אוף עוד מעט ליל הסדר ואין לי כח לזה🙁☹כתום עולה????
כל הקורונה הזאת...ברוך ה' לפי מה שהבנתי יש סיכוי גדול שבעז"ה יהיה ליל הסדר יהיה עם 20 איש במרחב סגור ויהיה הקלות למחוסנים וכו..ממש שמחתי והכל אבל רוב הסיכויים שניהיה בבית😒 בכללי אני ממש רוצה להיות אצל אחד הדודים שלנו אבל אמא שלי רוצה שניהיה בבית..וזה שיא המבאס כי אנחנו משפחה יחסית קטנה וליל הסדר רק אנחנו לא משנה כמה ההורים שלי התאמצו, זה מעפן..וזה כבר שנה שנייה או שלישית ככה...ועכשיו בכלל יש להם את התירוץ של הקןרונה😒 שאמרתי לאבא שלי שזה סתם מעפן וזה לא היה לא ככ מה לעשות עם זה כי אמא שלי זאת שממש לא רוצה..ועכשיו היא סתם מבואס ממני..אוףף
אני יודעת שיש עוד כמה שבועות אבל אני מתבאסת מזה ממש מעכשיו...זה יהיה סתם כמו ערב שבת מגוון.אוף אין לי כח
...אני ועצמי:)
ציינו לא מזמן שנה לקורונה, אם יש משו שלמדתי זה שדברים לא קורים מעצמם
באלי יום כיפור משמעותי ופורים מטורף? אני צריכה לארגן אתזה! ללמוד, לשמוע שיעורים, משחקים עם האחים והחברות וכו'..
גם בפסח, את רוצה שמחה, אווירה טובה ומשמעות? יאללה, אם אין אני לי מילי ואם אין גלגל וכו' וכו'
קחי את הרצון הזה לידיים ותוציאי אותו לפועל!
התעוררת די בזמן, יש לך איזה שבועיים ללמוד על פסח להכין משחקים למשפחה (קטנה ככל שתיהיה) כדי שתגיעי ליום הזה מוכנה!!
בכללי, בואי לפרטי יש לי עוד משו להוסיף;)
...כתום עולה????
ואללה צודקת...סתם קצת מבאס
תודה רבה!
כבר נענה ע"י @אני ועצמי...תות"ח!

אך יש לי משהו קטן להוסיף...
@אני ועצמי צודקת, ובאמת אפשר ליצור בעצמך ודווקא ליל הסדר האינטימי והקטן יכול להיות ממש טוב...
ממליץ על "בצופן מפתיע"("אפיקודן" לכבוד ליל הסדר, אם את מעוניינת לקנות תגידי ואשלח קישור...), יש להם אחלה דברים, ואפשר למצוא גם באינטרנט דברים חינמיים...
כל שנה אבא שלי עושה מן טבלאות כאלו של מילים מתוך ההגדה ומחלק לכל אחד טבלה עם מילים שכשמגיעים למילים שלו הוא צריך לצעוק "פסח מצה ומרור" ואז הוא מקבל אגוז ובסוף עושים ספירת אגוזים והמנצח מקום ראשון מקבל איזה משהו שווה וכל השאר משהו סבבה...
ואפשר גם להכין דברי תורה ודברים שיטעימו את ההגדה ויעשירו אותה...
בקיצור, רעיונות לא חסרים, אם את רוצה תוכלי להפוך את הסדר לערב חוויתי מאוד שימחיש את סיפור ההגדה בצורה טובה וכיפית...
בהצלחה רבה...!!

תודה רבה!!כתום עולה????
בשמחה...!!תות"ח!אחרונה

שתזכי לראות את עצמך כאילו יצאת ממצרים...
פסח כשר ושמח....!!!

בעיהשמינייייייסט

נפלאה שבעזרת ה' עוד תעשה לכולנו ליל סדר כזה נפלא שנזכה דווקא מתוכו לחירות עצומה...

למה? כי זה המהות של חירות. כשהכל מסתדר ואז שמחים וחיים- זה נקרא קצת עבדי הזמן. עבדי ההצלחה (קליפת עשו...)

כל החידוש של ליל הסדר (כתוב בכתבי האר"י...) שהוא לילה של אי- סדר! בלילה הזה ה' בוחר לשחרר אותנו מהטבע שקצת, נראה לי, לחץ אותנו במצרים, ולשחרר לנו אורות כאלו שמגלים לנו שבאמת באמת, בשיא ההסתרה, בתוך מצרים, אין מצרים. אין צרות. אין מקום ואין זמן.

מה אנחנו צריכים לעשות? להאמין בזה. להתחדש באמונה הזאת כמה שרק אפשר. לשנן ולחזור- אין רע בעולם כלל רק כולו טוב...

כי ה' מחדש בטובו כל שניה ורגע חסדים נפלאים וכל שניה העולם חדש ואם כן מתבטלות הצרות! כי הצרות זה רק כשמשווים בין המצב של עכשיו למצב של לפני או למצב מדומיין.. אבל אם הכל חדש, אז נא לשכוח מהעבר!  נא להיות מסטולים על האורות החדשים שה' שולח עכשיו! (אם נתמקד בעבר נפסיד אותם וחבל...)

אז להתאמץ לשכוח! להתאמץ לצאת לחירות!

שנזכה בעזרת ה'...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך