דיון דומה למה שהולך בתוכי לעיתים קרובות:
-דיי! דיי כבר עם הצביעות הזאת! את טובה או לא? אם כן, אז די לחטוא ולהצדיק את עצמך כל הזמן! אם לא, תשלימי עם זה ואל תעבדי על עצמך!
-לא! לא נכון! אני טובה, וגם נופלת, למה זה סותר?? ואני ממש לא מצדיקה את החטאים שלי! אני בסה"כ מפרידה בין החטאים לביני באמת, אני זה לא הנפילות, אני זה השאיפות, הרצונות, אני זה הנשמה שבי!!
-מה את אומרת... את מקשקשת ואת יודעת את זה! מאד יפה המנטרות האלה אבל הן לא עובדות עלי, את יכולה להתכחש, תהני! אבל אם את מחפשת אמת אז תפסיקי לבלבל בשכל!
-טוב טוב שמענו אותך.. בינינו, אתה מנסה להפיל אותי, להוריד את הדבר האחרון שעוד יש לי והוא הרצון הטהור! אז דיי לבוא ככה במילים גבוהות!
-את מתחמקת נהדר!! את יודעת שהצדק איתי, תתעמתי עם זה! אי אפשר לומר 'אני רוצה, אני רוצה' וללכת, בתכלס, את לא עושה, ומילא זה היה חד פעמי, או אפילו אם היה קורה לך פעם בשבוע שאת נופלת במשהו, אבל בואי, על מי את עובדת? את לא מצליחה להחזיק מעמד אפילו שעה!
-אתה באמת לא מבין או שאתה עושה את עצמך? אתה לא רואה את ההבדל בין מישהו שרוצה ומשתדל(!) אבל נופל ומתאמץ לקום כמה שיותר מהר, לבין מישהו שאומר 'אני רוצה' ויותר מזה העניין לא מזיז לו??
- אהה אז את עכשיו אומרת שאת לא רק רוצה אלא גם משתדלת ומתאמצת וזה ממש בוער בך... אני ממש רואה את זה אצלך שתדעי לך! ועל זה נאמר: בחרי אצבע..
-טוב, אני לא מתכוונת להמשיך להגרר ככה, זה סתם מוריד אותי ומשיג את המטרה שלך. תהנה עם הציניות הזאת שלך, שיערב לך..
- ערב לי, בטח שערב לי! לפחות כמו שערב לך לעבוד על עצמך...
-וואי לפעמים אתה מעייף כל כך.. הלכתי לישון..
-אל תשכחי קריאת שמע!
-אין לי כחחח
-אממ.. טוב לא נורא, העיקר תתאמצי ותשתדלי ותירצי, זה כבר יחשב לך...
-דיי כבר איתךךךך