כשהייתי קטנה אמא שלי נפטרה ואבא שלי התחתן מחדש לאישה שהם הביאו עוד כמה ילדים שהם אחים שלי.
כל השנים שהייתי בבית היא התייחסה אלי בצורה מגעילה והפלתה אותי מהילדים שלה זלזלה בי והורידה לי את כל הביטחון וזה גרם לי לשנוא את החיים שלי ואת עצמי. ועשיתי ב"ה עבודה של שנים עד שהצלחתי לצאת מזה והיום ב"ה אני במקום הרבה יותר טוב ואני נשואה לבעל מקסים שתומך ומבין אותי אבל כל פעם שאנחנו מגיעים לשם(אנחנו גרים יחסית קרוב וקופצים לסעודות שבת) ואני מרגישה שהיא רק מחפשת אותי מתעצבנת עלי גם שאני מנסה להיות הכי מושלמת פשוט היא רואה בי את הרע ונותנת לי להרגיש לא רצויה ולא שווה ולא חלק מהבית וכל פעם אני חוזרת ת משם ומרגישה ממש רע ולפעמים בוכה, בעלי שואל אותי כל פעם למה אנחנו ממשיכים ללכת לשם אם ככה אני מרגישה ואמרתי לו שאני לא רוצה לנתק קשר עם אבא שלי ואחים שלי בגללה (אבא שלי לא מתערב) תמיד חשבתי שאחרי החתונה היא תתיחס אלי יותר טוב אבל התבדיתי ועכשיו אני לקראת הלידה והפחד הכי גדול שלי לקראת הלידה כרגע זה שאחרי הלידה איפה אני יהיה, עם מישהו יעזור לי, שאני יהיה לבד, שלא יהיה אכפת להם ממני. מה שקרה עד עכשיו זה שמי שיולדת לידה ראשונה נמצאת חודש בבית וכולם עוזרים לה והאמא החורגת שלי זרקה לבעלי שאולי נבוא לשם אחרי הלידה. אבל עם כל החוסר יחס (אני יכולה להיות שם חג שלם והיא יכולה לא להתעניין בי בכלל ולא להגיד לי שום דבר חוץ מהערות ואני כן מנסה להתעניין בה. אבל כשאני לידה אני לא מצליחה להיות טבעית והיא גם מאוד משפיעה על הסביבה ובמיוחד על אחותי והיא לא אמרה את זה לי על זה שנבוא לשם אחרי ולכן אני לא יכולה לסמוך על זה וכרגע אין מקום אחר שאני יכולה לבוא לשם. ואני אשמח לעצות תמיכה וכו'