שלום. כפי שאתם יודעים בצפון יש מלחמה, והאנשים שגרים שם שיא המסכנים, יושבים רוב היום במקלטים [חם שם גיהנום] ומפחדים שחבל"ז, ומשועממים, הידים מטפסים על הקירות מרוב שאין להם מה לעשות והם חנוקים במקלטים כל הזמן, הם רבים אחד עם השני ומעצבנים את ההורים, שקשה להם גם ככה!!
ולכן - כולנו [נערים/ות מגיל 17] נוסעים לשם, ונותנים משחקים לילדים וממתקים [בעקרון שמה מביאים לכם את הציוד אבל כמובן שתביאו מהבית שלכם דברים. נגיד אנחנו הבאנו בלונים, דרבוקה וכל מיני שמעטס וצעצועים ומשחקים שכבר אין לנו מה לעשות איתם או כל מיני כאלה... וזה שיא השימח אותם] בקיצור - עושים שמייח לילדים מפעילים אותם ביצרות ומשחקים וכאלה - ומדברים עם ההורים, עוזרים במה שאפשר. לפעמים יש במקלט זקנים שכל היום לבד אז הם צריכים אוזן קשבת ושימישו יהיה איתם ושהם לא יפחדו.
אני הרגע חזרתי משם ויותר ממה שהילדים שמה נהנו נראה לי אני נהנתי. כי זה פשוט כיףףף חבל"ז באמת זה כיף!! [בע"ה אני חוזרת לשם שבוע הבא].
בקיצור - אם אתם רוצים לבוא [וכדאי מאד שתרצו] אז הפלאפון הוא: 0523478789 קוראים לו קובי, תתקשרו אליו [עדיף שתתקשרו אליו רק אם החלטתם שאתם כבר נרשמים ולא בשביל לשאול שאלות. למה הוא עסוק מעל ומעבר כל הארץ מתקשרת אליו.]
פלאפון בשביל שאלות וכאלה - 0545987675 סיגל
או 0545852004 שיינה
אוקי?? אז מאד כדאי שתבואו וצריכים המון עזרה וזה שיא החשוב וגם שיא הכיףףףף
[נ.ב - תספרו את זה לכל החברים שלכם ותעבריו את זה הלאה]
אז נפגש שם