תגידו??? יש פה כאלה עם בעיה עם אוכל?? צריכה עזרהבאמונה תמיד

כאילו, כאלה שקשה להם לאכול...

אני לא אוהבת לאכול. ובמיוחד בתקופות של משברים אני פשוט לא אוכלת. לפעמים אפילו ימים שלמים.

אני יודעת שזה לא בריא. אבל ממש קשה לי לצאת מיזה.

עכשיו אחרי משהו שעברתי לא אכלתי כלום בערך במשך יותר מ30 שעות (אל תדאגו. בסוף אכלתי. כמה מבוגרים שקלטו את זה ישבו עלי עד שאכלתי. ועכשיו אני גם עצבנית עליהם! כאילו אני מבינה שזה לטובתי... אבל עדיין)

אשמח לשמוע אם יש פה עוד כאלה? איך אתם מתמודדים עם זה ואם יש לכם עיצות!

וואו הלוואי שלי הייתה בעיה דומה..שמינייייייסט

ה' ירחם על הרגלי האכילה שלי...

היי! אל תמותי מרעב בבקשה. לא כיף. חוץ מזה אין לי עוד עצות חוץ מלהתחזק בשמחה גדולה מאוד.

שמעתי מצדיק אחד שאמר שיש שני סוגים של אנשים צדיקים- אחד שקולט שהוא צריך לאכול בשביל לשמוח ואז הוא אוכל והאוכל משמח אותו. ויש אחד שהוא כל כך שמח- שהוא משמח את האוכל! שנזכה בעזרת ה'...

אל תרצה בעיה דומהבאמונה תמיד

תתפלל על דרך האמצע

זה קורה הרבה או רק במשברים קיצוניים כי אם זה קורה הרבה הייתיסודי ביותר

ממליץ לבדוק שזה לא הפרעת אכילה כזו או אחרת

לי יש אלרגיה, לא יותר מזה😜סוורוס סנייפ

אלרגיה? למה?באמונה תמיד

בוטנים ואגוזיםסוורוס סנייפ

אה... עדיין נשאר הרבה מה לאכולבאמונה תמיד

חח סוורוס תשאל אותי שאלה בהארי פוטר😄ג'נטלמן

חח כנס להארי פוטר, יש שם הרבה שאלותסוורוס סנייפ

אבל בגלל סיכסוך עם ההנהלה אני לפחות פרשתי..

אממ..באולפנה...

תאמת שאני במשברים ועצבות, אין לי תאבון ביכלל.

ותזכירי לעצמך שאת צריכה לאוכל, גם אם את לא רעבה ביכלל. 

יש לי חברות שזה קורה להם גם, ואני מאכילה אותם בכוח! זה מסוכן..

ושאת במשברים, תכנסי לשמחה והתעוררות! 

וזה ממש ירענן לך את היום, והמצב רוח...

בהצלחה נשמה טובה!

אני סתם רזהפיקאר

בגלל זה קיבלתי פרופיל 45 .... חיים עם זה

אין לי בעיה עם תאבון אבל אני מאוד בררןקורא ממעמקים

יש מעט מאוד דברים שנחשבים מנה עיקרית שאני אסכים לאכול

אז לי יש את הבעיה ההפוכה,האקונה מאטטה:)

אני אוכלת בלי סוף, וכשאני בעצבות/כעס הגעתי למצבי קיצון מפחידים.
אבל אני יכולה להגיד לך  מה אני עושה ותנסי לקחת את זה למקום שלך.
קודם כל מזהה את הסיטואציה, "הי אני אוכלת יותר מידי"(במקרה שלך- "הי, אני לא אוכלת בכלל")
אחר כך מחליטה על גבול, (להגיד עד השעה הזו והזו אני אוכלת ככה וככה)
בודקת מה גרם לי לעצב ומעיפה אותו משם,
דואגת שיהיו אנשים שיעצרו אותי (במקרה שלך- יכריחו אותך, אפילו לשים תזכורות בפאלפון)
והכי הכי חשוב ויעיל לטווח הארוך- להבין עם עצמי שיש לי בעיה, שהצורת התנהלות היא לא תקינה וצריך לשנות אותה, להבין מאיפה זה נובע ולהפסיק את זה.
זה הכי קשה בעולם, תאמיני לי שאני יודעת, אבל זו עבודה מתמדת שאם לא נעשה אותה בסוף אנחנו נפגע בעצמו..

תנסי אפילו לעשות לך תפריט מסודר עם שעות ותעמדי בו..
ב"הצלחה ענקית!!

יפה... תודה נשמהבאמונה תמיד

באהבה ובהצלחה!האקונה מאטטה:)אחרונה
אני תקופה שלמה חייתי על שייק בריא ביום- זה היה נהדר.שפרינצא בוזגלו

כאשר אין לך חשק לאכול לפחות תכיני שייק עם פירות מלאי ויטמינים כדי שלא תתמוטטי.

חשוב שהגוף יקבל את מה שהוא צריך, אם תתני לו ויטמינים זה יכול להיות בסדר שלא תאכלי.

רק כדאי שתדעי שכאשר את לא אוכלת תקופה המטבוליזם שלך משתנה וברגע שתתחילי לאכול כרגיל שוב- פשוט תשמיני,

הסיבה היא שכאשר הגוף מתרגל לכמות קטנה של אוכל שמספקת לו את הוויטמינים שהוא זקוק להם, המיטוכונדריונים (חלק בתא שאחראי על חילוף החומרים והפקת אנרגיה) פשוט מתנוונים, ואז כשמכניסים כמות נורמאלית שוב- הוא פשוט מרגיש עומס וחילוף החומרים נהיה איטי וכאשר האנרגיה לא מופקת כראוי הפסולת לא מפונה כמו שצריך- ומשמינים.

איזה פדיחהסוורוס סנייפ

עד עכשיו חשבתי שאת בן🤣🤣🤣🤣

היי, נכנסתי לפה בטעות, אבל יש לי כמה דברים להגידרצה לאש
כל כמה זמן קורה לך שאת בקושי אוכלת?

קודם כל שתפי אנשים בסביבה שלך, עדיף מבוגרים, שישימו לב ומידי פעם ישאלו אותך מה איתך ואם אכלת

דבר שני תמצאי מה את כן מסוגלת לאכול כשאין תיאבון (אצלי למשל זה מלפפון)

חשוב מאוד שתאכלי
אם פעם בכמה זמן יוצא לדלג על ארוחה לא נורא
אבל שלושים שעות בלי אוכל זה מוגזם לגמרי ועלול להיות ממש ממש מסוכן

(אם יש לך משברים שגורמים לך לחוסר תיאבון כל כך משמעותי... הייתי שוקלת טיפול מקצועי)
הרבה...באמונה תמיד

ואני לא מצליחה לאכול גם נם שאני רוצה...

הדבר היחיד שלמדתי לעשות זה לספר למבוגרים שאני צמה, ולבקש עזרה, ואז יש מי שיגרום לי לאכול לפניי שזה יהיה ממש מסוכן.

אבל זה דרך נורא לא נחמדה.

אז כרגע אני מחפשת דרכים אחרות.

אם יש עיצות אשמח...

אז יקרה,רצה לאש
תפני לרופא משפחה ותגידי לו אתזה.תבקשי הפניה לפסיכולוג/עובד סוציאלי... אפשר להתחיל מהיועצת של בית הספר.
זה גם עלול להיות מאוד מאוד מסוכן,
ובעיקר זה מעיד על מצוקה משמעותית שאת חווה, אם קורה לך הרבה שאין תיאבון בגלל דברים שאת מרגישה/עוברת...
אני ממש חושבת שכדאי לפנות לטיפול

אפשר לשאול מי המבוגרים שאת מיידעת אותם?

ועוד משהו, בעצם כשאת מיידעת מבוגרים הם מצליחים לגרום לך לאכול. איך? זה משהו שאת יכולה אולי לעשות בעצמך, לגרום לעצמך לאכול באותה שיטה שהם גורמים לך לאכול?
מבין את הבעיה שלך....ג'נטלמן

אבל לי יש בעיה הפוכה... כשמשעמם לי אני אוכל... אל תדאגו אני לא שמן... אפילו רזה... אבל בכל זאת זה לא בריא לאכל הרבה... לכן כשבא לי לאכול אני חושב אם אני רעב או משועמם!!😅   בהצלחה לך!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך