תגידו רק אותי מפחידות הפרסומות של יוטיוב?סנובול

בזמן האחרון הם עושים סרטונים של תרומות וזה מה זה עצוב לראות את זה...

לא125690
כנראה את (כמעט) היחידה, אבל מבין אותךThe Lion

לא שזה מפחיד...זה פשוט עצוב לראות את זה..סנובול

נכוןפשוט אני :)

מצד אחד אין לי אפשרות לתרום ואני רוצה להעביר את הפרסומת, ומצד שני כואב לי הלב לקטוע אותם באמצע ופשוט להעביר, כאילו כלום... אבל מה לעשות...

וואו ממש מזדההנעה ונדה

גם אותיייייייייעובדת ה בשמחה????

גם אותיייי מפחיד ברמותתתת
וזה לא רק מפחיד, זה סחיטה ריגשית. זה מזעזע.

גם אותי...יאוו ד' ישמור..כתום עולה????
לי זה ממש קשה לראות..מרחמת בעיקר על אחים שלי הקטנים שנתקלים בזה שהם רואים יובל המבולבל או משהו כזה..
וואי כן נתקלתי בכמהyes123

נכון. זה מזעזעטונה(לא דג)

במיוחד שאין לי אפשרות לתרום לכולם...

חוסם פירסומות ממש טובמושיקו7

Adblock Plus - free ad blocker

רק תבטלו אותו על ערוץ 7 כי הוא יחסום לכם את הסמיילים

@סנובול@פשוט אני @נעה ונדה @כל השאר כי אין לי כוח לתייג

זה עובד גם ביו טיוב?היום הוא היום
כןמושיקו7

(היום התקנתי ובנתיים לא ראיתי שום פירסומת)

שימו לב שבהגדרות אפשר לעשות סינון מוחלט של פירסומות

תודה. רעיון טובהיום הוא היום
הפרסומת על הילד שנשרו לו האצבעות ממש מזעזעתחושבת בקופסא

ובכלל זה קרה כשהוא היה תינוק ועכשיו הוא בן 6 ועדיין רוצים לזעזע אז שמו את זה למרות שהתרומה בכלל לא קשורה לזה.

ממש לא בא לי לתת כסף (גם אם יכולתי) לכזאת סחיטה רגשית ושימוש גועלי במצבים רפואיים של אנשים.

הפרסומת על הכלות היתומות שיש הרבה פה די מעצבנות,

אם הם במצב כלכלי לחוץ בגלל הפטירה זה באמת מצער, אבל למה צריך לבקש מהציבור שיממן את החתונה שלהם במקום שהם יצמצמו אותה?

בשביל חתונה כשרה צריך: דבר שווה יותר מפרוטה, חופה, כתובה, 10 אנשים, פיתה לסעודת מצווה (וגם חתן וכלה).

שיעשו חתונת קורונה עם מנות פלאפל, למה צריך לבקש בסחיטה רגשית זולה שיממנו להם את האולם והשמלה המפוארת? זה רק מותרות.

יש לי חוסם פרסומות על המחשב אבל לא על הטלפון, אז אני לא ממש רואה פרסומות, אבל עדיין.

(במיוחד שבערוץ 7 הרבה כתבות הן סתם פרסומות- מה ידיעה חדשותית בזה שחנה זלדה פתחה קו אופנה חדש עם קישור לאתר?)

לא מסכימה איתךפשוט אני :)

זכותם לבקש ואף אחד לא חייב לתת. 

...ב"ש

כי כל כלה הייתה שמחה שיבואו לה עוד כמה אנשים ולא רק 10,

כדי שישמחו אותה....

את לא חושבתת??

אם אין לה כסף, היא לא צריכה להזדקק לבריות לדבר שהוא מותרותחושבת בקופסא

..ב"ש

מה??

מה הקשר?

וחוצמיזה איך אפשר להזמין רק 10 אנשיםם???

זה בקושיי שתי משפחותת...

לא רק 10 אנשיםחושבת בקופסא

אבל אפשר לארגן חתונה מכובדת בתקציב שיש להם ולא להסתמך על על אנשים אחרים לדברים שהם לא חובה וסתם פינוק

למה סתם פינוק????ב"ש

זה משמח ת'חתן ו'כלה!

חוצמיזה, מי שרוצה שיתרום.. מי שלא רוצה שלא יתרום

זו באמת שאלה קשה. אבל לא נכון להתסכל על זה כמו שאת כותבת.הָיוֹ הָיָה

מצד אחד - את צודקת עקרונית.

מצד שני - שנינו מבינים איזה צורה יש לחתונה שנמוכה באופן משמעותי מהסטנדרט, וכמה זה הורס את השמחה.

יהודים רחמנים בני רחמנים. זה אכפת לנו, זה כואב לנו.

גם אם את בוחרת לא לתרום - לא ראוי לדבר בצורה כזו, את שיקולייך למי להעביר תרומתך - זכותך לעשות. אבל להתייחס בצורה כזו קרה וחיצונית לקושי שלהם.. צורם. וכואב.

תנסי לדמיין את המצב שלה. בחורה שעומדת לבנות את החיים שלה, להיכנס ליום הגדול בחייה.. ולא רק שאמא שלה הלכה לעולה, ולא רק שהיא יודעת כמה קשה יהיה כעת למשפחה, גם שתפסיד את החתונה שהיא חלמה עליה, החתונה שכמו של החברות שלה.. כמה צער.. כמה כאב..

וכמובן, צריך להזכיר את ההלכה שמצוות צדקה היא לתת לאדם כמה שהיה רגיל - "ואפילו סוס לרכב עליו, ואפילו עבד לרוץ לפניו!!!!"

אני לא יודע אם מבחינה הלכתית יבשה ניתן לומר שכפי שהתחתנו אחיותיה, לדוגמה, נקרא "כמה שהיה רגילה" - היא. ומה הייה באופן שאין אחיות מעליה וכדו', אבל את העיקרון אנו למדים.

וידוע המעשה בעני שהגיע לפני רבא וביקש תרנגולת פטומה ויין ישן - שלכך היה רגיל בימי עשרו, ורבא סבר שלא מגיע לו להטריח כך על הציבור, וענה לו העני: "אטו מדידהו קאכילנא מדרחמנא קאכילנא"  - האם משלהם אני אוכל?! משל הקב"ה אני אוכל!, ומיד הגיעה אחותו של רבא לביקור, לאחר שלוש עשרה שנים שלא באה!! ועימה - הפלא ופלא.. תרנגולת פטומה ויין ישן. והודה לו רבא שהצדק עימו....

אוייייייייי זה נורא!!!חסרת טאקט

...ב"ש

לא...וואיי זה עצובב ברמותת!! ומזעזע....!!

ואי גם אותי ממש מזעזע, אני שמה תיד על המסך ומעבירה מהרר,אולפנסיטיתתת

ממש מזעזע, רק גורם לנו להגיד תודה שאנחנו לא במצב הזה ב"ה אבל זה מזה מזעזע כל פעם מחדש.

...הָיוֹ הָיָה

זה באמת קשה וכואב, אני מציע לנצל את הכאב שמרגישים כשרואים את זה - כדי להתפלל רגע מעומק הלב באמת, תרגישי ככה שעשית משהו, ובאמת תביאי תועלת, ואחרי רגע תוכלי להמשיך הלאה למה שרצית..

תודהסנובול

תודה רבה לכולםסנובול

קורץ

זהמתנחל בראבקאחרונה

ממש עצוב אבל זה מתמתן כשאני שם לעצמי בראש שחלקם הלא קטן הם שרלטנים ורמאים וגם בידיעה שאין לי מה לעשות עם זה

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך