מקומך איתנו!!!
הצטרפי לאגודת החפרנים העולמית!!!
לפרטים והרשמה:
אביה - 050-0000000
או באימייל ***.*****@****** (צונזר)
בתודה,
ההנהלה.
יו"ר האגודה העולמית לחפרנים- הגב' מרת אביה השווה.
סגניו- פיצוליה.
בעזרתו יתברך תאריך: י"ט אדר ב תשס"ח 17:25
נידון: תגובה. (אלא מה, טשולענט?)
לכבוד: הגב' הנכ' (הכוונה לא לנכה...) מוריה שליט"א | |, עמיתתי לחבר מושבעי ה "אגודה למען חפרנות בע"מ"
מאת: ס"ט (ביטוי להקטנה עצמית, ע"פ ר' אבשלום קור נ"י...) שקד (שזו לא אחותי, אלא אנכי בעצמי).
ונעבור בחדות לגופו של עניין: הנני ,מזכ"לית העמותה, מביעה את הסכמתי המלאה בצירוף חתימת-יד, חותמת המלך, וסלסלית אפיפיות על מנת להדגיש את שמחתי על הקמת האגודה החשובה והחיונית הזו למען נזקקי הרחוב החפרניים המסכנים, וכמו כן הנני מקבלת את ההצעה לדרוש שלושה עדות על-מנת לקבל מצטרפות טירוניות אל אגודתינו הטרייה. ואם כן, הנני מבקשת להוסיף אל רשימת הקריטריונים בקבלת מתנדבות לאגודה עוד שלב למבחן הקבלה- שהמתנדבת שברצונה להצטרף ולסייע הקיום וסיעוד העמותה תיאלץ (בעל כרחה) לכתוב פיסקת חיפרון על מנת שנדע לברר את מידת החפרנות שלה.
(אפשר להוסיף גם לתת זריקה לכל אחת על מנת לבדוק את מידת החפרנות בדם...
)
בברכה, ובנפנוף יד (או בשפתך- |מנפנף לשלום| !!)
מזכ"לית העמותה.
].
(ההודעה שלעיל נכתבה מתוך צחוק ורוח טובה על כל פרטיה- וכולל בעיקר את הבקשה לאיגוד מחדש של העמותה, תעשו מה שאתם רוצים..
)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים