בעקבות כמה שרשורים כאןהיום יהיה שמח

אני חייב לכתוב כאן משפט שאחד מגדולי האומה אמר (אני, למי ששאל😏)
"שנאתנו הגדולה למדינתנו לא תסמא  את עינינו מלראות את יתרונתיה" (עיין שם שם)
וכן לעניין ערבים או כל דבר אחר בחיים, צריך לדעת שהעולם מורכב, טוב ורע משמשים בו בערבוביהחיוך .
הגישה הילדותית לגשת לעניין היא-  או לעשות אידאליזציה ולהפוך הכול למושלם או במקרים רבים להתחיל להאמין שהכול רע.
מי שרוצה להיות אמיתי צריך לדעת שאף פעם כמעט זה לא ככה כמעט תמיד יש גם טוב וגם רע או גם דברים שהם לא שניהם.
בקיצור אנשים מורכבויות יש בכל מקום בחיים וברוב המקרים חבל לברוח מהם.

קחו את זה לתשומת ליבכם.. 

אה ושלא תבינו לא נכוןהיום יהיה שמח

אני אישית מאוהב במדינת ישראלאוהב😏

כתבת יפה ונכון.. באמת צריך להתחיל להיכנס לפרופורציות(למרותפצלשית~

שנראה שיש יותר רע מטוב ..) 

מסכימה איתך לגמרינעה ונדה

ואהבתי את החתימהצוחק

שנאת המדינה שהתפשטה פה בפורום מזכירה את נטורי קרתאחושבת בקופסא

כל הפוסטים על

"השוטרים רשעים ארורים עם קרניים וזנב, שליחי מדינת הרשע שמחפשת לרצוח כל נער עם זוגמבות בשטחה"

ו"נער צדיק קדוש יסוד עולם בונה הארץ שיכול לרפא מחלות בחיוכו המתוק ולחרף בחלל"

לדעתי זה מקרה קשה מאוד של מגזריות.

"הוא משלנו- הוא מקבל את כל התארים הנ"ל, (התמונה המחויכת שכל הזמן משתמשים בה, היא מלפני כמה שנים טובות- לגמרי סחיטה רגשית)

לא משלנו- כל הקללות הנ"ל ומוכנים ללכת מכות ולהיעצר והפגנות בסגר וכו' וכו' וכו'"

באמת זה מצב מוגזם.

תראי לא הייתי אומרת ככה זה לא כל השוטריםפצלשית~

אבל השוטרים שבאים לגבעות הם באמת אכזרים תשאלי תנוער שם זה עובדות מהשטח..

אנשים לא סתם אומרים(זה כן אבל אנלא אומרת שזה נכון וטוב לזרוק אבנים ולהרביץ שבכלל לא הרביצו לך כל המרים יד על חברו נקרא רשע..לא עושים דברים כאלה .. אבל למחות על זה ששוטרים עשו תאונה זה בראי ונורמאיל שהנוער יזדעזע וירא תמשטרה 

כחיות ולא כבני אדם ועוד פעם זה עובדות מהשטח לא סתם באים וממצאים על שוטרים וזה שהם מרביצים .. אני ראיתי בעיינים שלי שוטרים מרביצים סץם אבל באמת סתם ..אז תפסיקו לחשוב שאתם יודעות הכל ושאנחנו מקצינים כי אנחנו לא! )

אני גם חושבת כמוך!הכול לטובה!

את מוציאה אותנו כמפלצות עלזה שאנחנו שהשוטרים רעים, ומה לעשות הם רעים כן יש מצב שיש בהם גם טוב, אבל שתראי יום יום שובע שובע חודש חודש , ואפילו בתור ילדה קטנה שוטרים מפוצצים מכות את אחים שלך את אמא שלך , את סבתא שלך אתה לא תשב בשקט ושהרגו לנו יהודי  השוטרים האלו אנחנו לא נשב בשקט ונגיד וואלה השוטרים מועלים ויש בהם הרבה טוב, אתה רואה מול העיניים את רוע , קשה לך לראות את הטוב, כן אתה יוכל לנסות

את אומרת שזה לא טוב הפגנות אז מה טוב מה יועיל אנחנו במצב בוער, כן באמת קללות לא ויעזרו אבל מה כן אם לא הפגנות

אבל כמה וכמה  פעמים ראיתי שוטרים מרבצים סתם! ולא פעם אחת ולא שתים , ריאתי הרבה!

אם ישלך רעיון אין להתנהג מול זה בלי הפגנות ...

מגיבה לשתיכןחושבת בקופסא

אני לא אומרת שאין דבר כזה אלימות במשטרה, או שזה מוצדק באיזשהי צורה.

פשוט אנשים מאבדים את כל הפרופורציות כי "הוא משלנו"

במיוחד ששוטרים לא נכנסים ברוב המקרים סתם ליישוב נחמד פורצים את הדלת ומתחילים לפוצץ סבתות במכות.

זה פינויים של מאחזים לא חוקיים, מרדפים אחרי חשודים והפגנות- מה את היית רוצה שהם יעשו?

ישגרו אותך אם את לא מוכנה ללכת לבד?

יתנו לך לסרב בנימוס למעצר?

לא יעצרו אף אחד בהפגנה על הפרת סדר וכל הסעיפים המשפטיים האלה?

אני לא אומרת שאלו מעשים מוצדקים בעולם האידאלי, אבל אנחנו לא שם, אז מה בדיוק את מצפה מהם לעשות?

במיוחד שסתם לקרוא לבעלי מקצוע שלם "רשעים" לא פותר כלום וזה סתם פורקן רגשי.

הם מטרה קלה שאפשר לירות עליה את חץ התסכול בפוסטים ארוכים, בהפגנות שיובילו לעוד מכות ומעצרים וחוזר חלילה.

יש לך בעיות עם פינויים? לכי לבג"ץ- לקלל את האנשים שמצאו את עצמם כלי שלהם לא פותר כלום.

טוענים שלא רואים את הגבעונים כבני אדם, אבל נראה שאתם לא חפים משלילת אנושיות גם כן.

העניין שהכל פה יותר מידי שחור לבן, "מי שמשלנו- צדיקים, מי שמתנגד- רשעים" לא מעניין אתכן העובדות, סתם רגשנות של בכי על מות הצדיקים והפגנות וקללות לרשעים בלי באמת לחפש פתרון.

טובהכול לטובה!

אז ככה דבר ראשון כן שוטרים  קרה שהם סתם התנפלו על החרדי הזה אחרי המעצר המביש של יוסף פליישמן ממאה שערים: ההתגייסות מחממת הלב של הציבור | כל העיר אם דבר כזה קרה הם יכולים להכל! ולמה שאני אומרת בנימוס הוא צועק עלי הוא מאבד פרופרציות מולי ואני יישאר וישותק כן זה יותר חכם שאני ישאיר וישתוק , אבל מה אני גיבורת על , אני רואה ואני לא יכולה להתעלם

וגם אני קוראת להם רשעים זה ממוקם שקשה לי באמת באמת קשה לי וכן זה ריגשי קשה לי ומותר לי שיהיה לי קשה אני רואה מול העינים מראות ...

אז זהו את אומרת שבג"ץ זה הפתרון המושלם

שימרחו אותנו שנים על גבי שנים שאנחנו רוצים לבנות בית באיזה שטח שהקצה שלו אולי היה פעם של ערבי 

איך מיגעים כול הפנויים לא לערבים לא אכפת, הכול מיגע מבג"ץ הוא מחליט הוא מיגיעה ומשכנע את הערבים לתובע את היהודים...פעם אחת השוטרים עצרו את אמא ולא היה להם שום ראיות ואמא יושב שם ורואה מול העיניים את השוטרים משכנעים את הערבי לבוא ולתובע אותו בסוף הם הבטיחו לו כסף....סיפור אימתי...

וכן אם לא מאמינה לי תקראי את הספר מדינת בג"ץ של שמחה רוטמן וכן בג"ץ אנחנו לא יכולים לסומך עליהם בכולם!!

ומותר לנו להסתכל שוחר לבן כואב לנו באמת!!כן לא אומרת שזה נכון אבל מובן לגמרי שזה מה שאנחנו מרגשיים הכול סובב סביב זה  איך נצליח איך? אני באמת שואלת אנחנו צריכים להינתק מערכים שחושבים לנו!  אני לא מסכימה וכן אחרי אירוע אפשר לשבת ולחושב אולי ראנו רק שוחר לבן ולתקן טעיות אבל באותו רגע אי אפשר!! אתה רואה שוטר מול העיניים שלך צורח על ילד בן 12 שאם הוא לא קם מפו עכשיו הוא יעצור אותו והילד יושב לו בנחת ולא מבין על למה ולמה ואני באותו רגע יושתק ויתחיל לחושב לא הכול שוחר ולבן , אז זהו שלא! אני לא מסוגלת,

זה אמא שלי!הכול לטובה!

סבבה אחותי אף אחד לא יחליט איך לחשובהיום יהיה שמח

רק שתביני שזו גישה ילדותית ולא אמיתית למציאות...

אני לא מכיר אותך, אבל אני מאמין שיש לך גם חסרונות. איך תגיבי אם מישו יתחיל לקלל אותך ולהגיד שאת כולך רעה רק בגלל שאת לא מושלמת?

אני בטוח שאת לא תסכימי איתו, או לפחות מקווה😏

נכון, צדוקהכול לטובה!

שזה על עצמי תאמת יותר קל לי להתעלם ולהגיד בסדר הם מקללים אותי, אבל שזה סתם אנשים זה באמת מכאיב לי באותו רגע אני מאבדת , אתזה כן אני בנאדם עם רגשות ושאדם צועק על אדם אחר ומקלל אני אתערב , אשתדל באמת בנעימות אבל , כן אני בנאדם לא מושלם בכלל! ויוכל להיות שאני יאבד אתזה ויתחיל לבכות.....

וכן פעם קרה שהצלחתי על משהו אחר  עניתי עניינית וכו... אבל באמת שזה קשה באותו רגע להיות עניני 

ובאמת אני צריכה לעובד עלזה!

זה לא נכון בכלל!פצלשית~

כן הם סתם נכנסים לבים של אנשים ומתחילים לבאלגן!!

נכנסים לבתים של נוער גבעות ומתחילם להפוך תבית ולחפש תנערים בזמן שהם יודעים שהם לא בבית!!

לפני שבת הם באים בכוונה והופכים את הבית..

סיפור שקרה לחברה נכנסו להם שוטרים הבייתה והרב של הקהילה שלנו היה אצלם בבית עכשיו נכנסו "לחפש" את האבא

למה?? כי הוא עלה לאיזה גבעה לא חוקית או משהו בסגנון את יודעת מה עשו להם 

הפכו להם את כל הבית פתחו תמגירות של הנעליים הפכו את הספות חיפשו במכונת כביסה יש להם בית גדול

כל הבית הפוך 

עכשיו כל זה מול ילדים מגיל 12 עד שנה .. ועוד שהיה שם רב לא היה אכפת להם השחיתו וארסו ..

והם גרים באמצע עיר לא אחרי הקו הירוק עיר כמו תל אביב סבבה?

אז עכשיו תגידי לי זה היה פנוי ? לא!

זה היה מוצדק להפוך להם תבית? לא!

זה היה מעשה אכזרי וחסר אנושי ? כן!!

התנהגו עליהם כאילו הם איזה מוכרי סמים וחומרים שצריך למצוא את כל הסמים שהם מחביאים!!

המשטרה מסריחה לא עושה משצריך כל השכונה שלנו מלאה בארסים שעושים דברים ה' ישמור

ושלוש בלילה עושים לנו רעש והם לא עושים כלום!!

והזמינו כמה פעמיים ..

אז די 

די להגיד ברים שאתם לא יודעת!1

שוב, אני לא אומרת שאין אלימות וכל מיני מקריםחושבת בקופסא

שמישהו סיפר שעשו ככה וככה.

אבל איך בדיוק לצעוק רשעים ארורים פותר את הבעיה?

כואב, כואב- תעשו עם זה משהו!

תוכנית פעולה איך לשפר את המצב. מה אתם מצפים משוטרים ומה אתם תעשו כדי שזה יתבצע.

סתם לבכות ולצעוק שאתם קורבנות לא עושה כלום.

פסדר לא בכינו וצעקנות אתם סתם מוצאים תנוער שמפגין כזה..פצלשית~

די באמת שדי אתם לא יודעים כמה טוב הנוער שלנו עושה למה להגיד ככה שמתבכינים וצועקים ? טוב אז אולי קצת פורקים פה

ושם כי בתאכלס תחשבי זה קשה שתה רואה שחבר שלך מת בגלל שוטר ושיש פיגועים והצבא לא עושה כלום ואבא של חברה

צרילך לקחת נשק ולטפל בזה במקום הצבא..

ואון כל כך נכוןןבת של מלך????
מה את אומרת שנעשה?הכול לטובה!

עושים הפגנות ... לא טוב

עולים להקים גבעה ... לא טוב

שוטר הרג חבר ... צריך להיבן לא הכול שוחר ולבן?

לא הבנתי זה מה שאת רוצה שנעשה נשב כול היום ונבליג ונבליג ונגיד לעצמנו כול החיים לא הכול שוחר ולבן יש גם אופר לא נעשה כולם..... כי אז נפגע חס וחיללה באיזה שוטר שפגע בנו 

וסליחה שאני צינית

אני באמת לא מבינה אז מה נעשה?

אם כבר את זאת מוציאה מהקשרחושבת בקופסא

דיברתי על הפגנות בסגר שזה סתם ללכת מכות עם שוטרים- איך זה עוזר למישהו? רק מחריף את הבעיה.

אם הייתה הפגנה בדרישה ממישהו לעשות משהו, אז זה היה סיפור אחר.

וכן, יש בעיה עם גבעות לא חוקיות.

היא נמצא בשם שלהן.

אתן באמת מתפלאות כשפנים גבעה לא חוקית?

אני לא מדברת על כל התרגילים של בצלם ושוברים שתיקה לפנות יישובים שלפני 100 שנה היה שם כרם ערבי. זה באמת לא מוצדק וצריך להילחם נגד הדברים האלה.

אבל 3 קרוונים שאין להם שום בסיס חוקי שמפונים ונבנות כל שני וחמישי? זה בדיוק כמו ההפגנות מהסוג שדברתי עליהן סתם הליכת מכות עם שוטרים ושום התקדמות ושום תועלת.

וזה העניין, זה ממש לא שוטר הרג חבר.

זה חבורת של נערים נסעה ברכב בלי רישיון וברחה מרכב משטרתי אחרי שסירבו מעצר בחשד לזריקת אבנים.

רכב המשטרה נתקע ברכב הבורח, הנערים הפצועים קל לא ספרו למד"א שיש איתם עוד חבר, ועד שמצאו הוא נפטר.

העובדות משנות! שימי לב שלא כתבתי שום שום כוונות לא לשוטרים ולא לנערים, רק עובדות.

האם השוטרים שרדפו אחריהם לא בסדר? לחלוטין! צריך לחקור אותם ואם יש הוכחות שהם ניגחו את הרכב בכוונה (הוכחה יותר מ"הם השוטרים הרשעים") הם לגמרי צריכים לעמוד לדין.

האם הנערים הם כאלה מלאכים תמימים? לחלוטין לא! נהיגת קטינים בלי רישיון, לא ספרו למד"א על אהוביה, ואי אפשר לזרוק לחלוטין את האשמה שהם זרקו אבנים על ערבים רק כי "הם משלנו".

זה לא שחור ולבן.

בשום מקום לא כתבתי שצריך להבליג. אמרתי שקריאות רגשיות וקללות לא פותרות את הבעיות שכן קיימות. אם רוצים לפתור בעיות צריך לעשות יותר מזה. 

..פצלשית~

@נשמה כללית

היית שם??

ראית מה היה??

שאת אומרת חבורת נערים ובלה בלה.. 

קצת ענווה חברות לא תזיק

ואפחד לא קילל! וזה זה קומץ של אנשים תפסיקו לעשות הכללה!!

די לשנאת חינם הזאת די את בכלל לא יודעת מה היה שם אז שקט!

איך זאת טענה?חושבת בקופסא

איך בדיוק ענית למה שכתבתי?

סתם האשמות על היותי חוסר ראויה ושום התייחסות לגוף הטענה.

אני ממש לא שונאת אף אחד, אני רק לא מדביקה כתרי מלאכים לבעלי גוזמבות וגם לא קרניים וזנב לשוטרים.

עובדות גם אני יכולה לכתוב וזה ישמע אחרת...-אני :)

חמישה נערים שנסעו ברכב והיו רק חשודים בזריקת אבנים וברחו מהמשטרה כי הם ידעו שאם הם יתפסו המשמעות של זה זה עינויים בשב"כ. הרכב של השוטרים התנגח ברכב של הנערים למרות שממש לא היו חייבים את זה בשביל לעצור אותם (הם יכלו לרשות את מספר הרכב ולמצוא אותם אח"כ או פשוט לחכות שהם יגיעו לבסיס הצבאי בהמשך הכביש וייאלצו לעצור). כמה ימים אחרי זה השוטרים עוד הסתובבו חופשיים וניסו לטייח את המעורבות שלהם.

גם אני כתבתי רק עובדות, אבל זה נשמע אחרת לגמרי....

אלו עובדות מעורבבות בהצדקות סובייקטיביות.חושבת בקופסא

גם אני כתבתי שלא בטוח שהם זרקו אבנים, תמחק את כל ההצדקות הסובייקטיביות ואז תישאר עם עובדות.

"חמישה נערים שנסעו ברכב והיו חשודים בזריקת אבנים וברחו מהמשטרה הרכב של השוטרים התנגח ברכב של הנערים"

וצריך להוסיף על הנהיגה בלי הרישיון שלהם ועל כך שהם לא ספרו למד"א על כך שיש להם עוד חבר שלא נמצא ועד שהגיעו אליו הוא נפטר.

אני שוב ושוב כותבת- השוטרים באמת לא נהגו כשורה!

האם הם ניסו בכוונה תחילה לרצוח או לפגוע בהם? אין הוכחות לזה, אם יהיו מגיע להם כל חומרת הדין.

די לכתוב שהם לא סיפרו למד"א זה שטויות במיץ..פצלשית~

ועל התגובה שלי מקודם פשוט היה לי קשה לקרוא משרשמת:

"וזה העניין, זה ממש לא שוטר הרג חבר.

זה חבורת של נערים נסעה ברכב בלי רישיון וברחה מרכב משטרתי אחרי שסירבו מעצר בחשד לזריקת אבנים.

רכב המשטרה נתקע ברכב הבורח, הנערים הפצועים קל לא ספרו למד"א שיש איתם עוד חבר, ועד שמצאו הוא נפטר.

העובדות משנות! שימי לב שלא כתבתי שום שום כוונות לא לשוטרים ולא לנערים, רק עובדות"

שזה סתם מוציא תנערים פרחים ורעים..

רק התכוונתי להגיד שאת לא ההיית שם אז אינלך ולא לי זכות דיבור..

ואני שמעתי מאשתו של אחד הנערים שהיו שם שבעלה אמר בהתחלה לא אמרנו למשטרה שיש 

עוד מישהו כי הם חשבו שברח אבל אח"כ הם ממש עמדו על זה שיש עוד נער וזה.. 

זהו רק רציתי שיפסיקו לחשוב שיודעים הכל..

וזה ממש לא בעצבים או משהו..

וגם על הפריקות שרשמתי שהם פורקים ..לא התכוונתי להפגנות ולאלימות התכוונתי על הדיבורים שיש על המשטרה וכולי שזה לגיטימי ביותר לדבר עליהם וכו ואתם לא צריכים לסתום לנו תפה..

(ועוד משהו די עם הסטיגמות שכל נוער הגבעות זה אלימות ומכות עם שוטרים ותג מחיר ממש לא!

זה קומץ שם רוב הנוער פשוט נוער מדהים באמת!!

הם קמים בבוקר מתפללים לומדים תורה מתבודדים עסוקים בישוב הארץ ..

עסוקים בדברים טובים..אין סמים ולא אלכוהול ולא בנות .. אז די עם כל הנוער הגבעות שהולכים מכות עם שוטרים.. )

דבר רשאוןהכול לטובה!

היית פעם בהפגנה שיראת שהיה קללות וצעקות וכו...  אז זהו שאני הייתי וכולם לבשו מסכות כולם והיה איזה אלף איש  והיה איזה 20 נערים שהתחלו לקלל ואפאחד לא שם עליהם אז כן בכול מוקם מראים את המיעוט שמקלל אבל זה לא הרוב בכלל וכן שהסגר התחיל להדק הפגנות היו רק בכול צומת... ולא אחד המוקם מרכזי, וכן הם עושו הכול כדי להגן מקורנה ומי שהיה שם יודע

וכן אם לא ייקמו גבעות אז מי יהיה אייתנו אנחנו??  נוותר על ארץ ישראל , זה בדיוק כמו מבצע חומה ומגדל בתוקפה הבריטית כן!! 

הם רוצים לבנות את ארץ ישראל וכן רואים ערבים משתלטים ככה בלי שום חשבון ואף אחד לא עוצר אותם ולא עושה כולם, 

ואנחנו נשב בחיבוק ידים ונחכה בסבלנות שיתנו לנו אישור שאנחנו מחכים כבר 17 שנים לבנות בית, 

ואנחנו רואים שלערבים נותנים הכול לבנות ולנו , לא???? וזה המדינה שלנו !! ואנחנו צרכים להילחם על כול ביית בישוב 

ועוד מתלוננים שיש מחוסר בדירות!!

וכן את אומרות נערים חסרי אחריות שנסעו באוטו בלי רישיון, היית במצב שלהם שכול יום המשטרה רדופים אחריך שמה שחושב לך זה ארץ ישראל ולהרחב את הארץ וככה נלחמים בי כאלו אני איזה פושע אלים שרוצה לעשות רק רע 

הם לא רוצים לעשות שום רע!! ואם לא היו רודפים אחריהם הם היו נשארים ומקימים  עוד מוקם בארץ ועוד מוקם

שמרו על הנחיות הקורונה והיו אלף איש. בסגר. כל הכבודחושבת בקופסא

הקמת גבעות זה ממש לא כמו חומה ומגדל, בחומה ומגדל היה אישור מהמנדט הבריטי לרוב היישובים שהוקמו, ואלו שלא עדיין היה להם בסיס להפוך לחוקיים עם קום המדינה.

אין להרכבה ופרוק של 3 קרוונים שום סיכוי להיות חוקי ואין מה להיות מופתע כשבאים לפנות את זה כי זה מה שהיה קורה גם בתוך הקו הירוק.

אני מסכימה שצריך להקים עוד יישובים ושזה לוקח הרבה יותר מידי זמן בדרך חוקית, אז צריך לשנות את זה ולפעול במקום סתם לשחק בלגו עם שוטרים על גבעה שוממה.

ושוב את חוזרת ל"מצב שלהם". המצב שלהם מאפשר להם הכל, לנהוג בלי רישיון, ללכת מכות שוטרים, לא לספר למד"א שיש עוד חבר איתם ברכב- אם הם היו מספרים היה סיכוי להציל אותו.

הם אף פעם לא יכולים לעשות שום דבר רע בגלל המצב שלהם, כמו הסיפור על האיש שרצח את הוריו וביקש הקלה בעונש כי הוא יתום.

חס וחלילה אני לא משווה אותם לרוצחים, אבל הם בחרו בהתנצחויות האלו עם המשטרה, ניהול הסיכונים, שיקול הדעת, והעברות הפליליות המוכחות שלהם לא חפות מכל ביקורת רק בגלל שיש להם גוזמבות.

טוב אז ככההכול לטובה!

תלוי איזה גבעות יש ויש  יש גבעות כן כמו חומה ומגדל , שמקבלים את כול האישורים והכול ולהם בדרך כלל קוראים חוות וחוות כן הם מקבלים אישורים והכול( אחותי גרה בחווה והם סידרו הכול עד הפרט החארון...) וכן פינו אותם , אז הם עושו שוב.... גם אצלם יש כול מיני 

יש כאלה שאומרים ייאלה מלחמה לא שמים על אף אחד אנחנו רוצים לבנות את ארץ ישראל ולא נוותר על כולם... ברמה שאנחנו מסכמים לחיות בלי חשמל ומיים( וכן אחשלי כזה...) 

ויש את אילו שמבינים שמורכב שצריך אישורים וכו... וכן כול שבת שאחותי ואחשלי בבית יש ויכוחים אבל כולם מבינים שבניית ארץ ישראל זה חושב, 

והבדל המרכזי מחוץ לקו הירוק אין סכנה של מדינה פלסטינית... במרכז

וגם לפחות לדעתי מאוד חושב להקים גבעות וחוות בנגב כן , זה חושב!! באותו מידה

זה הבעייה שלהם באמת שהם מתנצחים אבל כן זה לא סתם,  גם בהם התנצחו בלי סוף המשטרה  והימ"ר אז הם מחזרים ,

ולא ידעתי שהם לא סיפרו למד"א וכן זה מזעזע שהם לא סיפרו מאוד!! אבל לא מצדיק את השוטרים אם  בודקים מה קרה וחוקרים את השוטרים לפחות לדעתי לא היה את כול הפגנות 

ותזכרי משהו מאוד משמעותי זה לא אנשים מבוגרים שמבנים שעדיף לשותק זה נוער שבוער באמת אהבה לארץ ישראל ובוער הגאולה ולא יודעת אם את  או  אני היינו במצב שבוער בנו משהוו כול כך בכול הנשמה וכך מתעללים בנו לא היינו מתנהגת שונה... 

הזוי שיש עוד אנשים שבאמת אין להם מושג מה הסיפור....הָיוֹ הָיָה

ואם כבר דיברו כאן על "אוטומטית", אז גברת חושבת, זה יותר מידי נראה שאת "אוטומטית" נ ג ד נערי גבעות.

כל הפרסומים, שכבר חודש הולכים ומתגלים עוד ועוד, מורים אחרת מהאמונה שאת משום מה עיקשת לאחוז בה לגבי הגירסה בסיפור, אבל משום מה נחמד לך להמשיך ולהשמיץ את הנערים ולהגן על השוטרים, כדי לא להיות חלק מהעדר, כביכול, ש"בעד הנערים כי הם משלנו"....

את כותבת "כתבתי עובדות" אבל כתבת בצורה מאוד סלקטיבית

לא כתבת ששוטרים עוצרים יומם ולילה נערים, בתואנות שוא, ומתעללים בהם בחדרי מעצר ללא עורך דין וללא קצה חוט ואור יום

לא כתבת שהשוטרים שיקרו לגבי ההיתקלות, עד שהוכח בידי אנשי מקצוע הפוך מדבריהם, 

כתבת "בחשד" - כלומר - הנחת אוטומטית שהמעשיה של השוטרים - שהם חשדו בו - היא נכונה, כבר "עובדה" לא אמינה.

כתבת "נתקעו" בעוד שכל הממצאים מוכיחים שזה היה מעשה מכוון

כתבת שהנערים לא סיפרו למד"א, טוב, זה כבר שקר "על מלא", את פשוט לא בעניינים, כבר מזמן הוברר שהיה שלב שהם כן סיפרו - והשוטרים עדיין לא נתנו לטפל בו.

כתבת שעד שמצאו הוא נפטר - שוב - בהמשך להנ"ל - לא אמין, הם סיפרו הרבה לפני - כשיש סבירות גבוהה שעדיין היה חי

וכו' וכו', יש כ"כ הרבה מה להמשיך.

אז ניתן להיות נאיבים, ולהגיד שלצעוק לא עוזר, השאלה אם להיות נאיבי כן עוזר, כמדומני שלא.....

ולא, נאיבי זה לא רק מי שנאיבי עם שלט על הראש.. כלומר: שאומר "הכל טוב ואין שום בעיה"

נאיבי זה גם מי שאומר שבוודאיש יש רע, אבל לא לעשות מזה "רוצים ברעתינו וכל זה"

כי סורי, אבל אנשים עם ראש על הכתפיים - יודעים לזהות כיוון שאליו צועדים, ומי שלא רואה שיש דרדור נורא ביחס של המשטרה לימין ומייצגיו, צריך להיות כנראה עיוור, או לפחות יהודי עם מספר גבוה שלא מצא בבוקר את המשקפיים...

והמציאות היא, אגב, שהרבה מאוד אנשים שדווקא ממש לא מרגישים "משלנו" על אהוביה ולא על הנערים - התגייסו גם למאבק על הסיפור הזה.....

(תעשי גוגל על המילים "הרב יעקב מדן"...)

דווקא עם פותח השרשור אני מסכים (חוץ מהמשפט המחריד "שונאים את המדינה"- כי להפוך את הכל לשחור לבן ולהגיד שהכל רע - זה גם דבילי, באותה מידה.

אבל מצד שני - ברור שהמגמה רעה, שמתקדמים לכיוון נורא, שיותר ויותר שוטרים אכן באים מתוך רצון להזיק ולהציק, מתוך שנאה ואיבה.

וטוב, כבר התעייפתי מלכתוב עוד בנושא, אז אעצור כאן בנתיים.

עם השורה האחרונה אני מסכימהחושבת בקופסא

אין מה לריב בצורה קטנונית, הנושא הזה בכלל עלה בתור דוגמה, והוא ממש לא המרכז של השרשור הזה.

היו הרבה שרשורפלצת חסרי כיוון שבהם כל אחד נשאר בעמדתו, אין מה לחדש את זה.

מה שהפותח ניסה להגיד שלא צריך לעשות מדברים או אידאליזציה גמורה או השחרה גמורה.

לא צריך להפוך את המסר הבוגר הזה להתנצחויות ילדותיות.

..הָיוֹ הָיָה

לא חושב שזה קטנוני, ולא משנה שזה דוגמה.. לא סתם הוא עלה כדוגמה....

ולא יודע למה את קוראת "אין מה לחדש", אבל להתעלם מעובדות זה לא חכמה, אחרי שמוסכם שהם אמרו למד"א שהיה איתם עוד מישהו - והשוטרים לא הסכימו לגשת, ואת מתעקשת לומר שהם לא אמרו, זו השמצה. וזה בהחלט עצוב, הייתי רוצה להאמין שתחדלי מכך, אבל את אומרת "כל אחד נשאר בעמדתו" וזה אכן כואב....

(וגם בלי זה, ההתעלמות מכל הרקע, מכל היחסים, במציאות, בין הכוחות לנערים, במשך שנים על גבי שנים, ומפרטי האירוע, וכתיבת כביכול רק "העובדות היבשות" (בצורה מאוד מסויימת...) היא בעייתית מצד עצמה...)

עם הפותח אני כאמור, מסכים,

אבל איתך אני לא, כי את לקחת את דבריו למחוזות מאוד רחוקים. לא קשור להתנצחויות ילדותיות או כל דבר דומה, פשוט ההסתכלות, הנכונה, שהפותח הציג, היא אכן מאוזנת, ואילו אצלך יש אנטגוניזם נורא לכל דבר שיכול "חלילה וחס" להיות בעל ריח שמזכיר במקצת את הגישה של "השחרה גמורה".. וכתוצאה מכך - את הולכת מאוד מאוד לכיוון של "אידאליזציה גמורה", גם אם את מפטירה שהשוטרים הם "גם לא בסדר" (איך אומרים? שכוייעח....) ושצריך לחקור אותם, בשורה התחתונה את עוצמת עיניים לנוכח התופעות ההולכות ומתפשטות, ועל כל אחת שתתגלה את אומרת "טוב, זה נקודתי" "טוב, זה מקרה מסויים", בלי לראות שיש כאן פשוט כיוון ודרך. וכמו שכתבתי, זה נאיבי באותה מידה..

וזה מלבד הק"נ טעמים לטהר את השרץ, ולהסביר על כל דבר למה זה לא כצעקתה, ולא נורא, והם כן בסדר, וכו' וכו' וכו'... 

ואת כל זה אני אומר גם בלי שום קשר לנושא של הרצח הנורא ההוא,  

אחי תשמע, שימחת אותי😊היום יהיה שמח

וואלה לא חשבתי שתסכים איתי....😏

וואלה? איזה יופי.. שמח לשמוע..הָיוֹ הָיָה

למה לחשוב שלא אסכים? כתבת דברים נכוחים בשכל ישר.

צודק אחיהיום יהיה שמחאחרונה

...בת של מלך????
אחותי אני חושבת בדיוק כמוךך
במקום להתלונן על מה שאנחנו עושים (וואלה, לא יזיק גם להודות על זה כי כבר הוכח שההפגנות עוזרות ולהקים גבעה מן הסתם ממש לא פשוט) עוד מלוננים?! אין לכם בושה? ראיתם כמה בכלל אכפת לנוער הזה שאתם רק מורדים ממנו ואותו?
לא מסכימים עם שיטה מסויימת, סבבה תנו משהו אחר!!
שוב, הכל קשור ל"הוא משלנו" ורגשות של העלבות וכעסחושבת בקופסא

לא אומרת שזה לא קשה או מעליב, אבל זה אומר שזורקים את השכל והעובדות וחשיבה מה באמת יעזור לא סתם "פריקה".

קשה, בסדר...היום יהיה שמח

אבל יש גבול...

את יודעת מה? אם אני אתחיל עכשיו לקלל את החרדים? להגיד שכולם רשעים.. איך תגיבי?
כי יש להם חסרונות ב"ה והרבה... העניין הוא שבסופו של דבר רובם אנשים טובים ונפלאים.. כנ"ל המשטרה, הצבא והמדינה - אין לי בעיה שיהיה לאנשים ביקורת ומטען כלפיהם, אבל חוסר היכולת לראות את כל הטוב שיש בהם - הוא עצוב לדעתי ושאף אחד לא יגיד שאין בהם טוב כי יש בהם בלי סוף מזה..

צדוק!הכול לטובה!

גם לנוער הגבעות

בהחלטהיום יהיה שמח

אני אישית יכול להגיד שאני לא מת על מה שהנוער גבעות עושה, אבל אני כן יודע שיש שם אנשים טובים ורצונות טובים בין היתר...

בעניין הערביםאמונתי????
זה שאנחנו שונאים אותם ואת לא זאת לא הבעיה שלנו אלא שלך
אני לא אמרתי שום דבר לגבי העמדה שליהיום יהיה שמח

כלפי ערבים.
אבל מי שרואה בכל הערבים נטו מפלצות חסרות רחמים - זה עצוב כמה שהוא טועה, נקודה.

אני מבין מאיפה זה מגיע, סך הכל כולם פה בני נוער עם הרבה אנרגיות, ככה זה תמיד- אבל הם טועים...

....תות"ח!

איננו שונאים את מדינתנו, ולעניין ערבים אתה קודם כל צריך לדעת שהם לא כמו יהודים..!! יש ערבים ויש יהודים..!! שני יצורים נפרדים שאי אפשר להשליך מהם אחד על השני.. וזו מדינת היהודים והערבים צריכים לעוף מפה אלא אם כן הם יהיו תחתינו ויודו שאנחנו עם סגולה וישמרו שבע מצוות בני נוח וכו'... רק אז תכליתם במהלך הא-לוקי של שינוי העולם תבוא לפועל, אם לא, הם רק מסיגים את העולם אחורה...
מההיכרות המועטת של האנשים פה איתי, הגישה שלי אינה גישה ילדותית כלל, אתה מוזמן לשאול אותם...
אינני חושב שהכל רע, ממש לא, ואני גם חושב שהכל מורכב, אולם, זה רק על גבי השחור לבן, אם אין את הגבולות של השחור לבן, לא יכולה לבוא הקומה של העומק והמורכבות...
קודם כל-יש טוב ורע. על גבי זה לדעת שיש דברים מורכבים ויש גוונים ולא הכל שחור לבן.
אם לא הבנת, אתה יכול לשאול...

אבל אם הכול כולל הכולהכול לטובה!

שיש טוב ורע  מערבבים והכול מרוכב היום 

איפלו בעצמי יש טוב ויש רע אם כול המרוכבות והכול,

אני באמת מאמינה מה  שיהיה טוב וגואלה תגיע!! חיוך

....תות"ח!

אין כזה דבר..!!
זה תוצאה של הטירוף שהולך בדור כיום, כבר מבולבלים ולא יכולים לדעת מה העקרונות ברזל עליהם אנחנו נשענים ושאותם אנחנו אומרים ולא זזים מהם..!!
יש שחור ולבן..!!
יש טוב ורע..!!
יש רע, ויש טוב...
יש הבדל ביניהם...
אחרי שהבנו שיש הבדל, ואחרי שהבנו שיש אנשים רעים ואנשים טובים, אפשר להתעסק בנושאים אפורים, בדברים מורכבים, ואפשר אפילו לראות שבכל מקרה אין רע מוחלט אלא הוא מהול בטוב, אם מעט ואם הרבה...
אמן, בעז"ה..!!

צדוק!!!!הכול לטובה!

מאה אוחז!! 

אם יודעים מה טוב ומה רע נקודה אפשר להיתקדם לאופר!!

אבל גם בי יש טוב ורע ואני עידן מנסה להיות טובה!!! 

ובעזרת ה' נזכה לבניית בית המקדש!! וגואלה שלמה ושהטוב ינצח!!!

אני באמת רוצה!!

ותאמת אופר זה צבע לא יפהצוחק שוחר ולבן הרבה יותר יפים חצי חיוך

תות"ח!

אמן...!!
במהרה בימינו..!!

אשריך אחיהיום יהיה שמח

אבל לצערי פגשתי כמה וכמה אנשים שבין אם הם יאמרו את זה ובין אם לא - הם שונאים את המדינה וכל דבר שקשור אליה.

אני לא יתווכח על ההפרדה שלך בין יהודים לערבים או אם הם צריכים לעוף מפה או לא, והטענות האלה באמת יכולות להיות נכונות. אני דיברתי על הסתכלות של שחור לבן שאני רואה לצערי הרבה...
מכיוון שאתה לא חושב בגישה של שחור לבן, אני באמת לא חושב שהיא ילדותית... אתה אחלה גבר אחיקורץ

תות"ח!

כן, ממש לא מסכים איתם..!! תומך בדבריך...
כן, לצערינו..צודק בהחלט...
אחלה, מצויין..!!
שכוייח..!!
גם אתה...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך