אמ... העבירו לנו הודעה שיש מחנה שמתארגן כולל חילוניים בירושלים. בתנאי פנימיה ל-5 ימים... בחינם!!
נראה לכם הגיוני?
מי שיודע פרטים- בבקשה בבקשה לכתוב...
אמ... העבירו לנו הודעה שיש מחנה שמתארגן כולל חילוניים בירושלים. בתנאי פנימיה ל-5 ימים... בחינם!!
נראה לכם הגיוני?
מי שיודע פרטים- בבקשה בבקשה לכתוב...
| גאידמק הקים פארק נופש לילדי הצפון פרסום ראשון: הבעלים של בית"ר לקח ללב את מצבם של נפגעי הקטיושות והקים מתחם בילוי בניצנים עבורם. גאידמק, שבא לפקח על העבודות: "רוצה לשמח אותם"
ארקדי גאידמק מקים פארק נופש בניצנים עבור 5000 ילדים ובני נוער מהצפון הספונים במקלטים בעקבות המלחמה בצפון. אחרי המתנה של שעות ארוכות, קיבל גאידמק את אישור המשטרה למיזם הגדול. בשלושת הימים האחרונים פעלו אנשי גאידמק בניסיון למצוא עזרה לרבבות משפחות שסופגות באופן ישיר את המלחמה ואת טילי הקטיושה בצפון הארץ. בתחילה חשב גאידמק להקים עיר אוהלים בחופי טבריה, אולם כשהגיעו הקטיושות גם לכינרת גאידמק חיפש פיתרון רחוק מהצפון והמרכז ומצא את פארק ניצנים. ממוצאי שבת נפתחו ההכנות הרשמיות להקמת עיר האוהלים בפארק ניצנים, שתכלול מגורים לילדים ובני נוער, שלוש ארוחות מלאות ביממה, 200 מדריכים שיעבירו את זמנם של נופשי גאידמק, הופעות אל תוך הלילה ופלאזמות ופעילויות במשך שבוע שלם. אנשי גאידמק קיבלו את אישור המשטרה על מנת להעביר את הילדים ואת בני הנוער מהצפון באוטובוסים מאובטחים לדרום הארץ. גאידמק יגיע אישית למקום ויבדוק האם כל מה שביקש כדי לעשות טוב לילדים מצפון הארץ פועל כמו שעון. גם שחקני בית"ר ירושלים יתארחו בפארק ניצנים ויגיעו כדי לשמח את הילדים ואף יערכו משחקי ראווה במקום. כזכור, ביום רביעי שעבר בוטל האירוע הענק, בו הושקעו כ-5 מיליון שקלים, לחגיגות 70 שנה לבית"ר בעקבות המלחמה, וכל האוכל שהוכן מבעוד מועד נשלח במשאיות לחיילים בצפון. | |||||||||||
הוא יהודי רוסי מליונר.
אמ.. לנו אמרו שישנים בירושלים בתנאי פנימיה.
יערה- התאריכים הם- יום ראשון שבוע הבא עד יום חמישי.
תבדקי לבד....
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>