מכירים את זה שאתם מגיעים לכותלאפרת????
אחרי מלא זמן שחיכיתם לבוא ולפרוקק הכל, ואז אתם עומדים והלב יבש. אפס. כלום. שום דמעה, שום רגש.... זה כזה מתסכל.... ואחר כך יש תחושת כעס עצמי, על שהגעתי עד הרגע ובסוף לא עשיתי משהו ממשי... תופעה מוכרת או שזו רק אני?
כן.. 😔אמרלד
וואו, לגמרי מזדהה...תות"ח!

ולצערי לא רק באופן ספציפי בכותל, אלא באופן כללי...
ה', פתח לנו את שערי הלב...!!!
אבל ב"ה, בפורים מישהו צדיק מאוד שקיבלתי ממנו ברכה אישית ניחם אותי, אם כי זה תלוי בי...

אפשר לשאול מה הניחום?אפרת????
אם זה באופן כללי ולא ספציפית עליך...
אכן, אשמח לענות באופן כללי...תות"ח!

ולא אפרט כמובן מה הוא אמר באופן אישי...
אבל אוף, אני מתלבט אם לכתוב כי יכול להיות שהדברים טובים לשמיעה רק למי שבמצב x ולאחרים זה יכול להזיק...
אבל בכל זאת אכתוב...
ב"ה זכיתי והיו לי כמה שנים של פתיחוּת לב, תמיד הייתי מתרגש בשירי נשמה והייתי בוכה בהם, והייתי גם יכול לבכות בתפילה די בקלות, בקיצור, מתנת שמיים עצומה...!!! (בנות, איזה כיף לכן...)
ואז, אחרי שעברתי ישיבה, משום שהישיבה לא מילאה את רצוני ואת סיפוקי מבחינת הלימוד וכו'...(יש כאלו שיתאים להם ללמוד שם, אני פחות, למרות שהייתי שם המון שנים...) עברתי לישיבה ושם היה הרבה יותר עמל תורה, הרבה יותר זמן לשבת עם סטנדר וגמרא ופשוט ללמוד, וזה לימד אותי מלא על עמל תורה ועל כמה בישיבה הקודמת הייתי "באורות" לפעמים והכל, אך הבנייה האמיתית היא ע"י עמל ויגיעה. ופתאום, הקב"ה לקח את המתנה. כנראה שזה היה מתאים כדי שאדע ללמוד למרות הקושי ולא אלמד רק מכיוון שאני באורות וכו'...אבל עדיין ממש חסר לי הדבר הזה, וזה ממש כמו לקחת ילד קטן ללונה פארק, לתת לו לעלות על הרכבת הרים, ואז ישר, לפני שהוא הספיק בכלל לבדוק את שאר המתקנים לקחת אותו משם. ואני מנסה להתפלל לקב"ה שיפתח את ליבי וייתן לי את המתנה חזרה...
ואז, פשוט באתי אליו בפורים ופרצתי בבכי ושאלתי אותו: "אבל מה עם הלב? מה עם הלב?" והוא אמר לי שקודם כל צריך לבנות את הלימוד תורה בעמל וביגיעה, בייסורים קשים, אבל בסוף מובטח לי גם הלב. ואחרי הברכה הזאת נוחמתי סוף סוף, אחרי כ"כ הרבה זמן שלא ידעתי אם אחרי כל ההשקעה שלי וכל הייסורים שלי בסופו של דבר אקבל את המתנה חזרה. נכון, ברור שזו לא המטרה ולא בגלל זה לומדים תורה, אך זה דבר עצום שפשוט כ"כ חסר והנפש כ"כ משתוקקת אליו, מתי כבר אגיע לזה...?!
בעז"ה מקווה במהרה...
נ.ב. המצב והמקרה הזה הם די אינדבדיאולים וספציפיים, אז קחו בערבון מוגבל את הדברים ובאמת די התפדחתי לכתוב את זה, אבל לא רציתי לבאס אז כתבתי...

קודם כלאפרת????
תודה רבה ששיתפת, מעריכה מאוד....
דבר שני באמת מה שאתה אומר יותר קשור לבנים כי לנו אין לימוד תורה אבל זה מלמד באופן כללי שצריך להשיג את המטרות שלנו בכל ההשתדלות והמאמץ ואחר כך יגיע גם הלב...
שוב, תודה רבה!
בשמחה...!!תות"ח!

היה די קשה לשתף את זה, האמת...
כן, צודקת...
אכן, אכן...
בשמחה רבה...!!!
נ.ב. שוב, כמו שאמרתי, ממש כיף לכן, בנות, שדמעתכן מצויה, תדעו לכן שזו מתנה משמים, תעריכו...

...לראות בטוב
וואי, האמת שחיזקת ממש..

תודה לך על זה..(:
בשמחה...!!תות"ח!

וואו, אחרי התגובות על דבריי דווקא שמחתי שבסופו של דבר שיתפתי...
תודה לכולכם על כך...!!

יכול לקרות לי מצב של יבשות נפשיתקורא ממעמקים

אבל בעיקרון אני יכול לייצר דמעה שזה מתחיל תהליך שלם של פתיחה

אני שונאת להרגיש שאני צריכה לייצר דמעהאפרת????
נראה לי מאולץ ולא אמיתי
לא חושב שהעובדה שזה מאולץ בהכרח אומרת שזה גם לא אמיתיקורא ממעמקים

זה קורה לי תמידדדגלקסיה

אבל בדרך כלל תוך כמה דקות זה נפתח.

ואם לא - אז לא נורא... אני אומרת קצת תהילים וזהו.

מוכרת...אודך☺
אני מזדהה אבל ממקום אחר..
לכל החברות שלי יש איזה צדיק שכשהן נוסעות לקבר שלו הם בוכות והן ממש מחוברות אליו וכו... ורק אני מרגישה מנותקת,וכל פעם מחדש שאני נוסעת לצדיק אני מקווה אולי זה הצדיק שייפתח לי את הלב, אולי פה אני אבכה ואפרוק הכל? אפעס..
היי יש לי חידוש- יובש זה מצב נפלאשמינייייייסט

כיוון שאם לוקחים אותו בלי טיפת ייאוש אז הוא מחדש את הגעגועים בכפלי כפליים..

העצה למצב הזה היא אך ורק שמחה! כיוון שאם ה' לקח את הדמעות- כנראה שזו לא העבודה עכשיו! נכון שרוצים להרגיש געגוע ולתת מקום לכאב, אבל לפעמים ה' ממש איתנו ואז מי שבוכה פשוט מתעלם מזה שאין שום חסרון בעולם כלל כיוון שה' מלא כל הארץ כבודו ואין שום רע בעולם רק כולו טוב...

רק שיש דמיונות. אז אם אפשר להתגעגע ולבכות- מצוין, ככה מתחברים לצער השכינה. ואם אי אפשר וכל החסרונות רק מביאים לעצבות אז העבודה היא התחזקות בשמחה ויציאה מדמיונות שוא.

עצה לשמחה- ריקודים. אחרי 5 דקות קשה להישאר עצוב.. 

בהצלחה

אני לא מאמינה!! כתבת תגובה בלי המילה רבינו אפילו לא פעם אחת!אודך☺
כפייםםםקורא ממעמקיםאחרונה

לפעמים...שושיאדית

כל הדרך מתרגשים שסוף סוף מגיעים למקום הקדוש הזה, ולפעמים, מרוב רגשות, כששעת האמת מגיעה... את בעצם באה ומרוב שבא לך לתת את כל כולך אז אין איך להתבטא...

אבל זה רק לפעמים...

ברב המקרים אני מוצאת את זה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך