אתמול הייתי אצל רופאת נשים לביקורת אחרי הלידה. היא קודם עשתה לי בדיקה לקחת דגימה שיוכלו לבדוק חלילה שאין חשש לסרטן צוואר הרחם, היא אמרה שזה לא קשור להריון וללידה ושזאת בדיקה שעושים לנשים מגיל 25. הבדיקה הזאת כאבה לי ממש ממש (היא נכנסה לי ממש בתוך הנרתיק) ואח"כ היא אמרה לי שלא בטוח שישתמשו בזה כי זה עם דם.. מישהי מכירה את הבדיקה הזו? זה לא מוזר שהיא עשתה לי את זה דווקא עכשיו אחרי לידה שהאזור שם עוד רגיש?
אחרי הבדיקה הזו היא עשתה לי אולטרסאונד ונגינלי, היא אמרה שזה כדי לוודא שלא נשאר חלילה שאריות של השיליה. זה מה שעושים בדר"כ? (הרי אחרי הלידה המיילדת בדקה את זה, לא?) אז היא בדקה והיא אמרה שנראה לה שיכול להיות שנשארה לי קצת שיליה ולכן בגלל זה אני עדיין מדממת, היא אמרה לי לבוא עוד שבוע לבדוק כי יכול להיות שזה רק איזהשהו כריש דם (נראה לי שזה מה שהיא אמרה..) ושזה ירד לבד, אבל אם זה אכן שארית של השיליה צריך להוציא את זה בניתוח עם הרדמה כללית...🙄 מישהי נתקלה בזה? (הרופאה אמרה לי שזה לא משהו שקורה הרבה אבל קורה..) מאז הבדיקות של הרופאה כואב לי באזור הזה ואני מדממת הרבה יותר ממקודם! זה מזכיר לי קצת את הימים שממש אחרי הלידה, אפילו שהדם שיוצא לא נראה לי אותו דם (שמזכיר יותר דם של מחזור..) אני די בלחץ מהסיפור הזה ושבוע הבא אני לא כ"כ יכולה ללכת לרופאה הזאת אז זה אומר לדחות את המתח הזה בעוד שבוע (וגם חשבתי אולי אם כבר לקבוע תור לרופאה אחרת כדי לשמוע עוד דעות אבל לא ראיתי תורים פנויים בקרוב), שלא נדבר על זה שכרגע נשמע שאין מה לדבר על טבילה...
מקווה בעז"ה שזה לא משהו רציני, שאני אפסיק לדמם ושיעבור בשלום.. עצות, תפילות, הזדהות, עידודים יתקבלו בברכה.