שמעו מה אתם עושים להכתרה השנה? לשמניסיטיםהכול לטובה!

אנחנו עושות סרט!! מזה אדיר!! וגם עושת רבנית נפני משהוו אדיר ואנחנו עבדות עלזה וזה מזה כיף ומספק!!

בהצלחה!!yes123

שווה

אתה גם שמניסט? מה אתם עושים להכתרה?הכול לטובה!

אני לא שמיניסטyes123

אה חחחהכול לטובה!

בוכה/צוחק אז רק שמיניסיטים איך אתם עושים הכתרה? הולך טוב? כמו לנו יאווו

אנחנוומשבצת ‏‎

לא עושות  הכתרה...

מכתירות רבנית והכל אבל בלי הצגה... והכל בזום

חח יאו שאווה לכן בהצלחה! תהנוו!!אולפנסיטיתתת

אני גם עושה אבל בסניף. אנחנו טרמחיות..אז גם לנו יש..אבל נראה איך נעשה אם הקורונה ..מבאס..אבל אנחנו גם כרנאה נעשה סרט, מה שיצא טוב מזה שזה מרחוק שלא צריך תפוארה..נגיד יש סצנה בפארק אז פשוט מצלמים בפארק אמיתי..קיצר אבל אין על שגררהה בצלחהה

אה ואוו יפהמשקפת
אנחנו עובדים כרגיל כמו כול שנה למרות שברור לנו שזה לא יהיה רגיל בכלל , התוכנית המקורית היא לעשות את ההכתרה והצגה כרגיל ופשוט לשדר את זה שידור חי לכול שאר הישיבה
אבל לא יודעים מה יהיה בסוף
גם אנחנו ככה...עצמי החביבה

בהתחלה תכננו לעשות רק מערכונים יפים (עם תוכן, לא סתם קטעי קישור..) ולצלם אותם מראש, בסוף החלטנו כן לעשות הצגה...

לנו היה ביחרות בין סרט להצגת רחוב כזואתהכול לטובה!

והרוב רוצו סרטחיוך

יש לנו גם מגמת קולנוע שהם ממש טובות בזה. וגם אנחנו נצטרך לצלם סצנות במלא מוקמת וזה נראלי יהיה מזה כיף! 

וגם המורה של קולנוע גם עוזר לנו , קיצר הולך להיות טיילל בעזרת ה'

.....תות"ח!

אנחנו מתכננים שיהיה כרגיל, הופעה רגילה עם קטעי קישור מצולמים, אם לא יהיה בגלל הקורונה אין לנו תחליף בעיקרון וניאלץ פשוט לדחות את זה...

לא ברור מה יהיה בסוף אבל בעיקרון הכתרה כמעט רגילהפיקאר

התכנון לשבת בחוץ ע"פ קפסולות

וואו איזה כיף לך שאת שמחהנעה ונדה

אני שביעיסטית ובינתיים עדיין לא עשינו את האולפיזמון... אנחנו מתכוונים לעשות אותו גם בסרט

וזה לא שאני בבאסה, אבל גם לא מאושרת מזה

אצלנוהכול לטובה!

בשביעית עש מבצע שביעית , אין לנו אולפיזמון אז אני לא באמת יודעת מזה....

אה מה זה מבצע שביעית?נעה ונדה

אולפיזמון זה כמו חודש ארגון אבל יותר שווה אם נקרא לזה ככה..

מה הכוונה אתם צובעים קירות ועושים הצגה?הכול לטובה!

מבצע שביעית זה בחונכה  ועושים הצגה על משהו שהוא גבורה וזה הצגה עומקה למשל היה שנה אחת שעשו על תרפ"ט ואיזה גיבורים האנשים שהיו שם... אנחנו עשנו על המחתרות, וכאלו זה טירוףף!! עובדים עלזה ממש חזק חודש!! ובנות שורת שירים ויש ריקודים ונפני המבצע יש מלא פירסום למשל אנחנו הפכנו את אולפנא לסוג של בונקר , ולשאר האולפנא אין מושג על מה  הנושא של המבצע שביעית וזה פושט כיףף!!!זה אחד הדברים הכייפים!!!  וכיףףף כול יום נפני המבצע הפכנו את האולפנא למשהו אחר...חושף שיניים

וואו איזה יפה!נעה ונדה

מה אבל על ההפיכה אחראיות החמישית לא? ככה זה אצלנו...

דווקא את הקטע של הצביעת קירות אין באולפיזמון, אבל כן כל כיתה שרה שיר (בד"כ משנה את המילים לנושא שנבחר ומקליטים) ורוקדת אותו, יש קטקשים ויש הרכבים שזה כמה בנות שעושות משהו יפה ויש יישום נושא וכו'

לא זה הפיכההכול לטובה!

בחודש אדר זה היפכה , זה כיאלו שיכנסו לאווירה של המבצע שביעיתו ינסו לנחש על מה הנושא , יש שכבות שבכלל עושו דברים אחרים זה כיאלו הפרסום למבצע כול שכבה, עושה אתזה אחרת

יאא נזכרתיי שנה שעברה השישית עושה אולפיזמון ונכון יש את השיר "אין פזמון תרקדו..." אז הם הפכו לאולפיזמון תרקדו וזה היה חודשים הצלצול חח וזה היה שנה ראשונה אז היה כזה נסוי ותהיה אבל היה מגניב אבל גם תאמת מוזר יוכל להיות כי פשוט לא עושו אתזה אף , אבל באמת שהיו שירים מההמים!!

באמת שזה כיף כל הדברים האלהנעה ונדה

לא משנה מה בדיוק

אנחנו עושות בסניף..בלחית בנשמה

סרט ממש יפה אבל בגלל שהסניפים לא נפתחו עדיין ואין לנו איך לצלם אז אנחנו מפרידים את ההכתרה והסרט ההכתרה לפני פורים והסרט יהיה אחרי בעזה😓

ממש מבאס אבל החלטנו בתור שבט שלוקחים את זה בטוב ועושים הכי יפה שאפשר 

אנחנו עושים הצגה ואם לא נוכל להיות בישיבה אז נצלם אותה פשוטשפיר כאמרתי
אבל אין רב פורים בשום שנה כי זה צוחק על רבנים
מה?הכול לטובה!

לא יודעת איך זה אצלכם , אבל אצלנו זה הופך מצחוק הרבנית פורים בשיא רצינות עושה שיעורים לכול כיתה  לכול האולפנא המשפחה שלה באה לשבוע לאולפנא וגם הםעושים שיעורים ..... לא יודעת בחיים לא חשבתי שזה צוחק על רבנים אלא להפך...אבל ככה זה אצלנו יוכל להיות שבמוקם אחר באמת צוחקים...זה מוזרר יש צוחקים אבל לא בכיון הזה בכלל.

בהרבה מקומות אחרים זה ממש צוחק על רבניםשפיר כאמרתי
אפילו ברמה שאם הם היו בחורים הם היו מפסיקים להגיע לישיבה
בהחלטחצילוש
אני מכירה מורים שנפגעו עמוקות מחיקויים באירועי פורים... כאלה שלא שוכחים גם אחרי הרבה שנים
ואוווהכול לטובה!

אבל ממתי מחקים מורים?

לנו זה שונה ממש אם כך, אני חייה בסרט, ביסודי חקינו מורות , אבל המורות כתבו את הטקס, קיצר אני חייה בסרט שאני בהלם מזה! אם אתם אומרים שזה קיים , אבל לדעתי לא בכולם...

אשרייכן חצילוש
באולפנה שלמדתי בה, זה היה קיים בהחלט, עד ששמו לזה סוף. וזה לאחר שמורה כל כך נפגעה עד כדי כך שלא הופיעה ללמד לאחר מכן..
ואווו זה טירוף!!הכול לטובה!

לנו בנות מתלוננת שהצוחקיםהכול לטובה!

ממש מעלבים , על מה צוחקים אצלנו, על זה שיש תמיד שירונים במקלחת, שיש אורחת בוקר נגמרת תוך שניה... דברים מהסוג הזה... וזה יש בנות שאומרת שזה מבזה אז מעדנים אתזה , ואוו זה טירוף!  מורה עזבה לאיזה רמה זה הגיע ואוו 

ואוו שאני כותבת את מה שיש אצלנוהכול לטובה!

אני מרגשה פתאום מזה תמימה, ואף פעם לא הרגשתי כך, תמיד שהיה איזה סיפור מסובך... ולא נעים הורים שלי הכינו אותי ודיברו איתי והיה שיח פתוח ובחיים לא הרגשתי הילדה הזאות שלא יודעת  כולם מחיים שלה.. תמיד ידעתי\ יודעת לשים גבולות וואלה להיזהר יוכל להיות שהוא יעשה משהו כול מיני דברים...אבל בנושא הזה אני מרגישה תמימה לא יודעת אם זה טוב או רע מה שבוטח מוזר

אני חושב שזהמשקפת
מדהים שאת לא מכירה את הדבר הזה ב"ה זה אומר שמעולם לא קרה בסביבה שלך מקרה כזה וזה דבר ענק כי אם חס וחלילה זה כן קורה זה לא פשוט בכלל בכלל לכי עכשיו תבקשי סליחה מרב או מורה שנעלב באירועי פורים זה מקרה ממש לא נעים וב"ה שמעולם לא נתקלת בזה
חחח , כן ברוך ה'!!!הכול לטובה!אחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך