מריבה עם מדריכה?!האחת והיחידה!!
בסיעתא דישמיא

אנשים,
אני רבתי עם המדריכה,
מאז חודש אירגון לא דיברתי איתה!
אני פשוט מתעלמת ממנה,
זה ממש קשה לי..
היא לא מתאימה לשבט,
אבל בנות לא רוצות להעיף אותה בישביל לא לפגוע בה.
אבל אני כ"כ רוצה שהיא תצא,
ויש לה עוד שנה איתנו!
היא פוגעת,היא תינוקית...
היא לא יודעת מה...
קשה לי!!!!
קשה לי לענותהרועה
עד כמה שאר הבנות שותפות למחשבות שלך? אולי זאת את שלא מתאימה?
אולי תנסי לכתוב לה מכתב? לפעמים זה הכי טובבצי.ג
צודק.golani
בתגובה ל^"הרועה"golani
~הסנה-בוער
בס"ד
את בטוחה שכולן רוצות שהיא תצא, או שזו רק את? לפעמים כשאת מדברת נגדה על משהו מסויים, אולי הן מסכימות, אבל בכללי אוהבות אותה?
בטוחה שכלו כל הקיצין, ושלא תוחלי בחיים להסתדר איתה? זו בסה"כ עוד שנה. תנסי להתנהג איתה יפה- לא שנשים וכו', אבל כן "שלום" וכו'.. חבל, זה יכול להעכיר את כל האוירה בשבט ובצוות. 

תודה אבל,האחת והיחידה!!
בסיעתא דישמיא

השבט לא "מחבב" אותה,
עשינו על זה ישיבת שבט,
אבל הם לא רוצות שהיא תצא בישביל שהיא לא תפגע...
אבל המון בננות לא נהנות ממנה...

אני אישית ממש נפגעת ממנה ולא מתכוונת לדבר איתה יותר...
לא סיבה לפגוע בשבטהרועה
תדברו איתה על איך אתם מרגישות, תנסי לארגן את כולם איתך (לפני שמדברים כדי להיות בטוחה שתקבלי גיבוי..) ואם היא לא מקשיבה ומשתנה תדברי עם הקומונרית.
אולי לא הדגשתי..הרועה
אל תעקפו אותה לפני שתדברו איתה, לא מדברים עם הקומונרית לפני שמיציתם את השיחות איתה.
הבהרההרועה
אני לא מאשים אותך, אבל אני לא אצא בהצהרות תיכנסי בה בלי להיות בטוח שזאת אשמתה.. 
זה דבר שאפשר לשנות?פעימה
בס"ד

אם כן- דברו איתה/עם הקומו'/תכתבו על מכתב בשם כל השבט- מה בעייתי, ושמצפים שתשתנה וכו'.. [לא להיות בטוחים שהבנאדם יכול להשתנות, אבל עדיף מכלום]

אם לא- אולי שתכנס עוד מדריכה? אפשרי?
אבל רחלי היא עוד שניה שנה,_חמודויינת_
וזהו יוצאת!
לדעתי-את לא חייבת להקשיב..אבל נראלי שאין קטע עכשיו להתחיל.
הייתן עושות את זה קודם, עכשיו,
שנשארו לה בקושי ימים להיות בסניף נראלי שכדאי לשרוד..לא?
בכולופן בהצלחה=)
הקפצהנעמה...
הייתי חייבת להגיב....
בדיוק אתמול במוצ"ש היו לנו הופעות של חוד"א וזכינו מקום שני (מזכ"ל אם זה יותר מדבר אליכם...אני בעזרא) ושנה שעברה בחוד"א היינו 31 בנות,עם מדרכיכה חדשה שממש ממש שונה  מהמדריכוצ הקודמות,הכרנו את המדריכה חודש בערך,ורבנו איתה וגם הקבוצה כל הזמן. היה חודש ארגון זוועתי......
ואז חצי (בערך) מהקבוצה עזבו לבני עקיבא -נשארנו 14...(2 חזרו אח"כ..לומשנה)
שנאנו את המדריכה. ממש שנאנו. כל הזמן רק חשבנו מתי היא תעוף-לא קנינו לה מתנה ליומולדת,דיברנו בפעולות,לרוב גם לא הגענו...
בטח עכשיו אתם מעקמים את האף-איזה מגעילות! נכון,היינו מגעילות,אבל אפשר להבין אותנו-
מדריכה חדשה-שונה לגמרי באופי מהקודמות,חצי קבוצה עזבה לבנ"ע-אתם לא יודעים איך זה קשה. כי פתאום אתה קולט ש-ררגע,אולי גמני יעבור? אבל כל החברות  שלי שמה! ועם כל הצרות האלה גם אוללפנה חדשה.
אז אפשר להבין אותנו. אני לא אומרת שהיינו בסדר-אבל אפשר.
ואז,לאט לאט למדנו 'לשרוד' אותה. לא אהבנו אבל שרדנו.
לפני כמה חודשים הודיעו לגרעין נחשון ('השבט החדש') מי נכנסת למה. אלינו (כן,כן,גילנו את זה בדקה הראשונה) הכניסו מישי שיא החמודה,אבל היא עדיין לא נכנסה. מתי היא תכנס? נראה.
ואז המדריכה אמרה לנו שהיא בעצמה עוד לא יודעת ונראה איך חודש אירגון יעבור. ומזה רצינו שהיא תכנס. כי יש לנו הכתרה,ולא האמנו שנרים הכתרה עם המדריכה הנוכחית. 
ו-חודש ארגון עבר מצויין!!!!!
פתאום-לויודעת איך-הסתדרנו!
והיית צריכה לראות את הפרצוף של המדריכה שלי כששרנו לה מוראל על חודש ארגון.
 ("לכולם יש מדריכה רק שלנו מדליקה- אור"-נכון חמוד????)
היה לה מבא של סיפוק.
וגם לנו-תחשבי איזה כיף זה שפתאום כל הקבוצה התגבשה,עם ובלי המדריכה? שזכינו מקום שני?
עכשיו אנחנו בשלב הפיצויים-לחשוב איך לצות אותה על כל מה שעשינו לה בעבר...
והמדריכה החדשה-לא ידוע מתי היא תכנס. אבל עכשיו זה כבר לא כ"כ הכרחי לנו.
אז-גם אם רבים,וגם אם לא הולך טוב,מתי שהוא מבינים-שלא היה כ"כ נורא,ושסתם מנפחים את זה וחושבים "יהיה רע" אז באמת מוצאים את כל הרע במדריכה.
אני לויודעת אם הסיפור של הקבוצה שלי כ"כ קשור לבעיה שלך אבל הייתי חייבת לפרוק ויש פה כאלו שלא אוהבים פריקות...
סורי שאני סוטה מהנושא הכללי..לביאה...
נעמה תקראי את מה שכתבת!סיימתי לקרוא את זה עם חיוך ענקD:
...אורי הולנדר
בתור מדריך (באריאל) הרגשתי צורך להגיב פה.
נכון, יכול להיות שממש קשה לך ולכל השבט שלך עם המדריכה, אבל נעמה כתבה משהו נכון. אתן מסוגלות לשנות את זה גם בלי להחליף מדריכה. אתן יכולות לשנות ראש. תחשבי שניה בראש של המדריכה. אני לא יודע איך זה היה אצלכן, אבל אני אביא דוגמה למצב אפשרי שקרה. נגיד שאת מדריכה וממש באחת הפעולות הראשונות שלך עשית פעולה שיא המושקעת, אבל במשך הפעולה משהו נדפק והפעולה נהרסה. בעקבות זה, החניכות ראו פעולה הרוסה, ולא ראו מכאן את ההשקעה והמסר שעמדו מאחוריה. איך זה ממשיך? החניכיות חושבות שהמדריכה פחות טובה ממה שהן חשבו, והן טיפה יותר מציקות, קצת פחות זורמות. ואז המדריכה מחליטה שבשבילן לא כדאי להשקיע כל כך הרבה. וזה מעגלי עד כדי כך שהמדריכה כבר לא עושה כלום כראוי והחניכות שונאות אותה. תנסו לשבור את המעגל הזה, להראות שאתן שוות את ההשקעה.
כמובן שעכשיו זה כבר קצת מאוחר מדי בשביל להגיד עכשיו נתנהג יפה ונראה אם המעגל נשבר. זו לא הדרך. צריך לבוא בגלוי. אפשר סתם לעשות לה איזו מסיבה (תמצאו על מה, יומולדת וחצי או משהו כזה), שתרגיש טוב, ואז באמצע לעבור לדבר הרציני. להסביר לה שיש משהו דפוק בקשר ביניכן. בתור מדריך אני יכול להגיד שלא רק שלא הייתי מתעצבן או נעלב אם היו אומרים לי דבר כזה, אלא אני אפילו רוצה לשמוע את הדברים האלה, בגלל שאני לא מדריך בשביל להיות בסניף שעה בשבת ולגמור את העניין. אני מדריך שבא בשביל להיקשר עם החניכים, ואם החניכים לא מסתדרים עם הקשר הזה אני רוצה לשמוע על זה כדי לתקן. אני בטוח שגם המדריכה שלכן לא קלטה כמוכן את הבעיה, ואם היא תשמע עליה היא תרצה לטפל בה. דרך אגב, בערך שבוע שעבר כשדיברתי עם חניך לבד ברחוב על איזה נושא, כנראה בטעות חפרתי לו יותר מדי והוא לא אהב את זה. זה היה נשמע כאילו אני מאשים אותו בכל דבר רע שקרה בסניף. מתישהו הוא התחיל לבכות והוא היה עצבני והוא לא היה מוכן לדבר איתי. לקח לי קצת זמן להוציא ממנו שהוא חושב שאני והמד"ש שלי מנסים כל הזמן לפעול נגד השבט. לא התעצבנתי ברגע הזה. הסברתי לו שזה לא נכון, ואחר כך בשבת בסוף הפעולה שלי שאלתי את השבט על זה. (בסוגריים, כי זה לא באמת משנה לעניין, מסתבר שהחניך הזה אמר את זה סתם בתור התקף עצבים, ואפחד בשבט שלי לא חושב ככה). מה שאני בא לומר זה שכולכן (גם השבט וגם המדריכה) צריכות לדבר על זה (כמובן בלי להעליב אף אחת) כדי לתקן. לא לשבת ולהתבאס ולהגיד אוף, היא תהיה מדריכה שלי (עוד) שנה (אין לי מושג אם מדובר בשנה ראשונה או יותר...). צריך למצוא איך אפשר לדאוג שדוקא בגלל שהיא המדריכה שלכן יהיה לכן טוב יותר.
כמובן שיש הבדל בין מדריכה שנה ראשונה לבין שנה שניה והלאה. שנה ראשונה באמת יותר קשה להסתגל, אבל גם למדריכה קשה מאוד. היא קצת לא סגורה על עצמה, קצת לא יודעת איך לעשות. אחרי כמה זמן (חודשיים שלושה) זה יתחיל להסתדר ותאמיני לי שיהיה לכן טוב. אם זו שנה שניה, אז באמת משהו נדפק לה בהדרכה, ואתן חייבות לטפל בזה מהר, אבל חשוב לזכור ששבט שזכה לאותה מדריכה שנה שניה, וקל וחומר ששלישית, יהיה לו הרבה יותר טוב מאשר שיחליפו לו מדריכות כל הזמן. קשר מדריכה-חניכה הוא קשר חשוב וחבל להרוס. כדאי שתנסו לתקן אותו ואל תחליפו מדריכה.
כמובן שיכול להיות שאני טועה במקרה שלכן וצריך באמת להחליף מדריכה. כל מה שכתבתי כאן היה מנקודת מבט שלי לשיקול דעתך.
שבוע טוב.
אהלן!מורוש'
גם אני מדריכה...
המצב שאת מדברת עליו באמת לא נעים.. זה נשמע לי אפילו קצת מוגזם..
אני יכולה להגיד לך בתור מדריכה (וגם חניכה) שהרבה פעמים יש שנאה. אם זה המדריכה ששונאת את החניכה או החניכה ששונאת את המדריכה. לפעמים זה מריבות פשוט טפשיות, אתה רב ואח"כ אתה מצטער על זה כל הזמן. אני מציעה לך ללכת ולדבר איתה פנים מול פנים על הבעיה ויחד תנסו לראות למה זה ככה(אם אני הייתי מדריכה שלך הייתי רוצה לדעת את זה.) עכשיו, אם את אומרת שהיא תינוקית ולא כ"כ מתאימה דברי עם הקומונרית ותאמיני לי שיצא מזה רק טוב! זה באמת חבל ששנה שלמה תיהיו במצב הזה.
המון בהצלחה!! אשמח לשמוע...
נ.ב- באיזה גיל אתן? ובאיזה המדריכה?
אם דיברתם כל השבט, והבנות התנגדו אז לאלוחמת תמורות
בס"ד!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. למחשבה, מניסיון (אני עם עצמי 3, אל תיהי צינית.)
תיקראי שוב את החתימה שלך....=)כנרית על הגג=)
--שלבוקית
הרבה זמן התלבטתי עם לענות והנה דעתי-
לדעתי- תעשי ה-כ-ל כדי שהיה לכם קשר טוב!!
תשלימי איתה בלי להבהיר את העניניםאוליי אח"כ אבל לדעתי פשוט תשכחי ותתחילי מחדש...
תשכחי, תדוני לכף זכות, תסלחי בליבך, ותמשיכי!
תעשי את זה לפני שהיה מאוחר..
לשכוח ולסלוח ההיפך מהכרזות.. כי כך הכי טוב יהיה לכן קשר!
גם אם לפעמים זה קצת יפגע ויציק..
באמת זה כ"כ שווה את זה!! ותנצלי הכי שאת יכולה...
באמת מנסיון.. ^^
מוזמנת לדבר איתי באישי..
אבל באמת לשכוח ולסלוח למרות הקושי הכי טוב!! 
ניראלי לא כ"כ הבנתם...האחת והיחידה!!
בסיעתא דישמיא

המצב היום בשבט הוא:

השבט התחיל להיות סבבה אאיתה, ועדיין לא מת אליה.

היא רוצה לסחנ"ש איתי!
אני לא מסכימה אז היא פשוט עושה כאילו הכל רגיל.
היא גרה לידי וכל יום אני צריכה ללכת איתה הביתה.
אז היא מדברת ואני שוטקת.
וזה קשה.

חשבת אולי לבוא לכיוונה?כל הישועות
אולי תסכימי לדבר איתה, תשתפי פעולה?
אולי אם כן תנסי לצאת מהגישה של "היא לא מתאימה" "השבט לא מת עליה" [אגב, זה תלוי בכן, אם למות עליה או לא.] ותדברי איתה, תוכל לצאת מזה תועלת?
קצת מוסר.......אנונימי (פותח)
אישה
מה את טמבלית?!
היא משקיעה בך וזה מה שאת מחזירה לה?!
מי שמדבר על תינקת.....
שיהיה לך יום טוב!!!
והיתבגרות נעימה...

את כותבת משו בניגו לחתימה שלך!!!שרית..
אשכרה..._חמודויינת_
תלכי קצת לקראתה...
אני רוצה, אבל לא יכולה- לא משנה מסובך-עזבו...האחת והיחידה!!
בתור מדריכה...!אפוש
בס"ד
אני לא מבינה איך בכלל את יכולה "לא לדבר עם מדריכה שלך"?
ניסית פעם לחשוב על זה שהיא שם בשביל לעשות לך טוב?!? נראלי שזה שלא בארור לחניכות שאנחנו פה בשביל לעשות להם טוב ללא כל תמורה! הן צריכות להעריך...ולנסות לראות כמה שיותר ת'טוב במדריכה! לפעמים כשאדם שקוע בצרות שלו הוא לא קולט שבעצם רק מנסים לעזור לו!
ומה זה צריך להיות לכנס את כל השבט כדי לדבר על מדריכה?!? זו לא נראית לך חוצפה?!? כל השבט ישב וברוב חוצפתו ירכל ויגיד בדיוק מה שעתו על המדריכה?! אני בטוחה שהיו בנות שלא חשבו ככה ובגלל ה"כנס" הזה שעשית יחשבו ככה!
אני חושבת שעצם זה שאת מתנהגת ככה במקום לבוא למדריכה ולדבר איתה בעדינות על בעיה שמפריעה לך זה אומר שאת חצופה! ולא יודעת להעריך בגרוש!
(אני כותבת את זה בתור מדריכה שעברה את העניין הזה עם חניכות שלה!-הן לא דיברו איתה וכאלה...אצלנו ב"ה זה היה ללא סיבה מיוחדת ובאמת קיבלתי התנצלות..אבל בכל אופן)...את צריכה להסביר לה בעדינות!
בכל אופן לא לדבר איתה זה לא פתרון זה הבריחה הכי תינוקית שאני מכירה!!!!!!
בהצלחה בהמשך..
לתגובות אני באישי
אפרת 
הגבת ממש כמוני- וכל אחת מהכיון שלה..שלבוקית
יצאנו מזה עם אותן מסקנות!!!
חש לי משו להגיד---אנונימי (פותח)
תקשיבי, את לא מכירה אותי, ואת גם לא ניראה ליתכירי....
אבל אני שונאת להתחבר לטיפוסים מוזרים ממש (אם אפשר לקרוא לזה-פלצניים)
היתה לי שנה שעברה מדריכה נשמה ממש וממש אהבתי אותה!!
השנה פתאום הגיעה מדריכה-אינלי מושג מאיפה היא צצה...  היא היתה פשוט מוזרה משו רציני.....
היא היתה מוזרה....הפעולות שלה לא היו משו כאילו הכל היה מסרים בלי משחקים והתחלתי להתחבר אליה- באשכרה מרחמים עכשיו..... לאט לאט ממש התחלתי להיות כזה-חיבוק על הבוקר, לספר לה קצת מה עשיתי אתמול וכאלה,
וסתם כאילו היא באשכרה ממש התייחסה יפה-  אני עדיין לא חולעליה או משו כזה אבל אנחנו מתייחסות ממש יפה ואני מעריכה כל צ'ופר שהיא מכינה וכו'
בקיצור היא ניראלי מזה שמחה מזה- זה ממש חשוב...
המדריכה שלכם באה עם כל הרצון לעזור לכם להיות איתכם ולהשקיע בכם!! היא רק לטובתכם וכדאי שתתנו לה כמה חיוכים ותדברו איתה- אפילו בלי לדבר אישי סתם מה שקורה  בד"כ....
בהצלחה!!!  
חש=יש----למי שלא הבין!!!!!אנונימי (פותח)
בתור מדריך...<אריאל>אחרונה
תקשיבו. אף אחד לא מספיק "פראייר" כדי לבזבז את הזמן היקר שלו כדי להציק/להרע/לעצבן אחרים.

להיות מדריך זה פשוט,דבר קשה. דבר שדורש מחשבה, הגיון, השקעה והרבה מאוד כח רצון.
כל זה בא אך ורק מאידיאלים ורצון לתרום לחברה. רצון לעשות טוב.

אז גם אם את ממש לא מסתדרת איתה, שונאת אותה, היא ממש מעצבנת אותך, תשפטי אותה לטובה ותביני, שגם אם היא עושה דברים "רעים" זה לא מכוונה תחילה! זה לא יכול להיות מכוונה תחילה! היא נהיית מדריכה כדי לתרום! כדי לעזור! ולא כדי להרע לך או לשבט שלך.
הסתכלי על הדברים טובים והנחמדים שהיא עושה. חייבים להיות כאלה!

בהצלחה לך ושתזכי להתחבר איתה ולהנות ממנה, ושגם היא תהנה מההדרכה.

-- הבטחתי שאני אהיה קצת רציני.. אז הנה---  
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך