בעד או נגד? לקחת חיסון פעמיים בשנה לכל החיים?אוהב אי והעם 2
בעד או נגד? לשים חגורת בטיחות כל פעם שנכנסים לאוטו?מרדכי

חגורת בטיחות לא משפיעה על הגוף.אוהב אי והעם 2
שאלתי ידיד שמתעסק עם חיסונים, מגדיר את עצמו חרותניק ובשתי מילים הוא אמר ״תתרחק מזה״.
ידוע שלקיחת אנטיביוטיקה בצורה מופרזת זה דבר מזיק.
מנכ״ל פייזר אמר שישראל זה שדה ניסויים גדול.
הוא גם אמר שצריך לקחת חיסונים כל שנה.
כל זה מבלי להבין הרבה ברפואה ומבלי להאמין בקונספירציה של כל מיני תאוריות הזויות , ממש לא מביא לי חשק להתחסן.
ובכלל אם החיסון יעיל אז אין שום קשר בין מי שמחוסן למי שלא מחוסן. אם אתה מחוסן אין סיכוי שתדבק בתוך קהל של אלפי לא מחוסנים אז למה בכלל צריך להכריח אנשים להתחסן? הם מסכנים רק את עצמם בריאותית כמובן.
אתה יודע איזה אדום יש לי שם בגלל שהיא לוחצת?מרדכי

בס"ד

עד כדי כך שהגוף שלי פיתח נוגדנים לנסיעה ברכב. מעדיף לנסוע באוטובוס או ברכבת רק בשביל לא להיחגר...

לפי תשובה לא עניינית אני מבין....אוהב אי והעם 2
.... שאתה פשוט מאמין בחיסונים באופן עוור. פתחתי שרשור זה כדי באמת להשתכנע שכדאי להתחסן וכנראה שאין סיכוי שמשהו כאן ישכנע אותי לפי התגובות האילה.
אני לא מאמין בחיסונים, אני מאמין בתוצאות שלהםמרדכי

בס"ד

ניתן לראות בחוש שמרגע שהתחילה להיות מסה קריטית של מחוסנים, התחלואה בישראל נמצאת במגמת ירידה. זה לא שפתאום המוני ישראל החליטו להקפיד על כללי הסגר, אלא אך ורק בזכות החיסונים. כמובן שאסור לשכוח שחיסון זה לא חליפת מגן, אלא מאפשר לגוף להתמודד עם הוירוס, בדיוק כמו יתר החיסונים שאנחנו לוקחים כל שנה (שפעת, לדוגמה).

לא כולם לוקחים חיסון לשפעת .....אוהב אי והעם 2
.....מה גם שכפי שאמרתי על פי מנכ״ל פייזר אנחנו עדין בשלב הניסויים תודות ליחסים ההדוקים בינו לבין ביבי. אני הייתי נחרד מין העובדה שמשתמשים בי כשפן נסיונות ללא ידיעתי. אם לכם זה לא משנה אז שיבוסם לכם.
חבלמרדכי

בס"ד

השנה הרבה לקחו, וב"ה בזכות זה לא התגלתה השנה שפעת בישראל. כמובן גם בזכות המסיכות והריחוק החברתי, ובכל זאת גם להתחסנות המקודמת יש השפעה גדולה לכך.

בל מקרה, צריך להבין את דבריו של מנכ"ל פייזר. הוא לא אמר שישראל היא שפנית ניסיונות, ולא שעדיין יש ניסויים. אלא בזכות העובדה שבישראל יש הרבה מחוסנים בתוך מקום די קטן, ניתן ללמוד עוד דברים על החיסון ועל הייעילות שלו. זה לא אומר שהחיסון לא בטוח או שצריך לשנות משהו מהפיתוח, אלא שכך אפשר ללמוד עליו יותר.

וכן, תודה לראש הממשלה שבזכות הלחצים שהוא יודע להפעיל, מדינת ישראל זכתה להתחסן בהמוניה. כעת עיין בחתימה, שם שורת הסיום שלי.

הלואי וזה נכוןאוהב אי והעם 2
זה עולה ולא יורדאמלתרא

התחסנתם? דפקתם את עצמיכם ומעכשיו כל חצי שנה תהיו בכבלים ללכת להתחסן

או תחליטו לשנות לאורח חיים בריא

אגדיר כך: להיות ליד לא מחוסן זה כמו ליד מי שלא מתקלחאיתן גיל

לא פחות ממוקצה מחמת מיאוס, ולא פחות פחות ממצורע שהתורה צוותה לגביו וטמא טמא יקרא.

לא ציפיתי מביביסט להגיב אחרת.אוהב אי והעם 2
לך תתקלח חצוף. מתנצל אם פגעתי בך בעניין רגיש.איתן גיל

אז עכשיו בנוסף לימן ושמאל יש לכם הפרדה....אוהב אי והעם 2
.... בין מתחסנים ללא מתחסנים. יהיה שמח במדינת היהודים.
תראה איזה יופימרדכי

בס"ד

החיסונים ניתנו לכולם. לא משנה עם המתחסן הוא ימין או שמאל, ביביסט או מפגין בבלפור, דתי או חילוני, ישראל או ערבי-ישראלי. כול מי שרוצה פשוט בא להתחסן ולשמור על החיים של כולנו. מי שלא מתחסן ומעדיף להמשיך לחיות תחת הגבלות, זאת בעיה שלו. 

מעניין שאפילו אנשי האנטי ביב בעד חיסונים כאשר....אוהב אי והעם 2
הרושם שלי (כי לא שמעתי תגובות של אנטי חיסונים בפורום הזה) שרוב המכרע של אנשי הימין והביביסטים בעד החיסונים.
מי שבוחר להמשיך לסכן את הציבור - בעייתוהסטורי
המדינה נתנה לכולם להתחסן. אם לפני חודשיים אנשים עוד חששו - כעת רואים בנתונים חד משמעיים שהירידה, הן בהידבקות והן בפיתוח מחלה קשה במקרה שנדבקים בכל זאת - מעבר למצופה.

לעומת זאת, החששות היפוטטיים לגמרי ומומחי בריאות מכל הרמות והתחומים אומרים שהסיכוי לחששות הללו אפסי, הרבה פחות מהסיכוי לסבל מתמשך מהנזקים ארוכי הטווח של המחלה.

מי שעדיין בוחר לסכן את כולנו ובמיוחד את אלו שלא יכולים להתחסן - בעייתו!
החיסונים מצילים חיים- זה בדוקאיתן גיל
חבל שהמגזרים הדתי והחרדי לא דורשים 24/7 לצאת להתחסן. הייתי רוצה לשמוע רבנים שמכריזים על מי שלא התחסן כמוהו כמחלל שבת ואוכל חזיר.
מספיק להסחף למה צריך להכריח אנשים להתחסן.....אוהב אי והעם 2
.... בגלל שלטעמך הם מסריחים וצריכים להתקלח? אל תהיה מגוחך . לפחות תייצג בכבוד את פטרונך הקדוש.
בנתיים לצערינו לא מכריחיםהסטורי
אבל צריך להכריח, מאותן סיבות שמכריחים אנשים לא להתאבד.
גם אוויל מחריש, וכו'.איתן גיל
תחזור ללמוד תורהאמלתרא
חזור 
אז למה באמריקה ובהמון מדינות גם יורדאמלתרא

עיוורים לדבר אחד

הקורונה, החיסונים ומשרד הבריאות, עם ד"ר אריה אבני.אמלתרא

הקורונה, החיסונים ומשרד הבריאות, עם ד"ר אריה אבני.

זה השקרן שזייף מסמכים תמורת אלפי שקלים!הסטורי
זה אחד שהואשם בדיבור מיני בוטה למטופלות. ובגדול אחד שבאופן קבוע מפיץ מידע כוזב שמסכן אנשים ולכן אחרי כמה שלילות זמניות, לאחרונה נשלל רשיונו באופן קבוע.
לא זייף ולא שיקר תראה בודיאו שהעלהאמלתרא

מיאמלתרא
חצו
קריאה דחופה להקפאת החיסונים עם עו"ד וולנטינה נליןאמלתרא

קריאה דחופה להקפאת החיסונים עם עו"ד וולנטינה נלין

תראה מה קרהאמלתרא

תלונה להאגאמלתרא

גל שלו על התלונה להאג על פשעים נגד האנושות שממשלת ישראל מבצעת באזרחיה.

'טבעונים' כאלו יש גם בארץהסטורי
כל מיני 'חרותניקים' שמעדיפים את החירות של כולנו למות, לסבול ולהמשיך בפגיעה נפשית, חינוכית וכלכלית בכלל האוכלוסיה, במקום להקשיב לכל מומחי הבריאות.
אז כולם בפורום הזה בעד חיסונים.אוהב אי והעם 2
ההומוגניות הזאת ממש מפחידה. בחברה שלכם אסור להטיל ספק בשום דבר. ממש קיבוע מחשבתי. אנשים צעירים בני עשרים ושלושים ילכו לקבל חיסון פעמיים כל שנה, יצרו בגוף שלהם תלות חיצונית למזרק. יבזו כל מי שלא רוצה לקבל חיסון ויוקיעו אותו כמו שהם יודעים איך להוקיע.
יש פה גם נגד.מבקש אמונה

כנראה שהם מפחדים להתבטא . וזה יותר מפחיד.אוהב אי והעם 2
כולם בעד לשמוע לאנשי המקצועהסטורי
שרובם ככולם אומרים שהסיכון ההיפוטתי בחיסון, נמוך לאין ערוך מהסיכון מהמחלה על שלל השלכותיה הבריאותיות, נפשיות, חינוכיות וכלכליות. גם אתה לא טענת שהתיעצת עם רופא, אלא עם 'איש חירות שמתעסק עם חיסונים', אז כן, יש כאלו גם בארץ. הולך ומתברר לכמה נזקים בריאותיים וחברתיים האנשים הללו גרמו.

אגב, אף אחד לא אומר שיצטרכו חיסון כל חצי שנה. עוד אין מספיק ידע לגבי הזמן שהחיסון יחזיק ולגבי הפער בווריאנטים של המחלה. ממילא *יתכן* שיהיה צריך לקחת חיסון נוסף מידי פעם. באותה מידה יכול להיות שיתברר שאין צורך. עד לרגע זה, למרות החששות - התברר שהחיסון תקף גם לווריאנטים שהתגלו
יפה, יש כמה סמני שאלה....אוהב אי והעם 2
.... חלקם ידועים וחלקם לא ידועים. פיתוח חיסון באופן נורמלי לוקח הרבה יותר זמן בדרך כלל ולא בכדי. עדיין זה לא טבעי שאין בקרבכם אנשים שמביעים דעתם כנגד החיסון. אני בטוח שיש אנשים בפורום הזה שמתנגדים לחיסון.
היו על זה הרבה וויכוחים בפורוםהסטורי
מעט בפורום אקטואליה,אבל הרבה בפורום נשואים טריים, צמ"ע ואפילו בפורום לנ"ו.

כן, זה לא משנה דעת כל מיני ניקים.
אנשי המקצוע בארץ, רובם ככמעט כולם, תמימי דעים שהסכנה ההיפוטתית בחיסון קטנה בהרבה מהסכנה שכבר ידועה ומהחששות שעוד מוקדם לאמוד מהמחלה עצמה.

עד כמה שהצלחתי לברר, זה גם הקונסנזוס של אנשי המקצוע בעולם. החיסון עבר אישור F.D.I, כמו גורמי רפואה רבים אחרים ברחבי העולם. והסיבה שהוא אושר מהר - שבגלל המצב החמור מהמחלה קיצרו הליכים בירוקרטיים, לא דילגו על שום שלב מקצועי.
כאן התחלואה מאוד נמוכה ועדין לא החלו לחסן.אוהב אי והעם 2
אנחנו מתפללים בבית כנסת , עושים קידוש בשבת לתפארת עם חמין , סעודה שלישית, ועוד...
יש הגבלות מסויימות ויש אכיפה חזקה. שוטרים עושים אצלנו ביקורת כל הזמן . הקנסות גבוהות מאוד. בקיצור ללא חיסונים החיים כאן בשגרה פחות או יותר עם תחלואה מינימלית.
על מה יש קנסות, אם אין כמעט הגבלות?הסטורי
בתחבורה ציבורית חייבים ללבוש מסכה.אוהב אי והעם 2
אסור לרקוד. במועדונים יש הופעות אבל הקהל חייב לשבת מי שעומד ומתחיל לרקוד מסולק מהמועדון. לכל מקום שנכנסים חייבים לסרוק עם הטלפון את קוד המקום והמיקום נשלח דרך אפליקציה למאגר מרכזי. אסור במונית או באובר לשבת ליד הנהג. מספר הרוחצים בחופים מוגבל. מי שנכנס למדינה חייב בבידוד במלון על חשבונו 3000 דולר למשך שבועיים. יש עוד דוגמאות אבל זאת הדרך לחיות בצד הקורונה עם עסקים פחות או יותר פעילים
אפשר לדון, בעייני זה לגיטימי לגמרי בזמן מגיפההסטורי
אבל הצורך לדווח למחשב מרכזי על כל מקום שאתה נכנס אליו, שאתה מתאר, זה לא פחות חדירה לפרטיות מלהתנות כניסה למקום בתעודת מתחסן.

גם לחייב אדם במלון על חשבונו, שוב - בעייני לגיטימי, יכול להיות שהיה עדיף שגם אצלינו יאמצו זאת, אבל גם זה לא חף מקשיים. מורכב גם לחייב אדם להיות במקום שהוא לא רוצה וגם לחייב אותו לשלם על כך.
עובדה שמקבלים את זה. הבן שלי היה....אוהב אי והעם 2
... צריך לבוא לביקור וכבר קנה כרטיס . כמובן שמיתוך חודש ימים שהצבא אישר לו הוא היה צריך לבלות שבועיים בבידוד במלון על חשבונו/י. ברגע האחרון בטלו לו את הטיסה והביקור לא יצא לפועל. כל מי שנכנס לאוסטרליה ישר מועלה על אוטובוס מבודד וילה למלון לשבועיים. אתה סגור בחדר מביאים לך אוכל ושתיה לדלת .

עם כללים כאלה אתה כאזרח מרגיש יותר בטוח. אגב למי שנפגע כלכלית הסיוע מהמדינה משביע רצון. אין כאן חלוקת כסף לכל אזרח אלה רק למי שנפגע.
שטויות והבליםאמלתרא

הFDA לא אישר

רק לא מתנגד

ורוב הרופאים פשוט מופחדים.

מי שפוצה פה שוללים רשיונו

חבל על הממלכתיים. רב צבי יהודה מתהפך בקבר על היאבקותכם בצמד בלתי נפסק לממלכתיות אפילו עד כדי עיוורות

בטלה בשישים כפול שישים כפול שישיםהסטורי
ובנתיים... החיסון הרג 40% יותר מהנגיףאמלתרא

New Analysis: Pfizer Vaccine Killed ‘About 40 Times More Elderly Than the Disease Itself Would Have Killed’ • Children's Health Defense

*להפיץ כמו אש בשדה קוצים, כולל מי שיש לו קשרים בתקשורת:*
New Analysis: Pfizer Vaccine Killed ‘About 40 Times More Elderly Than the Disease Itself Would Have Killed’ • Children's Health Defense

משרד הבריאות בישראל:
החיסון של פייזר הרג בקרב המבוגרים פי 40 יותר מאשר המחלה עצמה.
#לכל_הפרטים📢
עורב לבן - ⬇️
🔵טלגרם | Telegram
🔴עורב לבן | הערוץ
t.me/Orev_Lavan 
🔴עורב לבן | דיונים
T.me/Orev_Lavan_Deyonim

כנסו לטלגרם ותורידו תסרטונים ותפיצו‼️

ולגבי מנכ"ל פייזר - דבריו הוצאו לגמרי ממשמעותםהסטורי
החיסנים אחרי שלבי האישור הן מבחינת תועלת למתחסן והן מבחינת בטיחות. לא לזה הוא התייחס.

תמיד, גם אחרי שתרופה כבר מאושרת - בודקים את שלל השלכותיה לאורך זמן. לזה הוא התייחס.

כיוון שבישראל משתמשים רק בחיסון הזה - יהיה יחסיית קל לבדוק את האחוז מהאוכלוסייה שצריך כדי להשיג חסינות עדר, את התועלת לטווח ארוך ועוד.
לגלות שהחיסונים עמידים בפני המוטציות אפשר רק....אוהב אי והעם 2
בישראל. ישראל היא שדה ניסויים וזה עובדה לטוב או לרע.
לא נכון, את זה בודקים במעבדות בבריטניההסטורי
מה שיהיה כנראה אפשר לגלות בישראל, זה כמה אחוז מהאנשים צריכים לקבל שכל ולהתחסן, כדי שציבורית תהיה חסינות גם לאלו שלא יכולים (או לפרזיטים שלא רוצים).
וכבר התברר שמשרד הבריאות קיבל מהם המון בשנים האחרונותאמלתרא

ועוד מעט יתגלה הטריק שנעשתה על יד המכון בנס ציונה של רה"מ, אבל אחרי הטריק כבר לא משנה הסיפור, כמו שהיום כבר לא מעניין הסיפורים של עולי תימן, כל דור ודור ותהפוכותיו, ודור ודור ומטומטמיו

רובוט למען ביבי, אין הסבר אחר להטמטוםאמלתרא

כל האויבים של עם ישראל לאורך הדורות השתמשו בתירוץ זה.

אם לא יכלתם ברוב גאונכם להמציא חיסון שמוגן גם מידי האינם מחוסנים, ורק נשארת ברעל ובסם המחשבתי לרדוף כל מי שאינו רוצה ב'חיסונכם' שאינו מועיל, ורק נותן לכם תירוץ לחיות חיי צואה ולאכול כל האוכל המסוכנים, ואינם מעוניינים לשנות אורח חייכם, אז תעזוב אתנו כבר, ואם אתם רוצים לכפות דעתם לכו ותכבשו איזה פינה בכדור העולם ותכפו שם את דעותיכם וצואתכם על כל אזרחיה.

בנתיים צאו עם טומאתכם לעזהזל

אם שמת לב, עובדי עבודה חיסונים מביאים היסטריה ולא ראיותאמלתרא

שימו לב לפושעת, המקבלת שכר מפייזר - דר גליה רהב, שמציעה בחום רב לערוך את הניסוי על הילדים שלכם

Tzvika Amit

אחסן את הילדים שלי בשניה שרק אוכל. פשוט ביותר.מרדכי
מישהו כתב בשרשור אחד עוד נקודההרמוניה

שאף אחד לא שם לב אליה ולא הגיב לזה... שאין על החיסון אחריות.  קטע הזוי! אז כשיעשו אחריות על החיסון ואני אדע שאם יש לי תופעות לוואי אני יכולה לתבוע מישהו, אני אולי אתחיל לחשוב על זה.

בינתיים התשובה היחידה שאני שומעת מכולם זה "אם כל גדולי הרופאים אומרים כנראה אפשר לסמוך על זה". אחלה אבל למה לחסן את כולם? למה למהר לתת חיסון שלא יודעים את השפעותיו לטווח הרחוק?

ובאמת מאוד מפחיד אותי ההומוגניות הזאת שלא משמיעים את דעת המתנגדים כולם פתאום מזמרים את אותו שיר בלהט כזה כאילו מה הם מבינים... ממש כמו "רק לא ביבי" בלי היגיון, בלי להתעמת עם מה שעומד ממול העיקר "לא לקונספירטורים"

למה להתחסן? כי זה יעיל ומונע תמותה!מרדכי
בס"ד

שים לב את הנתונים שמתפרסמים הבוקר בידיעות אחרונות

זה לא משכנע....אוהב אי והעם 2
.... אותי מדאיגה העובדה שצריך לקחת את החיסון כל תקופה מסויימת למשך זמן בלתי ידוע.. עוד לא היה דבר כזה שבין אדם בריא יצטרך להזריק לגופו כל כמה זמן . אמנם יש זריקת שפעת כל שנה אבל אין חובה לקחת אותה ואין מסע השמצות וביזוי כנגד מי שלא לוקח זריקה זאת.
אני לא איש רפואה אבל הצורך להיות תלוי כל תקופה מסויימת בהזרקה לגוף מדליקה לי נורה אדומה.
החיסונים שיש לנו פותחו מעכשו לעכשואיתן גיל

בהמשך הם יהיו יעילים יותר, ואולי יספיק להתחסן פעם אחת למשך כל החיים. תהיה אופטימי.

״אולי״. רק בישראל אפשר לעשות מסע בחירות על ״אולי״אוהב אי והעם 2
אני לא לוקח לגוף שלימדנו שמבוסס על אולי. כנראה שכעשרים אחוז מאנשי הרפואה בארץ גם כן חושבים ככה וזה אחוז ניכר מאנשי המקצוע.
הכרתי אישית זוג מכחישי חיסונים.איתן גיל

הוא נפטר, והיא מונשמת ונאבקת על חייה. עכשו כולם מדברים על זה.

לשרלטן חלקלק הלשון שהצליח לשכנע אותם לא להתחסן, יש דם על הידיים. בשוך הסערה צריך להעמידו לדין בגין הריגה, ולשלוח אותו למאסר ממושך. 

די מספיק עם המסרים המתועבים הללו....אוהב אי והעם 2
....אני לא מכחיש חיסונים. קיבלנו חיסונים בבית ספר, בצבא ועוד. למפיצי מסרים מפלגים יש יותר דם על הידיים. די מספיק תתעשת כבר. זכותך להגן על תפיסת החיסון העכשווית של פטרונך אבל אל תזלזל בנימוקים כנגד תפיסה זאת בבקשה. זה ממש לא משכנע.
ככל שנתחסן עכשיו יותר אנשים, נצטרך להתחסן פחות בעתידמרדכי
בס"ד

זה הסוד, ואז באמת (ככל הנראה) יהיה ניתן להשוות את זה לשפעת
הלואי. ״ככל הנראה״ גם כן לא מספיק לי. מצטער.אוהב אי והעם 2
כולנו אנשים יראי שמיים ויודעים שהעולם בהעלם.
אם אנחנו לוקחים חיסונים בשביל לחזור להרגלים הישנים אז סימן שלא למדנו כלום. גם אני למדתי את הפסוק ״....ורפא ירפא...״ אולם במקרה הזה יש משהו יותר עמוק ממחלה, יש כאן קריאה לשינוי הרגלים ולכן מי שקבע שהחיסונים הם הפתרון למרות שכוונתו טובה לדעתי הוא טועה. יכול להיות שבגלל שאצלנו התחלואה מאוד נמוכה ואנחנו פחות או יותר בשגרה אז אני חושב כך. הייתי אולי מצדיק חיסונים לאנשים מבוגרים אבל לנקוט במדיניות של הוקעה נידוי וחוסר כבוד לאלה שלא מתחסנים יש בזה טעם לפגם.
תודה על הסרטון! אי מ ל ה. דברים כל כך נכונים... פשוט כל מילההרמוניה

ה' שומר עלינו אני לא מפחדת אבל באמת הזוי הזוי. יאללה משיח, השםם!!!

ועל הדרך שיכפרו על חטיפת ילדי תימן, על רצח הרב עוזי משולם, על ההכחשה הזאת... שיפתחו את החיסיון על הדיונים ויודו בפשעים שלהם. אנחנו כבר לא תמימים, ולמרות הכל אין למי לדבר לא שומעים ורק ה' יעשה צדק בסוף עם טהורי הלב באמת. ולמרות המצב הקשה רואים השגחה פרטית אין עוד מלבדו זה מטורף כמה שזה גדול כמה שבאמת ה' נגלה עכשיו במציאות.

אהבת חינם.

למה לא חטפו אותי שהיתי קטן?.... סתם בצחוקאוהב אי והעם 2
וואלאק תיכף אני באה לגזור לך ת'פאותהרמוניה

קורץ

את מוזמנת אבל זה קצת יקראוהב אי והעם 2
יא צדיקהרמוניה

פחד אלקיםאמלתרא

🚨ה-fda קובע כי יש ליידע 🤓 את המתחסנים בתכשיר הניסיוני של פייזר 🧪 על השתתפותם בניסוי באמצעות מסירת עלון למתחסן בן 6 עמודים 📄.

⚠️היתר החירום מותנה במסירת עלון  זה לכל מתחסן.

מישהו המתחסנים, קיבל או ראה עלון זה?

⚠️הקורונה הרבה הרבה פחות מסוכנת לילדים משפעת.

אין אישור לתכשיר.

⚠️היתר החירום שניתן מיועד רק  לשימוש חירום לאוכלוסיות שיש להן סיכון משמעותי מהקורונה

לא ילדים. לא צעירים

מצורף קובץ ה FDA

-----------------------------------------------------

לערוץ של מורן בטלגרם          ⏬

Moran Eden Bergmann🚨

קבוצת אינפורמציה שקטה      ⏬

מורן עדן קבוצת מידע

לא מאמין לתשקורתאמלתרא

שילכו עם שמאלנים ששיקרו וגנבו הבחירות מטראמפ

גם טראמפ בעד החיסונים. למקרה שלטראמפ אתה מאמין.אדם כל שהוא

שטויותאמלתראאחרונה

יש לו נתונים שעל פיהם הוא מדבר, כמו נתניהו שכל כחו הוא בזה שיודע בדיוק מה רוצה העם לשמוע. ובזה הם מצליחים ואנחנו המטומטמים לא יודעים שיש אונברסיטאות שיודעים בדיוק איך לעבוד עלינו, ואנחנו רק שומעים ורואים דרך התשקורת וכו'

למעשה הוא בעצמו לקח הקוקטייל של ד"ר זלנקו, וכן כל החלונות הגבוהים. גם נתניהו בעצמו לקח זריקת מיץ תפוחים...

מי שיש לו קצת שכל יודע לתגבר הויטמן די ואבץ ואם לוקה קשה אז לוקח אורמנטין או מהלכים שידועים לכל הרופאים רק מנועים מלתתם להטיפש ההמוני

קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
מי שעונה לך תשובה נחרצתהסטורי

מדמיין -

מה שחשוב כרגע לדעת ולהחזיק איתו, זה שהכנו את האירנים שוק על ירח. צה"ל (וגם צבא ארה"ב) פעל בשמי אירן, כבמגרש הבית. הגענו למרחקים הרבה יותר גדולים ממה שהגענו ב'עם כלביא' מהים הכספי ועד האוקינוס ההודי. אירן איבדה את כמעט כל ההנהגה הרוחנית, הפוליטית והצבאית ואלפים מכוחותיה. חטפה מכות קריטיות לתשתיות, לתעשיה שמיועדת ליצור טילים ובכלל - לכלכלה שלה.

את כל זה עשינו בלי אף נפגע מכחות האוויר והקרקע שפעלו באירן ו(כל אחד עולם מלא ובכל זאת )מעט מאוד נפגעים בעורף.

לגבי ההמשך יש כמה אפשריות, מיידית -

*קריסה של הפסקת האש, מה שאומר שנמשיך לכתוש אותם

*האירנים מבינים כמה הם איבדו ושומרים על הפסקת האש באדיקות ואנחנו פנויים לטפל בלבנון ועזה.

לטווח יותר ארוך, האפשרויות -

*שרידי השלטון הנוכחי (אלו שטראמפ הכריז עליהם כ'מתונים שהשארנו בכוונה') מחזיקים מעמד וכדי לשמור על ראשם מחובר לגופם, מתחילים לשתף פעולה במידה זו או אחרת. (בדומה לוונצואלה כיום)

*הם מנסים להשתקם צבאית ואז בעוד שעתיים/יומיים/שנתיים נעשה עוד סבב כמו שהיה.

*החלשנו את השלטון כל כך, שהתהליך הפנימי יביא להחלפתו. כמעט קרה לפני שלושה חודשים, רק שעדיין היה להם כח לטבוח באזרחים.

נ.ב.

למי שכבר מתכנן ליום העצמאות להשלים את כל מה שלא עשה בפורים/פסח, רק מציין שזה בדיוק המועד הרשמי של סיום הפסקת האש...

לאו דווקא עוד שבועייםoo

איראן פשוט נכנסה לסבבים

ותכלס

חיזבאללה חי ובועט

כנ"ל איראן

(כן פגעו בהם

מסתבר שהם עדיין חיים כרגיל)

מקווה ששומרים טוב שחמאס לא יחזרו לחיים

ואנחנו נמשיך לחיות על החרב

כי לעצום עיניים זו כבר לא אופציה

לא, הם ממש לא חיים כרגילהסטורי

הם אמנם עדיין מצליחים לבעוט, אבל חלשים מאי-פעם.

כמה הפחידו שנים מאיך תראה המלחמה עם חיזבאלה (זוכרים את הבהלה לגנרטורים?) ושלא לדבר על כמה שבועות מתחת לאדמה. אז פעלנו חופשי בשמי אירן מצפון לדרום וממזרח למערב וכל כחותינו שבו בשלום מהאוויר וכן, גם מהקרקע. הישג עצום שאיש לא חזה.

אז כן, הדרך לגאולה השלמה מורכבת וארוכה. בניגוד לאיך שהדברים מצטיירים ממרחק של שנים - אף מלחמה לא הסתיימה בניצחון מוחלט. יתכן שכעת כשההנהגה האירנית חלשה מאוד - השלטון שם ישתנה בתהליך פנימי ויתכן שאכן נצטרך עוד סבב. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. מסבב לסבב אנחנו חזקים יותר והם מצליחים פחות ופחות. אם לפני ארבע שנים חיסול של בכיר אחד בעזה, הריץ את גוש דן לשבוע במקלטים, היום חיסלנו את כמעט כל ההנהגה הדתית, הפוליטית והצבאית של אירן והחיים המשיכו קרוב לכרגיל.

צה"ל יושב היום על כל קו הנ.ט. בלבנון, והולך ומחליש את חיזבאלה. גם מול חמאס, עדיין הנצחון לא מוחלט - אבל צה"ל חוצץ בין הישובים לבינם ממשיך לחסל בהם והם לא מגיבים.

בעז"ה עוד לא נאמרה המילה האחרונה.

חיים מספיק כרגילoo

כדי לתקוע את תושבי הצפון מעל חודש בממד/ כדי לשתק מדינה שלמה כנ"ל

מנטרות של גאולה שלמה לא יעזרו לתושבי הצפון במערכה הבאה כפי שלא עזרו להם במערכה הזו או בקודמות

זה לא מנטרות, זה הבנה של בתוך איזו מציאות אנחנוהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ו 9:55

חיים.

תושבי מטולה, נאחזו בקרקע במציאויות קשות מאלו ובזכותם יש לנו מדינה וצבא ואנחנו יכולים לשבת כאן ולדון בזה...

(רק נזכיר, הריצה לקנות גנרטורים מחשש מחיזבאלה, היתה בתל אביב, לא במעלות).

תגובה כללית, על החיפוש שלך בשרשור הזה ובשרשוריםהסטוריאחרונה
דומים שפתחת:

מוכרי הוודאות: הפרשנים לא מספקים מידע אלא ממלאים צורך פסיכולוגי

אני ממש ממליץ להשתחרר מחיפוש הוודאות. זה מובן, זה צורך אנושי, אבל זה רק משבש אותנו.

מציע, כמו שפעם שרו בשמאל: "אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!", במקום להתבחבש בתחזיות מתבדות, שכל אחד ישאל את עצמו, מה הוא עושה כדי להביא את עם ישראל למקום יותר טוב מעשית, תודעתית ורוחנית.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקד

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

אני מניח שרק בגלל יו"ט שני של גלויותהסטוריאחרונה
אביר המוסר והצדק, עדיין לא הביע זעזוע מוחלט מגילויי האלימות בסידני ומלברון.

אין שום ספק, שכאחד שרואה פשע בכל חוסר יחס למקרה אלימות יחיד של נער שוליים באיזשהו מקום - הוא יזדרז לגנות את האלימות ביבשת שלו...

כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

אולי יעניין אותך