מה התבנית הנוחה ביותר? סיליקון כמובן. קל, גמיש ולא מצריך שימון והעוגה נשלפת בקלות.
היום גיליתי שלפי הfda אין חשש לפליטת חומרים בעייתים ואין שום בעיה בשימוש בין 40 מעלות מתחת לאפס ועד 220 מעלות. אך מצד שני צריך להיזהר מחיקויים סיניים בעייתים עם חומרים זולים חוץ מגומי או סיליקון שמריחים רע ומזיקים לבריאות.
לכן הם יקרים יחסית ועולים לפחות 70 ש"ח לתבנית, גם אם הם מאוד זולים לייצור.
הפתרון... אלי אקספרס. פשוט לבדוק במפרט אם יש אישור של הfda או תקן אירופאי, וכך אפשר לקנות תבנית גדולה ונוחה מאוד לשימוש במחיר של דולרים בודדים. וכמובן לבדוק במפרט שהגודל מתאים והתבנית לא נועדה לעוגיה בודדת אלא לעוגה גדולה.
תועלת מקסימלית במחיר אפסי.
)
)

