..קדוישה

בילבול שבת דיכאונית ומוזרה מליון שאלות 

הרב אמר לשאול ולא היה לי חשק כי ידעתי מה יענה 

נמאס לשמוע "שעכשיו התשובה להאמין שהכל לטובתינו אנחנו לא רואים אתזה ובטח שלא בתוך הכאב ,

ואפשר לשאול למה, עכשיו התשובה שנקבל תהיה רק שכלית ולא תתקבל בלב רק שהמשיח יבוא נוכל לשאול אותו למה והיו תשובות שישבו על ליבנו.."

אז איך אפשר להאמין עם אין תשובות וכלום לא מתישב על הלב ממ עלזה נאמר במקום שנגמר השכל מתחילה האמונה די אבל קשה קשהה לראות איך לבנות הכי טהורות וקדושות ששומרות על הצניעות ועל עצמן ורוצות רק אותו ולהתקרב ולשמח אותו אז נדפקות אמ לא נדפקות אבל תמיד אכשו הם היו הנפגעות המתות הסובלות למה ילדה קטנה וטהורה צכה להיפע כלכך קשה אחרי שהיא מתחזקת והולכת בצניעות ולמה למה הוא לוקח תאלה שהכי מחזקים והכי עוזרים אז הם סיימו תשליחות טוב אבל מה עם כל אלו שנשארו לסבול בזה העוילם כן יגידו שירדנו לעולם של נסיונות .. שיש תכלית וצריך להקשיב להוראות יוצר..אבל אבל הוא גם אמר

ש"ה' צדיק יבחן הקב"ה לא מנסה בנסיונות אף אחד מאיתנו אם אנחנו לא נוכל להתחזק מהנסיונות האלה עם לא נוכל להתמודד איתם עם הוא לא היה בטוח שלכל אחת מאיתנו יש כח לעמוד בנסיון כח לילמוד מימנו כח ליצמוח!

הקב"ה מאמין בנו שאנחנו נצמח שאנחנו נתחזק שאנחנו נחזק.."

ממ אז איך לילדה כלכך קטנה היה כח להתמודד עמדבר כלכך גדול אני לא מצאתי תכוחות לעמוד בנסיון רק נפלתי מימנו לאבנתי איך ילדה בת שלושרה צכה לצמוח מדבר כזה זה רק הפיל אותי וסגר אולי זה היה הכח לעמוד מול המראה ולנסות לחייך אבל להרגיש איך באלך לצרוח ולבכות וזה לא יוצא וגם החיוך לא יוצא וזה נמשך יותר משנה ובחוץ המשחק ממשיך ואפחד לא קולט ושקולט כבר נהיית סגורה ואחרי שנים שנפתחת למישי בום כנראה הכבדתי עליה אוף וסליחה לא התכוונתי ככה ואז נסגר שוב אבל לפני בת אחת הספיקה לחלוב מימני ואז להשתנקר ואז בלאגן חפירות חפירות

אוף מתי התחלתי להיות כזאת ילדה חרא מתי 

די די הכל שטויות הכל שטויות זה היה עבר נגמר כן יכול להיות שאני קצת מצולקת ויאבאלה עכשיו לשמוע תאנשי אמונה האלה מה אני מולם כולם גורנישט טאטעע איזה אמונה זה בלתי נתפס 

ואני יודעת שהוא רוצה אני יחזור לרצון להתחתן להקים בית דוס ככה חתן שרוצה תורה עבודת ה' בשימחה ארץ ישרואל זיכוי הרבים שרוצה למסור תחיים שלו על לעמ"י לתורה הקדושה
הוא רוצה שהרצון לשים מטפחת בחתונה להתחתן  מוקדם להמשיך עם הצניעות והחסד והעזרה בבית גם שקשה גם שאמא קצת תרולולו להמשיך עם אמונה לא לעצור לא לתת ליצר להשטלת לא פשוט לא .רוצה לחזור לעצמי שלפניי לילדה טובה ירושלים שחיכו לה הרבה שנים ושבא עשתה רק נחת הייתה אחות טובה בת טובה תלמידה למופת עוזרת מקשיבה עושה הכל טוב רוצה טוב מאמינה בטוב בתמימות בפשטות מתי זה הפסיק מתי ? שנפגעת מתי לא לא מתי שהמורה אמרה לך אחרי הנסיעה הזאת לירושלים אולי את טובה יותר מידי זה לא טוב להיות טוב יותר מידי שאלתי אותה למה היא מתכוונת אבל הבנתי טוב מאד וזה עשה לי כלכך אווצ' בלב כי שאני לא טובה יותר מידי שמילה אחת יוצאת לא במקום אז זה לא נגמר חפירות צעקות היא אמרה לי פעם את יודעת מזה אמא עצבנית אמא שמכבה תסיגריות שלה על הילדים שלה.. ומה אמרתי שאולי צריך לדבר אלי הפחות בעצבים והיא תקשיב לא רציתי לבקר ואמרתי אתזה כלכך יפה אסור להגידכלום 

וכמו שאני נפלתי גם הבדודה הזאת שכל הזמן עזרה בבית והייתה ילדת בית יעקב דבש ואחות מושלמת בסוף בום העיפו מהסמינר הבגדים השתנו הרחוב נהיה הבית זה משקרה לכל הטובות יותר מידי או שבסוף הם מתות הכי תרגי בשאי הצמיחה והטוב שלהם

ואת צכה לחזור לטוב הזה חייבת דברים פה קורסים

והכל שטויות כלום סתם רשמתי מלא סתם סתם 
סופו שלדבר הכל שטויות וישלי מלא בילבול ונמאס מימנו תלך קישטה

..קדוישה

להסתכל למציאות בעניינם לא לעבוד על עצמך שלא כואב לך ואחרי שמסתכלים למציאות בעיניים הרבה עזרה לא להתבייש לבקש עזרה "אין אסור מוציא עצמו מבית האסורים" לבקש עזרה ואמונה בלי אמונה איפשר ,מותר לשאול שאלות אבל לדעת שלא תמיד היו תשובות ובמכלול הזה אפשר להתגבר

זה משוהו שהוא אמר והיא שיתפה בדיוק בבוקר ..

ומה עוד זה מה שאמר ילד שאשתו נפטרה 

"מה נשאר לי בחיים לא נשאר לי כלום רק הקב"ה .."
מי שלא חי אמונה אנלא יודעת מה נשאר לו לא נשאר כלום בלי אמנוה..המורה 

בחח אחרי זה מה אומר אנלי זכות דיבור..

ונהיה לי פליליסט בראש של הראל רחמיך רבים ה'.. איפה הם הרחמים רק בשיר קשה לא רואים בטח יש הרב

הלב שבור רצוץ לא מוצא לו נחמה מרוב צער לא שומע כבר את בכי השכינה (גם לא רואה תרחמים והניסים והטוב..)

אז אבא טוב כבר תרחם על הבנים האהובים? הם אהובים אחרי כל השטויס בעע טאטעע רוצה לראות תטוב שלך נכון אנחנו בתוך האבל והכאב

ופוף זה תקופה הזויה והשמחה לא תלויה בכלום אבל היא נאבדת למה למה אני רוצה שמחה רוצה לחזור לטוב אולי לא רוצה מספיק אי 

ועוד ,חטאתי עשיתי מעשים שהם נגד רצונך חטאתי עוויתי ופשעתי לפנייך.. וההמשך לא נכון לגבי שכחתי את שמך הייתי ילדה פויה עיוורת חרשת כמו שיקצע משוקצת בח

..קדוישה

באלי להשתגע תמיד תמיד שבימחה תמיד תמיד שבימחה ני ני נינינ ינ נמאססס להשתגע לרקוד לא להפסיק תזכנו להיות בשמחה תזכנו להיות בשמחה תמיד כי זה העיקר מכל העינייונים ני ני לב טוב עין טובה ... לרקוד לרקוד לא להפסיק ישתבח שמו לעד נתן לנו רבנו .. נחל נחל נובע .. רבנו צעק בקול גדול דיי למה כלכך דיכאון למההה די טאטעע אנלא רוצה אויוי יומולדת פפ שכחתי מיזה למה ניזכרתי לרקוד לרקוד על ידי הריקוד והמחיאת כף היצר הרע בורח נו תברח תלך קישטה לא רוצה אותך חתיכת מסריח 

רבנו נחמן יעלה.. השמים מספרים כבודך..ה' מלך..ר' נחמן אומן ראש השנה ניניני..עדלאידע כמה יין הוא שתה עד שנפל  די די לא לשמוע תמחשבות לכו בי שלום בושבוש ילדה פויה מבזבזת תזמן לכי לא אל תחשבי 

😘הרמוניהאחרונה

ינשמה טהורה

איזה מהממת את

זה היה מרגש, אנלא יודעת, רק דבר אחד את חייבת למחוק כל פעם את השורה הזאת בסוף אני לא מרשה לך לכתוב על חברה שלי ככה... ימעלפת בעז"ה כולם יחזרו הבייתה ❤

איזה קטע זה חמישיxmasterx

מי מאחל שבת שלום בחמישי בבוקר

בצהרים

מה יהיה

עד כדי כך כל הבטחון העודף הזה מקיף אתכם?

לאן יש לרוץ

למה לאxmasterx

למה לא היום

מה שבטח יבוא

כבר מחר

זה כנראה אנשים שמאחלים את זה

יודעים שיבוא מחר אז מתחילים כבר מהיום

כשרוקפור שרים את זה זה עוד טוב

אפשר למשוך את שבת גם לראשון

להאריך את הסוף

איזה שעון זהxmasterx

שעון קיץ

מי בנוי לחזור הביתה מהעבודה כשעוד אור אמצע היום

גבר צריך לעבוד במכרות מהזריחה

לחזור מאובק הביתה בשקיעה

דמדומים

האישה מחכה לו

מכינה לו משהו לאכול

הוא נוהם משהו לא ברור

מעשן קצת

נזרק לישון לפני עוד יום שילך לפרנס את כולם בעבודה קשה

מסוכנת

מכרות היהלומים במיר

במכרות האלה אפשר להישאב פנימהxmasterxאחרונה

זה לא סתם מסוכן זה חור שחור שלא טסים מעליו

מי שמתקרב מציץ ונפגע

חושך סיבירי קפוא במינוס 40

עולמות האסוציאציה כאן מרתקים

הייתי מגלה את העולם הזה

עולם חדש

עולם חדש צריך להיכנס אליו בתשוקה

גילוי

לצעוד עליו יחף

לעבור בתוכו

לחקור ולחשוף הכל

לבוא למקור המים ולשתות ממנו הכל

לטעום את מה שיש להציע

זה לא ענין של יפה או טעים זה הרבה מעבר

..דף תלוש

87%

In two days

And I'll probably finish it today

.This is fucked up

What the fuck is wrong with me 

..דף תלוש

I hate myself about it

I feel like I'm doing something forbidden

But it's not

Why am I so hard on myself about it

I hate how much I enjoy it 

..דף תלושאחרונה

I feel like shit

I want to run away to the beach

I want to sleep forever

I don't know

.Fuck

למה זה כבר לא עובדמשיח נאו בפומ!
אחרי כל התרמודינמיקה והמטריקסxmasterx

חייב לתת כיסוי לכל זה ולהמשיך לעבוד קשה

חוץ מגניטיקה ואירועי חירום דיסטופיים יוצאי דופן בממלכת הפיזיקה הביולוגית ננצח הכל.

החום הזה מאוס ומעצבן אבל יש גם יתרונות בלהזיע כל כך הרבה באימון ולעבוד קשה לצאת לשמש להזיז את המכונה החורקת בגלל תעוקת מפרקים

בנוסף לכל זה צריך למצוא מוזיקה מתאימה וספרות נורמלית לערבים חסרי מסך אולטרא אינפרה מכשף בעיניים כי השינה גם חשובה מסתבר

אני כותב לעצמי וחושב תוך כדי אם כל זה לא גדול עלי

כנראה שלא אבל נצטרך לעשות התאמות

אזxmasterx

נאכל ביצים ובשר כל היום

נזיז ברזלים

נשמע מוזיקה

נישן נורמלי

האלכוהול ייכנס למידה מאוזנת, לפחות במהלך השבוע

עכשיו די לדבר על זה כמו איזה גיי שמעלה גרה עצמית ומלקק לעצמו תתחת כמו איזה חתול

צריך לחזור לפילוסופיה כי גם הנפש מתאמנת

כל אופנת החיפוש העצמי הזהxmasterx

פחח