היי חברים
אני מתנצל מראש כי הנושא הזה קצת לא נעים אבל אני באמת צריך חיזוק, וגם יש לי שאלה לשאול אתכן הבנות.
אז ככה, אני מגדיר את עצמי כבחור תורני
היו תקופות שמרוב החשק שלי והקרבה להשם, הייתי מגיע למצבים שאני בוכה בתיקון חצות.
או מאוד מאוד מתרגש עד דמעות מדברי תורה מסוימים
בע"ה הצלחתי להיגמל מהחטא הידוע בערך לפני 5 שנים, הייתי דיי מכור (גם כי אני מגיע ממשפחה חילונית..)
במהלך השנים היו נפילות מבחינת שמירת העיניים.. אבל איכשהו לא הייתי מגיע למצב שאני פוגם בברית ותמיד הייתי עושה תשובה חזקה
שבוע שעבר גם היה לי נסיון קשה מבחינת שמירת העיניים, לא נפלתי אבל זה כן תסכל אותי ברמות.
כי שמרתי על עצמי במשך קרוב לשנה, ופתאום שזה מכה בך גם אם זה רק לזמן קצר, עצם הידיעה שבאותו זמן היית מנותק מהשם ולגמרי כמו חיה עוררה בי בחילה כעסתי על עצמי ושנאתי את עצמי בכיתי כל הלילה, ואיבדתי את החשק לעשות כל דבר שבקדושה כי פשוט נגעלתי מעצמי. אבל ב"ה מישהו מהאתר הצליח לחזק אותי ממש והתאפסתי על עצמי, ניסיתי לשכוח מזה ולהתרחק מזה כמה שאפשר..
אבל.. אתמול לצערי גם פגמתי בעיניים וגם בברית.. ומה שהכי עצוב זה העובדה שהייתי דיי אדיש, אני לא מרגיש רגשי חרטה וכאב כמו שהיה לי שבוע שעבר כאילו כביכול השלמתי עם זה שנופלים..
אני לא רוצה להשלים עם זה!! אני רוצה להרגיש חרטה אני רוצה לעשות תשובה!! אבל עד עכשיו הרגש הזה לא עולה לי..
אני לא רוצה להיות רובוט דמוי אדם שעושה מצוות בקרירות אני רוצה שתהיה לי אהבת השם כמו פעם אני לא רוצה להתרחק![]()
אני אובד עצות כרגע.. לא יודע מה לעשות
ולגבי השאלה אליכן הבנות, כמה אתן מודעות לקשיים שאנו הגברים חווים?
במידה ואהיה כבר בקשר ממושך מעט לפני הנישואים האם זה מתאים לשתף את בת הזוג בקשיים שאני חווה\בנפילות?
(לא במובן של לפרט, רק להודות שכן היו לי נפילות)
האם זה יהיה נכון לעשות את זה או פשוט להדחיק את זה ולשמור את זה ביני לבין המקום?

נראה לי הוא יכול להביא את החמור