האגודה העולמית לחפירות ארכיאולוגיות בע"מ גאה להציגאביה =)
 חושבת שאת חפרנית? יש לך עתיד בתור ארכיאולוגית? יש לך רשיון לטרקטור?
מקומך איתנו!!!
הצטרפי לאגודת החפרנים העולמית!!!
לפרטים והרשמה:
אביה - 050-0000000
או באימייל ***.*****@****** (צונזר)
בתודה,
ההנהלה.
יו"ר האגודה העולמית לחפרנים- הגב' מרת אביה השווה.
סגניו- פיצוליה.

בשביל להתקבל לאגודה,
עני על השאלות הבאות-
השתדלי לחפור ככל יכולתך.
1. מה ההבדל בין מלפפון לאיגואנה? (התייחסי לצבע, צורה, אורך וכו')
2. מהו ההבדל המשמעותי בין ביצה קשה לאבוקדו?
3. כמה משולשים יש בעיגול? פרט, נמק והסבר
4. מה הצבע של הזנב של הסוס של האביר על הסוס הלבן?פרט, נמק והסבר.
5. כתבי חיבור מפורט של 100 שורות לפחות על השאלה הקשה: "למה בלילה יש חושך?" (למתקשות- ניתן לתמצת ולכתוב 15 שורות)
שימו לב- המבחן הוא קל וכולל רק 5 שאלות, אז נא לא להתלונן.
תודה,
ההנהלה.
יו"ר האגודה העולמית לחפרנים- הגב' מרת אביה חלבי השווה.
סגניו- פיצוליה.

נ.ב
הכל פה כתוב בלשון נקבה כי הבנות הם הכי שוות!!!

אור ונעמה-אביה =)
תמצאו פה חפרנים שיכולים להתקבל לאולפנה שלכם...
אני-אני אני!!!נדנדה כתומה.
פה או במסר?
חצופות!!!!!!!!!!נעמה...
גנבתן לנו שאלה מהבחינות לאולפנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובהזדמנות חגיגית שו אני שמחה ךציין שכל מי ששלחה בחינות התקבלה,רק שמי ששלחה שתכתוב כאן...
תשובותנעמה...
בשביל להתקבל לאגודה,
עני על השאלות הבאות-
השתדלי לחפור ככל יכולתך.
1. מה ההבדל בין מלפפון לאיגואנה? (התייחסי לצבע, צורה, אורך וכו') מלפפון הינו ירק ירוק מאורך כאשר חותכים אותו,ישנו צבע אחר של ירוק. מלפפון הוא ירק טעים מאוד. איגואנה הינה חיה שאני מעולם לא פגשתי ואינלי מושג מה היא בכלל,אבל כמדומני היא גם בצבע ירוק. האיגואנה היא חיה מאורכתבעלת פסים ונקודות וורודות. ההבדל בין מללפפון לאיגואנה הוא קשה מאוד להבחנה,אבל אחרי חקר מעמיק הגעתי למסקנה שההבדל הקטנטן הוא שמלפפון זה ירק ואיגואנה זה פרי או חיה,אני לא זוכרת.
2. מהו ההבדל המשמעותי בין ביצה קשה לאבוקדו? ביצה קשה הינה אוכל שכאשר מועכים אותו מקבלים סלט בייצים. מוסיפים מיונז,ואז הסלט בייצים הופך לסלט בייצים טעים. אבוקדו,הינו ירק בצבע ירוק וכאשר מועכים אותו מקבלים סלט אבוקדו. מוסיפים מיונז,ואז הסלט אבוקדו הופך לסלט אבוקדו טעים.
 אחרי חקר מעמיק וקריאת תשובות לשאלה הזאת שכתבו הנבחנות לאולפנת אור הירח,הגעתי למסקנה שאין הבדל משמעותי בין ביצה לאבוקדו,חוץ מזה שביצה מתחיל בב' ואבוקדו מתחיל בא'....
3. כמה משולשים יש בעיגול? פרט, נמק והסבר פרופסורים עלי תוארים רבים הדיינו רבות בשאלה זאת,אולם,לא אביא לך את כל הדעות אלא רק את חלקם.
4. מה הצבע של הזנב של הסוס של האביר על הסוס הלבן?פרט, נמק והסבר.
5. כתבי חיבור מפורט של 100 שורות לפחות על השאלה הקשה: "למה בלילה יש חושך?" (למתקשות- ניתן לתמצת ולכתוב 15 שורות)
שימו לב- המבחן הוא קל וכולל רק 5 שאלות, אז נא לא להתלונן.
תודה,
ההנהלה.
יו"ר האגודה העולמית לחפרנים- הגב' מרת אביה חלבי השווה.
סגניו- פיצוליה.

נ.ב
הכל פה כתוב בלשון נקבה כי הבנות הם הכי שוות!!!

אני אני אני אני_חמודויינת_
בחפירות אין על ..~~אני~~אפאחד עוד לא הגיע לרמה שלהשלבוקית

הריני להביא לידיעת המועמדת אני513 כנ"ל,פלספנית
בעזהי"ת

כי בין אם בידיעתה ובין אם שלא, הקמת אגודת חפרנות נוגדת את כללי חוק האתיקה מכיוון שאגודת חפרנות כנ"ל קיימת כבר בין דפי הערוץ המכונה 'ערוץ 7'.
אני, מורי'ה המכונה 'פלספנית' בשפת העם, מצהירה בזאת כי כבר בחודש אדר ב' התשס"ח, לפני כשנתיים, הקמתי בעשר אצבעותי המקלידות את האגודה למען החפרנות בעב"מ, וכי אני, מורי'ה המכונה 'פלספנית' בשפת העם, נושאת בתפקיד יו"ר האגודה [וכן רבנית האגודה, בשעות הצורך בלבד.]
מזכ"לית האגודה הלא היא סגניתי, זוהי הגברת שקד המכונה בפי עמי הארץ 'מאחורי הקו'.
מצורף בזאת פרוטוקול הישיבה הראשונה של האגודה. [ראו נספח+שורה 4 לפני הסוף של התגובה-ללא-הנספח.]
לאגודה יש סמל ומוטו, והיא מוכרת ברשויות.
אנא ראו זאת כאזהרה ראשונה לפני תביעה.
כמו"כ, אל לנו לגשת בלשון איומים ואזהרות, ראו זאת כהזמנה למבחני הקבלה שלנו, בהם דנו לא אחת במסגרת האגודה. למעונינות בפרטים נוספים, צרו עימי קשר בהקדם.
למיותר לציין כי כל פרוטוקולי האגודה שמורים בארכיון המסרים האישים בערוץ 7.
כמו"כ, האגודה מונה כרגע כ-7 חברות אגודה שכינויים פרח מזכרוני.
בציפיה להכרה בכבוד זקנים וותיקים מכן,
בצלב"א וחפרנות,
מורי'ה-פלספנית, יור"ית האגודה למען החפרנות בעב"מ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

נספח: פרוטוקל הישיבה הראשונה של האגודה למען החפרנות בעב"מ.

תאריך: י"ט אדר ב תשס"ח 14:06

בס"ד
זהו הפרוטוקול הראשון של הישיבה הראשונה של "האגודה למען חפרנות בע"מ".
בנוכחות: יושבת ראש, הגב' מורי'ה אדלר (זאת אני=)...)
מזכ"לית ראשית של האגודה, הגב' שקד.

הנידון: מבחני קבלה לאגודת החפרנות בע"מ.

בדיון, שבוצע בפו' צ"ב ביום יט' אדר ב' ה'תשסח,
(26.03.2008 לטעותם), טענו מס' נוכחות כי הינם ראויות לשאת בתואר "חברות האגודה" ואף מוכנות לשאת בעול תפקיד. אי לכך ובהתאם לזאת, ראיתי לנכון להתקין מבחן, אשר יבחון את תקינותן וכשירותן לאגודה.

הצעתי היא: על כל מועמדת להביא לאחת מהבוחנות עדויות של 3 בנות מהפורום שאומרות שאת חפרנית.
הערות: המועמדת צריכה אך ורק להביא את השמות. במידה והמועמדת מוכרת לאחת מאיתנו ומוחזקת כ"ישרה", נסמוך עליה. במידה ואין לנו כל פרטים מזהיים על המועמדת, נאלץ לבדוק את אמינות השמות.

וכעת, לשאלת השאלות, האם מאשרת את את החלטתי?
בברכה,
מורי'ה, יו"רית.
--------------------------------------

בעזרתו יתברך                                              תאריך: י"ט אדר ב תשס"ח 17:25

נידון: תגובה. (אלא מה, טשולענט?)
לכבוד: הגב' הנכ' (הכוונה לא לנכה...) מוריה שליט"א | |, עמיתתי לחבר מושבעי ה "אגודה למען חפרנות בע"מ"

מאת: ס"ט (ביטוי להקטנה עצמית, ע"פ ר' אבשלום קור נ"י...) שקד (שזו לא אחותי, אלא אנכי בעצמי).

ונעבור בחדות לגופו של עניין: הנני ,מזכ"לית העמותה, מביעה את הסכמתי המלאה בצירוף חתימת-יד, חותמת המלך, וסלסלית אפיפיות על מנת להדגיש את שמחתי על הקמת האגודה החשובה והחיונית הזו למען נזקקי הרחוב החפרניים המסכנים, וכמו כן הנני מקבלת את ההצעה לדרוש שלושה עדות על-מנת לקבל מצטרפות טירוניות אל אגודתינו הטרייה. ואם כן, הנני מבקשת להוסיף אל רשימת הקריטריונים בקבלת מתנדבות לאגודה עוד שלב למבחן הקבלה- שהמתנדבת שברצונה להצטרף ולסייע הקיום וסיעוד העמותה תיאלץ (בעל כרחה) לכתוב פיסקת חיפרון על מנת שנדע לברר את מידת החפרנות שלה.
(אפשר להוסיף גם לתת זריקה לכל אחת על מנת לבדוק את מידת החפרנות בדם...)

בברכה, ובנפנוף יד (או בשפתך- |מנפנף לשלום| !!)
מזכ"לית העמותה.

עכ"ל.
אהמ--יורבית
הריני מעידה בזאת על הצדיקות הטהורות שבדורנו, נחל נובע מקור חפירה, מורי'ה ושקד שליט"א, זכותן תגן עלינו ועל כל ישראל אמן, לכו נרננה..[אוופס. גלשתי.] בכל אופן, הריני מעידה שהצדיקות הנ"ל הקימו בארץ ישראל את האגודה החשובה, האגודה למען החפרנות בעב"מ.
אני בעצמי לא זכיתי עדיין להצטרף לאגודה, ואף-על-פי-כן אני חשה בכל נים מנימי גופי את תרומתה העמוקה של אגודה זו לעם-ישראל. וכמובן שעל כל צעירי הפורום, כמוני, מוטלת מצוות "והדרת פני זקן", וחלילה לנו מלזלזל באגודות הקיימות ולפתוח אגודות חדשות המהוות סכנה לאגודה הוותיקה והמוכרת [או שלא..] ללא התייעצות בקשישותינו החכמות [כמו שנאמר: "זקן- זה קנה חכמה"].

על-כן הריני להודיע לכל פורום נוג"ה שליט"א, שחל איסור הלכתי וחוקי על פתיחת אגודות חדשות למען החפרנות, בנוסף על האגודה הקיימת! ולחזק את ידיה של מזכ"לית העמותה. [לשעבר?.. |לא-מקבל-את-הדין-לגמרי|],
וכן קוראת ממעמד זה לשיקום האגודה ולהגברת פעילותה החשובה!

שיהיה לכם יום טוב ומלא חפירות, אמן סלה כן יהי רצון.
יורבית שתחי',פלספנית
בעזהי"ת

חן חן על תגובתך המלבבת [מלבד זוג הא/ערות, אחת אאיר פה ואחת אעיר, גם פה ].
ובכן, באשר למשפטך על כי כאמור לעיל, ואני מצטטת:
'אני בעצמי לא זכיתי עדיין להצטרף לאגודה,'-
הריני להדגיש, כי אי-היותך חלק מהאגודה נובעת מחוסר בקשתך להצטרף ולא חלילה מחוסר קבלה. שכן, כמו שרמזת במכתבך לעיל כאמור בסוגריים, חלק מפרוטוקולי האגודה ואף מכתב אישי[!!] שנכתב ממני היו"רית לעמיתתי לנשיאות האגודה המזכ"לית שתחי' כנ"ל, נשלח אף הוא ונתקבל, אם כי לא בתודה, בתיבת מסרייך הנושנת. ואם כן, הרינו רואות בך זה מכבר כחברת אגודה לעילא ולעילא בכל דבר ודבר.

ובזאת באתי על החתום,
בצלב"א וחפרנות-
יו"רית האגודה כנ"ל.
ובכן,יורבית
ראשית כל, שמחתי לשמחך!
הריני מסכימה איתך בכל לב, שכן מעולם לא הבעתי בדרך כלשהי רצון והשתוקקות להצטרף לאגודה החשובה- על אף חשיבותה- מסיבות השמורות עמי. אם השתמע מדבריי חלילה שרציתי להצטרף לאגודה ולמרות זאת לא זכיתי- אני חוזרת בי! לא זאת הייתה כוונתי!
עם זאת, אני מזמינה אותך להכנס לתיבת מסרייך הישנים [רק אם זה לא מטריח אותך] ולבדוק מהי הסיבה לכך שהמכתב הנ"ל נשלח גם אליי. [רמז: "הסיבה לסימוכין"..]
והיה זה רק מכתב אחד, ליתר דיוק. בתקופה שבה זכיתי (?) להתמכר לפורום המהולל הנקרא בפי העם "ערוץ 7", האגודה כבר לא הייתה בימי הזוהר שלה, לצערי הרב. [היו לה כאלה בכלל?!]
ואם-כן, על-פי הראיות בשטח אין זה ברור כלל וכלל כי אני חברה באגודה..

ולבסוף ברצוני לציין ששאר חברי הפורום היקרים עדיין שומרים על זכות השתיקה! אנא הגיבו לנושא הדחוף הנ"ל, מנעו הקמת אגודות לא-חוקיות, הפגינו כנגד הפרת זכויות יוצרים, חתמו על העצומה! www.atsuma.co.il/lemaan/agudat/hahafranut.beabem.1243#45 [לא, אל תנסו להיכנס..]

ובזאת אינני באה על החתום כי אין לי עט, [הוא נגמר במבחן מתמטיקה האחרון מרוב שרטוטי צירים..]
בב"ח לתו"ע, [חייכת? יופי. פיצוי על מחר. (:]
אילה, פשוטת העם.
תראו, יהיה קל מאוד להכניס אותי רק כי....אביה...
יש לי רישיון נהיגה על טרקטור!!!!!!!!!!!!!!

סתם סתם....בד"כ אני חפרנית רצחח, אבל אני משתדלת לא לחשוף את ידיעותי הנרחבות בנושא שמא יקולקל ויבוזה כבודי ברבים..הבינות??
מצטרפת לקריאת המחאה בקול גדולמאחורי הקו
בעמיחא"ה

הריני מצטרפת בזאת לקריאתה של היו"ר מוריה (בעיקר כי היא הבוסית שלי וזה כולל העלאה בשכר) ומבקשת- אין להקים תנועות רפורמציות מחודשת על פני סוס מנצח (עלק)! אני קוראת לכולן להצטרף ולומר-
רוצים אגודה לחפרנות? בבקשה!    תוציאו אותנו מהבוידעם!

(ההודעה שלעיל נכתבה מתוך צחוק ורוח טובה על כל פרטיה- וכולל בעיקר את הבקשה לאיגוד מחדש של העמותה, תעשו מה שאתם רוצים..)

הידד, חיפשתי את הסמל שלנו ולא מצאתי.פלספנית
בעזהי"ת

תודה תודה, בשביל מה יש מזכ"ליות.

לציבור הקוראים, אני מבקשים מכם לא לשמור על זכות השתיקה כאשר עוול שכזה מבוצע לנגד עיניכם.
למגיבות השירשור ובעיקר לפותחתו- אנא הגיבו בהתאם.
לוחמת תמורות- אל תצפי לפרוטקציות.

----------------------------------
|משעשע את עצמו|
|נזכר שחייכן זהה עיטר את ה'מתחת לקווים' [--------] של הפרוטוקול הראשון של האגודה כנ"ל|
|מתענג בנוסטלגיות|
|תוהה האם שקד תזכר כנ"ל כמוני|
|נזכרת|מאחורי הקו
הוי הימים הטובים... (עלק. מי זוכר?) (בעצם, חוץ ממך)
אני. [בעצם, אני לא חוץ ממני, לא?]פלספנית
מקלות דביל זה בזכר, זה ערך מוחלט! |מוחה|יורבית

מצטערת. לא ידעתיאביה =)
שכוייח על ההודאה בפומבי. מוזמנת להצטרף לאגודה!פלספנית
|מסמיק|אביה =)אחרונה
הי, אני טובה בזה!אני עונה על שאלה 1 כי אתם תירדמו---תי"ש---
.בסייעתא דשמיא=)

מה ההבדל בין מלפפון לאיגואנה? (התייחסי לצבע, צורה, אורך וכו')

טוב, ההבדל בין מלפפון ואיגואנה הוא רב תחומי.
הדבר ראשון, איגואנה היא בצורה של איגואנה ומלפפון בצורת אליפסה עגולה ושטוחה. זה יכול להיות בעצם כי עגול ושטוח זה ממש ממש ממש ממש מש.... לא סותר אחד את השני. או את ידידו.
כי עגול יכול להיות גם שטוח.
דבר שני לאיגונה, כידוע לכולנו, יש אף ואילו למלפפון, אין אף!!! אבל תהיו שואלים= למה אין אף למלפפון, הרי הוא כ"כ חמוד!!! ומכאן נובעים עוד 2 הבדלים בין המלפפון לאיגואנה---
ההבדל הראשון, הוא שהמלפפון הוא כ"כ חמוד, והאיגואנה לא- רק מי שאוהב איגואנות, האיגואנות נקראות בשבילו חמודות. לא בטוח שיש.....
טוב, נגמר לי הכח לחפור... תמשיכו לבד...    
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך