תכתבו משהו משמח לפורים,כמו סעודת פורים שיכורים תחפושות שהייתם קטנות וכ..
אני אתחיל עם שני סיפורים קצרים,
1 כשהייתי קטנה קנו לי תחפושת חדשה של מלכת אסתר,אנחנו התחפשנו יום לפני תענית אסתר,
כמובן לילה לפני כן קשה להירדם ורק מחכים לבוקר כי היו כמו פרפרים בבטן מהמתח וההתרגשות,
(ככה היה לי גם לפני טיול שנתי)כמובן שקמתי מוקדם יום כזה אף אחת לא מאחרת,אחרי שאמא הלבישה
אותי,היה לי שרביט ביד ומשלוח מנות לחברה ביד השנייה,סוף סןף אני יוצאת מהבית לבית ספר,בדרך
ילד מהשכונה חוטף לי את הכתר מהראש ובורח,אני המומה ובוכה ככה הגעתי לבית ספר ורק בוכה,
כמובן שלא נהניתי מכל המסיבה,חזרתי הביתה בוכה מספרת לאמא מה קרה,לאט לאט נרגעתי,ביום
פורים האבא של הילד הגנב בא עם הגנב להביא משלוח מנות והתנצל על מה שקרה והביא לי חמש
כתרים מתנה(כנראה אבא שלי דיבר עם אבא שלו)אבא שלי צחק ואמר חבל שלא חטף את השרביט
היית מרוויחה חמישה שרביטים,היום הילד שגנב לי היום הוא רב, הוא גם ראש כולל בצפת.
2 ביום פורים כשהיינו קטנות היינו מבקשים מהאנשים דמי פורים,פעם בפורים משהו הביא לי שלושים
עשרות אגורות שזה שלושה שקלים כל כך שמחתי תמיד היו נותנים 10 אגרות או חצי שקל עד שקל
לא יותר,אני מתלהבת ושמחה,אבל ילד מהשכונה חטף לי את זה,נכנסתי הביתה נסערת ובוכה,אבא
אבא שלי ראה שכך הביא עשרה שקלים אמא הוסיפה עוד עשרה,הרגשתי את עצמי הכי עשירה בעולם,
הילד שגנב לי את זה עד היום אני לא יודעת מה איתו אם חי צמח או דומם, עכשיו תורכם לכתוב.