למישהו יש רעיון למוזיקה לשמיעה?
זמרים שירים וכו'
למישהו יש רעיון למוזיקה לשמיעה?
זמרים שירים וכו'
או לפחות אם את רוצה לעשות טובה לאוזן שלך תשמעי אמריקאי של שנות השישים.
לאאאאאא נועה קירלללללל!
בבחינת יהרג ואל יעבור!
אני אישית לא מבין איך יש לנועה קירל יותר מ10 צפיות כי היא לא שרה משהו בלשון המעטה....
נ.ב אני בן
דווקא כן יש לה קול יפה בשונה מזמרים אחרים..
יש לה קול יפה, שזה משהו שקצת חסר לכמה זמרים היום...
השירים שלה לא משהו אבל לחילונים ואנשים שלא מפריע להם התוכן בשיר היא זמרת טובה כי יש לה קול יפה
לזמרים/זמרות אחרים... אבל כאילו איך שהיא מתלבשת וזה זה לא משהו... אבל לרובם זה לא איכפת... עצם זה שהיא שרה טוב זה כבר משהו![]()
בחודש ארגון כתבנו על הקיר שלנו יש בנו אהבה והיא תנצח
אז אמרתי לועדת קירות- רוצות לשמוע את השיר הזה?
אז הם מתחילות לשיר לי את יש בי אהבה של נועה קירל..🤦🏻♀️🤦🏻♀️
קיצר שמתי להן את השיר של אריק איינשטיין והן עשו לי פרצוף של מה את רוצה מחיינו?😏 אפילו לא הכירו את השיר..
אין לתאר!
שולי רנד למצבי שיברון לב
אהרון רזאל לרגעים של שמחה
חנן בן ארי האלבום הראשון ליום יום
ואם ממש מבואסים אז השיר "בן אהוב" של אודי דווידי עושה את העבודה

ישי ריבו
אברהם פריד
יונתן רזאל
יצחק מאיר
עקיבא תורג'מן
בכללי חלק ממה שאני אוהב כתבו כבר!
או פחות?
שאני שומעת גם חילוני...)![]()
בניה ברבי.
עידן עמדי
עידן רפאל חביב
שלמה ראגה (או איך שלא כותבים את זה... )(למרות שבכלל לא שמעתי אבל @בלונדינית עם גוונים ממליצה..)
אור עמרמי
עדן מאירי.
ים רפאלי..
מממ... לא בטוחה על כל השירים שלהם...
אבל הרוב שירים שאני ממש אוהבתתת!
מתבולל!
סורי אבל הוא הרבה יותר טוב מסטטיק ובן אל ומאיל גולן סבבה?
ואם אתה רוצה להתווכח על זה שהוא מתבולל תפתח שירשור ולא ננצלש פה.. יש לי הרבה מה להגיד על זה!!
אשתו של עידן רייכל היא גויה...
לא עדיף את השירים המחפיצים של בנקל ושיער סטטי צבוע בלונדיני...
חנן בן ארי
ישי ריבו
אלישע בירנבאום
אטדי דודי
עקיבא תורג'מן
כוורת
ואני יכולה לפרט לך שירים ספציפיים מומלצים במיטחד בלי קשר לזמרים..
סוף סוף מישהו כתב אותם
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.