* יש בי משהו בסה"כ הגיוני שאני דוחה את היציאה לדייטים כל עוד לא ברור לי מה אני הולך ללמוד על מנת לעסוק בזה אחר כך בע"ה ואיך תוך כדי התואר אוכל גם לעבוד לפרנסת הבית.. העניין הוא שאני כבר לא ילד ועוד לא מצליח להחליט מה ללמוד והזמן מה שנקרא לא לטובתנו..
* מלבד מה שתיארתי אני שם לב שאני יותר מידי חושב שהקושי (או מוטב,האתגר) המרכזי בהקמת בית הוא איך לפרנס וקצת שוכח לנסות לעשות חשבון נפש ותיקון המידות בנושאים אחרים שקרייטים לזוגיות אז אשמח לתזכורת על מה עוד כדאי לעבוד. להתבונן. כאילו ברור שזה רחב וזה לתקן אישיות אבל בכל זאת אשמח לשמוע..
*בעבודה יש משהי לא דתייה. ככה שאני ממש לא חושב לפנות אליה. אבל היא יפה בעייני וגם יש לה אישיות נחמדה (אוהבת לעזור.. חברותית)
וזה גורם לכך שנחמד לי להיות בקרבתה. (אצל הבנות האחרות אני פחות מרגיש את זה..) מה שאני שואל זה האם זו תחושה שצריכה להיות קיימת מיד בדייט כמו עם הבחורה הזו שיש מין רצון להיות בקרבתה (בסה"כ משתדל להמנע כי מה שייך.. ) או שזה מורכב יותר ויכול גם להגיע רק אחרי כמה פגישות.. ??
* שאלה אחרונה לבנות. אם מעוניינות לענות..
מה יכול לגרום לכך שתאמרו/תחשבו על בחור שהוא רק חמוד/מקסים/צדיק אבל לא משהו שתרצו בו כבעל?
זה קשור לגבריות/בגרות/אחריות? וזה נדיר או דבר שקורה לא מעט?
לילט...