...Love the world
ההבנה הזו שבתכלס את מתה לבכות אבל אם עכשיו יראו את הדמעות זה רק יסבך את המצב
|חונק לי בגרון|
למה תמיד אני מרגישה מפורקת? ערה עד שעות לא שעות ואז קמה הפוכה? למה אין לי שליטה על החיים שלי? למה כל רגע מישהו בא ומטריד אותי? למה אני לא חיה את חיי כמו שאני רוצה? למה מרגיש שרוח התקווה נטשה את העולם? למה יש אכזבות? למה נוצר הכאב? למה מרגיש שהכול שקר? למה קיים רגש? למה קיימים מחסומים? למה יש מוסכמות? למה אני לא יכולה לבעוט בהכל לעזאל ולברוח? למה אני חשובה לאנשים? למה חנוק לי בגרון ואני מתה לבכות ואני לא יכולה כי זה רק יסבך את המצב?
זה סתם פריקה או שאלה באמת?אנא אערף

אולי מרגיש שרוח התקווה עזבה את העולם אבל זה דמיון!!שמינייייייסט

נא להתחבר למקווה הגדול שכבר הרבה זכו לטבול בו, לנהר המטהר מכל מיני עצבויות, דכאונות, שאלות וכפירות, לנחל הנובע רבי נחמן מברסלב. אם תסכימי לו לטהר אותך, אין גבול לישועות. אין שום ייאוש בעולם כלל! שום ייאוש הכוונה היא כל סוגי ייאוש אינם! אז אם אנחנו מרגישים קצת מיואשים כנראה אנחנו חיים בסרט רע..

נא לצאת מהסרט! איך יוצאים? ריקודים. "כי בשמחה תצאו". ציות לרבי בתמימות- הוא אמר שאין ייאוש, אני מרגיש שיש ייאוש, אבל הרבי גם מבין אותי ושאל- איך יוצאים מהדמיון כאילו יש ייאוש? ריקודים. לשנן שוב ושוב- אין שום ייאוש בעולם כלל עד שייכנס ללב. עד שנחיה את זה שאבאל'ה שבשמיים אוהב אותנו אהבה שאין לה גבול כלל ולא משנה מה נעשה אי אפשר להתחמק מהחיבוק המתוק הזה...

למצב ספציפי אשמח לחבר אותך למאמר בליקוטי מוהר"ן שמדבר במיוחד על הנקודה הזאת, למרות שכולם טובים לכל דבר יש דברים יותר מפורשים...

בהצלחה רבה! ה' אוהב אותך! אם תתרכזי בזה, מה את עוד צריכה בחיים?

תוציאי את זה אל תלחמי בזהלהגדיל תורהאחרונה
הכוונה לבכי

אחר כך תרגישי יותר טוב

גם אם לא, אל תלחמי עכשיו במחשבות ובלבולים, אי אפשר להילחם בכל החזיתות. חכי שיירגע מעט

עוד תוכלי לחשוב בראש נקי יותר
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך