הכל דרך מסך..
וככה גם עובר מלא זמן בלי לעשות כלום בתכלס
גם אם יש דיבורים טובים אבל מרגיש כאילו הכל באוויר
שום דבר לא אמיתי..פשוט יושבים מול מסך ומקלידים..
מגניב שחשבת על זה
אי אפשר לדעת מי פה אמיי ומי לא![]()
ב בלי שישפטו אותך
מקום לשמוע אנשים שאני לא מכירה וכנראה גם לעולם לא אכיר
באופן כללי די נכון, משום שזה די מזוייף והחיים האמיתיים שונים, והרבה פעמים זה אמנם מקום להתפרקות, אך זה סתם פחות עוזר כי אז בחיים האמיתיים מגלים שזה לא הפורומים והרבה פעמים מי שנמצא פה יכתוב דברים שבאמיתי הוא לא היה כותב, לטוב ולרע...
עכשיו, זה כן נכון שיש אנשים שיודעים להתבטא ממש טוב בכתב, ואילו בדיבור קצת פחות טוב, ואז אולי יש מקום לזה, אך עדיין יש בזה בעיות ולרוב מי שמבטא את עצמו טוב בכתב יכול פשוט לכתוב על נייר ואז לבטא את זה בדיבור...
לא משנה...
בקיצור, זה באמת די מזוייף, אך מי שיודע שזו לא אלטרנטיבה וזה לא החיים האמיתיים ויש לו איזונים, זה יכול להיות נחמד מהבחינה הזאת, אל יש בעיות אחרות...
ומקלידים דברים חשובים לרוב...לפחות אני..
וכן, זה כמו רשת חברתית כזאת שזה ממכר ויוצר מציאות מזוייפת...
לסיכום, מי שיכול להתנתק מפה ולחיות בחיים האמיתיים בלי להיות מחובר לרשתות חברתיות אחרות, מה טוב...
מי שלא, עדיף להיות כאן מאשר רשתות חברתיות אחרות, במיוחד כי אני פה...
אבא שלי אומר שכול האנשים שמקלידים בפרומים הם חייזרים שמנסים להכיר את האנשות וכך הם משתלטים עלינו ומתגנבים לכדור הארץ אז בתכלאס עכשיו יש יותר חיזריים מבני אדם מגניב נכון אז מה את?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים