מה אתם חושבים על בית ספר? בזבוז זמן או דבר טוב וחשוב?תגל הארץ
אני חושבת שיש ככ הרבה דברים שחשובים הרבה יותר מאשר ללמוד את מה שלומדים בבית ספר... פנימיה בכלל, אני רואה את זה כבזבוז זמן אחד גדול...
אני באמת חושבת שהזמן של בית הספר יכול להיות מנוצל הרבה הרבה יותר טוב...
תלוי איזה ביצפר...הכול לטובה!

ותלוי איזה בנאדם אתה...

וגם אם ישלך רעיון אחר , אפשרי לי אין

ממ הקורונה הראתה בדיוק ההפךאפרת????
כמה זה בזבוז זמן להיות כל הזמן בבית.... קצת לפתח את המוח זה מעולה
...באולפנה...

לגבי מה שאמרת על פניימיה, אני חושבת שזה מאוד בונה את הבן אדם, ומבגר אותו. 

ועוזר בהמון דברים! ולומדים לעריך את הבית, להתגעגע למשפחה.

יש דברים יותר טובים ויש פחות אבל סך הכול תחשבי איך זה לפתוחסודי ביותר

את החיים בלי זה

דבר טוב וחשובגלקסיה

אבל עם קצת שינויים הוא יכול להיות הרבה יותר טוב וחשוב.

בית ספר זה חובה לצערינו...Love the world
וגם הבגרויות הם חרטה אחת גדולה
אבל זה חובה, מה לעשות.
אז צריך לעשות הפרדה כזו, יש את הדברים שאת לומדת בבית ספר כי זה חובה, ואין לך איך להתפטר מזה.
ויש את הדברים שמעניינים אותך ואת אוהבת ורוצה להתפתח בהם, אותם את עושה בזמן הפנוי שלך.
ופנימיות הם דבר כייפי מאוד לדעתי. להיות עם חברה כל היום, אומנם זה תלוי באופי שלך אבל הרבה מאוד נהנים מזה.
ואיך לדעתך בית הספר יכול להיות מנוצל יותר?
👇תגל הארץ
דבר ראשון לדעתי לא צריך לחייב ללמוד מקצועות שלא רוצים...בבית ספר הקודם שלי היה לנו במערכת פיזיקה,כימיה וביולוגיה וכולם היו צריכים ללמוד את זה, זה לא היה בחירה... ואני לא ככ התחברתי לפיזיקה ולדעתי זה פשוט היה בזבוז השעות של פיזיקה כי לא באמת הבנתי את החומר ותכלס לא היה לי רצון גם להבין את החומר כי זה פשוט לא עניין אותי, וזה שעות מבוזבזות שבהם הייתי יכולה לעשות דברים פי אלף יותר חשובים...
ולגבי הפנימיה, זה באמת כיף שאני נמצאת כל הזמן עם חברות, ושבוע שעבר שהייתי 4 ימים באולפנה פיספסתי להכין קערות פסח למשפחות נזקקות,לנקות חצרות של קשישים ולארוז אוכל לנזקקים ומה שעשיתי בפנימיה באותו זמן היה כלום או לדבר עם חברות, שזה דבר טוב אבל הזמן הזה היה יכול להיות מנוצל להתנדבויות ודברים יותר טובים...
נהיה אצלנו בראש שאם היינו שם יכולנו להועיל יותרהכול לטובה!

למשל אם  אני לא הולכת לאולפנא ועוזרת נזקקים וזה... הייתי מרגישה שלא עזרתי מספיק למורה כי ממש קצת בנות הגיעו לכיתה וגם המורה ביקשה עזרה וכו...

שאנחנו מקבלים החלטה, אנחנו ציריכם ללכת איתה עד הסוף ולא הזמן לחושב אם הייתי עושה לא ככה וזה...

ואם היית באולפנא הועלת באולפנא בכול מוקם שאנחנו נמצאים אנחנו צריכים לנסות להועיל וגםאם זה לא נראה שזה מועיל , באמת אי אפשר לדעת

אני חושבת שהבית ספר מחנך לחייםאודך☺
לא תמיד בחיים עושים רק את מה שרוצים ולפעמים אפילו עושים דברים שאין כח אליהם או שבעיננו הם לא חשובים, ובבית הספר לומדים להשקיע גם בדברים האלה...
חשוב ללמודבן מכיראחרונה

רוב ההורים לא יכולים ללמד את הילדים שלהם (עובדים, חוסר ידע), לכן בית ספר זה חשוב מאד.

אם אינני טועה יש תקנה בגמרא שבכל יישוב יהיה מלמד לדברי תורה (כמובן שכיום גם ללמד מתמטיקה ושאר מדעים זה נצרך).

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך