..אודך☺
לפני כמה ימים יצא לי לחשוב מחשבה שלגמרעי זיעזעה אותי..
נזכרתי בילדות שלי, במה שעברתי, במה שאני עדיין עוברת, ופתאום נכנסה לי מחשבה כזאת שחס ושלום לא יקרה מה שקרה וקורה לי לילדים שיהיו לי בעזרת השם.. וממש התחלתי לבכות כי זה ממש הפחיד אותי.. גם נכנסה לי מחשבה כזאת שאם חס וחלילה יקרא להם דברים כמו שקראו לי אז אני כבר לא רוצה להוליד אותם בכלל, וזה כל כך לא אני וכל כך מתסכל אותי ומעציב אותי..
חיבוק ענק נשמה! ונשימה עמוקהלעבור את הנהר
דבר ראשון למה שיקרו לילדים שלך דבר שקרו לך? בחינוך של הילד שלך, את יכולה לנסות לקבוע מה יהיו בחייו, הילד שלך יהיה עתיד הכי הכי טוב שאת תצליחי לעשות שיהיה לו!
ותרשי לי לספר לך באופן אישי שאני בת להורים גרושים. והחיים שלי עברו אוורסטים וימות מלח.
את השינויים הכי הכי קיצוניים. אני נעתי ונדתי. לא הייתה לי טיפת שקט. ואני הכי הכי בעולם רוצה שלילדים שלי זה לא יקרה
ואני מוכנה לסבול בשביל זה. להקריב את כולי. אני בקווה שאני אמצע בעל שאני אוהבת ויבנה בית יציב חם אוהב ומכיל. מלא שימחה. לשמור על הילדים שלי!
אני מבטיחה לעצמי בכל פעם שקשה לי. שכואב לי שלילדים שלי זה יהיה שונה.
ואני בטוחה שככה זה יהיה. אני ילחם על העובדה הזאת כמו נמרה.
וישרף העולם
אם באלך לדבר מוזמנת באישי❤❤
יואוו זה באמת מפחידאפרת????
אבל את מבחינתך יכולה לעשות את המקסימום שזה לא יקרה, ולא משנה איזה קשיים הילדים שלך יעברו, (והם יעברו כי זהו טבעו של עולם) תזכרי שיש דבר הרבה יותר חזק ממך שנקרא אלוקים. והוא דואג לילדים שלו לא פחות ממה שאת תדאגי לשלך. לא הכל עלייך. הוא ידאג גם לך וגם להם.... תאמיני לי שהוא לא צריך עזרה.... את רק צריכה להאמין!
אמממקורא ממעמקים

לא כזה מרגיע בהתחשב בכך שקורים כל כך הרבה אסונות בעולם...

חיבוק ענק ותאמיני שהכול לטובה ואל תדאגי יהיה להם טובסודי ביותר

אממשמינייייייסט

זה ממש נשמע לי לא את כל המחשבות האלה. (את גם כתבת את זה) אז למה שתתייחסי אליהם? אל תתבלבלי! זה סתם יצר הרע שרוצה להכניס לדכאון עולם את כל נשמות ישראל וכל אחד שמתגבר נגדו בשמחה ומגרש את המחשבות העצובות בפשטות מוחה את עמלק ומביא גאולה. בלי הגזמה, רק עם אמונה.

רבי נחמן כבר אמר "תלדו הרבה ילדים ואל תדאגו על החינוך- משיח כבר יתקן את כולם" אז למה לנו לדאוג?

בכל זאת עצה קצרה- מקור כל הבעיות והסבל הוא דווקא בגלל שנגררים לעצבות ולא מבינים שצריך לגרש אותה מהר מהר.

מה העצה? עכשיו להתחיל לעבוד על שמחה. אמונה חזקה שהכל לטובה, בתוספת איזה כמה ריקודים טובים ביום, ברוטב הרבה תודה רבה לה' יתברך עם פצפוצי תורה ותפילה ויש לך מתכון נפלא לחינוך של עצמך ולאחר מכן של הילדים, חינוך כזה שאחריו, לא משנה כבר כמה בעיות יהיה להם, הם ידעו לעבור על הכל בשמחה ובטוב.

מבוסס על ליקוטי הלכות יורה-דעה כלאי בהמה ד' סעיף ד'. 

בהצלחה

חס וחלילה...!!תות"ח!אחרונה

אל לנו לחשוב ככה, אנחנו צריכים לחשוב שלילדים שלנו יהיו חיים טובים...!!
אגב, חיים טובים לא פירושו חיים בלי דאגות ושיאכלו בכפית של זהב, כי לא החיים החומריים הם אלו שטובים בהכרח לאדם, האדם גם צריך לפתח מידות טובות ומסוגלות להתמודד עם אתגרי החיים..
ואל תשכחי, שהמצב שהיה בחיי ההורים שלנו היה מצב ממש לא פשוט מהרבה בחינות, והחיים שלנו תותים, אז כנראה גם שהחיים של בנינו יהיו ככה, ודווקא הדאגה שלנו צריכה להיות שהם לא יהיו יותר מדי תותים והם לא ידעו להודות על הטובה שהקב"ה נתן...
בהצלחה ממש...!!
שנזכה להכיר טובה לקב"ה גם במצבים הכי טובים...!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך