אז אחרי שלא היינו אצל חמותי מחנוכה נסענו לחג (הם חלו בקורונה, סגרים, ההריון הלא משעמם שלי..)
אני מאד אוהבת אותם ואוהבת לבוא לשם, אבל הפעם חששתי קצת בגלל הקושי שלי בהריון ובגלל שזה פסח. בעלי אמר שיזכיר לאמא שלו על הסימפיזיוליזיס ואני איכשהו נרגעתי
בשבת- חג היה נחמד פחות או יותר
אבל אתמול היה פשוט זוועה. בזכות הסימפיזיוליזיס הנחמד שלי כמעט לא הצלחתי לשבת או לעמוד, רק עם עזרה של בעלי ואחיזה בקירות הצלחתי להיעמד וללכת, וגם זה רק לשירותים שהיו מטר מהחדר. מתישהו שיצאתי לשירותים בהליכה המדדה שלי חמותי ירדה במדרגות וראתה אותי צולעת להנאתי ונאחזת בכל דבר שלא זז ושאלה עם הכל בסדר. ובדיוק חמי בא מהצד השני עם פנים מבוהלות ואני כזה 'כן זה קורה לי לפעמים'🙈
אה, והיה עוד קטע עם הגיסים שביקרו ולא הבינו למה אני לא קמה מהמיטה ובעלי המתוק התבייש לספר ליד כולם (שהרוב יודעים כמובן) שאני בהריון, למרות שתכננו כבר לספר להם, ורק אמר שאני לא מרגישה טוב. ואז אחרי שהם הלכו הבנתי שהם נעלבו והתחלנו בסבב הודעות התנצלות וסיפרנו על ההריון.
ובלילה היו מלא כאבים מוזרים, והתלבטנו אם צריך מיון ובסוף ויתרנו (במיוחד עם העובדה שאין בעיר שלהם) ואיכשהו נרדמתי.
היום בבוקר הרגשתי יותר טוב ויכולתי קצת ללכת, ורק חיכיתי לרגע שהם יחזירו אותנו הביתה ואני אוכל להיות במיטה שלי. יצאנו בערב, וזו נסיעה עם הרבה עליות וירידות וחמי נהג במהירות. באיזשהו שלב נהייתה לי בחילה מטורפת, ביקשתי מבעלי שיעצרו בצד. חמי עוד לא הספיק להגיע לשוליים ואני הקאתי! באוטו ששל חמי וחמותי! שהם ניקו לפסח! פשוט התפדחתי. וזו ההקאה הראשונה שלי בהריון, אני בחיים לא מקיאה.
בקיצור, אני עכשיו מרגישה מפודחת- מפודחת- מפודחת
וגם עם קצת רגשות אשמה (שאני יודעת שלא אמורים להיות לי) על זה שכמעט לא עזרתי לחמותי בחג
אה, והבטחתי לבעלי שהפעם הבאה שניסע תהיה בסוכות ואם בא להם לראות אותנו קודם שיבואו בשמחה לבקר בבית הנחמד שלנו
זהוו פרקתי
ואם יש מישהי שזיהתה אותי🤦♀️ שתכתוב לי

העיקר שיהיה בבריאות ובשמחה