כבר חודש וחצי הפסקתי עם הסרטים והסדרותאפרת????
אלופה!שירה 333
כל הכבוד!!!! תהיי חזקה תחשבי איזה נחת רוח זה עושה לה'...וממליצה לך עשות משהו אחר שאת אוהבת
❤❤❤אפרת????
וואו נשמה! כל הכבוד!!לראות בטוב
חשוב לי להגיד לך כל הכבוד ממש!
הקב"ה רואה את הנסיון שלך ורואה שקשה לך, ובכל זאת את בוחרת להמשיך!
תחשבי כמה נחת רוח את עושה לו!
תזכרי בפעמים שהיה לך ממש קשה והצלחת להתגבר עליהם! תזכרי בסיפוק, בהרגשה הטובה שיש כשאת מצליחה להתגבר ולא לראות את אותו הסרט!
וגם לגבי ההמשך~
אל תשכחי כמה זה חשוב,
לשמור על הטהרה,
לשמור על הקדושה,
לראות רק דברים טובים!
(אם את רוצה להסיח את הדעת... ממליצה לך לעשות משהו אחר שיסיח את דעתך... משהו שאחר כך תגידי לעצמך "וואו כל הכבוד לי שלא נפלתי בסוף, שלא ראיתי בסוף סרט.."
אולי לשים שירים ולרקוד, לקרוא ספר, לשמוע שיעור תורה🙃,
כל דבר אחר שיעשה לך טוב
אבל שיעשה לך טוב באמת!!
שיעשה טוב לנשמה שלך!
לא משהו זמני ורגעי, אלא משהו באמת שיעשה לך טוב! ויתן לך הרגשה טובה!)
המון המון בהצלחה!!
וואוו תודה רבה!! חיזקת מאוד!!אפרת????
בהצלחה וכל הכבוד תמיד את יכולה לראות סרט יותר חינוכי אוסודי ביותר
משהו שלא תרצי לחזור אליו סתם
מצדיע!!הָיוֹ הָיָה
באמת, לא מובן מאליו בכלל, זה קושי רציני! ממש ממש כל הכבוד שככה עמדת בזה!
ושמעי, אם עכשיו כן תראי - זה לא רק ה"עכשיו", זה יגרום לך גם אחר כף להקל ראש, כי ייהרס הרציפות.. ככה יש לך הרגשה ש"חודש וחצי כבר ברצף, וואו!" אחר כך זה יהיה כמעט כמו מהתחלה! ממש לא שווה לך ככה להפסיד... תתגברי על הקושי הזה עכשיו, ותמשיכי את הרציפות הקדושה והנהדרת הזו!
נשמה שאת!!! וואו. אליפות. באמת!!!הלב בוערר למלך
פשוט הערכה.
ובמיוחד בתקופה הלא פשוטה הזאת שאין לכולם כלכך מסגרת, ואין את המסגרת הרגילה שהיינו רגילים אלייה.
אולי גם לחלק השיעמום קצת גובר, ומה עושים שמשעמם...
הקורונה נתנה פה לכל אחד הזדמנות להציב לעצמו את הגבולות ולהתגבר.
שכל היום האינטרנט, המחשב, הטלפון מה שזה לא יהיה.. פתוח ככה בהישג יד, לדעת לבוא ולהגיד לעצמך לעצור. ולהתגבר.. זה מעלה כלכך גדולה ועוצמתית!!
אשרייך.
באמת.
ש-ה' יתברך ייתן לך עוד מלא מלא כוחות!!!!
בהצלחה יקרה❤❤
לילה טוב!
וואו מעריכה אותך בטירוף!!נעה ונדה
גם אני נמצאת בניסיון הזה וממש מבינה אותך אבל תדעי שה' לא מביא לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו, אז אם ה' נתן לך את הניסיון הזה זה אומר שהוא מאמין בך! אני הוחמאתי
ובדיחה קטנה לרומם את המצברוח -
חבר שלי אמר לי שיש עולם גם מחוץ לסמארטפון וכדאי לי לנסות, אז אמרתי לו שישלח לי קישור..
וואוווווווווווווופשוט אני :)
כל הכבוד!!! את אלופהההה
מאוד מאוד מאוד מעריכה! הלוואי עליי!
אני הייתי ממליצה לך להתעסק במשהו אחר, אולי להכין משהו טעים או לדבר עם חברה...
וואו באמת כל הכבודדדד
וואוו תודה רבה אנשיםםם חיזקתם ועודדתם בטירוףף... ורק לעדכוןאפרת????
אשרייך נשמה!אנא ה'

יאוו איזה אלופה! צדיקה!שירה 333אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!