קשר ישיר, בלי איזה מתווך...(כידוע, יש דמי תיווך...)

ברור שבמצב האידיאלי עדיף בלי מתווכים, אך לפעמים כאשר בן אדם לא נמצא במדרגה של בלי מתווכים והוא לא מאמץ לעצמו מתווך, זה יכול לגרום לנפילות ולבעיות.
רואים את זה עם גדעון שהעם רצה להמליך אותו והוא אמר: "ויאמר אליהם גדעון לא אמשול אני בכם ולא ימשול בני בכם ה' ימשול בכם" ואז מכיוון שהעם לא היה במדרגה מספיק גבוהה כדי להיות בלי מתווכים, ורק כאשר גדעון היה בחיים הם עבדו את ה' וכתוב ישר אחרי שגדעון מת: "ויהי כאשר מת גדעון וישובו בני ישראל ויזנו אחרי הבעלים וישימו להם בעל ברית לא-לוקים", מכיוון שהם לא היו בדרגה אז הם נכשלו ועבדו עבודה זרה בגלל זה.

יישר כוח שאת בדרגה כזאת...!!
לילה טוב...!!

וואו יפה... תודה לךדשדשית

בשמחה..!!תות"ח!אחרונה

שנזכה להגיע לדרגה לעבוד את ה' ללא מתווכים..!!

אף פעם לא אהבתי מסיבותמשקפת
יום הולדת גדולות ורועשות עוד בגן היה לוקח זמן עד שהייתי משתף פעולה ביום הולדת שלי ,
מבחינתי יום הולדת צריך להיות משהו מצומצם קטן אני המשפחה ואולי עוד יום הולדת עם חברים אבל שיהיה בנפרד
..אמונתי????
אני שונאת מסיבות הפתעה.. כל מי שמכירה אותי תעיד...
אני משתדלת לנתב את היום הקדוש הזה בעיקר לדברים יותר רוחניים, למשל השנה נסעתי לכותל ואני חושבת שזה מנהג שאני אתחיל לקיים כל שנה ביום הולדת שלי..

מסיבות אני ממש שונאת, מוזר לי שעושים מסיבה בשבילי, גם בבת מצווה שלי היה לי קצת קשה,, מקסימום מסיבה קטנה עם המשפחה הגרעינית...
ואוו מנהג ממש יפהמשקפת
גם אותי מביך שאני נושא האירוע וכולם סביבי. סוג אישיות...איל גלבוע

בעיקרון מרימים אותך על כיסא בחד"א של הישיבהפיקאר

אבל כולם מנסים להתחמק מזה

חח אצלנו באולפנה בחימישיתהכול לטובה!

היו מביאים קצפת וזורקים על הבת וזורקים עליה ביצים וכו... עד שמנהל התעצבן ואסר לעושת ימי הולדת, חחח זה היה ממש מצחיק אבל באמת מאז ימי הולדת הפכו להיות יותר משהו עומק ואימתי! 

וואו, אני ממש שונא את זה...תות"ח!

גם אצל אח שלי עושים(עדיין..) את הדבר הזה...
זה מגעיל, בן אדם גדל בשנה וזורקים עליו קמח וביצים...?!?
זה הגיע לרמה שבן אדם פוחד לספר שיש לו יום הולדת וכשהוא כן מספר הוא מתחרט על זה...

אבל יפה שהוא עצר את זה...תות"ח!

כל הכבוד...!!
ב"ה שעכשיו זה כבר לא ככה...

כן ממש ברוך ה'הכול לטובה!

והכול בזוכת המנהל אין עליו! הוא פושט אסר ובאמת כולם הקשיבו לו בגלל שיש לו כזה ענוה מייחודית שפושט לא משנה מה כולם מקשיבים לו.. ובדרך כלל הוא צודק ואם לא הוא מודה ומצטער קיצר אדם מאוד מייחוד! וכן היום ימי הולדת אנחנו עושות אחרת , עושים לכול בת משהו אחר , לאחת הולכים לכותל, לאחת כותבים שיר, ואחת בגלל הסגר עושים כך... ולאחת עושים עלאש זה ממש תלוי אצלנו מי ואיזה אופי היא

וואו, יפה מאוד..!!!תות"ח!

לפי התיאור שלך, נשמע מקסים..!!
כל הכבוד..!!

כן, עליו בעולםהכול לטובה!

בגלל הבגרויות וכו.. אנחנו מתקשרות עליו רצץ כיאלו הוא איזה מורה מקסימום... איפלו למורה שלי אני לא מתקשרת כמו שאני מתקשרת עליו כזה לשואל מה אם זה ואיך והוא הכי זימן בעולם ותמיד ותמיד נחמד והוא אדם עוסק! כול פעם שאני מדברת עליו אני מתרגשת! קיצר  זכיתי!

וואו, איזה בן אדם גדול..תות"ח!

כל הכבוד לו..!!

(דרך אגב, באמת שמתי לב לשגיאות כתיב...)

חחהכול לטובה!

תמיד אחרי שאני כתובת אני עברות עלזה ובאמת על זה עברתי והינה התוצאה , אבל באמת שאם לא היה אם הקו האדום מתחת לא הייתי מצליחה לזהות מה נכון ומה לא זה באמת קשה ליחיוך גדול  אבל כול החברות שלי ההורים המורות, התרגלו לזה  עד רמה מסיומתקורץ

וואו, וזה אחרי שעברת...?תות"ח!

אה, הבנתי...
וואו, אני הייתי מתחרפן, את האמת...
סליחה על הדוגרי...

לאהכול לטובה!

עלזה עברתי בקטנה.... על הכול עוברת פעם פעמים... אבל בסדר לא נעלבת  הכול טוב  אני רגילה לזה כברחיוך גדול

וואי מעריכה אותך אש אחותייאמונתי????
תודה אחותהכול לטובה!

חיוך גדול ומה שהכי מצחיק אני כתובת מלא זה התחביב שלי

כולם צוחקים מזה , אבל זה אימתי!

תות"ח!

וואי וואי...
תחביב מעניין מצאת לך...
טוב, בהצלחה ממש..!!

אה, בסדר..תות"ח!

ברור שמנסים להתחמקמשקפת
מי אוהב את הראש שלו נתקע בתקרה אקוסטית 18/17/ 16/ פעם
אצלנו החתן\כלת היומולדת בוחרים מה יוכן לארוחת ערבמתנחלת אמיתית

ויש עוגה

והחברות עושות משו מעצמן בנפרד

אמממדשדשית

לא יודעת חחח..

בלי מסיבה גדולה... ממש לא..

אצלנו בת מצווה זה משהו צנוע כזה...

לי לא היה בת מצווה בגלל הקורונה אוףףףףףףף

מאז הבת מצווה לא חגגתי יום הולדתחושבת בקופסא

כן ביקשתי מההורים שלי מתנה, אבל לא עשיתי שום דבר מעבר.

גם לפני הבת מצווה לא היו לי כאלה חגיגות, היה מותר לי להזמין רק 10 בנות ליום הולדת כי הבית שלנו קטן, אז בכיתה ד' או ה' נורא התרגשתי ונתתי את ההזמנות לבנות המוזמנות מול כולם.

אמא שלי שמעה את זה וכעסה עליי כי בנות לא מוזמנות יעלבו, אז היא השכירה את האולם של בית הכנסת ועשו לי מסיבה גדולה.

אבל בגדול אני לא עושה עניין מיום הולדת, אולי קצת מתלהבת מהשינוי בגיל, אבל לא בוער לי לעשות מסיבה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך