אז הנה כמה שאלותפשוט אני :)

שיעזרו לי להכיר אתכם ולדעת פחות או יותר עם מי אני מדברת... אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם, השאלות רק לדוגמה

1. מה הדבר שהכי חשוב לכם בחיים?

2. לאיזה יסוד אתם יותר מתחברים - מים/אדמה/אוויר/אש?

3. מה הייתם רוצים להיות בעתיד?

4. יש איזושהי דמות שהיא מודל בשבילכם, או שאתם מתחברים אליה מאוד? זה יכול להיות גם דמות דמיונית, מתוך איזשהו ספר למשל

5. ספר/סרט שאתם ממש אוהבים?

6. סתם משהו שאתם רוצים להגיד...

פיייי זה קרה בזכותיייבאור גדול
בזכות שאמרתי לך בכבודדד😂😂😂באור גדול
איןןן אני משו מיוחדדדבאור גדול
חחחחח נכון אור גדולפשוט אני :)

ב-אור גדול* אני מבקשתתתבאור גדול
אני עונה:פשוט אני :)

1. חשבתי על זה לאחרונה והגעתי למסקנה שמה שחשוב לי זה שליטה - אני לא יכולה לסבול שמישהו אחר משתלט עליי, גם שליטה עצמית זה משהו שמאוד חשוב לי - למשל, אני כבר המון זמן דוחה את קריאת הארי פוטר 6 רק כדי לראות כמה זמן אני יכולה להשתלט על החשק לדעת כבר את ההמשך... ובאופן כללי אני מנסה לשלוט על כל מה שקורה איתי.

2. מים. יש בהם משהו מאוד רגוע ומכיל כזה, אבל גם עוצמתי, לא יודעת...

3. להקים איזשהו ארגון גדול, עדיין לא החלטתי באיזה הקשר הוא יהיה אבל זה יהיה ארגון ממש גדול ומפורסם. חוץ מזה גם הייתי רוצה להיות מדענית או רופאה.

4. אין ממש דמות שהיא מודל בשבילי (אולי רבנים כלשהם, לא יודעת) אבל יש הרבה דמויות שאני מתחברת אליהם, כמו האגריד או סיריוס בלק מהארי פוטר, למשל. וגם קפטן האדוק מטינטין.

5. ספר - הנסיך הקטן, סרט - מממ... רשימת שינדלר

6. לא משהו מיוחד כרגע... 

חמודה אתתתבאור גדול
חחח תודה...פשוט אני :)

אני אשתדל לזכור, באור גדול

בדיוקקק מעולההה תודההה😁😁😁באור גדול
עונה גם!!הכול לטובה!

1 .אני חושבת שהכי חושב לי בחיים (לא קושר לפורים...) שיהיה שממח!!!ורוגע!!! וכזה בלי לחץ ושמחה אמתית , ואני באמת מנסה להיות שמחה , תמיד בלי קשר לפורים!!

2 .מתחברת למיים כי זה רוגע אבל חזק!!!

3 .הייתי רוצה להיות אמא!!! וגם להיות סופרות כזאת וגם להיות בנאדם טוב!

4 .טוב אז ככה אני ממש מתחברת ומעירכה מאוד מאוד את חברות שלי באמת אני מירגשה שהם כול כך גדולת , מעירצה אותם!!! אימתי!! וגם את הרב קוק!!! ואווו וגם את יצחק איבנו ויש מלאאתק!!אהה וגם אמא שלי ואבא שלי!!

5 . וספר שאני מאוד אוהבת!!!! זה קושרה בנפשו! ואיגרת מאירבל ,וסרט שאני ממש אוהבת זה אינלי מושג... חח 

ואני מתה עלכים פו ופורים שמח לכולם!!!!

טויב נו נענה🧐(לא) סתם ילדה

1. בשבילי הדבר שהכי חשוב לי בחיים זה לחיות עם משמעות, לאהוב את מה שאני עושה, משפחה, חברות...

2. אני חושבת שאני הכי מתחברת למים, כי מים זה דבר מאוד מרגיע וכיף.

3. אעמ אני עדיין לא סגורה על עצמי כלכך מה אני רוצה להיות בעתיד, אבל משבטוח להיות אמא!!

4. דמות מודל... אממ אני😏 חחח סתאם לא נחשב. 

5.  יש סדרה שאני ממש אהבתי...  בת השוטר, ספרים אני ממש שונאת לקרוא, מלעשות שזה משעמם מידי🙄

6. אעמ לא עולה לי בראש עכשיו כלום... אעאעאע ופורים שמחחחח🥳🥳🤡

תשובהbahu12
עבר עריכה על ידי bahu12 בתאריך י"ז באדר תשפ"א 08:36

1. עקרונות יושר וחוכמה

2. אש מאוד עוצמתי ויפה

3. מתכנת וסופר

4. גאריון ( בלגריאד) הפך מלוזר לתותח

5. רבי יעקב

6. תהיו עצמכם

עונהה..אולפנסיטיתתת

1. מה הדבר שהכי חשוב לכם בחיים? ואו יש מלאא, חברות משפחה אידאלים..מתלבטת

2. לאיזה יסוד אתם יותר מתחברים - מים/אדמה/אוויר/אש? אממ אני חושבת שלאדמה אבל לא סגורה על זה

3. מה הייתם רוצים להיות בעתיד? אממ בשירות לאומי באלי ממש מדריכת טיולים ומקצוע אולי משהו בחקלאות...

4. יש איזושהי דמות שהיא מודל בשבילכם, או שאתם מתחברים אליה מאוד? זה יכול להיות גם דמות דמיונית, מתוך איזשהו ספר דרור וינברג הי"ד, דמות מופת בעיני מעריכה אותו ממש, יש כמובן עוד המוןןן, 

5. ספר/סרט שאתם ממש אוהבים? הספר על מרים פרץ, על דרור וינברג של אורנה בורדמן..יש ספרים שאני יכולה לקרוא אלף פעם וזה עדיין מעניין

יאוו דרור וינברג!!הכול לטובה!

סבתא שלי ממש הכירה אותו באימתי!!

יאוו הוא היה בנאדם!!1 קיצר גם אחד מאנשים שאני מעריצה!

יאאוווו איזה מגניבבב, כן בנאדם מיוחד ממשאולפנסיטיתתת

יאללה נענה (:דשדשית

שיעזרו לי להכיר אתכם ולדעת פחות או יותר עם מי אני מדברת... אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם, השאלות רק לדוגמה

1. מה הדבר שהכי חשוב לכם בחיים? - חוץ מאנשים שאני אוהבת? לנצל זמן.. לא ממש מצליחה בזה ..

2. לאיזה יסוד אתם יותר מתחברים - מים/אדמה/אוויר/אש? - עם אין מים אין חיים..

3. מה הייתם רוצים להיות בעתיד? - אמא. עובדתת

4. יש איזושהי דמות שהיא מודל בשבילכם, או שאתם מתחברים אליה מאוד? זה יכול להיות גם דמות דמיונית, מתוך איזשהו ספר למשל - אני מניחה שהכי מוסרי לכתוב רבנים - אבל אני רוצה. אממ.. אממ.. אממ.. המשפחה שלי.. וגם סיריוס בלק מהארי פוטר - מי שמכירה..

5. ספר/סרט שאתם ממש אוהבים? - ספר - הארי פוטר ושומרת הערים האבודות.. סרט - אסי וטוביה (חיוךגדול)

6. סתם משהו שאתם רוצים להגיד... - ..

...קופיף מוזר

1. היהדות.
2. אנא אערף... חחחח , אגב יש יותר יסודות, זה סתם שטות של אריסטו...
3. פסיכולוג
4. לא זוכר איך קוראים לה, מהספר של אורנה בורדמן "פסיעות בחול"... אממ, ודמות אמיתית - המחנך שלי... ואבא שלי.... חח, זה נשמע דבילי....
5... הארי פוטר...🙃 (הספר)
6. אממ... החיים סבבה.

...התפצלשתי????

1. מה הדבר שהכי חשוב לכם בחיים?-שתמיד יהיה לי כיף ללמוד תורה ולא ללמוד רק כי צריך..

2. לאיזה יסוד אתם יותר מתחברים - מים/אדמה/אוויר/אש- וואלה.. אש..

3. מה הייתם רוצים להיות בעתיד? ר"מ\ ראש ישיבה

4. יש איזושהי דמות שהיא מודל בשבילכם, או שאתם מתחברים אליה מאוד- הרב קוק, הרב צבי יהודה, הרב מרדכי אליהו,הרב שמואל אליהו והרב צבי קוסטינר 

5. ספר/סרט שאתם ממש אוהבים? ספר: ארטמיס פאול

יאללה ..אנא ה'
1. מה הדבר שהכי חשוב לכם בחיים? לעשות את השליחות שלי, ובעזרת ה' להביא את החלק שלי בגאולה.

2. לאיזה יסוד אתם יותר מתחברים - מים/אדמה/אוויר/אש? מים ואש..

3. מה הייתם רוצים להיות בעתיד? בעזרת ה' אמא למלא ילדים צדיקים.

4. יש איזושהי דמות שהיא מודל בשבילכם, או שאתם מתחברים אליה מאוד? זה יכול להיות גם דמות דמיונית, מתוך איזשהו ספר למשל- דוד המלך ואסתר המלכה.

5. ספר/סרט שאתם ממש אוהבים? ספר- נגד הזרם. סרט- ליל הסדר עם הסולטן.

6. סתם משהו שאתם רוצים להגיד... עם ישראל! בואו נביא כבר את הגאולההה!!!!!
אין עליך!באולפנה...
מעריכה אותך מאוד.
כפרעלייך😘אנא ה'
הינה כמה תשובותנעה ונדה

1. מה הדבר שהכי חשוב לכם בחיים?

היכולת להבין

2. לאיזה יסוד אתם יותר מתחברים - מים/אדמה/אוויר/אש?

אדמה

3. מה הייתם רוצים להיות בעתיד?

בודקת תוכנה

4. יש איזושהי דמות שהיא מודל בשבילכם, או שאתם מתחברים אליה מאוד?

הרב קוק (באמת! הוא סמל היכולת להבין מבחינתי)

5. ספר/סרט שאתם ממש אוהבים?

ספרי קריאה לא ממש מדברים אלי.. אבל הספרים אמונה ברורה ובסוד התפילה של הרב ראובן פיירמן ממש עשו לי את זה!

6. סתם משהו שאתם רוצים להגיד...

הי (בצירה!)

..אודך☺
1. שאלה יפה, אלוקים.
2. וואו את מפגיזה פה בשאלות פצצתיות, אני חושבת לאש.
3. אישה צדיקה שעובדת את השם בשמחה מתוך אהבה עצומה וקרבה אליו, וכמובן אמא לילדים מתוקים.
4. יש הרבה, רבי שלמה קרליבך אחד מהם..
5. לא אוהבת סרטים, ספר אהוב- ספרים של הרב קוק.
אני חשבתי עלזההכול לטובה!

ולגבי השאלה הראשונה מה הכי חושב לי בחיים אני חושבת שאני כול פעם מרגישה אחרת , יום אחד הכי חושב לי לא לוותר לדעת שאני יכולה וה' איתי, 

יום אחר כך לדעת תמיד לשמוח ושה' פו 

אני כתבתי למעלה מה הכי חושב לי בחיים , אבל חשבתי עלזה שיש לי מלא דברים לדעת שארץ ישאל שלנו ,לצפות לישועה, לדעת הכול מה' להתקרב לה' ללמוד יותר  לשמה 

וכול התושבות שעונו פו אני מרגישה שאני מתחברת עליהם

איזה חמודההה😆(לא) סתם ילדהאחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך