התגעגעתי..
יש לכם איזה נס קטן לשתף אותנו לכבוד חודש ניסן?
התגעגעתי..
יש לכם איזה נס קטן לשתף אותנו לכבוד חודש ניסן?
המנהל פנימייה אצלנו עזב את התפקיד של אחראי קורונה איזה נוק אאוט![]()
יכולה לומר איפה? (לטובת כולנו..)
איזה כיף לך, ב"ה!
השם הפרטי שלי הוא לא ער וגם לא אונן, אבל אני בהחלט עירני, די עירני, יותר נכון מנומנם ועוד שנייה הולך לישון...
נס...?
יש את הנס קפה ששתיתי היום ויש לי את הנס שקמתי היום בבוקר...
אה, וגם שאני בריא ונורמלי...
אבל תכל'ס, הנס הכי גדול שלא נפגעתי כמעט מהקורונה...
כאילו, ממש כמעט ולא נפגעתי...
איזה נס יפה,
כנראה אתה יחיד סגולה..
למה היחיד...?
יש אנשים שלא נפגעו, זה פשוט תלוי באופי של הבן אדם..
יש אנשים שחייבים את המסגרת ולא בנו עדיין משמעת עצמית וכו'.. ויש כאלו שיותר עצמאים ובקושי צריכים הכוונה, רק צריכים תנאים חיצוניים(קלמר, מחברת, ספרים וכו'...)..
וכמובן, זה תלוי בגיל, בגיל יותר מבוגר בדר"כ האדם יותר עצמאי ויותר בוגר ופחות תלוי באחרים..
אבל, זה לא מחוייב גיל, נגיד יש לי חניך בכיתה ד' שנכנס לבידוד לבד בלי שאף אחד יכנס איתו והיה ממש גיבור והכל, הוא ב"ה בוגר לגילו ויש לו כוחות נפש, ולכן הוא הצליח להסתדר...
עכשיו, מכיוון שהקורונה נכפתה עלינו והרבה פעמים, גם אם ממש רוצים, לא מצליחים להגיע למה שיש בשנה רגילה, לכן באמת כמעט כולם נפגעו באופן כזה או אחר מהקורונה, פשוט תלוי ברמה, ואני, לדוגמא, בקושי נפגעתי ממנה.
ותכל'ס, המטרה היא לעבור בשלום את התקופה הזאת, אם לא הצלחנו להגיע לביצועים והישגים כמו בשנה רגילה, הכל טוב, אי אפשר להאשים אף אחד, המטרה היא לעבור בשלום ללא פגיעה.
וכשאנחנו נמצאים בבית הסוד הוא פשוט להעסיק את עצמינו, לא משנה במה, העיקר להיות עסוקים, זה הסוד. וכן, כדאי להכניס את עצמינו למחויבויות שיעזרו לנו להיות יותר עסוקים וככה נוכל לצלוח את התקופה יותר בשלום.
בהצלחה רבה לכולם...!!!
@נשמה כללית
@מאן דאמר
@באולפנה...
@ציפור שיר.
@שפרינצא בוזגלו
@אנא ה'
@קורא ממעמקים
יש פגיעה שפוצעת
ויש פגיעה שמרפאת.
אם אתה בכלל לא הושפעת לא לטובה ולא לרעה, אז כנראה אתה עדיין יחיד סגולה..
לא כ"כ הבנתי, כאילו אנשים שלקחו את התקופה המאתגרת הזאת למקומות טובים...?
זו כוונתך...?
אם כך, מדוע זה נקרא שהם נפגעו...🤔?
לא כ"כ הבנתי מדוע...
יש אנשים שיכולים לרצות לתת סטירה אפילו אם לא מפריעים להם
ולך יש איזה נס לפירסומי ניסא?
וואי וואי, לא עולה לי משהו ספציפי, אולי זה שכל פעם שאני קצת מתייאש הקדוש ברוך הוא עוזר לי לחזור אל הדרך הטובה
ממממ היום בבוקר חציתי את הכביש ושניה אחרי עברה שם מכונית מה היה קורה אם הייתי מתעכב עוד שניה לקשור שרוכים ..
ועוד משו הכנסתי את המכנסים שלי לכביסה עשר דקות אחרי שלבשתי אותם...
מה היה קורה אם הייתי מאחר ב10 דקות את האוטובוס זאת אין לדעת...
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!