סעודת פורים ראשונה

10 בבוקר)
שניצלים עם פיתות וחצילים וסלטים של שבת
את הסלטים אני מכינה בחמישי קבוע
מוחמצים(גזר כרובית ולפת עם מיץ לימון) רסק עגבניות ,חצילים בתנור,חומוס עם עגבניות וגמבות מוקפץ במחבת,סלק מגורד( לא תמיד מכינה הכל לפי מה שבא לי אותו שבוע)
את השניצלים אטגן בשישי ותיבלתי והקפאתי כבר באמצע שבןע כשעשיתי לילדים שניצלים ככה שזה אק טיגון.
סעודה שניה זה רק בעלי וחברים ( 5 אנשים מחוסנים)כמו שרשמתי בפוסט אחר ואני לא מכינה אז לא מעניין..
ליל שבת-
חלות( הקפאתי שבוע שעבר ואפשר לקנות גם כן לא יקרה כלום..
סלטים בחמישי( מה שפרטתי למעלה וסלט חי וטחינה שמכינה במקום)
דגים מכינה בחמישי אם קשה לך עם הטריות את יכולה לשים הכל בסיר להכניס למקרר ורק לבשל על הגז בשישי חצי שעה.זה אפילו יותר טעים ככה סופג את הטעמים טוב במקרר.
מרק עוף בעיקר לילדים גם בחמישי השנה אשים קצת יותר עופות שיהיה גם לצהרים בשישי עם הילדים יהיו רעבים.
קוסקוס מכינה משקית בשישי בצהרים.
בוקר שבת-
חמיןסביח( בשר ,תפוחי אדמה,בטטה וביצים) אוכלים עם פיתות וחצילים ,אבוקדו וסלט ירקות בתוספת גחנון(קנוי שמחממת בחמין) ורסק( בעיקר לילדים)
סעודה שלישית(צהרים)
משהו בשרי או פשטידה פרוה..
גם מכינה בחמישי
בגדול קבןע כמעט הכל מכינה בחמישי ושישי רק מנקה ועוגה..
אז השנה ניקיתי יסודי היום בשישי אעביר רק ניגוב
ועוגהההכנתי עוגת שמנת שכבר הקפאתי נשאר לי רק לקשט אותה כי זו עוגת יומהולדת לבעלי..
גם לי יש בעיה שהאןכל חייב להיות טרי אז באמת לפעמים את האוכל של שבת בצהרים מכינה בשישי אבל השנה אי אפשר אז אכין משהו שישמר מחמישי..
מקווה שעזרתי לך קצת ואגב הבישולים בחמישי כל האןכל והסלטים לוקחים לי שעתיים שלוש גג