בעד או נגד? לקחת חיסון פעמיים בשנה לכל החיים?אוהב אי והעם 2
בעד או נגד? לשים חגורת בטיחות כל פעם שנכנסים לאוטו?מרדכי
חגורת בטיחות לא משפיעה על הגוף.אוהב אי והעם 2
ידוע שלקיחת אנטיביוטיקה בצורה מופרזת זה דבר מזיק.
מנכ״ל פייזר אמר שישראל זה שדה ניסויים גדול.
הוא גם אמר שצריך לקחת חיסונים כל שנה.
כל זה מבלי להבין הרבה ברפואה ומבלי להאמין בקונספירציה של כל מיני תאוריות הזויות , ממש לא מביא לי חשק להתחסן.
ובכלל אם החיסון יעיל אז אין שום קשר בין מי שמחוסן למי שלא מחוסן. אם אתה מחוסן אין סיכוי שתדבק בתוך קהל של אלפי לא מחוסנים אז למה בכלל צריך להכריח אנשים להתחסן? הם מסכנים רק את עצמם בריאותית כמובן.
אתה יודע איזה אדום יש לי שם בגלל שהיא לוחצת?מרדכי
בס"ד
עד כדי כך שהגוף שלי פיתח נוגדנים לנסיעה ברכב. מעדיף לנסוע באוטובוס או ברכבת רק בשביל לא להיחגר...
לפי תשובה לא עניינית אני מבין....אוהב אי והעם 2
אני לא מאמין בחיסונים, אני מאמין בתוצאות שלהםמרדכי
בס"ד
ניתן לראות בחוש שמרגע שהתחילה להיות מסה קריטית של מחוסנים, התחלואה בישראל נמצאת במגמת ירידה. זה לא שפתאום המוני ישראל החליטו להקפיד על כללי הסגר, אלא אך ורק בזכות החיסונים. כמובן שאסור לשכוח שחיסון זה לא חליפת מגן, אלא מאפשר לגוף להתמודד עם הוירוס, בדיוק כמו יתר החיסונים שאנחנו לוקחים כל שנה (שפעת, לדוגמה).
לא כולם לוקחים חיסון לשפעת .....אוהב אי והעם 2
חבלמרדכי
בס"ד
השנה הרבה לקחו, וב"ה בזכות זה לא התגלתה השנה שפעת בישראל. כמובן גם בזכות המסיכות והריחוק החברתי, ובכל זאת גם להתחסנות המקודמת יש השפעה גדולה לכך.
בל מקרה, צריך להבין את דבריו של מנכ"ל פייזר. הוא לא אמר שישראל היא שפנית ניסיונות, ולא שעדיין יש ניסויים. אלא בזכות העובדה שבישראל יש הרבה מחוסנים בתוך מקום די קטן, ניתן ללמוד עוד דברים על החיסון ועל הייעילות שלו. זה לא אומר שהחיסון לא בטוח או שצריך לשנות משהו מהפיתוח, אלא שכך אפשר ללמוד עליו יותר.
וכן, תודה לראש הממשלה שבזכות הלחצים שהוא יודע להפעיל, מדינת ישראל זכתה להתחסן בהמוניה. כעת עיין בחתימה, שם שורת הסיום שלי.
הלואי וזה נכוןאוהב אי והעם 2
זה עולה ולא יורדאמלתרא
התחסנתם? דפקתם את עצמיכם ומעכשיו כל חצי שנה תהיו בכבלים ללכת להתחסן
או תחליטו לשנות לאורח חיים בריא
אגדיר כך: להיות ליד לא מחוסן זה כמו ליד מי שלא מתקלחאיתן גיל
לא פחות ממוקצה מחמת מיאוס, ולא פחות פחות ממצורע שהתורה צוותה לגביו וטמא טמא יקרא.
לא ציפיתי מביביסט להגיב אחרת.אוהב אי והעם 2
לך תתקלח חצוף. מתנצל אם פגעתי בך בעניין רגיש.איתן גיל
אז עכשיו בנוסף לימן ושמאל יש לכם הפרדה....אוהב אי והעם 2
תראה איזה יופימרדכי
בס"ד
החיסונים ניתנו לכולם. לא משנה עם המתחסן הוא ימין או שמאל, ביביסט או מפגין בבלפור, דתי או חילוני, ישראל או ערבי-ישראלי. כול מי שרוצה פשוט בא להתחסן ולשמור על החיים של כולנו. מי שלא מתחסן ומעדיף להמשיך לחיות תחת הגבלות, זאת בעיה שלו.
מעניין שאפילו אנשי האנטי ביב בעד חיסונים כאשר....אוהב אי והעם 2
מי שבוחר להמשיך לסכן את הציבור - בעייתוהסטורי
לעומת זאת, החששות היפוטטיים לגמרי ומומחי בריאות מכל הרמות והתחומים אומרים שהסיכוי לחששות הללו אפסי, הרבה פחות מהסיכוי לסבל מתמשך מהנזקים ארוכי הטווח של המחלה.
מי שעדיין בוחר לסכן את כולנו ובמיוחד את אלו שלא יכולים להתחסן - בעייתו!
החיסונים מצילים חיים- זה בדוקאיתן גיל
מספיק להסחף למה צריך להכריח אנשים להתחסן.....אוהב אי והעם 2
בנתיים לצערינו לא מכריחיםהסטורי
גם אוויל מחריש, וכו'.איתן גיל
תחזור ללמוד תורהאמלתרא
חזור אז למה באמריקה ובהמון מדינות גם יורדאמלתרא
עיוורים לדבר אחד
הקורונה, החיסונים ומשרד הבריאות, עם ד"ר אריה אבני.אמלתרא
זה השקרן שזייף מסמכים תמורת אלפי שקלים!הסטורי
לא זייף ולא שיקר תראה בודיאו שהעלהאמלתרא
מיאמלתרא
חצוקריאה דחופה להקפאת החיסונים עם עו"ד וולנטינה נליןאמלתרא
תראה מה קרהאמלתרא

תלונה להאגאמלתרא
'טבעונים' כאלו יש גם בארץהסטורי
אז כולם בפורום הזה בעד חיסונים.אוהב אי והעם 2
יש פה גם נגד.מבקש אמונה
כנראה שהם מפחדים להתבטא . וזה יותר מפחיד.אוהב אי והעם 2
כולם בעד לשמוע לאנשי המקצועהסטורי
אגב, אף אחד לא אומר שיצטרכו חיסון כל חצי שנה. עוד אין מספיק ידע לגבי הזמן שהחיסון יחזיק ולגבי הפער בווריאנטים של המחלה. ממילא *יתכן* שיהיה צריך לקחת חיסון נוסף מידי פעם. באותה מידה יכול להיות שיתברר שאין צורך. עד לרגע זה, למרות החששות - התברר שהחיסון תקף גם לווריאנטים שהתגלו
יפה, יש כמה סמני שאלה....אוהב אי והעם 2
היו על זה הרבה וויכוחים בפורוםהסטורי
כן, זה לא משנה דעת כל מיני ניקים.
אנשי המקצוע בארץ, רובם ככמעט כולם, תמימי דעים שהסכנה ההיפוטתית בחיסון קטנה בהרבה מהסכנה שכבר ידועה ומהחששות שעוד מוקדם לאמוד מהמחלה עצמה.
עד כמה שהצלחתי לברר, זה גם הקונסנזוס של אנשי המקצוע בעולם. החיסון עבר אישור F.D.I, כמו גורמי רפואה רבים אחרים ברחבי העולם. והסיבה שהוא אושר מהר - שבגלל המצב החמור מהמחלה קיצרו הליכים בירוקרטיים, לא דילגו על שום שלב מקצועי.
כאן התחלואה מאוד נמוכה ועדין לא החלו לחסן.אוהב אי והעם 2
יש הגבלות מסויימות ויש אכיפה חזקה. שוטרים עושים אצלנו ביקורת כל הזמן . הקנסות גבוהות מאוד. בקיצור ללא חיסונים החיים כאן בשגרה פחות או יותר עם תחלואה מינימלית.
על מה יש קנסות, אם אין כמעט הגבלות?הסטורי
בתחבורה ציבורית חייבים ללבוש מסכה.אוהב אי והעם 2
אפשר לדון, בעייני זה לגיטימי לגמרי בזמן מגיפההסטורי
גם לחייב אדם במלון על חשבונו, שוב - בעייני לגיטימי, יכול להיות שהיה עדיף שגם אצלינו יאמצו זאת, אבל גם זה לא חף מקשיים. מורכב גם לחייב אדם להיות במקום שהוא לא רוצה וגם לחייב אותו לשלם על כך.
עובדה שמקבלים את זה. הבן שלי היה....אוהב אי והעם 2
עם כללים כאלה אתה כאזרח מרגיש יותר בטוח. אגב למי שנפגע כלכלית הסיוע מהמדינה משביע רצון. אין כאן חלוקת כסף לכל אזרח אלה רק למי שנפגע.
שטויות והבליםאמלתרא
הFDA לא אישר
רק לא מתנגד
ורוב הרופאים פשוט מופחדים.
מי שפוצה פה שוללים רשיונו
חבל על הממלכתיים. רב צבי יהודה מתהפך בקבר על היאבקותכם בצמד בלתי נפסק לממלכתיות אפילו עד כדי עיוורות
גם ד"ר הרן?אמלתרא
בטלה בשישים כפול שישים כפול שישיםהסטורי
ובנתיים... החיסון הרג 40% יותר מהנגיףאמלתרא
*להפיץ כמו אש בשדה קוצים, כולל מי שיש לו קשרים בתקשורת:*
New Analysis: Pfizer Vaccine Killed ‘About 40 Times More Elderly Than the Disease Itself Would Have Killed’ • Children's Health Defense
משרד הבריאות בישראל:
החיסון של פייזר הרג בקרב המבוגרים פי 40 יותר מאשר המחלה עצמה.
#לכל_הפרטים📢
עורב לבן - ⬇️
🔵טלגרם | Telegram
🔴עורב לבן | הערוץ
t.me/Orev_Lavan
🔴עורב לבן | דיונים
T.me/Orev_Lavan_Deyonim
כנסו לטלגרם ותורידו תסרטונים ותפיצו‼️
ולגבי מנכ"ל פייזר - דבריו הוצאו לגמרי ממשמעותםהסטורי
תמיד, גם אחרי שתרופה כבר מאושרת - בודקים את שלל השלכותיה לאורך זמן. לזה הוא התייחס.
כיוון שבישראל משתמשים רק בחיסון הזה - יהיה יחסיית קל לבדוק את האחוז מהאוכלוסייה שצריך כדי להשיג חסינות עדר, את התועלת לטווח ארוך ועוד.
לגלות שהחיסונים עמידים בפני המוטציות אפשר רק....אוהב אי והעם 2
לא נכון, את זה בודקים במעבדות בבריטניההסטורי
וכבר התברר שמשרד הבריאות קיבל מהם המון בשנים האחרונותאמלתרא
ועוד מעט יתגלה הטריק שנעשתה על יד המכון בנס ציונה של רה"מ, אבל אחרי הטריק כבר לא משנה הסיפור, כמו שהיום כבר לא מעניין הסיפורים של עולי תימן, כל דור ודור ותהפוכותיו, ודור ודור ומטומטמיו
רובוט למען ביבי, אין הסבר אחר להטמטוםאמלתרא
כל האויבים של עם ישראל לאורך הדורות השתמשו בתירוץ זה.
אם לא יכלתם ברוב גאונכם להמציא חיסון שמוגן גם מידי האינם מחוסנים, ורק נשארת ברעל ובסם המחשבתי לרדוף כל מי שאינו רוצה ב'חיסונכם' שאינו מועיל, ורק נותן לכם תירוץ לחיות חיי צואה ולאכול כל האוכל המסוכנים, ואינם מעוניינים לשנות אורח חייכם, אז תעזוב אתנו כבר, ואם אתם רוצים לכפות דעתם לכו ותכבשו איזה פינה בכדור העולם ותכפו שם את דעותיכם וצואתכם על כל אזרחיה.
בנתיים צאו עם טומאתכם לעזהזל
אם שמת לב, עובדי עבודה חיסונים מביאים היסטריה ולא ראיותאמלתרא
שימו לב לפושעת, המקבלת שכר מפייזר - דר גליה רהב, שמציעה בחום רב לערוך את הניסוי על הילדים שלכם
, אחסן את הילדים שלי בשניה שרק אוכל. פשוט ביותר.מרדכי
מישהו כתב בשרשור אחד עוד נקודההרמוניה
שאף אחד לא שם לב אליה ולא הגיב לזה... שאין על החיסון אחריות. קטע הזוי! אז כשיעשו אחריות על החיסון ואני אדע שאם יש לי תופעות לוואי אני יכולה לתבוע מישהו, אני אולי אתחיל לחשוב על זה.
בינתיים התשובה היחידה שאני שומעת מכולם זה "אם כל גדולי הרופאים אומרים כנראה אפשר לסמוך על זה". אחלה אבל למה לחסן את כולם? למה למהר לתת חיסון שלא יודעים את השפעותיו לטווח הרחוק?
ובאמת מאוד מפחיד אותי ההומוגניות הזאת שלא משמיעים את דעת המתנגדים כולם פתאום מזמרים את אותו שיר בלהט כזה כאילו מה הם מבינים... ממש כמו "רק לא ביבי" בלי היגיון, בלי להתעמת עם מה שעומד ממול העיקר "לא לקונספירטורים"
למה להתחסן? כי זה יעיל ומונע תמותה!מרדכי
שים לב את הנתונים שמתפרסמים הבוקר בידיעות אחרונות

זה לא משכנע....אוהב אי והעם 2
אני לא איש רפואה אבל הצורך להיות תלוי כל תקופה מסויימת בהזרקה לגוף מדליקה לי נורה אדומה.
החיסונים שיש לנו פותחו מעכשו לעכשואיתן גיל
בהמשך הם יהיו יעילים יותר, ואולי יספיק להתחסן פעם אחת למשך כל החיים. תהיה אופטימי.
״אולי״. רק בישראל אפשר לעשות מסע בחירות על ״אולי״אוהב אי והעם 2
הכרתי אישית זוג מכחישי חיסונים.איתן גיל
הוא נפטר, והיא מונשמת ונאבקת על חייה. עכשו כולם מדברים על זה.
לשרלטן חלקלק הלשון שהצליח לשכנע אותם לא להתחסן, יש דם על הידיים. בשוך הסערה צריך להעמידו לדין בגין הריגה, ולשלוח אותו למאסר ממושך.
די מספיק עם המסרים המתועבים הללו....אוהב אי והעם 2
ככל שנתחסן עכשיו יותר אנשים, נצטרך להתחסן פחות בעתידמרדכי
זה הסוד, ואז באמת (ככל הנראה) יהיה ניתן להשוות את זה לשפעת
הלואי. ״ככל הנראה״ גם כן לא מספיק לי. מצטער.אוהב אי והעם 2
אם אנחנו לוקחים חיסונים בשביל לחזור להרגלים הישנים אז סימן שלא למדנו כלום. גם אני למדתי את הפסוק ״....ורפא ירפא...״ אולם במקרה הזה יש משהו יותר עמוק ממחלה, יש כאן קריאה לשינוי הרגלים ולכן מי שקבע שהחיסונים הם הפתרון למרות שכוונתו טובה לדעתי הוא טועה. יכול להיות שבגלל שאצלנו התחלואה מאוד נמוכה ואנחנו פחות או יותר בשגרה אז אני חושב כך. הייתי אולי מצדיק חיסונים לאנשים מבוגרים אבל לנקוט במדיניות של הוקעה נידוי וחוסר כבוד לאלה שלא מתחסנים יש בזה טעם לפגם.
מתנגדאמלתרא
תודה על הסרטון! אי מ ל ה. דברים כל כך נכונים... פשוט כל מילההרמוניה
ה' שומר עלינו אני לא מפחדת אבל באמת הזוי הזוי. יאללה משיח, השםם!!!
ועל הדרך שיכפרו על חטיפת ילדי תימן, על רצח הרב עוזי משולם, על ההכחשה הזאת... שיפתחו את החיסיון על הדיונים ויודו בפשעים שלהם. אנחנו כבר לא תמימים, ולמרות הכל אין למי לדבר לא שומעים ורק ה' יעשה צדק בסוף עם טהורי הלב באמת. ולמרות המצב הקשה רואים השגחה פרטית אין עוד מלבדו זה מטורף כמה שזה גדול כמה שבאמת ה' נגלה עכשיו במציאות.
אהבת חינם.
למה לא חטפו אותי שהיתי קטן?.... סתם בצחוקאוהב אי והעם 2
וואלאק תיכף אני באה לגזור לך ת'פאותהרמוניה
![]()
את מוזמנת אבל זה קצת יקראוהב אי והעם 2
יא צדיקהרמוניה
פחד אלקיםאמלתרא
🚨ה-fda קובע כי יש ליידע 🤓 את המתחסנים בתכשיר הניסיוני של פייזר 🧪 על השתתפותם בניסוי באמצעות מסירת עלון למתחסן בן 6 עמודים 📄.
⚠️היתר החירום מותנה במסירת עלון זה לכל מתחסן.
מישהו המתחסנים, קיבל או ראה עלון זה?
⚠️הקורונה הרבה הרבה פחות מסוכנת לילדים משפעת.
אין אישור לתכשיר.
⚠️היתר החירום שניתן מיועד רק לשימוש חירום לאוכלוסיות שיש להן סיכון משמעותי מהקורונה.
לא ילדים. לא צעירים
מצורף קובץ ה FDA
-----------------------------------------------------
לערוץ של מורן בטלגרם ⏬
קבוצת אינפורמציה שקטה ⏬
לא מאמין לתשקורתאמלתרא
שילכו עם שמאלנים ששיקרו וגנבו הבחירות מטראמפ
גם טראמפ בעד החיסונים. למקרה שלטראמפ אתה מאמין.אדם כל שהוא
שטויותאמלתראאחרונה
יש לו נתונים שעל פיהם הוא מדבר, כמו נתניהו שכל כחו הוא בזה שיודע בדיוק מה רוצה העם לשמוע. ובזה הם מצליחים ואנחנו המטומטמים לא יודעים שיש אונברסיטאות שיודעים בדיוק איך לעבוד עלינו, ואנחנו רק שומעים ורואים דרך התשקורת וכו'
למעשה הוא בעצמו לקח הקוקטייל של ד"ר זלנקו, וכן כל החלונות הגבוהים. גם נתניהו בעצמו לקח זריקת מיץ תפוחים...
מי שיש לו קצת שכל יודע לתגבר הויטמן די ואבץ ואם לוקה קשה אז לוקח אורמנטין או מהלכים שידועים לכל הרופאים רק מנועים מלתתם להטיפש ההמוני
הריבונות דה-פאקטו ביו"ש, הנתונים המלאים:הסטורי
בפעם הבאה ש @איתן גיל, חוזר על הקשקוש של 'רק אנטנות', תראו לו את הדו"ח המשמח הזה.
חחחהאיתן גיל
לצטט מדו"ח של שלום אך שוא זה כמו לקרוא מהפרוטוקולים של זקני ציון. מטרתם להלך אימים על ארגונים עויינים בחו"ל שגונבים להם את "הגדה המערבית" ומנשלים "פלסטינים צדיקים" מזכויותיהם.
האמת חייבת להאמר שדיויד פרידמן דחף פרוייקטים בכל הכח, ומייק האקבי דוחף עוד יותר.
כך או כך מספר בעזה, וכבר כתבתי כאן לא אחת ולא שתיים שמלקחת קרדיט על עשיה של אחרים אף אחד עוד לא מת.
אני לא בטוח שהימין ירכיב את הממשלה הבאה, אבל אם סמוטריץ' ירצה לנכס לעצמו משהו ממשי, מוטב שילך לתחבורה או לשיכון וכיוצא בהם.
תמשיך לשכנע את עצמך במציאות אלטרנטיביתהסטורי
לא חבל לך על הזמן בהתעסקות עם הטרול?נקדימון
אם אתה שפויאיתן גיל
יש בארץ עשרות מוסדות לחולי נפש. רק תבחר.
תמונת הפרופיל שלך, מוכיחה עד כמה אתה אובססיביהסטורי
וכדאי ללכת לטיפול מקצועי באובססיה.
לגופם של דברים - אם אינך רוצה לסמוך על שלום עכשיו, צא בעצמך לסיור. תראה את הכבישים הסלולים והנסללים, את החוות הפרושות לאורך הדרכים, את צפון השומרון שעשרים שנה מאז שהליכוד החריב, כמעט לא היה אפשר לדרוך בו והיום ישובים בנויים ונבנים, תשאל את כל העוסקים במלאכה, בזכות מי הדחיפה לכל המהפך.
תתפלא לגלות שוודאי שיש שותפים רבים, אבל כולם - מקיצוני הגבעות שכבר שנים לא מצביעים בבחירות ועד ליברלי גוש עציון שמצביעים שמאל (ולא יצביעו לחרד"לי, יתהפך העולם) - יסכימו שעיקר הקרדיט על המהפך הוא לבצלאל ואנשיו.
בשומרון יש בולדוזר וקוראים לו יוסיאיתן גיל
ארץ בנימין יתומה כי בצלאל רצח מטאפורית ופוליטית את ההורים שלה.
חאן אל אחמר מצפצפת עליו (לפי שלום אך שוא היא פונתה).
תחנות בידוק נמצאות על כביש 443 ולא 10-15 ק"מ צפונה.
גבעת זאב לא מוכרזת עיר ואם בישראל.
מרכז אקדמי במורדות הר שמואל- אין.
רצף בנוי בין מודיעין לירושלים- אין.
סיפורים וקשקושים, וטפיחות שכם עצמיות- יש, מכאן עד קדומים וחזרה.
נ.ב. "התמונה" של בצלאל היתה דחקה נקודתית, שזמנה עבר.
מידי דעבידא לאגלויי - לא משקר אינישהסטורי
משום מה אתה לא מתפדח לשקר, גם בדברים שכל מי שלא עיוור, רואה שהם קשקוש.
כמות החוות בבנימין - עצומה. אין שום השוואה בין נסיעה בכביש אלון לפני שלוש וחצי שנים, לנסיעה בו היום.
בבנימין הוקמו כמה ישובים חדשים והוכרו רבים אחרים ששנים חיכו להכרה.
בשבילך, ידיעה מהיום:
מועצת בנימין נערכת להקמת היישוב החדש "נאות הרים" | ערוץ 7
כביש 60, בבנימין (כמו בכל שאר המקטעים שלו) עובר הרחבה עצומה וגם כביש הטבעת שלפני שנה וחצי קיטרת עליו - נסלל.
גבעת זאב בהליכי הכרזה שלוקחים זמן.
תשאל את יוסי (שאין לי שום מחלוקת על כך שהוא בולדוזר של עשיה ויש לו הרבה זכויות), בזכות מה ומי הוא מצליח לקדם בקדנציה הזאת, דברים רבים מאוד שלא הצליח בקודמות.
הבדיחה המגוכחת, שביזת רק אותך, החזיקה בתור תמונת הפרופיל שלך, שבועות ארוכים. בדיוק כמו ש'תמונת הפרופיל' המטאפורית של בן כספית/פלג/רביד ודומיהם, היא קריקטורה מעוותת של נתניהו.
תקנו שווקים, תקנו גשרים, תיקנו מרחצאות, ואנטנות.איתן גיל
סמוטריץ' ולהקת המעודדות שלו לא מכירים אגדות חז"ל, או שחושבים שכולנו מטומטמים.
התמונה הוסרה היום, כי היום העלית אותה לסדר (ואל תגיד שאני לא מחשיב את ההגיגים שלך).
יהודי למה אתה אומר שלום למלך, יהודי למה אתההסטורי
לא אומר שלום למלך - גם זו אגדת חז"ל.
כמה אתה יכול להיות פתאטי. כל מה שהוא יעשה או לא יעשה - אתה תפרש לרע. ואחרי זה תצפה שנתייחס לאובססיה שלך ברצינות.
אתה חופר וחופר על כמה הוא לא עושה, ואז כשמאלצים אותך להכיר בעובדות, אתה מצטט ציטוט שכולנו מכירים מהגן, שהמשמעות שכנראה אתה רוצה לדחוף אליה, זה שרע שהוא בונה את ארץ ישראל.
אז ברכות על הצטרפותך ל'שלום עכשיו', אתה מוזמן, כמוהם, לשמח את עם ישראל בפרסום בניית ארץ ישראל ודחיקת האויב ממנה.
תמשיך לקשקש על 'בנימין יתומה'הסטורי
זה מהיום, נוסף על אתמול - מוקם ישוב, נוסף על שלשום וכו'.
בנימין יתומה? אני אשמור על בנימין מאוחדת!קעלעברימבאר
נהדראיתן גיל
כן ירבה וכן יפרוץ.
כל כביש וכל ישוב חדש בבנימין הוא עוד מסמר בארון הקבורה של העם המומצא.
במאמר מוסגר, חבל שנותנים לדוברת הגירוש להתעסק בבנין ארץ ישראל במקום להושיב אותה בבית.
ועדיין בנימין יתומה, אין מקומות תעסוקה. התושבים צריכים לנדוד למודיעין או לירושלים.
לגבי דוברת הגירוש - מסכים אתךהסטורי
מעבר לזה, די עם ההתאוננות וחיפוש חצי הכוס הריקה, בעלי עין רעה הם תלמידיו של וכו'.
יש הרבה יותר מקומות תעסוקה באין ספור תחומים - בחינוך והוראה יש המון עבודה ומוסדות לכל הגילאים שמגיעים אליהם תלמידים הן מהאזור והן מכל הארץ. יש תיירות שהולכת וצומחת ומספקת המון תעסוקה לתושבי האזור ובנתיים מביאה את עם ישראל בהמוניו לשטח. איזורי תעשיה ומסחר קיימים וחדשים, שהולכים ומתפתחים (מירושלים באים לקניות בשער בנימין!). ועוד ועוד. זה ממש לא המצב מהקמת גוש אמונים, שחוץ מכמה מוסדות חינוך ובית ספר שדה אחד - כל תושבי יו"ש יצאו לעבוד בחוץ.
ואחרי שאמרנו את זה, הגיוני ביותר שחלק גדול מתושבי הישובים הקרובים לירושלים/מודיעין, יעבדו בערים הגדולות הסמוכות. גם רוב מוחלט של תושבי מושבי 'פרוזדור ירושלים' שבתוך הקו הירוק עובדים בירושלים ורוב מוחלט של תושבי מועצת 'גזר' עובדים במודיעין/רחובות/ראשון וכד'. אלו החיים.
קצת עין טובה לא תזיק לך
האויב של הטוב הוא היותר טובאיתן גיל
בנימין צריכה להיות מסופחת לישראל, אם לא דה יורה, אז דה פאקטו, אבל זה לא בתכנית של הימין שמימין לימין.
לא מבין למה מגבעת זאב למבשרת צריך לנסוע דרך ירושלים. כביש פה ושם זה מרנין, אבל לא עשיה מדינית נחרצת.
לאויב יש את תכנית פיאד, ואצלנו ישנים על האף..
ועל זה אני מלין, אין שום סיבה שגוש ירושלים לא יגיע עד פאתי מודיעין, ויכיל 500 אלף תושבים ומקומות עבודה.
.
הכותרת שלך מדוייקת על דבריך שלךהסטוריאחרונה
האם יש *עוד* מה לעשות? בוודאי, הארץ נשארה הרבה מאוד לרשתה. יש לך רעיונות ספציפיים - תציע למנהלת ההתיישבות, רק תבין בהסתכלות קצת בוגרת, שאף אחד שם לא במדריגת 'הוא אמר ויהי', תהליכים לוקחים זמן, תכנון לוקח זמן, בניה לוקחת זמן. לא מעט ממה שהלוננת כאן לפני שנתיים - נעשה, פשוט היה צריך סבלנות.
בעז"ה בקדנציה הבאה, המהלך ימשך לייעדים הבאים, ביו"ש ובעזה, בנגב ובגליל. אא"כ כל מיני בעלי עין רעה, הבזים ליום קטנות כי נדמה להם שלא הכל כמו שדמיינו - יפילו ויחלישו.
נמחקה שורהאיתן גיל
כך או כך, מספר קילומטרים של כביש שנסללו ביו"ש (לשיטתם) מגיע לכדי שליש ממספר קילומטרים של מנהרות בעזה תחתית, וכבר כתבתי כאן, וכו'.
ואוסיף: במצב אידיאלי, כל כפר ישמעאלי צריך להיות מוקף בארבעה כבישים כדי למנוע התפשטות וגניבת קרקעות, ומי שצפוף לו יתכבד לארוז, ולעבור לסוריה או לעירק.
בכל הכבוד, אנטנות יכולות להיות תשתית מעולה לעירוב שבת, ואין לזלזל, אבל לא בשביל לסמן לאויב מי הוא בעל הבית האמיתי על האדמות.
קיבלתי בוואטסאפhamedinai
חובה לקרוא הכול
רגע לפני הגעה לבית החולים!!!
וווווווו
להערכתי יש מצב ובסיכויים די גבוהים.
שחייל שנפצע ועל אחת כמה וכמה אם הוא גם בעל דרגה גבוהה. שמגיע לטיפול בבה"ח בהרכב האתני של הרופאים, הרוקחים, טכנאי-הרנטגן הקיים (אלו מ'העדפה-המתקנת').
בסיכויים גבוהים, שיש מצב שמי מהם (אולי לא כולם, זה מעין הימור, רולטה-רוסית) יבצעו וידוא הריגה במטופל (זה תואם בול את אמונתם ואת דתם).
כשחלקם, בכלל קיבלו את התואר שלהם מאחת מהאוניברסיטאות של אבו-מאזן (זה שמשלם משכורת חודשית למשפחות של רוצחי יהודים).
זהו, רק משתף אתכם במחשבותיי.
ואם כבר יוצא לכם להגיע לבה"ח, תאמרו לפקידת הקבלה (עוד לפני שאתם מספרים לה מה הבעיה) שאתם פציפיסטים ושאתם נגד הכיבוש הציוני (לא בטוח שזה יעזור, אבל אולי זה יציל לכם את החיים).
בתמונה:
תנחשו בעצמיכם (זה לא כל כך קשה) מה המוצא האתני של הרופאים ש"התרשלו בתפקידם" בטיפול באותו בכיר ביטחוני (גם הייתי בודק אם הם לא מקבלים בונוס מאיראן).
.https://www.israelhayom.co.il/magazine/shishabat/article/20892711
כפיפות מול נאמנותhamedinai
כפיפות מול נאמנות
הסערה התקשורתית האחרונה סביב דבריו של ראש השב"כ, דוד זיני, שביקש להדגיש את ערך **הנאמנות** של הארגון לממשלה, נתקלה מיד במתקפה חריפה מצד השמאל. הטענה שלהם הייתה יבשה וטכנית: בחוק השב"כ כתוב שהארגון "כפוף" לממשלה, לא "נאמן".
הוויכוח הזה הוא לא סמנטי – הוא חושף פער תפיסתי עמוק. השמאל מקדש את ה**כפיפות**, אך שוכח שבלעדי **נאמנות**, כפיפות היא מתכון לאסון.
### 1. עבד מול בן: מי באמת מגן על הבית?
* **העבד והמשרת – כפופים:** העבד הולך שחוח, ראשו מורכן. הוא צייתן, אבל פועל מתוך פחד או משמעת עיוורת. אין לו אחריות אישית על התוצאה.
* **הבן – נאמן:** הבן הולך בקומה זקופה. הוא אינו כפוף לאביו במובן המשפיל, אלא קשור אליו במחויבות אמת. דווקא משום שהוא בן נאמן, כשהמצב מחייב זאת והוא רואה סכנה או טעות, יש לו את העוז ואת החובה לעמוד מול אביו ולהגיד לו: *"אבא, אתה טועה"*.
### 2. המבחן של השביעי באוקטובר: כשכולם כפופים, כולם הולכים לישון
במחנה השמאל ובמערכות המושפעות ממנו, תרבות הכפיפות לקונספציה ולמשמעת המערכתית החליפה את הנאמנות למהות. כתוצאה מכך, נעלמה הביקורת הפנימית והיכולת לערער על הסמכות בזמן אמת.
התוצאה הטראגית התגלאה בליל השביעי לאוקטובר: כאשר מישהו בצמרת המערכת ה"כפופה" והממושמעת הזו קיבל החלטה שגויה ואמר "הולכים לישון" – כולם, כמו עדר כפוף, הלכו לישון. איש לא קם ואמר "אתם טועים, יש כאן סכנה".
### 3. גם בטבע: כפיפות של חמור מול נאמנות של כלב
ההבדל בין שני המושגים ניכר היטב גם בבעלי החיים:
* **החמור** הוא חיה כפופה – הוא מרכין ראש, הולך לאן שמושכים אותו, וסוחב את המשא שכפו עליו בלי להבין ובלי לשאול.
* **הכלב** הוא סמל הנאמנות – הוא לא כפוף בצורה עיוורת. נאמנותו לבעלים היא אקטיבית ושומרת. אם הכלב יזהה שבעל הבית עושה שטות ומכניס אדם מסוכן לחצר, הוא לא יוותר בקלות; הוא ינבח, יתריע וינסה למנוע את האסון.
> הדוגמה הטובה ביותר לכך היא **כלב נחייה**: הוא נאמן בצורה מוחלטת לעיוור שמוליך אותו, אך אם העיוור יצעד בטעות לעבר כביש סואן או תהום, הכלב הנאמן יסרב פקודה, ייעמד במקומו ויחסום אותו בגופו כדי להציל את חייו. זהו ההבדל בין כפיפות עיוורת לנאמנות אמיתית.
>
אחדות - למראית עיןמרדכי
בס"ד
הכרזתו בשבוע שעבר של חגי לובר על כניסתו לחיים הפוליטיים, החזירה בשבוע האחרון לקדמת הבמה רעיון שתמיד מתגלגל טוב על הלשון: ממשלת אחדות. המחשבה סביב הרעיון הזה היא מאוד פשוטה מאוד: החברה הישראלית קרועה, הפוליטיקה משוסעת, והפתרון הוא ממשלה שתאגד את כולם סביב שולחן אחד. אלא שכמעט בכל פעם שהרעיון הזה עולה, כדאי לעצור ולשאול שאלה אחת פשוטה: האם ממשלות אחדות באמת הועילו למדינת ישראל, או שמא הן בעיקר יצרו ממשלות שלא הצליחו להכריע בשום סוגיה משמעותית?
הדוגמה המפורסמת ביותר היא ממשלת האחדות של יצחק שמיר ושמעון פרס שכיהנה באמצע שנות השמונים. אי אפשר להתעלם מכך שהממשלה הזאת רשמה הישגים חשובים, ובראשם תוכנית הייצוב הכלכלית שהצליחה לבלום את האינפלציה שהשתוללה באותה תקופה. גם הסכם הרוטציה הוכיח שאפשר לנהל שותפות בין יריבים פוליטיים מרים. ובכל זאת, רוב שנות כהונתה התאפיינו במאבקים בלתי פוסקים, בווטו הדדי ובקושי לקדם מהלכים משמעותיים בנושאים המדיניים והפוליטיים, משום שכל צד חשש להעניק הישג משמעותי ליריבו. דוגמה לכך היה הסכם לונדון הסודי שחתם פרס ב-1987 וטורפד על ידי שמיר
עשרות שנים לאחר מכן חזרה ישראל לאותה נוסחה עם ממשלת נתניהו-גנץ. גם אז היו נסיבות חריגות: משבר פוליטי מתמשך לצד מגפת הקורונה שהשתוללה ברחבי העולם. גם אז דובר על "שעת חירום" שמחייבת אחדות, אלא שבפועל הממשלה הפכה במהירות לזירת התכתשות. חוסר האמון בין הצדדים ליווה כמעט כל החלטה, התקציב לא עבר, הסכמים הופרו, והרוטציה כלל לא יצאה אל הפועל. במקום יציבות, קיבלה ישראל עוד מערכת בחירות תוך זמן קצר.
גם הממשלה הקודמת, ממשלת בנט-לפיד, הוצגה כממשלת הסכמות. תומכיה טענו שהיא מוכיחה שאפשר לחבר ימין (בנט, סער וליברמן), מרכז, שמאל ואף מפלגה ערבית סביב אינטרס משותף. אלא שבפועל הכנסת כמעט והייתה משותקת לחלוטין. כמעט כל סוגיה נפיצה הוצאה מהמשחק מראש. שינויים במערכת המשפט, סוגיות מדיניות וביטחוניות, דת ומדינה ונושאים נוספים הונחו בצד כדי לא לפרק את הקואליציה מתוך אמירה שעוסקים רק בנושאים שכולם מסכימים עליהם.
בפועל זה היה בעיקר הסכמה סביב רק נושא אחד - רק לא ביבי. התוצאה הייתה ממשלה שעסקה בעיקר במה שאפשר להסכים עליו, ופחות במה שהמדינה באמת נדרשה להכריע בו. גם הממשלה הזאת, שמלכתחילה נשענה על רוב דחוק בכנסת, לא הצליחה להחזיק מעמד. הרוטציה אומנם יצאה אל הפועל, אבל כל כהונת לפיד בתפקיד, מיומה הראשון, היה כראש ממשלת מעבר וכל ההשלכות שנוגעות לכך.
וזו בדיוק הבעיה בממשלות אחדות. הן נשמעות נפלא בסיסמאות, משום שאיש אינו מתנגד לאחדות. עם זאת צריך לזכור שממשלה היא אינה מועצת פיוס וגם אינה סדנת הידברות. תפקידה של ממשלה הוא למשול, לקבל החלטות, לקבע מדיניות ולהכריע גם בסוגיות שמעוררות מחלוקת. כאשר מראש יש תחומים שאסור לגעת בהם מחשש שהשותפות תתפרק, הציבור אמנם מקבל שקט פוליטי זמני, אבל משלם עליו בשיתוק מדיני, חברתי או כלכלי.
כמובן שזה לא אומר שממשלה צריכה לדרוס מחצית העם או את כל מי שלא מסכים איתה. במדינה דמוקרטית ראוי שהרוב ינהג באחריות, יקשיב גם לצד השני ויחפש הסכמות רחבות ככל האפשר בנושאים העומדים על הפרק. אבל יש הבדל גדול בין הקשבה לבין ויתור מראש על היכולת למשול. הכרעה היא לא מילה גסה, והיא חלק בלתי נפרד מהמשמעות של קבלת אמון הציבור בבחירות. האופציה של אחדות צריכה להישמר למקרה שאין אפשרות להקים ממשלה אחרי הבחירות כי אף צד לא הצליח להשיג את 61 המנדטים הרצויים, אבל בטח שלא להפוך את זה להפוך את זה לכרטיס סחיטה עוד לפני הבחירות, בניגוד לדעת הרוב.
ויש גם נקודה נוספת שכדאי לחשוב עליה דווקא בימים שבהם קמות עוד ועוד מסגרות פוליטיות חדשות כמו היוזמה של חגי לובר, תנועת "נקראים לדגל" שאליהם הצטרף בסוף השבוע האחרון גם יולי אדלשטיין לאחר פרישתו מהליכוד. לפני שמפלגות קטנות דורשות לכפות ולסחוט ממשלת אחדות על מדינה שלמה, אולי כדאי שיביטו קודם פנימה. אם גופים הקרובים מאוד זה לזה אידאולוגית אינם מצליחים להתאחד בינם לבין עצמם, קשה לקבל מהם שיעורים על אחדות לאומית. אחדות היא ערך חשוב, אבל היא מתחילה קודם כל ביכולת לחבר את הקרובים - ורק אחר כך לנסות לחבר את הרחוקים.
נקודות קודמות:
• https://www.inn.co.il/forum/t1437080#1747098
הבעיה עם הרעיונות של חגי לובר ושות' אינה רק הצפיההסטורי
אחרי שהוא "יכפה על הליכוד ואייזנקוט לשבת ביחד", הוא גם יכפה על משובטי אהרון ברק שאחד מתשעת השופטים שימונו בקדנציה הקרובה, יהיה ביטון או בקשי? או שרק הממשלה לא יכולה להיות "ממשלת חצי העם" ובג"ץ (בתמיכת אייזנקוט או כל אחד אחר, ש'המחיר' לישיבתו בממשלה יהיה 0 שינויים במערכת המשפט) יכול להמשיך לנהל את המדינה כרצונו?
בכלל, מה יעשו חגי לובר, הרב קלמנזון ואחרים, שכאבם באמת גדול מנשוא, אבל מעולם לא היו בתוך הביצה הפוליטית, כשביום שאחרי הקמת הממשלה, כל ממשלה, יתברר שאין באמת שום דרך אפקטיבית לגייס את החרדים? מה הם יעשו כשהפוליטיקאים הכושלים שיגויסו בשמם יטענו ש"התברר שההבטחות שהבטחנו סותרות" (כן, איילת שקר, אני מדבר אלייך, נוכלת), כש"התברר שאי אפשר להכריח פוליטיקאים לשבת ביחד", או כש"התברר, שהמקסימום שאפשר לעשות בנושא גיוס החרדים, זה להחזיר את המס על החד פעמי"?
הרעיונות האלה הם 'חצי כוס תה, חצי כוס קפה'shaulreznik
אין היום שמאל ציוני ואין היתכנות לממשלה רחבה.
גולן?משה
זה שדדי שמחי אמר עליו שבצבא הוא היה הסגן של בן-גביר (ושמעתי עליו עוד דברים טובים דומים מעוד כיוונים)
לא יודע מה הוא היה בצבאshaulreznik
כן באזרחות הוא צריך להיבחרמשה
"זיהוי התהליכים" אצלו אומר הכולshaulreznik
גולן הוא שמאל. מי שמאשים את צה"ל בהריגת תינוקות כתחביב, לא עושה זאת סתם בתור תעמולת בחירות, אלא הוא באמת חושב כך.
אה כן, זה היה וזה לא סותרמשה
רבים מראשי השמאל, היו לוחמים 'עם סכין בין השיניים'הסטורי
נכון.משה
בצבא הם, מה שנקרא, מילאו פקודותshaulreznik
באזרחות הם מתגלים במלוא שמאלניותם (שאותה ירצו לממש כשיעלו לשטלון).
לא, זה לא הסיפור. כשיאיר גולן הבהיר שהוא גאה בזההסטורי
כשעשרים שנה קודם במבצע אנטבה, עומר בר לב, פיצץ את המטוסים החונים של צבא אוגנדה 'ליתר ביטחון', הוא בהחלט עשה כראוי, אבל בלי פקודה.
מפלגה- מלשון פילוג, לא הולך ביחד עם אחדותאיתן גילאחרונה
אבל אצלנו טוהר הנשק הוא ביטוי לגיטימי למרות שנשק הוא הדבר הטמא ביותר עלי אדמות.
כי מי שרוצה באמת אחדות צריך להציע שכולם, אבל כולם יתלכדו תחת שתי מפלגות, כדי שתמיד יהיו בחירות ותשמר הדמוקרטיה, ולהראות דוגמה אישית.
ספציפית לגבי לובר, זה פייגלין נוסף תחת שם אחר. אם חלילה יכנס לכנסת הוא יתישב על משבצת הסחיטה באיומים...
רבני המגזר לא עובדים אצלי, כמובן, ועדיין אני מצפה לאמירה נחרצת מהם נגד רסיסי מפלגות שיקוששו במקרה הטוב כמה אלפי קולות. כל אחת.
טובת "לומדי התורה" יותר חשוב….סיעתא דשמייא1
סיכום שחובה להכירסביר11
בכיר השב"כ בדרגה המקבילה ל תא"ל/אלוף , מיכה קובי ,הממונה על כל חקירות השבכ, מספר בקישור המצ"ב:
1.ב 1983 נתפסו⚓️🚧 כל אנשי החמאס שהיה בהקמה (בשם אחר),ושוחררו 🎪🎪זמן קצר אחכ, מדובר בסינוואר, הניה, בשיח‘ אחמד יאסין, ח'ליל אל חיא וכל 530 בעלי התפקידים בזרוע הצבאית.
הם שוחררו על ידי רבין ,בעסקת ג'יבריל הראשונה,
🎪 ומאז הופקרו על ידי השבכ וכל הגורמים ,בניגוד לדעתו של מ.קובי ,
וכך עד שנת 1989- חמש, שש שנים שבהם היו ללא מעקב והשגחה והמשיכו להתחמש,
⚔️הצטיידו באלפי טונות של נשק, בעיקר דרך מצרים, וגניבת נשק מבסיסים.
לאחר חטיפת החיילים סעדון וסספורטס הי"ד , *נעצרו שוב* ב 89' ,כשעמדו לבצע פלישה בנוסח 7.10 .
2🗽🗽. הוא לא מפרט זאת, אך די מהר *שוחררו שוב*,
והמשיכו לחזק את הארגון ולגייס לוחמים וכספים וכו.
יאסין חוסל ב 2004, וסינואר כידוע רק במלחמה הנוכחית.
🛎🔥אוכל לפרט משהו ניסי, מיסטי על חיסול יאסין, אם תבקשו.
3.יורם כהן, ש רץ כיום 🧭בתקווה להנהיג את המדינה, היה ראש שב"כ כושל ,שהתעקש לשחרר את יחיא סינוואר.
הוא התמנה בתמורה לכך שגונן 🛟 ושמר בתפקידו כסגן ,על ראש השבכ י.ד. שהיה צפוי לאישום/ים על עבירת/ות מוסר וערכים.(דקה13)
4. י.פרי ,(ראש השב"כ לשעבר) שכותב על עצמו שלחם כצנחן ונפצע בלבנון- לא שירת כלל בצהל,
ואף היה בקשרים אישיים 🎠עם דחלאן ו ג'בריל רג'וב,
אשר-למי שעוקב- אנשי היחידות שהקים רג'וב ברש"פ השתתפו עם ⚡️⚡️הנוח'בות בפשיטת (7.10) שבת שמחת תורה, ובמעשי הזוועה.יש סרטי הוכחות לכך בראיונות נצ"מ וייס.
5. כרמי גילון ,ארגמן, דיסקין ועוד- עשו הכל כדי להפיל את הממשלה.
6. מזכיר לנו שתחת הנהגת השב‘כ של יורם כהן שוחררו סינוואר הידוע כמנהיג אכזר וכורת ראשים, עם עוד כאלף מחבלים.
7. בניגוד לדברי נצ"מ וייס על הפקרת המודיעין מעזה בשנים שקדמו לטבח :
🕌🌟היה מידע וידיעות זהב לאורך כל התקופה. "ידענו כל על כל נביחה של כלב" .
8. 🌪🧭"בערב הטבח *ידעו שעומדת לפרוץ מלחמה* ולא עשו כלום"(דקה 10:15)
הראיון גם כאן:
רוטמן: בג"ץ פועל בחוסר סמכותאיתן גיל
אין מחלוקת שרוטמן מדייק באמירתו. מצד שני מצופה ממשפטן מכובד שיגדיר את גבולות הגזרה של בג"ץ באמצעות חקיקה בכנסת שלא תותיר לבג"ץ רשות לחרוג ממנה כהוא זה
הצעתך חסרת משמעותהסטורי
הצעותי לעולם תהיינה חסרות משמעות- בעיניךאיתן גיל
ולגופו של עניין, כל החוקים של הכנסת והחלטות הממשלה שלא באו טוב לאופוזיצה, בוטלו בבג"ץ מתוקף פרשנות מדומה שהם ניכסו לעצמם.
הכנסת היתה חייבת לתקן את החוק באופן שלא יותיר מקום לספק מה מותר לכבודם ומה אסור.
וזה לא נעשה.
ועכשו הרכבת כבר עזבה את הרציף
בג"ץ ביטל את תוצאות ההצבעה למבקר המדינהאיתן גיל
ובפועל ביטל את המינוי של עו"ד רביליו.
לו ישמעו בקולי, הכנסת ה- 25 לא תחזור להצביע בעניין זה, והנימוק יהיה בשל לוח הזמנים הצפוף עד ליציאתה לפגרת בחירות.
צודק בהחלטה, לא בנימוקהסטורי
רביליו צריך להכנס ביום ראשון למשרד, תחת ליווי משטרתי וראש הממשלה צריך להבהיר בקולו, שהורה לשב"כ (שחלק מהגדרת תפקידו בחוק, הוא להגן על הדמוקרטיה הישראלית) למנוע כל הפרעה לרביליו.
לכמה שעות חשבנו שהממשלה גידלה עמוד שדרההסטורי
והנה, מצעד הרכיכות נמשךהסטורי
@איתן גיל, כל עוד שבליכוד נשבעים אמונים לשמוע לכל גחמה לא חוקית של בג"ץ, כל ההצעות שלך לשינויי חוקים - הם פול-גז בניוטרל.
ביום שבליכוד, בממשלה ובעיקר - ראש הממשלה בקולו - יבהירו שאנחנו מחוייבים *לחוק* ולא לבג"ץ ולכן כשבג"ץ יפסוק נגד החוק, הפסיקה לא תעניין אותנו - אז יהיה טעם להעביר את החוקים שאתה מציע.
אתה זוכר שיש נגד חלק מהאנשים האלה כתבי אישוםמשה
והמערכת מחזיקה אותם בגרון לשון נקיה.
ברור, זו חלק מהשיטההסטורי
משפט נתניהו הוכיח, גם למי שהתעקש לא לדעת זאת קודם - שהמערכת גם לא בוחלת בשום עבירה על החוק, תוך ידיעה שאף אחד מהם לא יתן את הדין. פשוט מדהים, חוקרים עלו לדוכן העדים והעידו שהם והממונים עליהם עברו על החוק בהליכי החקירה, שוב ושוב, בידעה מוחלטת - נגד אף אחד מהם לא נפתח הליך פלילי או אפילו משמעתי.
אגב, גם מנדנבליט עצמו הוקלט מודה ש"שי ניצן מחזיק אותו בגרון". בעצם כך הוא הפך מיועץ שנטען שהוכנס כדי להגן על נתניהו, לדווקאי, שבזמן שראש הממשלה נמצא בביקור מדיני מהותי בחו"ל, בהול להגיש נגדו כתב אישום שהיום רואים כמה היה רשלני.
כנופיית שלטון החוקמשה
לגמרי, גם בעל הביטוי הזה התהפךהסטורי
אגב, אחת הסיבות שאני יותר ויותר מעריך את נתניהו (לצד ביקורת שעדיין קיימת) - היא שיותר מרמזו לו, שתמורת 'מעשה שרון' של 'מהלך מדיני אמיץ' - יאתרגו אותו היטב. הוא סירב, למרות הרדיפה המשפטית העבריינית נגדו, נגד משפחתו ונגד כל סובביו.
אבל עדיין, הוא לא העז להבהיר שגבול הציות לבג"ץ הוא בפסיקה ע"פ החוק ולא על פי מה שבא להם.
אני לא יודע מה אתה רוצהאיתן גיל
לפי פסיקת בג"ץ יכולה היועמשית המפוטרת להוציא את ראש הממשלה לנבצרות בכל רגע נתון לפני כינון הממשלה הבאה.
אם נתניהו יעשה שרירים היא תראה לו את הדלת החוצה, והשותפים שלו סמוטריץ' ושות' יצייצו בטוויטר כמה דברי הבל כאילו באמת איכפת להם.
נותר לקוות שנתניהו אכן יצליח להרכיב את הממשלה הבאה עם הרכב חברי כנסת ראוי, מה שלא נראה ריאלי לעת עתה.
אם סולומון וסופר הבנטיסטים יהיו בכנסת הבאה, נתניהו יכול להתחיל כבר מעכשו לכתוב את זכרונותיו.
היא הנותנת - צריך למרוד בעריצות בג"ץהסטורי
פסיקת בג"ץ בעניין הנבצרות אינה חוקית, בדיוק כמו פסיקת בג"ץ בנושא הרשות השניה, בדיוק כמו הפסיקה שמונעת את פיטורי מיארה. נתניהו שנים עיכב כל נסיון מימין לצמצם את גזילת הסמכויות של החונטה, בתקווה שיניחו לו - לא עזר לו.
הדבר היחיד שיעזור למדינת ישראל ובכלל זה לנתניהו עצמו מול עריצות בג"ץ - זה להפסיק להכיר בסמכויות שהם גזולו. כל עוד שנתניהו מסרב לזה, הוא גם אוכל את הדגים המסריחים, גם לוקה, גם משלם וגם עלול להיות מגורש מהתפקיד.
ורק נשאר לשאול מדוע החברים שמימין לימיןאיתן גיל
לא עמדו על רגליהם האחוריות בדרישה לקבל את תיקי המשפטים והתחבורה, במקום תיק האנטנות ומשרד יבוא גויות מסוממות מאוקראינה וגלילותיה.
קצת עלובמשה
משרד הקליטה דווקא עבר שדרוג יפה מלדאוג באמת רק לעולים ממדינות דוברות שפות סלאביות לעולים ממקומות אחרים.
^^^^הסטורי
@איתן גיל, העובדות הן גם אופציה.
אחרי שנים שהליכוד הפקיר את משרד הקליטה, להבאת מצביעי ליברמן, שרובם המוחלט גויים וחלק לא קטן מהם לוקחים את האזרחות וממשיכים עם דרכון ישראלי הלאה בחו"ל -
אפיר סופר שאתה כל כך הרבה מתגולל עליו, דווקא שינה מדיניות ומשקיע הרבה יותר בהבאת יהודים מארצות השפע.
מעבר לכך, לא יודע מה נתפסת לאנטנות - חוץ ממך, כולם מימין ומשמאל (יהללך זר - ראה את הפרסומים ההסטריים של 'שלום אך שווא'), מודים שבצלאל עשה מהפכה, שההפכה מגמה ביש"ע.
אגב, אתה זוכר את הסיפור עם הרשיונות הצרפתיים?משה
היה מאבק של משרד החוץ שרצה "הסכם בליטרלי", כלומר שאנחנו נכיר ברשיונות הצרפתיים והם יכירו בשלנו. (למעשה זה טוב ליורדים בעיקר).
בסוף החליטו פה סוף סוף פשוט להכיר ברשיון נהיגה צרפתי. וזהו.
את זה ספציפית לא זכרתיהסטורי
בעיקר חסמי מקצועותמשהאחרונה
השכר פה לא נמוך. אבל אם משפחה לא יכולה לעבוד כמה חודשים זה יכול ממש לערער אותה כלכלית עם עלויות המעבר.
עכשיו מדברים על זה שיכירו להם במקצועות והם יעשו את המבחנים (למשל לרפואה) בחו"ל. כלומר יגיעו לארץ עם תעודה ישראלית חוקית.
השאלה אינה בעיני, אלא בעיני בג"ץהסטורי
אני מאמין לנתניהו שמחזיק במקורות מידע אמיניםאיתן גיל
שנאספו בידי האמריקאים, בגינם הם הצטרפו למלחמה נגד אירן.
ולא לנוכל מרעננה, שהחלטת החמאס לתקוף בשמחת תורה התקבלה במשמרת שלו.
וגם לא לרמטכ"ל בדימוס הכושל ביותר אחרי הרצי, שבהוראתו פורק הצבא, והוצא מכלל מבצעיות. או ברקורד הנוסף שלו: הרמטכ"ל הגיבור על אלאור אזריה.
ידי שני המופקרים שהזכרת מגואלות בדם 2000 בנינו ובנותינו ששוכבים מתחת ללוחות שיש.
בהחלט מדהים, שבנט משקר כשכולם יודעים שהוא משקרהסטורי
בפעם הראשונה שהוא העליל שנתניהו לא התכונן, לא היה מידע מספיק רלוונטי בידי הציבור, אז בנט יכל לדמיין ש'תסמכו עלי, אני יודע'.
אחרי שראינו את עומק החדירה המודיעינית של כוחותינו, לכל המערכות באירן, הפיליטית, הצבאית, המדעית, התעשיה, הפיתוח - עומק כזה לא נבנה בשבועיים וגם לא בשלוש שנים. רק מטומטם גמור, ממשיך לקנות את הצ'יזבטים של בנט.
ועודרועישםטוב

טוב, האמת שלא חשבתי להגיב גם ל'ביביסט' הזההסטורי
שסה"כ צודק בחלק גדול מהביקורות שלו, וגם אני ואחרים כתבנו אותן כאן בפורום - אבל העיוות אצלו זו הזכוכית מגדלת על 'ביבי'. הכל ביבי, הכל תלוי בביבי. כל מה שהתקדמנו התרחש לבד, כל מה שלא השלמנו זה כי 'ביבי', בלי שום הבנה למורכבות, ללחצים פנימיים ובין לאומיים. הכל מתחיל 'לפני חמש עשרה שנה', תוך התעלמות מוחלטת מכך שנתניהו בקדנציה השניה קיבל מאולמרט את הירושה של רצועת עזה בידי חמאס ובקדנציה הראשונה את אוסלו והרש"פ.
היום יצא הבנט מן השק:
אז טוב, לטענתו בנט לא קיבל אף החלטה שמאלנית. לא יודע מה זה החלטה שמאלנית, אני יודע שלנתניהו יש עלה תאנה של זה שכל החלטה שלו היתה לפי המלצות מערכת הביטחון. זה לא הרבה יותר מעלה תאנה, כי מנהיג אמור להיות עם אצבע על הדופק - אבל בנט לעומתו במשל 'נופך בערוותו המגולה' והתגאה שהכניס פועלים-מרגלים *נגד המלצת גורמי הביטחון*.
הוא גם טוען שנתניהו *משום מה* לא סיים את העבודה במלחמה. הוא רק 'שוכח' שהיו מאגרי נשק לשעת חירום, שמדינת ישראל החזיקה סגורים ומוכנים 48 שנה ממסקנות וועדת ארגנט. אבל ברגע האמת הם לא היו, ואנסבכר יודע טוב מאוד שהם לא היו, בגלל שבנט הסכים לבקשת ביידן למסור אותם לאוקרינה. ממילא היינו תלויים כל הלחימה בטובות של ביידן.
אפשר להמשיך לפרק את הפוסט שלו לגורמים ולהראות איך לשיטתו, כל מה שכן התרחש, זה לא בזכות נתניהו, אבל כל מה שלא 100% זה רק באשמת נתניהו.
רק הערה אחרונה שעל אנסבכר להבהיר: כשהוא טוען שעל בנט להתחייב שלא ישב עם ערבים, הוא גם דורש שבנט יחתום על זה בשידור חי בערוץ 20 ז"ל?