לא הבנתי, כל גדולי הדור זה רק האלו החרדים?נעה ונדה
את יכולה לשלוח צילום מסך שאבין? אני לא מבין למה את מתכוונת..סוורוס סנייפ

ציטוט מהכתבהנעה ונדה

לדבריו, מאז קום המדינה, "נאבקת היהדות הנאמנה עם גזירת גיוס בנות ושירות לאומי, דבר שכל גדולי ישראל זצוק"ל חרפו את נפשם במאבקים אדירים בדבר שנוגע לנשמת אפה של היהדות וכל גופי תורה תלויים בה. למגינת לב, הציונות הדתית צידדה ועודדה את 'השירות הלאומי' שהביא חורבנות איומים ר"ל לכלל ישראל".

הם התחילו לתקו את סמוטריץ' כי הוא לוקח מהם מנדטיםסוורוס סנייפ

בסקרים היום סמוטריץ' עם חמש, שהחרדים יורדים בגללו...

מעצבן!נעה ונדה

גם ביתד נאמן אני כל מיני שינויים מהאמת בוטים לפעמים פחות לפעמים יותר.. גם אם האינטרס שלך הוא הכי קדוש בעולם (לקבל מנדטים כדי שיהיה לך כוח להשפיע למען העם שלך) אסור לך לשנות מהאמת!

קשה למצוא בפוליטיקה מישהו ישר באמת שלא עושה את זה בשביל פרסוסוורוס סנייפ

וכל כהי גוונא

הוא פשוט אומר חצי אמתבן מכיראחרונה

ההתנגדות הייתה רחבה ומקיפה גם בקרב הציונות הדתית, אבל רק לכך שהשירות יהיה חובה, לא על עצם השירות עצמו.

כנראה...הָיוֹ הָיָה

המאמר הזה שלו טיפשי ומרושע מכמה וכמה סיבות:

א. מה אכפת לך שהם תומכים בשירות לאומי? הם מתכננים לשלוח חרדיות לשירות לאומי? לכפות? לשכנע? הרי ברור לכולנו שלא. אז מה הבעיה? אסור להצביע לסומטריץ כי הבת שלו עצמו כן עושה שירות? למה?

ב. הציבור החרד"לי ביו"ש מזדהה עם עמדת "גדולי ומאורי הדור" (-החרדים) שאוסרים שירות? חזור שוב?

ג. מפלגת יהדוה"ת לא עוזרת בגרוש לבנות שמסתבכות עם הפטור דת של הצבא וכדו',  היחיד שעוזר בדברים כאלו זה סמוטריץ'.. אז דווקא בגלל אותם גדולי ישראל כנראה שצריך להצביע דווקא לסמוטריץ.

ד. המפלגה שלו, באופן הכי מוצהר שישנו - עשתה קמפיין אגריסיבי בציונות הדתית בסיבובים הקודמים, אז פתאום כשקורה הפוך זה כבר נהיה: "חציית קו אדום ומסוכן...כיצד מעיזים הללו...לבגוד בגדולי הדור"..??? למה מה קרה? מה ההבדל? רק לך מותר? איזו צביעות נוראה!!

ה. "אצלם הכיתות מעוגנות בחוק"?? במספיק מוסדות תורניים המצב הוא כמו בציבור החרדי, והמאבק הוא אותו מאבק.

מלבד זאת, אדרבה, סמוטריץ הוכיח את עצמו כאחד שעוזר גם למי שלא מצביע לו - כן כן, גם לציבור החרדי, בשונה מפרוש וחבריו שעוזרים רק למצביעיהם, ככה שאפילו אם האמת היתה שרק לחרדים יש בעיה במוסדות חינוך - עדיין אין שום סיבה לטעון שפרוש עוזר להם יותר מסמוטריץ'.

אבל הנקודה פשוטה:

הם מבינים טוב מאוד שהמון המון מבני הציבור החרדי מאסו במפלגות החרדיות, גילו שיש פרטנר טוב בהרבה לשמירה על כל הערכים, מפלגה של אנשים רציניים, אכפתיים, אידאליסטים... והמצביעים נוהרים אליהם. ולכן הפוליטיקאים החרדים בפאניקה.

ממש מסכימה עם כל מילהנעה ונדה

וגם חידשת לי חומר הסברה מעולה למה להצביע סמוטריץ

תודה..הָיוֹ הָיָה

שמח לשמוע..

אם תצטרכי עוד תפני אליי....

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך