אוףף אני לא יודע אם אני רוצה להיות מורה או רופא או פסיכולוג
תמיד הרגשתי שפסיכולוגיה זה קצת זיוף, רפואה זה נורא קשה ללמוד ולהתקבל, והוראה זה פשוט מסובך עם כל המשתנים שיכולים לא להתאים
אוףף אני לא יודע אם אני רוצה להיות מורה או רופא או פסיכולוג
תמיד הרגשתי שפסיכולוגיה זה קצת זיוף, רפואה זה נורא קשה ללמוד ולהתקבל, והוראה זה פשוט מסובך עם כל המשתנים שיכולים לא להתאים
למה דוקא זה? כאילו אם אתה באמת אוהב משהוא, לא נראלי שהוא יהיה לך מסובך או זיוף.
לך על משהוא אחד.
ובאמת צריך להתאמץ, בשביל להגיע לתוצאה.
ואני חושבת וואלה עזבו זרמו , מה שתרגיש מה טוב לך בזמן שתצטרך ללכת ללימודים מה המטרה כבר עכשיו ואני כיאלו עזבו אותי כולכם בלחץ
אני חושבת, שצריך לדעת מה את רוצה ומה המקצוע שלך וכו..
זה עוזר בהרבה דברים, אבל כן גם צריך לחיות תחיים עכשיו. וטיפה להתסכל אל העתיד.
אבל באמת עזבו אותי בשקט ותנו לי לחושב לבד מה אני רוצה , וגם אם לא ארצה לעשות כולם בשנה הקרובה אתם לא צריכים להיות בלחץ! והורים הם בלחץ כול הזמן מה תעשי בעתיד, ודודים וכל מי שאתה פוגש , אז אני שמניסטית ועזבו אותי בשקט , וכן צריך לחושב אבל בלי לחץ וחרדה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים