בנים, מעריכות אתכם!!למען שמו באהבה.

תמיד אומרים שההתמודדות של הבנות קשה בצניעות, אבל תכלס שלכם הרבה יותר קשה!!

אז גם אם זה לא נראה ככה, אנחנו באמת מעריכות אתכם! אשריכם!

קבלו ח"חחיוך

תודה רבה...!!!תות"ח!

ותודה באמת על הרצון הטוב ועל החיזוק, מעריך מאוד...!!!
אבל, המלצה שלי היא לא לנסות להשוות בין הנסיונות, זה סתם לא מועיל ולא נותן כלום, כל אחד שיתמודד עם מה שהבורא נתן לו בלי לנסות להשוות...
זה כמו שעכשיו אני אתחיל להשוות בין כמה כסף קיבלתי משמיים וכמה מתנות לכמה כסף ומתנות השני קיבל משמיים, אנחנו לא צריכים להתעסק בחשבונות שמיים, שכל אחד יהיה אחראי לעצמו וימלא את תפקידו כראוי באופן הטוב ביותר שהוא יכול...
ואכן, כפי שראיתי, לא היה עניין פה להשוות, אלא רק לחזק, ולכן תודה רבה ויישר כוח...!!
(אגב, מה זה ח"ח...?)
ואכן, באמת לפעמים קשה ונראה שאין התחשבות, שהרי הנסיון שלנו, הבנים, יהיה יותר קשה אם אתן, הבנות, לא יעמדו בנסיונן ויחשפו את עצמן, וכיום עם כל עידן הפרסומות ושלטי החוץ והאינטרנט באמת ממש קשה להתנהל ככה, זה מאוד קשה, ובאמת כיף ומרגש לשמוע את הדברים...!! (זו לא הסיבה היחידה שבת צריכה להתלבש צנוע, כמובן, רק אמרתי לגבי העניין הזה....)
בקיצור, תודה רבה...!!
ויישר כוח לכן גם...!!

צודק, אין עניין להשוות.למען שמו באהבה.

סתם דיברתי עם חברה לפני כמה זמן, שבשיח זה הרבה יותר על הצניעות ושלבנות קשה, כאילו שלבנים אין כלום. וכל בת שמתלבשת בצניעות זה וואו ולהעריך, והקושי של הבנים ממש לא עולה בשיח..

אבל באמת, לא צריך להשוות.. 

ח"ח = חיזוק חיובי

לגבי ההתחשבות, אתה באמת צודק, אבל מה נעשה שאנחנו לא שולטות בפרסומות והאינטרנט.. מה גם, שגם קשה לנו.. לפחות אני יכולה להגיד שאנחנו משתדלותקורץ 

וחלק מזה, (מדברת על עצמי בלבד) נעשה בניסיון להקל עליכם..

נ"ב, ברור שזה לא סיבה, אבל אני יודעת על עצמי ועל עוד בנות, שכשאני אחפש חתן אני ארצה מישהו ששומר על עצמו, אז בסוף יש תגמולקורץ מישהו ששומר על עצמו, זה מראה על הכח רצון שלו והוא הרבה יותר מוערך, למרות שאנחנו לא מבינות עד הסוף את הקושי.. 

(יצא לי קצת מבולגן הקטע האחרון, אבל אני מקווה שהובנתי).

(ולמרות שאמרתי שלא עולה בשיח, בהחלט בנות מעריכות אתכם)

תות"ח!

כתבת נפלא...!!
שמח לשמוע...!!

חתן ששמר על עצמו - נדירנייק10
לא רוצה לנפץ פה מיתוסים או תמימויות אבל בציבור שלנו מדברים על 90% שכבר לא ממש שומרים על עצמם.
זה לא חברה שוייתרו, זה חברה שנפלו ואני רוצה להאמין שממשיכים לנסות ולשמור על עצמם.
זה קשה בטירוף,
מניסיון ומדיבור עמוק עם הרבה חברים, מי שנשמר ונקי מזה לגמרי זה מאוד נדיר.
אבל העניין זה לקוםכוח חיובי

מה זה משנה מה האדם עשה פעם 

אם הוא חזר בתשובה שלימה וחזר בתשובה 

( "במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדין" )

חחחגלקסיה

בשם מי את כותבת?

למען שמו באהבה.

אני לא יכולה לכתוב בשם אחרים, אז אני כותבת בשם עצמי. אבל אני יודעת ומכירה בנות שיתחברו ויסכימו איתי, ומקווה שגם בנות הפורוםקורץ

חחחחגלקסיה

בסדר, אני מסכימה

מצטרפת להערכה שלך...אפרת????
לא הייתי רוצה להיות גבר בדורנו...😐
תודה רבה...!!תות"ח!

משמח לשמוע...!!
ואכן, אמנם זה הרבה יותר נסיון בדורינו, אך דווקא מי שמצליח להתגבר ולהחזיק חזק בלי ליפול, הוא יוצא הרבה יותר מחושל מזה והרבה יותר חזק...!!!
ברור שמלכתחילה אם תהיה אפשרות אני לא ארצה נסיונות, אבל כנראה הקב"ה ראה לנכון לעשות זאת, ואני, באופן אישי, יצאתי מאוד מחוזק מהנסיונות הללו...!!!
תחשבי על זה, בדור של פעם היה קל מאוד, אך מי שלא נפגש עם הנגיף לא מפתח נוגדנים ולא מתחסן אליו, כמובן שעדיף לא להידבק ואסור לקחת את הסיכון מלכתחילה, אך בדיעבד למי שנדבק יש יתרון שהוא מחוסן...
וכמובן, אפשר מלכתחילה לקחת את החיסון-התורה הקדושה, ולהיות מחוסן בלי להידבק, זה הכי טוב, אבל גם עד שאתה מקבל את מנות החיסון אתה לא מחוסן ויש לך סיכון להידבק, וגם החיסון רק מעלה את האחוזים לגבוהים מאוד לא להידבק, אך יש אחוזים קטנים שגם אחרי שלקחו חיסון נדבקו...
וואו, אחד המשלים הכי ארוכים נראה לי שיצרתי, מקווה שהבנתם את הנמשל...😅
בקיצור, אני שמח מאוד בהיותי בן ואני אכן שמח וכל בוקר משתדל לברך בכוונה "שלא עשני אִשה", כי אני שמח שהקב"ה נתן לי את הזכות בלימוד התורה הקדושה, מתנה מאין כמוה...!!!
וב"ה שהקב"ה שולח לי כוחות עצומים, בלעדיו לא הייתי יכול כלום...

נראלי שהבנתי את הנמשל חחאפרת????
ודוקא מבחינת לימוד תורה אני מקנאה בגברים... אומרים שאין הנאה גדולה מכשאתה מצליח לפתור סוגיה... זו חוויה שאנחנו הבנות לעולם לא נחווה.... אז תעריכו את מה שיש לכם.... אבל מבחינת נסיונות, עם כל זה שאומרים שלא צריך להשוות, בתור בת אני מרשה לעצמי לומר שבעייני אצל הגברים זה יותר קשה....
יופי...תות"ח!

חחחח....
אכן, אכן...
נכון, צודקת, צריך להעריך את זה...!!!
כן, יש בזה משהו...
אבל שוב, כמו שכתבתי כבר בשרשור אחר, הרבה פעמים כשהדרך יותר ארוכה יותר קל להיכנס לראבק ולגמור אותה מאשר אם הדרך קצרה ואז יש יותר חלישות הדעת...
ואם הבנת גם את המשל הזה, סחטיין...
אני פשוט בזמן האחרון משתמש בהמון משלים, לא יודע למה, אבל נדלקתי על זה...😎

אני גם מקנאה בבנים...אודך☺
תעריכו את זה שאתם יכולים לשיר ברחוב וללכת במקומות חשוכים בלי לפחד..
חחחח לשיר ברחובאפרת????
גם לבנים היום יש מה לפחד....😤 אבל אין ספק שלבנות הכי מפחיד...
בהחלט!אודך☺
לא, אין לנו מה לפחד...תות"ח!

לפחות לי אין...
"אשרי אדם מפחד תמיד"-ההוא בדברי תורה כתיב.
אני מפחד רק מקודשא בריך הוא...!!
ומתכוון לכל מילה...
ולשיר ברחוב...
אמממ...
מפתה, אבל לא, אני אוותר...

אממ..צ'יקטנה...
גם אין קושי יותר גדול מעד שאתה מצליח לפתור את הסוגיה..
אם אתה עקשן אמיתי- תגיע בסוף להנאה. אבל קל להישבר באמצע..
טוב לא באמת יודעת איך זה הולךאפרת????
בהצלחה בנים! חח
אה, ותודה!צ'יקטנה...
מעריכים את ההרכה שלכן!
אכן, אתה צודק..תות"ח!

אבל זו מתנה, אתה יכול להשקיע זמן ומאמץ בלפתוח את הקשר המסובך שהקב"ה את המתנה ואתה יכול שלא, זו בחירה שלך...
"אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה היו משתגעים ומתלהטים אחריה ולא יחשב בעיניהם כסף וזהב למאומה כי התורה כוללת כל הטובות שבעולם"
זכינו...!!!

השאלה רק..צ'יקטנה...
אז למה אנחנו לא מרגישים??🤨
....תות"ח!

אה, זו שאלה טובה...
כתוב "ברכות לב: א"ר אלעזר מיום שחרב בית המקדש נפסקה חומת ברזל בין ישראל לאביהם שבשמים שנאמר: ואתה קח לך מחבת ברזל ונתת אותה קיר ברזל בינך ובין העיר.

ואמר ר' אלעזר מיום שחרב בית המקדש ננעלו שערי תפילה, שנאמר: גם כי אזעק ואשוע שתם תפילתי. לאמר, מיום שחרב בית המקדש לא רק שאי אפשר להביא קרבנות שיכפרו עלינו אלא גם התפילה שהיתה מופנית אל רבש"ע דרך בית המקדש אינה מתקבלת. ננעלו שערי תפילה."
והנה עוד מקורות שמשם לקחתי את זה:
https://www.yeshiva.org.il/midrash/16854

בקיצור, כיום אין לנו כבר דרגת נבואה, ואין לנו קשר ישיר עם ריבונו של עולם.
פעם, אדם היה הולך לבית המקדש, היה מרגיש את נוכחות הקב"ה, ותפילתו הייתה "דוך", ישר לריבונו של עולם. זה היה עצום...!!! הבעיה היחידה שנוצרה מזה שאנשים התרגלו אפילו לזה, והקריבו עולות כדי לכפר על מעשיהם מבלי להתחרט ובלי באמת להתקרב לריבונו של עולם, ולכן הקב"ה נאלץ לעזוב את הבית, כבר פעמיים.
פעם היית הולך לנביא והיית שואל אותו שאלות אישיות: "מה הדרך שלך בעבודת השם? עם מי אתה צריך להתחתן? מה התפקיד שלך פה בעולם..? וכו'..." ועל כל השאלות האלו היית מקבל מענה, ברוב המקרים. זה פשוט הזוי...!! אתה יכול לשאול את ריבונו של עולם והוא עונה לך ע"י הנביא...!!
וכיום, כשאין לנו את בית הבחירה, שאין לנו קשר ישיר עם ריבונו של עולם, אנחנו לא מרגישים את נוכחותו באופן גלוי, וקשה מאוד להתחבר...
אך הקב"ה בכוונה עשה את ההסתר הזה, הוא לא רצה שנהיה כמו ילדים קטנים ורק כשהוא עושה לנו ניסים ואותות ומופתים ומתגלה בידו החזקה וזרועו הנטויה אנחנו מאמינים בו, הוא רוצה שנאמין בו גם כשהוא נעלם, גם כשיש דעות כפרניות, גם כשיש אפשרות לעצום עיניים ולא לראות את הנוכחות הא-לוקית בעולם, ושלא בגלל זה שאנחנו רואים אותו רק אז נתפלל אליו..
כי כאשר הנוכחות הא-לוקית מורגשת, ורואים וחשים אותו, לא תהיה לנו בחירה אמיתית ושלימה להאמין בקב"ה, וכמו שכתוב: "כפה עליהם הר כגיגית" ואחד מהפירושים אומר שהראה להם שבעה רקיעים ונגלה עליהם ומכיוון שהם ראו את הקב"ה, בעצם ניטלה מהם כוח הבחירה אם להאמין בו או לא, והם "ידעו" את ה', לא הייתה להם בחירה בכלל בעניין הזה. הקב"ה נתן לנו פעם אחת את החוויה הזאת של מעמד הר סיני, עשה לנו במצרים את המכות למצרים, והוא מצפה שזה יספיק לנו, ולא כל פעם לעשות אותות ומופתים.
אבל, אחרי שבעז"ה נעבור את הקומה הזאת, החשובה בהחלט, נוכל כעם להגיע לדרגה של "ומי יתן כל עם ה' נביאים כי יתן ה' את רוחו עליהם" ושהקב"ה יתגלה עלינו במלוא עוזו ו"ראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך".
ושנזכה שהקב"ה ימול את ערלת לבבינו, בבחינת: "וּמָל ה' אֱ-לֹקיךָ אֶת לְבָבְךָ וְאֶת לְבַב זַרְעֶךָ לְאַהֲבָה אֶת ה' אֱ-לֹקיךָ בְּכָל לְבָבְךָ וּבְכָל נַפְשְׁךָ לְמַעַן חַיֶּיךָ."
שנזכה...!!
@נשמה כללית

מעריכה מאד אבל לא מוצאת מקום להשוואה.שפרינצא בוזגלו

איזה חיה בסרטאודך☺
כל אחד מקבל את ההתמודדות שמתאימה לו בלי קשר בנים בנות
מצטרפת לעידוד.שושיאדית

אבל כל מין וכבודו העומד לו.

זה לא הופך התמודדויות של בנות לפחות קשות.

כל אחת וההתמודדות שלה, ברמה שלה והכבוד המגיע לה.

לא הוגן להכליל או להבדיל בין המינים מהבחינה הזאת.

הדיון גולש למקומות שלא מתאים לדיון בנוג"ה. אני נועלתחצילושאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך