מה אתם אומרים על ההשטלטות הערבית ביו"ש?צפלש

לאחרונה יצא לי לחשוב לא מעט על הנושא של גויים בארץ ישראל, והגעתי למסקנה די מבאסת שבתכלס אין לנו מה לעשות בנושא.

לא משנה כמה "ניישב את הארץ" ונקים גבעות לא נגיע לאפילו אחוז אחד מקצב ההשטלטות הערבית ביו"ש.

אבל אז חשבתי קצת יותר ואמרתי לעצמי, למה זה כזה מפריע לנו? הרי כל הסיבה שיש השטלטות ערבית בארץ היא בגלל שרוב הציבור היהודי בארץ לא מוכן להיאבק על זה בכל הכוח, אז מה אנחנו רוצים שיקרה. ואם אי שם בעתיד כן יהיה לנו פה איזה מדינה יהודית אוטופית מה זה משנה כמה הערבים השטלתו בכל מקרה הם לא יהיהו פה (בדרך כזו או אחרת). ואם כיום אנחנו נאבקים על זה (שזה מקרה אבוד) מה זה אומר לגבי הציפיות שלנו להמשך קיום עמ"י בארץ ישראל.

טוב, טעות אחת.צפלש

חשבתי על זההכול לטובה!

וזה לא נכון שזה מקרה אבוד  יוכל להיות המון דברים למשל כמו שקרה בצפת במלחמה אחת(לא זוכרת עם העצמאות או ששת הימים....) שהערבים פושט ברחו וכך היה מוקם ליהודים לגור,

אמא  שלי תמיד אומרת לנו כן הערבים בונים מלאא ומשתלטים וואלה מבאס אבל תחשבי שיש מצב  והגיוני שהם יעפו מפו ולא נצטרך לשים את כול העולים החדשים במעברות היו בייתיםחיוך

ולמה זה מפריע לנו זה מפריע כי הערבים פוגעים בנו פגועים הורגים!!! , הורסים את הארץ ,כול האריכולגיה שהם מוצאים הם הורסים שזה מזעזע!! 

לדעתי אנחנו לא יודעים מה ה' מתכנן ולא הופיר שנגיד אין מה לעשות... צריך לעשות מעשים! כן כמה שזה נראה מה זה יעזור בטח במאה אוחז שזה יעוזר בהמשך אם בעליה הראשונה אנשים היו אומרים מה יעוזר עדיף שנגור במוקמות הקיימים ולא נעשה כולם לא היה פתח תקוה היום.... חייב לעשות ולהימשך להיאבק על ארץ ישראל כי היא שלנו!!!

ממ..ילדה של אבא

קודם כל, נושא כאוב.

קשה מאוד לראות את הארץ שלנו הולכת ונהפכת לזרה לנו, 

לנסוע בכביש או ללכת ברחוב ולהרגיש זר, לא בבית שלך.

הנהג באוטובוס, הרופא שיניים, הכרטיסן ברכבת.. מקיפים אותנו מכל צד,

האם זאת מדינת יהודים או מדינת כל אזרחיה?

וביו"ש בעיקר, הם בונים עוד ועוד במהירות אחד לא עוצר אותם. (לפחות לא כמו שעוצרים אותנו..) 

מה יש לנו לעשות?

לחזק את הישובים הקיימים, להגדיל אותם, להרבות תורה בארץ ובתוכנו, לא לפחד לנסוע בכבישים, להראות נוכחות יהודית.

פעם חשבתי שכמו שאומרים 'מה שבא בקלות הלך בקלות'- 

אז גם כמו שהבניה הערבית מתרבה במהירות כך היא גם תפסיק במהירות

והבניה היהודית הולכת לאט לאט בתהליך עד שכל בית נאחז לחלוטין בארץ כך היא גם תישאר לנצח..

צודקת בכל מילה! (לא) סתם ילדהאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך