(סמיילי בגלל התקנון..)התפצלשיתי לשניה

"משנכנס אדר מרבין בשימחה"(התקנון..)

טוייב ישלי פריקונת

אני ישמע כמו איזה ילדה שחושבת שהיא מסכנה אבל לא אנלא חושבת אתזה רק קצת מרגיש לי עובר..

יש תקופות שאתם מרגישים שבא לכם רע אבל רע , והטוב לא ברור שהוא טוב ..?

אמ אנלא יודעת איך לנסח אתזה טוב.. אבל שכזה בא לך לעשות דברים שאסור בכלל

סתם נגיד אני הולכת לקיצון ללכת עם ג'ינס שהיה לך חבר.. להסתובב בלילה ..לשתות .. לעשות מה שחבר'ה חילונים עושים .. לא לשמור על העיניים ..על צניעות...

עזבו אתזה אפילו דברים שבתאכלס לא אסור הילכתית..

נגיד לעשות נזם או שההורים לא מסכימים לסוע לאנשו ליסוע מאחורי הגב ואין לי בראש עוד דוגמאות

הבנתם תקטע..

אני מרגישה שאינלי דרך להתמודד מול זה כילו מרגיש לי על הקצה כילו ההורים שלי חמודים ומשקעים בנו ב"ה שיש  אותם צריך להודות 

אבל לפעמים מרגיש לי קצת מוגזם מיצידם (אני יודעת שפתחו מלא פעמים שירשורים על זה אבל לאנורא..) 

שנגיד עשיתי חור שני אז אמאשלי כעסה כמו לאיודעת מה ואמרה לי להוריד ועם אתלא מורידה אז את לא הולכת ללילה לבן ..

או לא נותנים לנסוע אפילו לדברים טובים נגיד היייתה איזה ישיבה של תנועה שאני משתתפת בה וזה היה קצת רחוק הם לא הסכימו ועד שהסכימו היייתי בחצי דרך אמאשלי בקשה שאני יחזור הביתה למה אין סיבה..

ודברים ממש מוגזמים נגיד לפני שבוע לקחיתי ספר מסוים מהספרייה עכשיו אמאשלי כזה רואה אותו עושה לי כזה לא מתאים 

וואי מה יש בספר הזה כילו זה לא שאני עכשיו ילדה קטנה כן אני קטנה אבל לא הגזמנו חברות שלי קראו תספר הזה בכיתה ז' ..

גם פעם שמעתי איזה שיר של יובל דיין ואמשלי כזה עברה לידי ועצרתי כי רציתי לשמוע מה היא אומרת

אז היא עושה לי כזה אני יודעת שאת שומעת שירים כאלה יענו זה שירים לא טובים מה למען ה' לא טוב בה פף

הם כילו ממש עיוורים עדיין תקועים בקטע שאני יביא ציוניים טובים והיה ילדה טובה ..

והם לא שמים לב מה מתבשל להם מתחת לאף

כילו נראלי שהקשיחות הזאת קצת מרחיקה וגורמת לי לעשות דווקא 

נגיד אמשלי לוקחת על עצמה הכל נגיד אני צכה לצאת לביביסיטר או לקום בבוקר אז היא תגיד לי אלף פעמים לצאת ותלחיץ אותי 

ואז היא גם תכעס עלי שאנלא יוצאת בזמן ואני עושה גזל זמן לאנשים וזה ככה קבוע עכשיו הקטע הזה שהיא לוקחת אתזה על עצמה

זה  גורם לי לא לקחת אחריות ועוד יותר לא לרצות לצאת בזמן

וזה בעוד קטעים היא תהיה לי על הראש עד שאני יעשה תחנוק אותי..

והקטע שכל פיפס זה חוצפה ועל כל דבר כועסים למה הלכת לשם... למה אחרת... 

אחותי מאחרת ב10 דקות ממתי שהייתה אמורה לחזור מחברה וכועסים עליה אבל ממש כועסים,

אנלא רואה איך זה שאמא שלי כועסת על אחותי על זה שהיא מדברת איתה כאילו אמא היא חברה וזה נטו מתוך

אהבה וזה מראה שהיא באמת מרגישה אתיה בנוח אז אמא שלי כועסת ורואה בזה חוצפה איך כעס וצעקות אמורים לחנך

זה סתם גורם לילדים קטנים להיות מרדנים כמו בגיל שלנו אפילו יותר גרוע

וזהו זה נמאס כל החניקה הזאת של המה תילבשי ולאן תלכי ושהם חושבים שאני צכה להיות כמו איזה רובוט ילדה מושלמת 

ועוד יותר קשה שאת הבכורה והכל עלייך בבית כי כמובן כל הקטנים מרדנים בכלל לא מקשיבים (למה שיקשיבו שהכל בא בכעס וצעקות..)

אז אני צכה לעשות הכל וזהו מעצבן

(מחילה על הכפיות טובה ב"ה ישלי הורים ואני צכה להודות על כל שניה במחיצתם והם באמת נפלאים ורוצים לטובתנו רק שקצת בדרך הם מאבדים אתזה..)

וזהו ניסתי לדבר איתם אלף פעמים יפה מסבלנות בנחת הם רואים בזה חוצפה שאני מאירה להם או מותחת ביקורת..

ובאמת לא באתי אליהם בקטע ביקורתי או להאיר להם על מה שהם עושים רק לבקש שאולי היה יותר סבלנות פחות צעקות..

יצא ארוך מעריצה שלמי שקרא ..

אנלא מחפשת עצות את זה ישלי בשפע רק הזדהות ואולי דרך להתמודד ולרסן תצמי.. ואיך לא לברוח לדברים לא הכי טובים ..

טוייב זאת אני בטעות יצאתי מהניק ושכחתי לשמור תסיסמה ..התפצלשתי לשניה#

אפס כתבתי מגילה רק עכשיו אני רואה תאורך ..התפצלשתי לשניה#

גם אני מרגיש ככה הרבה פעמיםסודי ביותר

וואו יפה שקראת..התפצלשתי לשניה#

יאו חיימשלי אין לי מה להגיד. את פשוט גיבורה.שדות של אהבה

באמת.

וואו.

יש כל כך הרבה להעריך אותך.

דבר ראשון, אשרייך פשוט אשרייך שאת ככה עם הדעה הזאת. באה מתוך בגרות 

ולא סתם מעצבים על ההורים. מעריכה.

ובאסה שהם לא מקשיבים שאת מדברת איתם, זה ממש באסה

כי דיבור נכון בוגר תמיד יכול להיות טוב.

יאו נשמה שלי אני מאחלת לך מלא מלא הצלחה ותמשיכי להיות חזקה

כי לפי מה שראיתי את רוצה להיות טובה, מאוד רוצה

לכולם יש את הבילבולים האלה לפעמים

אבל אל תיפלי

ואם את צריכה משהו בכיף ממש בפרטי❤❤

..התפצלשתי לשניה#

תודה אחותי ,איזה חמודה שימחתני (:

נכון שלכולם יש תבילבולים האלה גמלי כל הזמן ובגלל זה בהתחלה לא התייחסתי המשכתי וניסתי לא ליפול להחזיק בדברים מסוימים אבל עכשיו מרגיש לי כזה קצה ..כל היום עם ההורים שלא מבינים תגיל ..אותך .. זה מתסכל והמחשבות לא עוזבות

וזה ככה כבר רבותה זמן .. ולא עובר..

טוייב בתאכלס מתישו זה יעבור בע"ה אבל מתי זה כבר נמאס מה אני יצטרך לסחוב תמחשבות האלה עד ..עד מתי..פף

...(לא) סתם ילדה

דייי טוב תשמעי את כאילו כתבת בול את כל מה שאני עוברת... אני מרגישה בדיוק אותו דבר כמוך וגם כל פיפס לא מסכימים וכאלה...

באמת שאינלי מה להגיד למה וואי אני פשוט בדיוק כמוךך, לי זה נשמע כאילו אני כתבתי אתזה.😦

חחח וואי אינלי מילים😶

נשמה שאת איזה כיפלי שמישי מזדהה באמת ..התפצלשתי לשניה#

וממש מלא בהצלוחה עמזה ❤

האמת שנראה לי זה המורכבות של הגיל שלנו כזה ...

אני בורך ה'הכול לטובה!

הורים שלי לא אכפת להם מה אני עושה... רק אם זה לא משהו ממש טוב הם באים כזה עדיף שלא ולא בצעקות אבל ויש אבל!!! לפעמים קורה שיש פיצוצים , אצלי זה לא תמידי אבל קורה ומה שאני עושה זה פושט בוכה... לא יודעת לא עוזר בטח! רק משתפת מה אני עושה.. ובאמת שאינלי מושג מה להיגד לך... לי זה קורה כול כך קצת וכול כך קשה ללי שזה קורה!!! אז לא יודעת איך את שורדת!!! מעריצה אותך!!! באמת!!

וואלה קשה,נשמתי&אחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך