מהם האובססיות הכי קיצוניות שלכם? ומה הם מתבטאות במיוחד?Love the world
באיזה מובן בדיוק אובססיה טיפשית או נורמלית?סודי ביותר
אני אובססיבית לסגול ברמה קשההחנונית
מאז יום כיפור לא כולל פורים לבשתי רק חולצות סגולות
וואו! כמה חולצות סגולות יש לך?נעה ונדה
דרך אגב - צבע יפה
10 לפחותהחנונית
ואין לי המון חולצות בכללי...
וגם בחדר שלי הכל סגול, גם הקירות
בבת מצווה שלי השמלה היייתה סגולה
יש לי שעון סגול
יש לי תיק סגול
יש לי קלמר סגול
וואו!!נעה ונדה
גם אני נורא אוהבת סגול - קיר בחדר בסגול, תיק סגול, צמיד סגול, מגן לפלאפון סגול, ורק חולצות אין לי סגולות
אותו דבר רק כחול....bnosh
הגבתי על כך במקום אחר....אבל גם לי יש אובססיה לחולצות כחולת שאלה את גבר או אישה...ואם כן תהיה מעוניין באדם שלובש רק כחול???
לא ממש אובססיה אבל- אני אוהבת לשרוף גפרוריםחושבת בקופסא
כל פעם שאני מדליקה את הגז וזורקת את שאריות הגפרור לכוס נר הנשמה הריקה, אני מנסה להבעיר את השאריות הלא שרופות האחרות.
ואם אני ממש משקיעה, אני אוסף עוד גפרור כדי לשרוף את הכל כמו שצריך ואז אמעך את זה עם כף כדי שהכל יתפורר לאפר!!!

עכשיו קנו כיריים חדשים עם הדלקת גז אוטומטית עם הסיבוב של הגז, וזה ממש חבל שזה כבר לא נצרך יותר.
את מוזמנת לבית שלי, כיריים מקרטעות עם גפרורים בלבד!Love the world
בואי לשרוףbnosh
הבנתי... מזמינה אותך לביקור פתע בבית מאוד יפה וחדש! כלנית 29
ממליצה תעדכני אם את באה לביקור!!
יש לי אובססיה מטורפת לקרח.רודף אהבה בימים
לא תראו אותי בלי כוס קרח ביד בכל מצב, גם בשיא הקור
יש לי בבית 7 תבניות שאני כל היום סביב להוציא את הקרח ולמלא מחדש..
באולפנה יש מכונה אז זה יותר קל..
כל כל כל היום קרח.
תנו לי קרח וזה יעשה אותי מאושרת
אבל'ה יש לי חברה כזאת...-אני :)
לכי תדעי..😏רודף אהבה בימים
טוב...על זה עוד לא שמעתי😂(לא) סתם ילדה
רודפת אהבה בלילותbnosh
ואיייי גם לי פעם הכנסתי את הדובי שלי למקפיא וכששהוא קפא לקקתי אותו כמו ארטיק כול הלילה.......
אני עכשיו נמצאת במוסד פסיכיאטרי כי אמא שלי שונאת קרח מאז שהיא ראתה אווטאר
אני אובססי ללשים את הגרבים הפוך יש לי רק גרבי ספורט ויש ימיןסודי ביותר
ושמאל ואני שם הפוך
חחמושיקו7
עוד אחד להתעסק עם משהו אני לא מסוגל בליסודי ביותר
לא קשה לנחש...נבוכי הדור
חתונה.
אמממ לאיודעת אם לקרוא לזה אובססיה אבלנואשת לפתרון????
וואו...תות"ח!
לסגור את הדלת של החדר, זה פשוט מחרפן אותי שלא סוגרים, אבל נגיד לפעמים אני מצליח לשלוט בעצמי, רק לפעמים...
אמממ...
אובססיה לגלידה....😋
אובססיה לשאיפות גדולות, זאת אומרת, אני חייב להיות ברמה מסויימת וקשה לי להודות הרבה פעמים שאני פחות טוב בתחום הזה, ממש משתדל לעבוד על זה ואני השתפרתי פלאות מאז...לא יודע לפני כמה שנים.
אובססיה ל...כלבים. מת עליהם, פשוט מת עליהם. סוסים אני גם ממש אוהב, אבל לא היו לי הרבה הזדמנויות, לצערי...
אובססיה ל....נגמר לי.
נראה לי שזהו.
אבל, חלק מהאובססיות שלי(לדוגמא, שאיפות גדולות...) מגיעות ממקום טוב וגם באות לידי ביטוי באופן טוב, אך יש לזה גם חסרונות נלווים שצריך לעבוד עליהם.
זהו בערך...
וואונעה ונדה
ההתמכרות שלי לדמיון. זה מגיע לכ"כ הרבה דברים שאני מעדיפה לא לפרט, אבל תנו לדמיון שלכם להתפרע עד לאן זה מגיע. השמים הם הגבול.. בעצם אין גבול.
וגם אובססיה לידע. משהו מטורף
אובססיה ליצר הרע.. לא סובל אותו בקטע פסיכי .שיחנק.ג'וני כמוני
אבא שלי!bnosh
ואייי למה ככההה דווקא אבא שלי ממש מגניב אתה פשוט לא מכיר אותו![]()
וואי נשמע מוזר אבל ישלי אובססיה לקרוע דפים...(לא) סתם ילדה
אני פשוט יכולה לשבת שעות עם ערמה של דפים ופשוט לקרוע אותם לחתיכות קטנות כאלה, לאדעת אני פשוט אחת כזאת שתמיד חייבת שיהיה לה תעסוקה בידיים...
המורות בבצפר שלי כבר התחרפנו שכל השולחן שלי עם ערימות של ריבועים פיצקים של דפים...
חיחיחי כע, נשמע מוזר🤷♀️
אובססיה ליציאותאפרת????
לרקוד ולנגןלעבור את הנהר
לגמריייייי
..מנסה להיות אני
למלח- אני שמה ערמות של מלח באוכל, כולם צוחקים עלי שאני אוכלת מלח עם אוכל ולא אוכל עם מלח ותמיד אפחד לא מעיז לגעת באוכל שלי (זה די יעיל האמת
)
וללהניח רגלים על מי שיושב לידי, אני אפילו לא שמה לב לזה, עד שצועקים עלי להעיף כבר תרגליים🙈
....תות"ח!
וואו, אני גם אוהב לשים מלח, תמיד אני שופך את המלחיה במשך איזה עשר שניות לפחות ואז מעירים להפסיק, אם לא היו אומרים לי הייתי ממשיך לאיזו חצי דקה...

ורגליים, יש לי רגליים ממש ארוכות אז תמיד אני מגיע לקצה השני של השולחן עם הרגליים שלי ולפעמים אנשים שמים רגליים ומשהו מפריע להם וחוסם אותם ובסוף הם קולטים שאיכשהו הגעתי לקצה השני של השולחן...

אבל בסדר, הם שורדים...
...מנסה להיות אני
חחח אני עכשיו מנסה להיגמל כי זה מזה לא בריא כבר..
וכע, תמיד כשיש אורחים וכו אז זה פאדיחה כי תמיד אני נתקלת להם ברגליים וזה מביך... ותמיד גם אני מניחה רגליים על כיסא של מי שלידי בשולחן וגם מזה כולם מיתחרפנים...
אבל לאנורא גם הם שורדים
.....תות"ח!
כן, לחץ דם גבוה וכו'...
אולי אני גם אנסה להיגמל...
אה, אוי...
אה, רגליים על הכסא דווקא אחותי עושה לי, לא ההיפך, וזה באמת מחרפן...

....מנסה להיות אני
חחח תפתח קבוצת תמיכה עם אחים שלי

תות"ח!
קבוצת תמיכה...?
נראה לי יותר כמו קבוצת התנגדות ומחאה...
מנסה להיות אני
כעכע, תמיכה! כי ככל הניראה זה לא עומד להישתנות![]()
אז שלפחות לא תיהיו בודדים בסיבלכם

תות"ח!
אז ניתן לך שתי אופציות: בדרך הקלה או בדרך הקשה(המלצת הצוות: הדרך הקלה...
)
ולא נהיה בודדים בסבלינו, אנחנו הקמנו קבוצה, נקים ארגון ונדאג שיופעל לחץ ומניפולציות על הגורמים הרלוונטים(ההורים שלך ואת...) ובסופו של דבר נביא לתוצאות...!!!
וואו, חייב לחשוב על שם, לוגו וגם להשיג צ'רידיי לארגון שנקים...
וואו, כמה דברים יש לארגן עכשיו...
חי בסרטט
מנסה להיות אני
לא ילך.
הם כבר שנים מנסים ליגמול אותי מזה
זה פשוט אוטומטי, מתיישבת- מניחה רגליים על הכיסא לידי, תהליך מתבקש, אני אפילו לא שמה לב לזה... לא אפשרי לעצור אותו
וואי, וואי...תות"ח!
קשה משחשבתי....
אולי נקשור את הרגליים לכסא שלך...?
אגב, הזכרת לי עכשיו סיפור מצחיק...

אם את מכירה את המשחק קלפים קאבו...
במשפחה משחקים אותו הרבה פעמים...
במשחק אסור להשתמש עם שתי ידיים, כל פעם אתה צריך להרים עת הקלף ולהחליף את הקלף השני רק בעזרת יד אחת...
בקיצור, אח שלי הקטן כל הזמן השתמש בשתי ידיים וקיבל על זה קנסות...
פעם אחת כבר נמאס לנו, אז קשרנו לו את אחת הידיים שלא ישתמש בשתי ידיים...
ואז קרה המקרה הבא:
הוא איכשהו השתמש ביד הקשורה שלו, למרות שקשרנו לו אותה ואפילו לא שם לב...

זה היה אחד הקורעים...

ומאז כבר התייאשנו..
אולי איתך זה יעזור, מי יודע...
אממ לא נראלי😎מנסה להיות אני
טוב, טוב, נוותר לך...תות"ח!

חחח מישו כאן התייאש😂😂מנסה להיות אני
אכן.תות"ח!אחרונה
כמוני כך אחייך, אין טעם לנסות...

..האקונה מאטטה:)
לסדר בכתיבה(בכתב יד כן?), זה יכול לשגעעע אותיייי!
היה לי כבר מקרה שבגלל שהמחברת לא היתה מסוגרת כמו שרציתי כמעט גמרתי אותה מרוש שתלשצי דפים כשהעתקתי🙈
קיצור עצוב.
אה, ומשו מזעזע עם קרדיטים זכויות יוצרים וכו', אני יכולה לשגע עם זה פילים🙈
אחת פחות נחמדהחושבת בקופסא
אני גוזרת את העור מסביב עד שיורד דם, כמעט כל יום. וגם אני מקלפת פצעים וחצ'קונים ולא נותנת להם להתרפא.
זה נראה בגדול בסדר, אבל זה ממש הרגל מגונה שאני צריכה להפסיק.
הגולן הקיצוניתbnosh
כשאני מדברת עם מישהו על נושא רציני אני חוזרת על השיחה
ובאותו עיקרון כשאני נכנסת לשירותים וזה רציני אני נכנסת שוב....
להפוך דברים רותחים במחבת עם הידבאמונה תמיד
![]()
אייי זה לא עושה לך כוויות??(לא) סתם ילדה
אממ...באמונה תמיד
די יש לי מיומנות. אז פחות כויות מכלכל אחד אחר שינסה. אבל כן.באמונה תמיד
אני כן מקבלת לפעמים כויות
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...