תקלטו!!!!!!!!!!!! תבינו!!!!!!!!!!!!!!!!!באמונה תמיד

הוא נזרק! שוב, ושוב... ושוב!  מוטח בעוצמות פעם לימין, ופעם לשמאל... ושוב! הוא מורם אל על, נוסק גבוה לשמיים, ושוב... כן. שוב. נופל! נזרק!!!

הוא מורם על ידי מאן דהוא, ותקווה קטנה עולה וצפה... אולי... אולי הפעם יגיע למקום בטוח... אולי עכשיו מישהו ירצה אותו באמת, בתור מי שהוא. עם השריטות, המכות, והשפשופים. עם הצלקות, והחסרונות. וכן, גם עם המעלות... ויש מעלות! הן קיימות! אבל קבורות עמוק עמוק... ולמצוא אותם עכשיו זה עבודה... ניתן לומר, אפילו עבודה קשה.

אותו אחד הרים אותו עליו והעיף עליו מבט. "העיף עליו מבט!" לא התבונן! לא הסתכל לעומק! רק זרק מבט קצר, שטחי. הוא הסתכל וראה את כל השריטות השפשופים והמכות. הסתכל ואמר "כזה... כזה אני ממש לא רוצה!"

ושוב, הרים אותו אל על וזרק בחוזקה למרחקים. ושוב הוא נפל, ועוד שריטה נצרבה בו. ושוב הוא נזרק, והוטח, ונחבל, והועף, ונשרט, ונסדק.

הרי זה מטרתו של כדור פינג פונג... לא??!??

אבל לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא כדור פינג פונג!! זה הלב שלי...!!!

נזרק, ומיטלטל, נשרט ונחבל,

נכון. זה מבלבל. כי הוא שותק, ונראה כדומם. אך כל זאת למראית עין בלבד.

הוא לא בוכה, כי עיניו יבשו מדמעות.

הוא לא צועק- כי פיו נאטם ע"י אחרים.

אבל במעמקים, הוא בוכה. הוא צורח. וצעקתו מהדהדת מקצה העולם ועד סופו.

אך כדי לשמוע אותה צריך לב. לב בשר. לב שומע.

כי זה לא משחק!!!!!!!!! זה הלב!!!!! הלב שלי... שמוטח, ונזרק, ומתרסק. שוב, ושוב, ושוב.

הצילוווווווווו!!!!!!! דייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד מתי????? כמה אפשר להיזרק ולהיטלטל??! בין אדם למשנהו, ובין מקום אחד, לאחר...

תקלטו!!!! תבינו!!!! זה לב! זה לא כדור משחק! זה הלב שלי!!!

אויייייייייייייייגלקסיה

הצלחת לרגש אותי בשלוש לפנות בוקר...

אין לי מה לייעץ לך... יש פה חכמים ונבונים יותר ממני... אבל... קבלי חיבוק חיבוק

תודה...באמונה תמיד

אם יש למישהו עידודים ו/עצות. או סתם מה להגיד על זה יתקבל בשמחה...

..משתדלת לשמוח
וואו כאב לי ממש לקרוא את זה!
אל תתני עוד לאף אחד לשחק עם הלב שלך!
חיבוק גדול נשמה❤
פה אם את צריכה משהו
אל תתני???????????באמונה תמיד

מי שואל אותי בכלל?

ברור ליימשתדלת לשמוח
לא חשבתי ששאלו אם אפשר לפגוע בך,
התכוונתי שתנסי להגן עליו כמה שאת יכולה.
הגנה מראש, לפני הפגיעה הבאה.
הלב שלך הוא לא משחק!לעבור את הנהר
הוא לא פינג פונג!
מה פתאום! אל תתני לאף אחד להתיח אותו בקרקע.
לשרוט אותו, לשפשף אל תתני לאלה שלא ראויים לגעת בו,
כי מי שראוי לקחת ולאהוב את הלב שלך הם אלו שגם יאמרו לך שבלב הזה המשופשף הזה, החבול המיוסר המוכה הוא גם זך נקי וטהור מפנים, הם יראו אותו מבעד לשכבות של הבוץ והליכלוך הם יאו את היהלום המלוטש ויפיפה הזה וירצו רק אותו.
אז יפה שלי. יהיה בסדר,תנסי לשרוד להרים את הראש מעל המים כי זה רק מה שאת מצליחה וזה בסדר, ואין לאף אחד לתלונות.
תשמרי את היהלום הזה אצלך שמור שמור. אל תתני לו לטבוע ביחד איתך, הוא יהיה הגלגל הצלה שלך ולבסוף גם יבואו אנשים ויראו את היצירה המושלמת הזו שנוצרה מתוך כאב וסבל וירצו לתת לה יד. יעזרו לה לצאת מהבוץ, ינקו אותה, ילטשו אותה ויעשו ממנה מלכה כמו שצריך היה להיות.

אז רק תחכי, רק עוד טיפה ואני מבטיחה לך שיהיה ללב החבול הזה טוב
אף אחד לא שואל אותי. מתנהגים בדיוק כמו לכדורבאמונה תמיד

בדיוק כמו שלכדור פינג פונג אין בחירה, גם לי אין.

לפחות לא בקטע הזה...

פה הטעות שלךלעבור את הנהר
גם לכדור הזה יש בחירה.
האם לתת את מיטב הגמישות שלו ולהישלח במהירות לצד השני,
או להרפות מעט ואומנם להישלח גם לצד השני אבל במהרות פחותה.
גמלך יש את הבחירה הזו ואם את חושבת שאין לך אותה תייצרי אותה! אל תתני לזה לשחק לבד בלי להתחשב בך
מרגש שולח חיבוק ענקסודי ביותר

עידוד ועוד עידוד ונחמה וכו' בעזרת ה'שמינייייייסט

כל החרפות והבזיונות שאנחנו סובלים בדור הזה עם כל הכשלונות (שזה גם סוג של ביזיון כשהמציאות מראה לך- אתה לא המלך כאן) והחוסר רגישות של אנשים מסביב זה בכלל לא שייך אלינו! לא מדברים אלינו בכלל הייתם מאמינים? זה בכלל לא קורה לנו אלא למעטפת החיצונית, לקליפה שלנו שנקראת אגו והבעיה הגדולה שלנו שאנחנו משייכים את עצמנו (העצם, העצמיות שלנו) אל הקליםה הזאת... אנחנו לא יודעים כמה שאנחנו נפלאים! אז נא לשמוח מאוד! אנחנו נשמות טהורות, קדושות, בנים אהובים של מלך מלכי המלכים, מישהו יכול לפגוע בנו? דרך משל- האם יפריע לי אם ג'וק יקלל או יעליב אותי מלמטה? לא ולא! אגב חשוב לזכור שגם מי שמעליב ופוגע- זה גם לא הוא אלא רק הקליפה החיצונית שלו אז במקום לכעוס, עדיף לרחם ולהתפלל עליו ולנסות לראות איך בכל זאת מופיעה הנשמה שלו בכל מיני נקודות קטנות וגם כמובן כדאי לשבת מידי פעם לראות איפה מופיעה הנשמה שלנו בנו, איפה בכל זאת טוב..

העיקר לשכוח מהעבר! ה' מחדש בטובו בכל יום תמיד מעשה בראשית ושוכח מכל העברות שלנו אז גם לנו מותר לשכוח מהעברות שלנו וק"ו מהעבירות של אנשים אחרים...

כתוב שזה הסוד של המשיח- התחדשות. "בני אתה אני היום ילדתיך."

המקור נמצא במאמר ו' בליקוטי מוהר"ן בעיקר ואם תעייני שם ותתפללי את התפילה על התורה (בליקוטי תפילות סימן ו') אז מובטחות ישועות..

בהצלחה!

הייתי מוסיפה בקטע היפה הזה, בשורה האחרונהשושיאדית

לב של מתבגר\ת....

הוא ימשיך לנוע ולנוד

בחיפוש אחר מרגוע...

עד שימצא אותו,

את החלק החסר שלו,

אז הוא יושלם

לנצח.

אה וגם...שושיאדית

וואוו...באמונה תמיד

אהבתי את התוספת.

וואו, איזה מטלטל...תות"ח!

ואכן, תמיד החיים שלנו לא יהיו מושלמים ותמיד יהיו בהם תהפוכות, לטוב ולרע, ואנחנו צריכים מצד אחד לפתח עמידות כלפי הדברים הללו ולהבין שהדברים האלו הם חלק מהחיים ולמרות הכאב הגדול אנחנו צריכים לאחות את השברים מחדש, ומצד שני לא לאבד את הרגש ולסתום אותו, אלא לקחת את הרגש הזה ולהתגבר, לקחת את הרגש הזה למקומות של בנייה ושל צמיחה מחדש, למקום של אנרגיות ושל עידוד ושמחה, ולפעם הבאה תנסי לקחת את הלב הזה שלך, ולנסות לשפצר אותו, לנסות לתת לו מנגנון דומה למה שכתבתי כמה שאת יכולה, להפוך אותו יותר עמיד לדברים כאלו ויותר יציב ולא שכל טלטלה תהפוך אותו ומצד שני לא לסתום אותו ולא להתייחס אליו, אלא להשאיר אותו ופשוט לקחת את האנרגיה הזאת למקומות טובים.
ואני אתן משל קטנטן: "לפעמים, כשאדם נמצא במצב לא טוב והלב שלו לא פועם כמו שצריך, צריך לשלח אנרגיה חשמלית, זרם חשמלי, הלם חשמלי כדי לעורר את הלב מחדש ולהחיות אותו, למרות שסתם ככה לא נחשמל מישהו וניתן לו הלם חשמלי, אך מכיוון שהגוף זקוק לכך, צריך לתת לו הלם חשמלי כדי להחיות את הלב. ומקווה שהבנת את הנמשל, אם לא אשמח להסביר.
ואכן, הרבה פעמים אנשים לא מסתכלים לעומקם של דברים, משום שהרבה יותר נוח להם לסדר הכל בתבניות, ככה הם לא צריכים להתאמץ בלשמור על פתיחוּת, אבל את לא צריכה להתרגש מהם, וצריך לדעת שאם את יודעת שאת כזו, את לא צריכה את האנשים המקובעים האלו שיגידו לך ויאספו את כדור הפינג פונג, הם לא ראויים לכך ואת צריכה לחפש מישהו שיודע באמת לראות לעומק, ושהוא ידע את החשיבות של אותו כדור פינג פונג. אל תתני להם לשחק בפינג פינג שלך. את חמישה כוכבים, רק מקצוענים ראויים לקבל את כדור הפינג פונג שלך.
בהצלחה רבה...!!

תודה. אפשר הסבר לנמשל? לא הבנתי מספיקבאמונה תמיד

כן, בשמחה...!!תות"ח!

הזרם החשמלי הוא בעצם התהפוכה בחיים שחווית, ההלם שחטפת, כמו ההלם החשמלי, אך הקב"ה יודע שאת צריכה את הכוחות הללו, את האנרגיה הזאת, כדי להשתפר ולהיות יותר טובה, יותר קרובה לקב"ה, ולכן הוא גלגל את זה. למרות שסתם כך הקב"ה מעדיף שפשוט נעבוד אותו ונשתפר, אך לפעמים אנחנו צריכים איזו כאפה מצלצלת, איזה הלם חשמלי, כדי להתעורר ולהשתנות.
את הכוחות הללו הקב"ה מצפה ממך שתקחי אותן לכוחות של חיים, שתתעוררי ולא תמשיכי איך שאת ותתעלמי מזה, אחרת גם סתם סבלת וגם הקב"ה אולי יאלץ עוד פעם לתת לך הלם חשמלי ח"ו, רק הפעם אולי אפילו עם יותר וט.
שנזכה להתקרב אליו יתברך מעצמינו ולא נצטרך אף טלטלות או "כאפות" כדי להתעורר ולשוב אליו בלב שלם...!!
מקווה שעכשיו היה מובן ובהצלחה...!!

הרבה הצלחה אחותנו!!!צ'יקטנה...אחרונה
אתן עצה קטנה ועידוד קטן.
אני גרוע בהתנסחויות, אז מקווה שלא יצא מסורבל מידי ושכן יצא מובן. ובעיקר מקווה שיצא מועיל.

א. אל תתלי תקוות סתם ככה. על כל אחד שבא להריםמאת הכדור-הלב- תסתכלי טוב טוב ותבחני כמה שאת רק יכולה עד כמה הכוונות שלו טובות וכנות.

יש כאלו שלא באמת באים לדאוג למי שמולם, לעודד אותו, או למצוא בו את הטוב שבו. וכדאי להבדיל בינם לבין אלו שרוצים לדאוג לך. אלו שרוצים את הלב שלך, או שרוצים לעזור ללב שלך..

כשבוחנים טוב, ונותנים אמון ותולים תקווה רק במי שיש למה לתלות תקווה- זה כבר יותר פשוט.

וההוא השני? בסדר, אז הוא לא מצא את הטוב. אז הוא ראה רק את השריטות. ואז מה? הוא ניסה לראות משהו מעבר? לא. אז ברור שהוא לא ימצא!
את יודעת ותמשיכי לדעת על עצמך שיש בך כל כך הרבה..

ב. מי שרואה רק את השריטות- כנראה שלא ראוי. וממילא אין מה להיפגע, ואין צורך לבחון לפיו..

הרבה הצלחה!!! מחכים לניצחונך...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך