טוב אז חודש אדר הגיע והחלטתי שהגיע הזמן להוציא את הרעיון שלי לפועל ואולי לשמח כמה יהודים. אני לא שדכנית ואין לי שום הכשרה בתחום ככה שכל מה שייצא מהפוסט הזה הוא על אחריותכם בלבד
. בואו ניגש לתכלס-
רווקים? רווקות? יש לכם חבר או חברה רווקים? אח, אחיינית, בן דוד, סתם מישהו מהרחוב כי כולנו אחים? אנחנו פה כדי לנסות ולהועיל. שלחו לי פרטים ויחד ננסה לבנות עוד קצת מחורבות ירושלים.
אני לא מגבילה מבחינה דתית, יש לי מחרד"ל ועד דתיים לייט+ [וקצת קצת דתל"שים] ואני פתוחה לכל הרצף. סביר שיהיו לי יותר מטווח מסוים ברצף ופחות מאחר אבל אני אשמח לקבל מכל טווח הרצף.
מה אני מבטיחה?
אני מבטיחה מחשבה והמון ממנה
אני מבטיחה חוסר שיפוטיות, אלו חייכם ואתם אלה שתצטרכו לחיות עם הפרטנר
אני מבטיחה הקשבה
אני מבטיחה המון המון רצון טוב
ואני בעיקר מבטיחה לעשות כל שביכולתי ובכוחותיי כדי לעזור.
מה נדרש מכם? כמה דברים בסיסיים.
אמון- כי בלי זה שום דבר לא יכול לקרות.
שליחת פרטים כמה שיותר מפורטים [עדיף גם תמונה אלא אם כן אתם מהמתנגדים ואז ציינו את זה בפרטים. כמו כן ציינו האם צריך את אישורכם על מנת להעביר את הפרטים לאנשים שאני חושבת שאולי מכירים ויכולים לעזור. לא אפיץ כמובן בקבוצות גדולות.]
כנות- החיים האישיים שלכם הם שלכם, אבל ככל שאדע יותר פרטים ואכיר אתכם יותר טוב כך אוכל לדייק יותר את ההצעה. באותה מידה, אם תפסלו או תחתכו שידוך שהצעתי, אני אשמח אם תספרו למה (לפחות בקווים כלליים) כדי שאוכל לדייק בהצעות הבאות. בשבילכם.
אם אתם מחליטים לצרף את עצמכם למחשבות שלי אתם צריכים להיות פתוחים לקבל הצעות של אנשים אני לא בהכרח מכירה, שאולי ראיתי רק פרטים יבשים יחסית עליהן או שחברה שלי מכירה ושאולי אפילו הכרתי אותם רק בפייסבוק [זה לא כזה גרוע, אני התחתנתי ככה]. אם אתם לא כאלה זה גם סבבה אבל קחו בחשבון שיהיה לי הרבה יותר קשה להתאים כי המאגר מצטמצם מאד כשזה רק הכרות אישית. שוב, אני לא אשפוט אף אחד ולא אנסה לשכנע, אבל אני כן מציגה את המציאות. בכל מקרה, כדאי שתגידו מה אתם מוכנים ומה אתם לא כדי שלא תצא תקלה תחת ידיי.
כמובן יכולים להיות אי דיוקים בהצעות ואפילו הצעות מאד כושלות. אני מצדי מוכנה להבטיח להמשיך ולנסות אם אתם מבטיחים שלא לשפוט על סמך הצעה כושלת

כיוון שאני בטוחה שיש המון הצעות טובות גם מחוץ למעגל חבריי והפייסבוק בכלל, אני מפצירה בכם לשלוח צילום מסך לאנשים שאתם חושבים שזה יעזור להם ויודעים שהם אנשים טובים. אם הם רוצים הם לגמרי יכולים לשלוח הודעה ואתייחס. כמו כן, כמובן שאני מצפה שכל פרטים שמגיעים אלי יהיו באישור האדם עליו הם נכתבו.
אז יאללה, שנזכה לעזור לבנות כמה בנייני עדי עד.