איזה עצביםםם... הסמינריון..שובל אור

התקשרו אלי היום מעמינדב והודיעו לי שהסמינריון שלי הולך להיות 10 ימים!!! וזאת אחרי שעדנה היקרה שלנו (שלא ראינו אותה כאן כבר המון זמן!) ביררה לי ואמרה שזה רק 3 ימים..

מה לעזאזל יעשו איתנו שם 10 ימים??! ותודה באמת שמביאים לי עוד משהו לדפוק ת'חופש..

טוב, דיי לקטר.. אני רק אשמח לדעת אם מישי יודעת מה הולך להיות בתוכנית, או אם אמורים להגיד לנו אותה, וכמובן, אם יש כאן בנות שהולכות לסמינריון הזה בתאריכים כ"א אב-ל' אלול, נא לשרשר כאן.. לפחות שתהיה לי חברה נורמלית שם, כי אין אצלי בכיתה הרבה בנות מעמינדב, ואני לא יודעת אם הבנות שיש יהיו בתאריכים שלי.

שירה דארלינג,רחלי ברק

קודם כל התבלבלת קצת כי כתבת כ"א אב עד ל' אלול.. לא עושים לך סמנריון חודש ושבוע...

דבר שני, אני בעמינדב ונראה לי שאםפילו אנחנו באותם ימים אם התכוונת לכתוב עד ל' אב.. אל תדאגי, יהיה פסדר...

בהצלחה ובצלב"א.

חח צודקת.. התלבלבתי...שובל אור

פשוט ראיתי שזה יוצא בר"ח אז מייד רשמתי אלול..

אז נהיה ביחד? איזה יופי! כבר אחת שאני מכירה.. (אפילו שלא כזה אני מכירה אותך, אבל זה יותר טוב מאפחת..)

ואני רוצה רגע להבין- זה לא מחולק לפי תחומים? ז"א כל הבנות של עמינדב בכל התחומים הקיימים ישתתפו בסמינריון הזה? כי חברה שלי אמרה לי שכתבו לה תאריכים אחרים..

שירה מותק!ענת=)

לדעתי אן לך הרבה מימה להילחץ מהזמן "הממושך" של הסימנריון.. לכי ותזרמי שם אם החבר'ה.. אני לפחות מתכננת כך..;)  חברה שלי אמרה לי שהדברי חברותה שבעמינדב שהן גם בחינוך.. הסימנריון במשך של 20 יום! כולי הייתי בשוק ולא ידעתי אך לעקל זאת אך היום אחרי שדיברתי עם האחרי על הסימנריונים מסתבר שהוא בסה"כ10 ימים מ-כ"א אב עד ל'אב בנתניה בישיבה של בנ"ע אם אניני טועה.. מי שגם כן מסימנריונם הללו מוזמת לצרף את שמה.. שנתכיל להכיר אנשים.. (יאלה האנשים פה ממש תחונים.. סאאאתם אתן כאלה נשמות!!!!!!!!)

ואם את ממש לחוצה ממהלך הסימנריון את מוזמנת להכנס לאתר של עמינדב ולצפות בסירטון של הסימנריון הכנה של התשס"ה.. מהני.. ואולי כמוני תראי אשים את מכירה.. צחוקים..

אז שירה ורחלי.. יש מצב אני אתכן בסימנריון! איזה מגניב!!!!! רגע, שירה את לא מתחום הרווחה?! או זה יותר חינוך?!

פווול ב"הצלוחה לכולן!! וסימנריון פורה ,מועיל ומהנה!!!  

איזה יופי! את גם בסמינריון?שובל אור

סופסוף אני אזכה להכיר אותך מחוץ לגבולות הפורום..

אני לא יודעת באיזה תחום התקן שלי, עדנה פעם אמרה לי שזה רווחה והיא ביררה לי את התאריכים, זה יצא 3 ימים ס"ה.. אבל היום דיבר איתי אחד מעמינדב ואמר שלפי מה שרשום לו התקן שלי זה ביקור סדיר ולכן אני בתאריכים הללו..

ואם אכן זה ביחד לכל התחומים שהם, אז יש לי עוד 3 בנות מהכיתה שבאות..

ייייייששששש!ענת=)

אני כבר מחכה לרגע הזה של הפגישה... (אני ילבש... חצאית ג'ינס וחולצה.. סתאם בצחוק יציאה שלי.. עברה לי השעה מזמן.. זה מזכיר לי דיטיים.. חחח..)

גם אני דיברתי היום עם אחד מעמינדב היום! הם מזה נחמדים וחבבים שם! ממש עושה חשק!!! בכלל נדבקתי בסינג''ל שלהם שוב.. אני כבר רואה ת'עצממי קמה עם השיר הזה מחר בבוקר...

ענת.. המתרגששת כ"כ ולא שפויה כלל!!!

+

מישהי מוכנה להגיד לי מה היה רשוםשובל אור
במכתב שהאגודה שלחה? לי הם לא שלחו כי יש אצלנו בעיות בדואר.
מזדהה איתך!ענת=)

ממש לא האמין מרוף המיכרים הזה!!! גם אני לא קיבלתי ת'מכתב שהם שלחו <יש חשד שאנשים למינהם לוקחים לנו ת'דואר מהתיבה.. ממש עצוב=( > ולכן התקשרתי אילהם..

הם אמרו לי שהם שלחו ת'מכתב לפני יומים ואשני יבדוק היום בתיבה.. אך גם היום זה לא היה שם...=( נראה לי שאני יתקשר אילהם מחר... כאשר יוודע לי משהו על תוכן המכתב אני יעדכן!

לילמוחנה, שמחה ובעיקר שקט! אוהבת. ענת- 

אחותי שנה אחרי עדיין עם הסינגל...מיכל הפג"זית

סתם,

אני היחידה כאן מ"בת עמי?" 

הסמניריון שלי גם כן מכ"א אב עד א' אלול אבל הוא כנראה בצפירה...

אני היחידה המאגודה????אנונימי (פותח)

שירה מאמי, גמלי יש 10 ימים, אז לא נורא...

בתקווה שאפשר לשרוד את זה...

יומטוב ובצלב"א!

אני שמחה שאתן מתלהבות...אנונימי (פותח)אחרונה

הסמינריון הולך להיות באמת מעולה! (אני גם שרתתי בעמינדב, ואני חייבת להגיד שהסמינריון היה מ-צ-ו-י-ן!!!)

תאמינו לי שאתן תכירו המון בנות חדשות אז אל תחששו שתהיו לבד...

יש תחומים מסויימים שבהם הבנות מוזמנות לחלק מהימים, פרטים במכתבים או בטלפון 08-9492424/15

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך