סתם משתףקולמוס הנפש.

עמדתי, באיזה מקום בצפון.. יש שם נוף ממש יפה, אבל זה לא איזה מקום תצפית, סתם רחוב, שעוברים אנשים, ותוך כדי יש גם נוף מדהים..

אז פשוט עצרתי, והרהרתי 10 דקות מול הנוף, עם אם פי וניגונים..

ושמתי לב למשהו, עצוב\מעצבן, עברו אנשים, וכולם שולחים לרגע מבט קצר כזה, כאילו ''אתה עומד בלי לעשות כלום''? כולם ממהרים, כולם רצים, ומשהו שעומד רגע אחד ומסתכל על מה שה' ברא, זה משהו מוזררר.....

והרגשתי צורך מוזר כזה, כשאנשים עוברים, להתעסק בטלפון או משהו כזה, ''מה, אני בטלן? מה זה להסתכל על הנוף?''

אבל זה מעצבן, כי זה לא צריך להיות ככה! 

משהו הבין מה התכוונתי, או שכתבתי מבולבל מדי?

הבנתי, זה חלק מהחיים היום שאנשים רוצים הכול מהר ועכשיומתנחל בראבק

ןזה גם גורם לנהיגה לא אחראית בכביש

...כתום עולה????
מכירה, ואתה ממש צודק...
זה ניהיה מוזר כבר לעמוד ופשוט לנשום..
אואהצחוקיםםם

נראה שהם היו האנשים הלא נכונים בזמן הלא נכון בטוח שיש הרבה אחרים שפשוט היו מצטרפים להסתכל

וואו, וואו...תות"ח!

באמת כיום, כשכולנו במירוץ החיים האינסופי, חסר לנו קצת לפעמים לעצור, לצאת מהגלגל אוגרים, וללכת ולהתבונן ולחשוב. ומי שעושה את זה נחשב כמוזר. וכמו שפרעה אמר: "נרפים הם נרפים...:תכבד העבודה על הנערים ויעשו בה ואל ישעו בדברי שקר", שבעצם פרעה נתן לבני ישראל כל הזמן לעבוד ולא היה להם זמן אפילו לחשוב על מרד או על רצונות או עצמאות.
וכיום, למרות שיש לנו שפע גדול הרבה יותר מפעם, היום יש מירוץ בלתי נגמר אחר הכבוד, הכסף, ריצוּי החברה וכו'..ואנשים שכחו להיות הם, לעצור ממירוץ החיים המטורף הזה ולחשוב קצת, להתבונן קצת.
פעם הכל היה יותר פשוט, לא היו דברים מטורפים ואיכות החיים הייתה הרבה יותר קטנה והחיים היו הרבה יותר פשוטים וקשים. כיום יש טכנולוגיה ויש הרבה דברים שנתנו לאדם אפשרות לא לעבוד כל היום כמו פעם בשביל שיהיה לו מה לאכול ומה לשתות. אבל למרות זאת, או יותר נכון דווקא בגלל זה, אנשים עובדים קשה כל היום בשביל תענוגות החיים, כי רמת החיים והאפשרות לפינוקים וכו'...עלתה עשרות מונים, אך לפעמים אפשר להסתפק במה שיש ולהשקיע את הזמן בדברים החשובים באמת, ולא חלילה שנגיע לעולם הבא בלי כלום ביד.
יישר כוח לך...!!
שנזכה...!!

ואוו באמת שלי קרה ובאמת אנשים הצטרפו עלי חח זה היה ממש מצחיקהכול לטובה!

תות"ח!

חזקקק...!!!

נראלי הם חשבו שיש שם משהו מענין... וחיפשו לראות חחחהכול לטובה!

כן, הגיוני, חחחח...תות"ח!

להשפעה חברתית יש כוח מאוד חזק, הגיוני מאוד...
לפחות במקרה הזה ההשפעה היא חיובית...

מזדההאודך☺
יש קטע כזה שכשאני סתם יושבת וחושבת לעצמי אנשים לא מבינים מה נסגר איתי אז פיתחתי שיטה- אם אני יושבת בלי לעשות כלום ועובר מישו אז לעשות כאילו אני מתעסקת בטלפון... עצוב שזאת המציאות...
מזדהה בטרוף עד כדי כך שזה מעצבן900

אני פעם הייתי עושה ככההכול לטובה!אחרונה

אבל עכשיו מה אכפת לי... 

שיראו שאני לא עושה כולם..

אתמול הייתי בירושלים ועכשיו שאני חושבת עלזה היה בתחנה אני זקנה אחת ונערה ואף אחת לא הייתה בפלאפון!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך